Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Acmila bu yumileri bari degerlendir...hic degilse dogal deneyin...bosa gitmesin..... insallah isyeri prmlemlerin cozulur....amin

ya ya bizim bura kirk yasina gelmis gecmis kemale ermis akli basinda ve uluslararasi bilgi paylasimi yapanlarin topigi....ip atlamiyoruz....saka saka.....cirpiniyoruz iste.!!!! Dertlesiyoruz...birburimize sorup ogreniyoruz....

Canım ya, onu da yaparız gerekirse, ip atlamak ne ki yaptıklarımızın yanında.:)

Cd56 mi yapilan testin adi?? Nerde yaptirabiliriz fiyati nedir bilginiz var mi??

ozlem ve cmas1 canlarim simdi evde degilim eve gidince test kagidinin ustundeki laboratuvar adina bakip size isim ve telefonlarini ozelden yazarim ama bu test bi tuhaf bak bak birsey anlamadim ben... isterseniz doktorlariniza danisin isterlerse yaptirin bosuna para harcamayin...

Kizlar bu CD56 TESTI ozel laboratuvarlarda yapılıyor yanilmiyorsam fiyati 250 lira falandi ama yaniliyor olabilirim de arkadasim düzen laboratuvar inda yaptirmisti.

burada belki klinik tel vermek yasak olabilir CD 56 naturel killer testi.. Medica Tip Merkezi Tesvikiye..

burada belki klinik tel vermek yasak olabilir CD 56 naturel killer testi.. Medica Tip Merkezi Tesvikiye..

Çok sağol cvp için..aslinda son denemede opu sonrasi deltacortil kullandim testin bi anlami var mi bilmiyorum genelde yaptirmakta fayda var

Merhaba arkadaslar. Hepinize hayirli kandiller. Ben araniza yeni katildim. 39 yasimdayim. 2 kizim var 15 ve 13 yaslarinda Allah bagislarsa. Simdilerde esimle 3.cocuk sahibi olmaýa karar verdik. 2 aydir deniyoruz. Bu ay cok umitliydim. kendimi yuzde yuz hamile gibi hissetmistim, ama dun adet gördum. Hala kendimi hamile gibi hissediyor ve tum beli´rtileri yasiyorum. Saniyorum pisikolojik oluyor tum bunlar. Sonucta adet gördum. Degil mi? Insan bu yastan sonra sanki hic hamilelik yasamamiscasina acemileciyor, bi heyecan icine dusuyor. Allah Isteyen herkese nasip etsin insallah...

Canim ilacin ismini ogrenir ogrenmez haber ver bize. Peki bu ilac ne icin tutunma icin mi

Evet canim tutunma için olduğunu söyledi bir âdet olsaydim gidecektim merkeze ama bugün 15. Lucrin i vurdum hala gelen giden birsey yok ayin 8 gibi olmam gerekiyordu

Ay ne guzel yeni yontemler. Kimlere gidip buluyorsunuz boyle oturup konusan klinikleri? Neresi burasi arkadasim. Valla bukadar tup yaptik. Bir allahin kulu girmedi bu konulara.

sana katılıyorum arkadaşım bu konulara hiç girmediler soru sorsan zaten bilgim yoktu tüpe başladığımda kulaktan dolma bilgileri sorunca biz işimizi yapıyoruz tavrı hemşireler ayrı tavır olumsuz sonuç alınca yaş ne bekliyorsun havası tanınmış merkezler hani fason iş yapılır ya aynen öyle çalışıyor

Haftaniz güzel gecsin arkadaslar,
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI [/TD]
[TD]YAŞI [/TD]
[TD]YAŞADIĞI YER [/TD]
[TD]FSH [/TD]
[TD]LH [/TD]
[TD]TSH [/TD]
[TD]AMH [/TD]
[TD]E2 [/TD]
[TD]SAT [/TD]
[TD]BAT [/TD]
[TD]ÇOCUK SAYISI [/TD]
[TD]SON DURUMU [/TD]
[TD]SORUN [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breezey[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,82[/TD]
[TD]3,33[/TD]
[TD]1,53[/TD]
[TD]0,8[/TD]
[TD]220[/TD]
[TD]26-Haz[/TD]
[TD]24-Tem[/TD]
[TD]hiç çocuğu yok[/TD]
[TD]sponton HAMİLE – 27 Haftalik[/TD]
[TD]SEBEPSİZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SelcanKerem[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Hollanda[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında[/TD]
[TD]doğal yoldan hamile - 9 Haftalik [/TD]
[TD]SORUN YOK :))[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duova[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]İsviçre[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]11 Ocak[/TD]
[TD]6 Subat[/TD]
[TD]cocuk yok,şub2013 10 haftalik düsük.[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]Adana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]tiroid sorunu var[/TD]
[TD]0,19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]yumi biriktiriyor[/TD]
[TD]REZERV AZLIĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lejena[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]12,9[/TD]
[TD]4,86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,36[/TD]
[TD]52,37[/TD]
[TD]12-Mrt[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]5. Tüp-Defne bebiş geldi.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]5,38[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]5-Tem[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,18[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]8- Haz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD]mini tüp tedavisi[/TD]
[TD]Rezerv az(2 donmuşu var) .[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TUTKU34[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]7,94[/TD]
[TD]1,22[/TD]
[TD]1,34[/TD]
[TD]2,36[/TD]
[TD]680[/TD]
[TD]29-Haz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 kızı var[/TD]
[TD]1. tüp negatif.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY[/TD]
[TD]45[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,24[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alarahan[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]troid problemivar[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1[/TD]
[TD]43,5[/TD]
[TD]- y yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]-lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]4 Ocak[/TD]
[TD]1 Subat[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2 tüp denemesi var,[/TD]
[TD]Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevser[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]4,98[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]1,15[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]4 aralık 2013[/TD]
[TD]2 ocak[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]hedef spontan hamilelik[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ays73[/TD]
[TD]40[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tüp negatif, sponton hamile- 24 haftalık[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun[/TD]
[TD]44[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,02[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]16 Aralik[/TD]
[TD]10 Ocak[/TD]
[TD]Cocuk yok[/TD]
[TD]4 Tüp negatif- hedef dogal gebelik[/TD]
[TD]Yumurta yetmezligi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]sakarya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]0,3[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]1 tüp negatif[/TD]
[TD]rezerv ve sperm az[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[TD]-7,89[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]0,71[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]196[/TD]
[TD]sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]1,2[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD]sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD]çocuk yok[/TD]
[TD]5tüp denemesi var[/TD]
[TD]– erkek infertilitesi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Günaydı arkadaşlar...

Topiğe yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.....

ayyyy haftasonu ne kaynatmışsınız... oku oku ancak bitirebildim....

Cmas sayın prof um yine inceleme ve araştırmaya adaışsınız kendinizi :))

Elifoooo nerelerdesin .... pazargünü sonuçlarını alacaktın... bilgi verirsen seviniriz...

Era testi en kısa tanımı ile ekdeki gibi....fiyatını soruyorum ... yanıt alınca paylaşırım.. ancak çeviri yapamam (

En kısa şekilde açıklamak gerekirse ERA testi embriyo transferi yapılması planlanan gün rahimden alınan küçük bir doku parçasınında, embriyonun rahme tutunmasında rol alan 230’dan fazla genin incelenmesi sonrası rahmin embriyoyu kabul edip etmeyeceğini veya ne zaman kabul edebileceğini belirlemek amaçlı gerçekleştirilen bir test.

Gerçekleştirilen çalışmalar, tekrarlayan implantasyon başarısızlığı olguların 1/4’ünde başarısızlığın embriyo transfer gününde rahmin embriyo için tam olarak hazır olmaması neticesinde meydana geldiğini gösteriyor. Dolayısı ile bu olgularda embriyo transfer öncesi yapılacak ERA testi ile gebelik için transfer yapılması gereken en uygun gün belirlenebiliyor. Hatta bazı olgularda rahmin hiçbir zaman embriyo için uygun olmaması da söz konusu olabiliyor. Ne yazık ki bu durum için geliştirilen yeni bir tedavi imkanı yok.

Her ne kadar ilk aşamada tekrarlayan implantasyon başarısızlığı gözlenen olgularda kullanılan önemli bir test gibi görünse de aslında ERA testi tedavi aşamasında olan her olguda uygulanabilecek, kişisel embriyo transferi planlaması yapılabilecek bir test.

Cd56 mi yapilan testin adi?? Nerde yaptirabiliriz fiyati nedir bilginiz var mi??

intralipid fiyati..
ozlem ve cmas1 canlarim sabah Istanbul Tupu aradim hemsireyi pas gecip Hasta iliskilerinden fiyat rica ettim 12,5 TL ye yapiliyor dediler.. icine ayrica birsey katilirsa onun parasini ayri aliyoruz dediler..

intralipid fiyati..
ozlem ve cmas1 canlarim sabah Istanbul Tupu aradim hemsireyi pas gecip Hasta iliskilerinden fiyat rica ettim 12,5 TL ye yapiliyor dediler.. icine ayrica birsey katilirsa onun parasini ayri aliyoruz dediler..

Aha!! hayret doğrusu! Bak sen adamların 4000 tl bilmam kaç tll istedijkeri ilacın fiyatına! Yok arkadaş ben ilaç prospektüslerini de okuyacağım fiyat küpürlerini de, hem bilgimiz olsun! hem uyanık olalım! Bakın ben size geçen aylarda menapurla menagon arasındaki fiyat farkını da söylemiştim. kimse kulak asmamıştı..dr.a sordum ikisi de aynı şeymiş.. sadece menşeileri yani farklı ülkelerden geliyor..neyse! intralipitin içine kattıkları diğer vitaminler mi bu kadar pahalı ! hayır! sanmam! para tuzağı! intralipit ve omega3 müş kullanılan gerisini bilmiyorum ama!!...

canım boşver üzülme! bir daha bu konuyu sana açtıklarında ''bu konu hakkında bir daha konuşulmasını istemiyorum, lütfen beni anlayın de!''

canım sağol senin ve ümmünün bu era testi hakkında verdiğiniz bilgiler gerçekten hepimize umut oldu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…