- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.221
canım benimki uzun protokol evet allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin peygamber efendimizin hatırına rabbim herkese anne olmaya bebişi ile eve gelmeyi sağlıkla nasip etsin aminnnnnnn
canım sen doktorları boşver .sen en son bahçeciye gidyodun vazmı geçtin ordan..ben orda kendi yaşımda bir sürü hasta görüyorum ..ve seviniyorum yalnız değilim diye..doktorlarda yaşınız deyip umutsuzluğa itmiyorlar..görüştüğün doktorlar çok önemli canım..pozitif doktor bul inşallah sende kavuşursun en kısa zamanda..
canim bende 5 kez negatifi gordum halen ugrasiyorum sakin pes etme... sadece miyom sikintinmi var kac yasindasin.. nerede tedavi oldun hayatim hic karamsar olmaa bende ve esimde ne sorunlar var yaz yaz liste bitmez:))
Bahceci'de dondurulmus ile yaptim sonuc olmadi. Sonra en son bari birdaha memorial gideyim dedim. Orada da mini-IVF olduk. Dusuk dozajda tedavi. Oda olmadi. En son memorial konustugum doktor klasik hicbir tedavide degisiklik yapmadan devam diyor. Yani memorial iyi hos duzenli yerde. Doktorlarin dialogu cok umit verici olmuyor. Yani evet istatistiklere gore konusuyor ama ne bileyim biraz baska yontemler onerseler olmazmi? Ta en basinda beri bende 8 cm yakin bir miyom var. Hicbir doktor bunun sorun olacagini dusunmeden tedavi yapti. Oysaki okuyoruz heryerde bu bir engel olabilirmis. Yuksek anti TPO var bunun icin hic bir tedavi yokmu mesela? Ne bileyim iyi embriyo transfer edilse bile tutunmamasi kafami kurcaliyor. Yani doktor olmakda kolaymi yani 40 ustu oldumu tamam yok ablacim senin zaten sansin bu diyip gecmekle es birsey. Yok valla bulamadim hala derdimizi anlayacak birisi. Modern tip beni hayal kirikligina ugratti
HERKESELERE GÜNAYDIN
ARKADAŞLAR NE KADAR HEYECENLI GÜNLER YAŞANIYOR BU UĞURLU TOPİĞİMİZDE
benden hbr verecek bir şey yok ama sizleri mümkün olduğunca takip ediyorum
tedavi,de olan sonuç bekleyen bütün kızçeler gönlüm ve dualarım sizlerle
SELCAN HAMİŞİM SEN NASILSIN
benim gibi yanlızca köşesinde gözüyaşlı kalmış umudu bitmiş içten içe kahreleyen arkadaşlarıma ve kendime rabbimden umut ve dayanma gücü diliyorum
SİZDEN TEK RİCAM BİRBİRİMİZE HEP DUA EDELİM YER GÖK DUALARLA DEĞİLMİDİR
BU ARDA TABLO İÇİN DEĞERLERİMİ BELİRTEYİM
FSH : 20
E2 : 45
SORUN : YAŞA BAĞLI REZERVE AZLIĞI
Miyom olayi hep vardida kimse masallah hadi bunu alalim demedi yani.Duruyor orada. Gelen doktor hemen tedaviye basliyor. Bende troit var, esimde dusuk sprem'de var simdi. Bukadar uzuntuden sanirim onunda normal olan seviyeler dustu. Valla bu ise baslayali bize faydadan cok zarari oldu. Kendi halimize biraksak belki daha cok sansimiz olurdu. Memorial ve bahceciye takildim ben. Cogunluk memorial'di. Simdi valla hicbiryere gidesim yok artik. Inanmiyorum ki hicbirisine. Arastirmadan hep ayni seyi yapip yapip duruyorlar. Ha teknisyen ha doktor konustuklarim diyorum.
Ümmücüm tedaviye bu hafta başı salı başladık. ctesi gece adetimin ilk günü ctesi sayarsak .bugün 7. gün saymazsak 6.gün...alısalıs hayırlısı olsun canım belkide döllenir öyle bi şansı yokmuymuş yumin.diğer gelen sana bebek olsun inşallah.zorluk var evet ama ilerde hepsi hayal olarak kalcak ne uğraşmıştık diycez..(vasviye teyze gibi.) sana daha önce yazmıştım ama gördünmü görmedinmi bilmiyorum.hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünce olsun..
elifooo hayırlı olsun ne güzel embriyolar ohh maşallah.pgtdende işallah olumlu cevap alırsınız canım..
cmas adetin kaçıncı günündesin ..inşallah bebeğin gelsin canım bu tedavinde..herkes arkaarkaya güzel haberler versin inşallah..
canım ben sana kaç kere mesaj yazdım ama sen görmedin herhalde bende cevap yazmak istemiyor diye sesimi çıkarmadım evet başladım lucrin kullanıyorum regl olunca gidicem gonal-f başlayacağız muhtemelen bu ayın sonlarında transferim gerçekleşmiş olur Allah'ın izniyle
Kızlar selamlar...
Ayyy bugün çok yoğundum ara ara bakabildim ancak şimdi girebiliyorum...
Elif 13 yumi harika bir haber.... gözün aydın... deri elbise bekliyorlarmış annelerinden :))
Alısalıs bizim yaş grubumuzun yaşayabileceği sorunlar bunlar ... arkadaşım hiç moralini bozma... inşallah rabbim hepimiz için en hayırlı olanı verecek...
cmas seninde tedavin hayırlı olsun... tedavi döneminde aklen - fiziken pek bi dağınık oluyorsun :)))) bazı hataları hepimiz yapabiliyoruz çok dert etme .... herşey olacağına varıyor... bu arada kızları yanlış anlama .... ben senin farklı bir benzerin olarak seni çok iyi anlayabiliyorum.. özellikle tedavi dönemlerinde tüp tedavisine dair ne varsa tekrar tekrar okuyorum.. 4. deneme sonrasında neredeyse yeni tüp bebek uzmanı kadar bilgi sahibi oldum desem yeri... ancak özellikle tedavi sürecinde bunlar bizim sürekli kafamızı karıştırıyor... tabiki bilgilerimizi - yaşadıklarımızı burada paylaşacağız ki bilmeyen yaşamayan diğer arkadaşlar kendi başlarına gelmeden öncesinde bilgi sahibi olsunlar.... zaten bu sitenin amacı da bu.... senin yazımlarındaki gergin halin dolayısı ile arkadaşlar öyle yazmışlardır... ne yalan söyleyeyim bende benzer düşündüm... dur bi sakin ol... özellikle tedavi döneminde olduğun için stressiz olman gerekiyor.... umarım senin yumilerinde gelişip embriyo ve bebişe dönüşecek inşallah ... doktorun kaç yumi gördü ?
Alis,Telasa kapilma hemen öbür yumurtan var daha onu bekleyelim. hem sen niye sayfana bakmadin bugün, Alya bebek senin icin özel video hazirlamis. biz senden önce izledik.
Elifooo, canim hayirli olsun pgt sonucunda cok iyi gelsin diliyorum. bu defa olack elif artik tabloye ekleriz. sirayla kim önce pozitifi görürse.
Cmas1, iyi canim doktor hersey yolunda diyorsa, bosuna kaygilanmisiz sirayla iyi haberleriniz gelecek.
Canımm sağol güzel dileklerin için... Dr.um ben de 4 sağda 3 solda 7 yumi var dedi. Birini ölçtü 10mm dedi.. bugün adetim den itibaren 7. günümdeyim..tedaviye salı başladık işte bugün cuma...
Ümmücüm tedaviye bu hafta başı salı başladık. ctesi gece adetimin ilk günü ctesi sayarsak .bugün 7. gün saymazsak 6.gün...
Gerçekten de farkında değilim görmemişim demek ki halbu ki herşeyi okumaya çalışıyorum... Neyse beni affet istemeyerek de olsa olan oolmuş.. en kısa zamanda bulayım bakalım mesajlarını.. Tüh! çok üzüldüm şimddi!
Canım neyse sen tedaviye başlamışsın demekOh ne güzel yaaa!!! sen de lucrinle başlamışsın yani baskılayıcı GnRh Analogla yani gonadotropin agonisti ile .çok sevindim...ben de dahaaaaa en başında dr.uma sormuştum ön görüşmeye gittiğimizde bana yumurta baskılayıcı uzun protokol uygulanacak mı diye? Hayır demişti.... Bakalım ben de3. denemedeyim... Bundan sonra inşallah senin de benim de burdaki hepimiz için de başarılı son deneme olur...Amin!
Sevgilerimle..
yumurta sayın harika... kasma kendini rahat ol... tedavi sürecinde hepimiz terslikler yaşayabiliyoruz.. ilaç saatini unutma hatta ilacı kullanmayı unutma vs gibi... olabilir şeyler bunlar... bu aralar fazla bişey okuma - kafaya takma - doktorun ne diyorsa onu yap - opu sonrası oluşan embriyoya sayısına göre ben sana bilgi veririm. bu aralar senin yerine ben okuyabilirim.. :)) sen prof ünvanını aldığına göre bende yardımcın olurum doçent ünvanını alırım ...
klasik tüp tedavisinde olacağını sanmam, yoksa tüm doktorlar bunu uygulardı. yani vakti ölçüsü geleni alır, gerisini sonra alırdı. bunda da ince bir nokta var anlayacağın. AMA sen bunu yaptırmaya çalış bakalim , belki de isteyince yaparlar.Alişçim şimdi birşey soracam : sen bu sabah opunu oldun ya bu opu esnasında diğer folikülü gördüler ölçtüler ama ona dokunmadılar öyle mi? Sen opuda baygındın tabi! Peki bu kalan folikül için nasıl bir tedavi oluyor şu anda yani yumi geliştirme iğnesine mi veya onunla beraber antagonist diğer iğneye mi başladınız? Daha geçen gün çatlatma iğnesi oldun ya bu folikül birkaç gün içinde büyüyünce ona da çatlatma verecekler mi? Aslında en çok şunu merak ediyorum bir hafta içinde peşpeşe opu olur mu?
Ben salı günü tekrar dr.a gideceğim ve ozaman söyliyeceğim ki: Her bir yumurtamın büyüklüğünü ayrı ayrı ölçün ve sadece uygun olanları opuda alın! Kalanlara dokunmayın! Onlar için sonraki günlerde tekrar opu istiyorum! olur di mi?
olgun olmayınca döllenmez ki tatlım... ne yazmıştın canım görmedim...alısalıs hayırlısı olsun canım belkide döllenir öyle bi şansı yokmuymuş yumin.diğer gelen sana bebek olsun inşallah.zorluk var evet ama ilerde hepsi hayal olarak kalcak ne uğraşmıştık diycez..(vasviye teyze gibi.) sana daha önce yazmıştım ama gördünmü görmedinmi bilmiyorum.hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünce olsun..
elifooo hayırlı olsun ne güzel embriyolar ohh maşallah.pgtdende işallah olumlu cevap alırsınız canım..
cmas adetin kaçıncı günündesin ..inşallah bebeğin gelsin canım bu tedavinde..herkes arkaarkaya güzel haberler versin inşallah..
canımmmmm duovammmmm olmadı be tatlım. hayırlısı .... Alyacığımı izleyim nasıl olmuş tatlı kuşum.. çileğim yaaa....Alis,Telasa kapilma hemen öbür yumurtan var daha onu bekleyelim. hem sen niye sayfana bakmadin bugün, Alya bebek senin icin özel video hazirlamis. biz senden önce izledik.
Elifooo, canim hayirli olsun pgt sonucunda cok iyi gelsin diliyorum. bu defa olack elif artikol tabloye ekleriz. sirayla kim önce pozitifi görürse.
Cmas1, iyi canim doktor hersey yolunda diyorsa, bosuna kaygilanmisiz sirayla iyi haberleriniz gelecek.
Sevindirmek.icin degil degil vallahi icime oyle doguyor olacak hayirlisiyla arkadasimCanım ben de seni seviyorum..İnşallah içinden geçenler çıkar! Çok sevindim böyle diyince!
Senin.ilk.isin myomu aldirmak olsun arkadasim ayrica tiroid icin ilac kullanmiyorsan hemen bir endokrine gidip ilaca baslamalisin ve kesinlikle insulin direncine baktirmalisin ben 9 yildir bu ilac kullaniyorum.Bahceci'de dondurulmus ile yaptim sonuc olmadi. Sonra en son bari birdaha memorial gideyim dedim. Orada da mini-IVF olduk. Dusuk dozajda tedavi. Oda olmadi. En son memorial konustugum doktor klasik hicbir tedavide degisiklik yapmadan devam diyor. Yani memorial iyi hos duzenli yerde. Doktorlarin dialogu cok umit verici olmuyor. Yani evet istatistiklere gore konusuyor ama ne bileyim biraz baska yontemler onerseler olmazmi? Ta en basinda beri bende 8 cm yakin bir miyom var. Hicbir doktor bunun sorun olacagini dusunmeden tedavi yapti. Oysaki okuyoruz heryerde bu bir engel olabilirmis. Yuksek anti TPO var bunun icin hic bir tedavi yokmu mesela? Ne bileyim iyi embriyo transfer edilse bile tutunmamasi kafami kurcaliyor. Yani doktor olmakda kolaymi yani 40 ustu oldumu tamam yok ablacim senin zaten sansin bu diyip gecmekle es birsey. Yok valla bulamadim hala derdimizi anlayacak birisi. Modern tip beni hayal kirikligina ugratti
yumurta sayın harika... kasma kendini rahat ol... tedavi sürecinde hepimiz terslikler yaşayabiliyoruz.. ilaç saatini unutma hatta ilacı kullanmayı unutma vs gibi... olabilir şeyler bunlar... bu aralar fazla bişey okuma - kafaya takma - doktorun ne diyorsa onu yap - opu sonrası oluşan embriyoya sayısına göre ben sana bilgi veririm. bu aralar senin yerine ben okuyabilirim.. :)) sen prof ünvanını aldığına göre bende yardımcın olurum doçent ünvanını alırım ...
Onemli degil canim ben alinmadim ozellikli senle elifi takip ediyorum buradan ikinizi de merak ediyorum benim doktorumda bu kez uzun deneyelim dedi birde histeroskopi oldum rahime çizik atildi bakalim bu sefer nasıl sonuclanacak
Ah ben bunu da sordum embriologla bile uzuuuuun uzun konustuk.....cizik atma. Ve yapistirici bile varmis....ama tam kanitlanmis degilmis mi ne...ama ben de tekrar sorayim yapsinlar..
..1-her yumi olcusu ve gerekirse iki opu
2- endo kalinligi
3-bagisiklik ilaci
4-tutunma icin hcg aşisi
5-cizik atma ve yapistirici
6-era testi
7- uzun prtkl-baskilama ve esit kaliteli yumi(4.de tabi. Ins gerek kalmaz bu sefer olur)
ste bunlari isteyecem dr.dan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?