- Konu Sahibi akideciknane
-
- #7.121
Ah canım keşke öyle olsa hemen gider yaptırırdım. Ama şimdi yapsak o test daha da düşük çıkabilir.. Çünkü yaş ilerledikçe rezerv azalır ve amh gitgide düşer..........miş.........
:26:
Aminn canım...doktora sordum tabii, bu arlar gribal enfeksiyon falan var dedi..ama ben ne gribim nede bu grib ağrısı..neyse 2 ay tabii boş durmayacağım..YOGA, ve kürler yapacağım....En önemlisi 1-2 dr.gitmeyi düşünüyorum .Birde onlar onlar baksınlar bakiim benim şu rahmin simetrisine
Arkadaslar Tüp bebek baslayacaklar önce AHM mutlaka yaptırıp öyle baslayın. çünki doktorlar önce deneyip en son bu testi yaptırıyorlar.
Oysa kolay bir test ve her zaman yapılabiliyor. Ben yandım siz yanmayın.
Hayatimda bana özeL birsey kalmadı. Evet hersey bir çocuktan ibaret degil Ama bir okadarda hayatın kendisi çocuklar. Gönlüm isterki benim olmuyor ise olanlar icin mutlu olmak düser bana
Denedik olmadi ve kapattik bu sayfayi
canlarim yumurta rezervine pek birsey yapamayiz ama kaliteside onemli, kalitesi icin doktorum bir kac oneride bulunmustu.. her sabah mutlaka iki tane rafadan yumurta, haftada en az uc aksam kurufasulye nohut yani bakliyat, bol bol balik.. eczaneden alinan Apitera ari sutu bal polen propolis adindaki urun, 8 tane ceviz, 6 tane findik, 10 tane badem, organik sut, organik yogurt.. cam sise sudan hergun bir litre.. bu tarzda bir iki ay beslen demisti..gerci hepiniz tecrubelisiniz bunlari bilirsiniz yinede yazim dedim:))
e vallahi bilmiyordum inannnn ben zaten ilk deneme de cumburlop yapmısım hiçççççççççççç bilgisizceeeeee
Dualarim seninle bitanem ver yavrulari sonra gidip guzelcee al gel inşallahevet mirandam evet çok şükür rabbime inşallah çok az kaldı .......
dualarınızı eksik etmeyin ne olurrr ben sürekli edicem hepimize
sizi çok seviyorummmmmmm iyiki varsınızzzzzz
Bu arada yoga ya gitmekyi düşünüyorum.Rahim için , Tabi hemde kendim için :))) Yoga da çok yorucu ama tüm kaslarınız çalışıyor.Özellikle doğurganlık veya rahim için giden , deneyen varmı ?
arkadaşlar sizin amh değerleriniz hepimizin üzerinde bizler sıfın altındayız. tutku 2,36 nevser 2 yani sizin hamişliğinizin olasılığı daha fazla canlarım... En en en kısa zamanda inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sizn de ....(Allah'ım yaa donasyona zaten gerek yokmuş .. Kim dediydi bunu şimdi?..nerden geldi aklıma?)
alısalıs neden 9 10 olsun istiyosun canım 7 ye bile iyi diyo doktorlar 7 ve üzeri..senin çok güzel kalınlaşmış canım 8,7 süper bence ..canım serophen dışında ne kullanıyorsun kalınlaşsın diye estrofemde kullandınmı adettliyken..birde sen cylomu tarlusalmı bi şey kullanıyosun oda sana iyi geliyo gibi geldi..o hapı kullanınca hep böyle güzel haberler veriyosun canım..
bu arada bende adet oldum..yarın bi doktor ismi verdiler adanada aradım 20 sine kadar dolu dediler.başka bi doktordan aldım bakalım yarın hormonlarıma baktırıp klomene başlıycam inşallah..bu arada klomenle serophene aynı ilaçmış bana erbil bey söylemişti geçen ay klomenle başladım ordada serophene kullandım..birde canım serophene kullanırken biosteronda kullanıyomusun..
Canımmm bu harika bir habeeerrr!!! İnşallah inşallah Allah tamamına erdirsinCuma gününü heyecanla bekliycem canım.. Embriyo olarak mı saklanacak yoksa transferin olacak mı hemen? Kaçıncı gün embriyosu olacak?
Şimdi ben şu kullanılan ilçalar konusunda prof oldum da hormanel değerler konusunda biraz geri kalmışım...Bu rakamların normal değerleri nedir? opuda kaç olmalı? transferde kaç olmalı? foliküler bazda ne olmalı? vs... Ve endo kalınlığı bu dönemlerde ayrı ayrı ne olmalı?
..
canım yaaaa, allah kabul etsin, hadi beraber güzel haberler verelim inşallahhhhhhh milyon kere maşalllahhhhgünaydın canım benim :)))
inşallah sabah namazıyla uyanıcam ve hepimize isteyen herkese nasip etsin diye dua okuycamm ve çok dua edicemmmm hepimize çok heyecanlıyımmm ve girerken ayağımı sürücem hepinize nasip olsun diye arkadasımmmmm............
rabbim peygamber efendimizin hatırına hepimize sağlıkla bebeklerimizle eve dönmek nasip eder inşallahhhhhh
Tamam canim simdi ekliyorum.
Hos geldin topige arkadasim,cok acmamissin neden umudun tükendi. umut hic bitmemeli caresiz degiliz en son care donasyona kadar giden arkadalar var, kimine göre ters ama herkesin kendi tercihi umarim dilegin en kisa zamanda olsun arkadasim.
kızlar 22.30 da çatlatma iğnemi oldum, şimdi siz 36 saate kadar geçerli olmak üzere dualara başlayın , sonra herşey güzel giderse belki transferi düşüneceğim.... bir plan yapmam lazım... eşim önümüzdeki ay ameliyat olacak, o yüzden tereddütteyim yani. son durumu tabii ki size anlatacağım.
Kızlar öncelikle tam şu saate Elif için Fatiha ve Kulhuvallahülerimi okudum Allah kabul etsin! Allah Elif'e sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu bebekler nasip etsin İnşallah! Amin!(Şu an da opuda) Maşallah!
Ve aynı zamanda Alişalışede dua ettim. Onun da opusu yarın! İnşallah hayırlı uğurlu sağ sağlam bebekleri olur...
Ah arkadaşlar anlatayım: Dün akşam klomen alacaktım saat dokuzda unutmuşum gece 2 buçukta içtim..Bu sabahta 9,5 ta içtim. Normalde 12 saatte bir almam lazımdı... İnşallah birşey olmaz! Hayırlısı Allahtan!
Biliyorsunuz salıdan beri günde iki kere klomen ve bir kere menagon iğnem vardı..Daha öncekilerde menagonu(bknz:hmg gonadotropin ilaç) kalçadan vurulmuştum. 225 mg.( bunun için 3 toz +2 su ) Salı günü hemşire bana ilaçları kullanmayı anlatırken göbekten dedi...AAa dedim ama geçen seferde menagon kalçadandı ve cetrotide(bknz: antogonist ilaç) göbektendi...
Neyse salı günü ilkindi vakti biz göbekten menagonu yaptık! Bir süre sonra kızardı çevresi...şimdi bile kızarık...Dün daha çoktu.. Yani hala geçmedi. Dün hastaneyi aradım.. Neyse göbektende olıyormuş kalçadan da! Ben o zaman bundan sonraki iğnelerimi kalçadan vurdurtayım olur mu dedim.. Olurmuş...İşte ben bunlarla uğraşırken klomeni içmeyi arada atlamışım.....Salı menagon göbekten çarşamba kalçadan...Klomen salı 12 saat arayla çarşamba 18 saat ve 5 saat arayla!! Yaaaa noluyoooooo,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?