- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.381
canım hayıırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun eşine..benimde çarşamba kontrolüm var.dua edin kızlar kadın doğumcu görebilsin yumileri ve kaç mm olduğunu söyleyebilsin..inşallah..
Ummucum sana dua ediyorum insallah carsamba yumilerini gorursun.amin....canim yerine nobetci ayarlatabildin mi....beni. is ark.bana artik hic sormuyo tedavimi...is hakkinda normal normal konusuyoruz...ya da ben dra gitcem ge gelcem diyorum falan ama hic sormuyo...neyse takmiyorum....ama benim bu tup bebek olayimi bir tek ona demistim...demin annem aradi...dilimin ucuna anne bana dua et demek geldi de diyemedim...cunku bilmiyor....arkadaslarim bana dua edin yarin iyi haberlerle doneyim
Cuma opum olacak.endo 8,8 mm ve yumiler 17.17.16.15.14 mm digerlerini olcmedi kucukmus ..belki buyur di mi onlqr da....
Cuma opum olacak.endo 8,8 mm ve yumiler 17.17.16.15.14 mm digerlerini olcmedi kucukmus ..belki buyur di mi onlqr da....
Günaydın arkadaşlar...
Cmas bu ölçüler harika... cumaya kadar hepsi 18 i geçmiş olurlar sanıyorum... çok sevindim arkadaşım... umarım süreç aynı güzel haberlerle devam eder....
camas çok güzel haberler verdin bize hadi bakalım arkadaşım inşallaha allahın izniyle yumiler bebiş olarak gelecekçokkkkkkkkkk ama çokkkkk sevindim
Günaydın arkadaşlar...
Cmas bu ölçüler harika... cumaya kadar hepsi 18 i geçmiş olurlar sanıyorum... çok sevindim arkadaşım... umarım süreç aynı güzel haberlerle devam eder....
arkadaslar elifi aradim, transferi olmus yatiyormus.. yan etki olmamasi icin telefon ve internetten uzak duruyormus.. bende buna dikkat etmeye calisirdim..
hepinizeeeeee cok cokkk selamlar gonderdii cok iyiyimm herkezi opuyorum dedi...
canım hayırlısı olsun daa.şubattı niye atlıyosun en azından yumi durumuna baktırabilirsin.
alfabe çok fazla değilmi arginmax bana doktor vermişti günde 2 tane demişti..bende biosteron içiyorum oda günde 2 ..çaylardan kendi vucudunu tanıyorsundur hangidi sana daha faydalıysa onları yap canım fsh için hayıt yapılıyor..e2 için ada çayı civan perçemi..civan perçemi bana iyi gelmemişti mesela..kendin bir plan yap canım günlük olarak uygula inşallah..
canım tüp bebek doktoruna gidersen onlar daha uzmanlar bu yumi konusunda..önce yumi kontrolü yaptırmak istediğini söylersin..bahçeciye gel ..:)) aret kamarı duyuyorum son zamanlarda özellikle yumi rezervi az olanlarda..istanbuldasın ne güzel istediğin yere gidersin..
arkadaslar elifi aradim, transferi olmus yatiyormus.. yan etki olmamasi icin telefon ve internetten uzak duruyormus.. bende buna dikkat etmeye calisirdim..
hepinizeeeeee cok cokkk selamlar gonderdii cok iyiyimm herkezi opuyorum dedi...
İnşallah canım inşallah! Bu sene hepimizin yüzü gülsün inşallah! Hepimiz bebeklerimize kavuşalım! Amin!Maşallah maşallah bak geliyor bebeler annesiii
Ben günde 6 tane arginmax wom ve 3 tne biosteron içiyorum. Ayrıca folidoce a devam ediyorum ve folik asitin emilimi açısından B12 faydalı diye B12 de çiğniyorum. Ayrıca günde 1 tane de omega 3 alıyorum.
Diğer tedaviye kadar hayıt kullansam mı acaba diyorum, bilmiyorum sizce? Hayıt, aslan pençesi, civan perçemi, bal-tarçın-çörekotu, arısütü-bal-polen hepsi var evde Ama ben öncelikle arginmax, bisteronun faydalı olduğunu düşünüyorum. 2.tedavde 3 yumiden hiçbiri döllenmemişti benim. Ama bunları kullandıktan sonra döllendi hep. En son transfer edilen embriyo 3. günde 12 hücreli idi. Ve dr gelişimin çokiyi olduğunu söylemiti. Sanırım canlıydı bir süre içimde, en azından belirtilere bakarak öyle olduğunu düşünüyorum. Ayağmın kenarında kaç yıldır geçmeyen küçük bir nasır vardı, süreli törpüler dururum hatta. O bile geçmişti o sürede, orayı pespembe görünce nasıl sevinmiştim. Bu bebişlerin annesindeki hücreleri yenilediğini söylüyorlar ya, bence gerçekten doğru.
Üff, bir an önce de doğuralım da güzelleşelim yahu.
Bütün bunlar bir yana da,çayları da yapayım mı sizce? Ben daha önce civanperçemi, aslan pençesi , hayıt tohumu karıştırıp yapıyordum. Karıştırıp da mı yapayım , ayrı ayrı mı acaba?
Bu arada listeniz, 40 yaş üstü için mi?
Sonuçların bi harika..tebrik ederim, inşallah devamı gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?