Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benimki uzun protokol evet allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin peygamber efendimizin hatırına rabbim herkese anne olmaya bebişi ile eve gelmeyi sağlıkla nasip etsin aminnnnnnn

Amin canım Amin ben daha önceki 2 tedavimde kısa protokol oldum ama bu uzun olanda önce yumurtalar baskılanıyor sonra adet oluyorsun ve yumurta büyütücü ilaçlara başlanıyor dolayısı ile aynı anda yarışa başlayan yumurtaların büyüklüğü birbirine yakın oluyor ve sayısı daha fazla oluyor diye biliyorum yani kısa protokolde 14 yumurtadan atıyorum 11 yeterli büyüklükte ise bunda 13 tanesi yeterli büyüklükte oluyor yani önce baskılanıp sonra eşit boyutlarda devam ediyorlar bu bir avantaj

Bahceci'de dondurulmus ile yaptim sonuc olmadi. Sonra en son bari birdaha memorial gideyim dedim. Orada da mini-IVF olduk. Dusuk dozajda tedavi. Oda olmadi. En son memorial konustugum doktor klasik hicbir tedavide degisiklik yapmadan devam diyor. Yani memorial iyi hos duzenli yerde. Doktorlarin dialogu cok umit verici olmuyor. Yani evet istatistiklere gore konusuyor ama ne bileyim biraz baska yontemler onerseler olmazmi? Ta en basinda beri bende 8 cm yakin bir miyom var. Hicbir doktor bunun sorun olacagini dusunmeden tedavi yapti. Oysaki okuyoruz heryerde bu bir engel olabilirmis. Yuksek anti TPO var bunun icin hic bir tedavi yokmu mesela? Ne bileyim iyi embriyo transfer edilse bile tutunmamasi kafami kurcaliyor. Yani doktor olmakda kolaymi yani 40 ustu oldumu tamam yok ablacim senin zaten sansin bu diyip gecmekle es birsey. Yok valla bulamadim hala derdimizi anlayacak birisi. Modern tip beni hayal kirikligina ugratti

canim bende 5 kez negatifi gordum halen ugrasiyorum sakin pes etme... sadece miyom sikintinmi var kac yasindasin.. nerede tedavi oldun hayatim hic karamsar olmaa bende ve esimde ne sorunlar var yaz yaz liste bitmez:))

Miyom olayi hep vardida kimse masallah hadi bunu alalim demedi yani.Duruyor orada. Gelen doktor hemen tedaviye basliyor. Bende troit var, esimde dusuk sprem'de var simdi. Bukadar uzuntuden sanirim onunda normal olan seviyeler dustu. Valla bu ise baslayali bize faydadan cok zarari oldu. Kendi halimize biraksak belki daha cok sansimiz olurdu. Memorial ve bahceciye takildim ben. Cogunluk memorial'di. Simdi valla hicbiryere gidesim yok artik. Inanmiyorum ki hicbirisine. Arastirmadan hep ayni seyi yapip yapip duruyorlar. Ha teknisyen ha doktor konustuklarim diyorum.

canım biz kenimzizn bu konuda uğraşması gerekiyor malesef.doktorlar bazı şeyleri gözden kaçırabiliyor.sen üstüne git bu olayın canım söyle ne yapmak istiyosan nelere cevap bekliyosan.mustafa bahçecinin kendisi ile bir görüşsen belki sana farklı bir yöntem uygular.bahçecide senin doktorun kimdi.sana negatiften sonra açıklama yapmadımı.

alısalıs hayırlısı olsun canım belkide döllenir öyle bi şansı yokmuymuş yumin.diğer gelen sana bebek olsun inşallah.zorluk var evet ama ilerde hepsi hayal olarak kalcak ne uğraşmıştık diycez..(vasviye teyze gibi.) sana daha önce yazmıştım ama gördünmü görmedinmi bilmiyorum.hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünce olsun..
elifooo hayırlı olsun ne güzel embriyolar ohh maşallah.pgtdende işallah olumlu cevap alırsınız canım..
cmas adetin kaçıncı günündesin ..inşallah bebeğin gelsin canım bu tedavinde..herkes arkaarkaya güzel haberler versin inşallah..

canım senin değerlerin kötü değilki.e2 çok iyi bir tek fsh yüksek oda menopoz sınırında değil..boşu boşuna ümitsizliğe kapılıyorsun bence.fsh yi düşürmeye çalış düşmesede yumiler büyüyebilir..ya alısalıs 18 diyodu serophenle büyüyor yumileri maşallah..sende dene..hafif doz inşallah gelsin meleğin..fsh düşürmek için arginmax women biosteron vee hayıt.

canim ya iste hep ayni hatayi yapiyoruz bende yaptim bir yere cok takiliyoruz.. bana bir kez bir tup bebek hemsiresi demistiki hicbir hastaneye iki defadan fazla sans verme negatifte ikinci defa git ama ucuncu sansi asla ayni doktora verme.. ben hakliligini cok gec anladim ..

buralarda tonla yontem ogreniyoruz doktora soruyoruz gecistiriyorlar o size uygun degil deniliyor..neden degil desen on tane terim sayiyorlar anlamadan ok diyoruz mecburen..

cnm yinede pes etmemen cok iyi.. ankaradasin sanirim elifte ankarada genarti cok begeniyor yumurtasida iyi toplandi birde orayi arastir istersen..

Ümmücüm tedaviye bu hafta başı salı başladık. ctesi gece adetimin ilk günü ctesi sayarsak .bugün 7. gün saymazsak 6.gün...

Gerçekten de farkında değilim görmemişim demek ki halbu ki herşeyi okumaya çalışıyorum... Neyse beni affet istemeyerek de olsa olan oolmuş.. en kısa zamanda bulayım bakalım mesajlarını.. Tüh! çok üzüldüm şimddi!

Canım neyse sen tedaviye başlamışsın demekOh ne güzel yaaa!!! sen de lucrinle başlamışsın yani baskılayıcı GnRh Analogla yani gonadotropin agonisti ile .çok sevindim...ben de dahaaaaa en başında dr.uma sormuştum ön görüşmeye gittiğimizde bana yumurta baskılayıcı uzun protokol uygulanacak mı diye? Hayır demişti.... Bakalım ben de3. denemedeyim... Bundan sonra inşallah senin de benim de burdaki hepimiz için de başarılı son deneme olur...Amin!

Sevgilerimle..

Son düzenleme:
Alis,Telasa kapilma hemen öbür yumurtan var daha onu bekleyelim. hem sen niye sayfana bakmadin bugün, Alya bebek senin icin özel video hazirlamis. biz senden önce izledik.

Elifooo, canim hayirli olsun pgt sonucunda cok iyi gelsin diliyorum. bu defa olack elif artik tabloye ekleriz. sirayla kim önce pozitifi görürse.

Cmas1, iyi canim doktor hersey yolunda diyorsa, bosuna kaygilanmisiz sirayla iyi haberleriniz gelecek.

Canımm sağol güzel dileklerin için... Dr.um ben de 4 sağda 3 solda 7 yumi var dedi. Birini ölçtü 10mm dedi.. bugün adetim den itibaren 7. günümdeyim..tedaviye salı başladık işte bugün cuma...

ayy bende görmek istiyorum yaa.nasıl bakıbilirim..

yumurta sayın harika... kasma kendini rahat ol... tedavi sürecinde hepimiz terslikler yaşayabiliyoruz.. ilaç saatini unutma hatta ilacı kullanmayı unutma vs gibi... olabilir şeyler bunlar... bu aralar fazla bişey okuma - kafaya takma - doktorun ne diyorsa onu yap - opu sonrası oluşan embriyoya sayısına göre ben sana bilgi veririm. bu aralar senin yerine ben okuyabilirim.. :)) sen prof ünvanını aldığına göre bende yardımcın olurum doçent ünvanını alırım ...

Canımm sağol güzel dileklerin için... Dr.um ben de 4 sağda 3 solda 7 yumi var dedi. Birini ölçtü 10mm dedi.. bugün adetim den itibaren 7. günümdeyim..tedaviye salı başladık işte bugün cuma...

Onemli degil canim ben alinmadim ozellikli senle elifi takip ediyorum buradan ikinizi de merak ediyorum benim doktorumda bu kez uzun deneyelim dedi birde histeroskopi oldum rahime çizik atildi bakalim bu sefer nasıl sonuclanacak

Tamam superrrrrrr .! Simdi sana tez konunu soyluyorum.: era...ummunun gecende yazdigi rahim ic zari genetik tani. Bunu arastir iyice..iac tl.? Daha once cocugu olan birinde yapilmaya gerek var mi..? Veeeee gecen ekim ayinda yayinlanmis o yayinin turkceye cevirisi

herkeşşşşşlere iyi akşamlar
destekleriniz için çok teşekkür kızlar... ben opu öncesi muayene olduğumda göründü, 2.ci folikül. ve 12 mm olmuş. nasıl iş değil mi, önceden görünmedi ve pat diye 12 mm.... bu yumurtalıklar bu rahim nasıl gizemli bir yer yahu..... neyse yarın kaybolmazsa büyümesi hapla devam edecek, ve 1 hafta içinde tekrar opu olacak. pek umudum yok ama bilinmez, sonradan geliyor ve ilaçla büyüyor , o yüzden ne kadar iyi olabilir ......... neyse umutsuzluğa gerek yok, takip edip bakmazsak zaten kendiliğinden gidiyor bunlar , en azından şansımızı deneriz.

klasik tüp tedavisinde olacağını sanmam, yoksa tüm doktorlar bunu uygulardı. yani vakti ölçüsü geleni alır, gerisini sonra alırdı. bunda da ince bir nokta var anlayacağın. AMA sen bunu yaptırmaya çalış bakalim , belki de isteyince yaparlar.
olgun olmayınca döllenmez ki tatlım... ne yazmıştın canım görmedim...
inşallah sen bana güzel haber verirsin.
canımmmmm duovammmmm olmadı be tatlım. hayırlısı .... Alyacığımı izleyim nasıl olmuş tatlı kuşum.. çileğim yaaa....

Son düzenleme:
Canım ben de seni seviyorum..İnşallah içinden geçenler çıkar! Çok sevindim böyle diyince!
Sevindirmek.icin degil degil vallahi icime oyle doguyor olacak hayirlisiyla arkadasim
Senin.ilk.isin myomu aldirmak olsun arkadasim ayrica tiroid icin ilac kullanmiyorsan hemen bir endokrine gidip ilaca baslamalisin ve kesinlikle insulin direncine baktirmalisin ben 9 yildir bu ilac kullaniyorum.

Tamam superrrrrrr .! Simdi sana tez konunu soyluyorum.: era...ummunun gecende yazdigi rahim ic zari genetik tani. Bunu arastir iyice..iac tl.? Daha once cocugu olan birinde yapilmaya gerek var mi..? Veeeee gecen ekim ayinda yayinlanmis o yayinin turkceye cevirisi

Onemli degil canim ben alinmadim ozellikli senle elifi takip ediyorum buradan ikinizi de merak ediyorum benim doktorumda bu kez uzun deneyelim dedi birde histeroskopi oldum rahime çizik atildi bakalim bu sefer nasıl sonuclanacak

Ah ben bunu da sordum embriologla bile uzuuuuun uzun konustuk.....cizik atma. Ve yapistirici bile varmis....ama tam kanitlanmis degilmis mi ne...ama ben de tekrar sorayim yapsinlar..
..1-her yumi olcusu ve gerekirse iki opu
2- endo kalinligi
3-bagisiklik ilaci
4-tutunma icin hcg aşisi
5-cizik atma ve yapistirici
6-era testi
7- uzun prtkl-baskilama ve esit kaliteli yumi(4.de tabi. Ins gerek kalmaz bu sefer olur)
ste bunlari isteyecem dr.dan..

Son düzenleme:

canim bunlari bende doktora gittigimde soracagim unutmamak icin kendi cebime yazip kendime mesaj attim:)) birde bagisiklik serumu intralipit var canim asil etkili olan oymus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…