Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cmas yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun... hamilelik haberi ile sonlanır inşallah...

kızlar bugün tekrar bu aylık sürecim başlamıştır..vatana millete hayırlı olsun!

sabah akşam klomen ve 225 mg menapur(ben de menagon var bu yüzden 225 menagon)

ctesi tekrar kontrole gitçem..

ohhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh benim kızların talibi çoğaldıııı ohhhhhhhhhhhhh anneleri gibi :))))))

bir tanesi senindir cmasımmmmmm :))))))))))

şimdiden gelinlerimize iyi bak canım benim... bak sonra sözünden dönmek falan da yok ona göre

Allah razı olsun arkadaşım... bir yandan geçmişi okuyorum.. senin son tedavinde kendimi o kadar kaptırmışım ki sanki sen şimdi tedavi oluyorsun gibi heyecanlandım ve dua ettim inanki... ve şimdi olacağın son tedavin ile bebeğine kavuşacağına yürekten inanıyorum.. hadi gel beraber mustafa beyde tedaviye başlayalım...

canım haftaya randevu alıp ön görüşme yapmak istiyorum zaten. eşime de söyledim biraz ön hazırlık yaparız belki bir ilaç falan verirler diye.. canım ben zaten bir hazırlık dönemi olması gerektiğini geçen sefer de söyledim doktora.. onlar gerek yok dedikleri için ve paldır küldür tedaviye başlattıkları için orayı istemiyorum...

öyule galiba arkadaşım... inşallah benimde meleklerim olacak ben de anne olacağım... hayal gibi herşey... sırıtp duruyorum tüm gün.. iş arkadaşlarım bile bana bakıyor ve sana ne oldu diyorlar... dediğin gibi inşallah kim vesile olacaksa doktorum da o olur, hepimiz için öyle inşallah... bu tedavilerimiz vesile olacaklarla olsun ve biz de böyle dolaşalım...

o kadar iyi bakıyorum ki sizin gelinlere boy 1.72 kilo 80 maşallahhhhhhhhhh artık 130 kiloyla bitiririm hamileliği doğuma giderimmmm

selam kızlar,
bugün doktordaydım, bir folikül varmış, 19 mm olmuş, endo kalınlığı 6 mm. e2 533 çıktı, yarınki e2 değerine göre cuma opu olabilirim, bilginize. öpüyorum. umarım hayırlısıyla embriyoya doğru gidiyorumdur...........

Ümmü'cüm sağol canım... umarım senin için herşey yolunda gidiyordur...
canım iyidir adet olmayı bekliyorum yeni tedavi için..geçen ay klomenle 3 yumi olmuştu bir embriyom oldu donduruldu çok şükür canım..sen neler yapıyosun yeni tedavi planlıyormusun..

canım adet olmayı bekliyorum incir kürü yapıcaktım ama doktorum gel adet olunca bi bakalım diyince..anladımki tekrar tedavi olucam..klomen içeyim diyorum canım..aslında bende istanbul dışındayım ya..işte bende senin yaptığını yaptırmak istiyodum adanada ontrol olup öyle bahçeci ama benim burda gittiğim doktorun yumileri görmediği iyce çıktı ortaya canım..
topikle ilegilide neden öyle düşündün canım..tabiki herkes burda yazıcak ne güzel ne mutlu..şimdi siz yenisiniz kanınız deli alıyor..:))valla çok güzel oluyor bizim topiğimize nazar değmesin..
canım sende aslında en az 2 opu olup transfer olabilirsin..ayy maşallah senin yumi durumunda iyi aslında..

canım yazmışsın görmedim..hayırlı olsun canım..yuminde maşallah güzel büyümüş..cumaya opun işalah başarılı geçsin ya benim bu opumu erbil bey yapmıştı çok erken yaptı gibi geliyor daha en büyüğü 17mm ken çatlatma iğnesi vudum ben..çok şükür o büyük olanda olgun çıkdıda.bizim yaşlarda riskliymiş erken çatlayabilir dedi..

sağol canım, inşallah başarılı olur, benimkiler 19 , 20 mm olunca yapılıyor ama, 17 ila 22 arası olabiliyor diye biliyorum, çatlama derken iğne ile onu kontrol altına alabiliyorlar, bir yanlışlık yoktur yani, 1 yumurtayı kaçırmak istemezler, opu öncesi senin e2 kaçtı, ve kaç foliküle göre e2 değerin neydi, benim tek foliküle göre 533 nasıl dedim, düşük gibi dedim, hayır normal dedi dr.... hep korku hep korku, sınav büyük yaaaaaaaaa

canım en büyüğü 17 mm ken o gün gece çatlatma .ğnesi vudrdum gündüz cetroteit gece ovitrelle..ben aslında 2 gün daha beklemek istemiştim diğer yumilerimde büyüsün diye ama doktor riskli dedi bende bir şey demedim..e2 ye hiç bakıılmadı canım..ama yüksek olduğunu sanmıyorum rahim duvarı ince dedi.diğer opumda 850 ciraydı e2 çok iyiydi. güvenç bey 21m ken çatlatma iğnesini vurdurmuştu..gerçi kısmet ya.o zaman 2 yumide aynı büyüklükteydi biri embriyo oldu..bbu seferde yumilerden biri olgun çıktı oda embriyo oldu çok şükür..canım hadi geliyor seninde ikizler..az kaldı inşallah..

iyi o zaman , ikimizin de değerleri normal değerlerdeymiş, bu doktorlar her bir değere göre ayarlama yapıyorlar anladığım kadarıyla, aman embryo sonra da bebiş olsun da, önemli olan bu, inşallah senin de güzel güzel yumin olur ve 1,2 olabildiğince fazla embryon olur. benim birkaç seferdir hep tek oluyor, sanırım iyice alzaldı rezerv. hayırlısı olsun hepimize, sırasıyla bebişler gelsin

inşallah canım benim hayırlı olur inşallahhhhh rabbim o güzel bebişlerinle seni kavuştursunnnnn aminnnnnnnnnnnnnn

canım tek oluyor diye üzülme..olsunda allahın izniyle..benim3 yumi görüldü yine bi tanesi işe yaradı çok şükür...hepsi boş çıksa daha kötü..ben artık sayıyı takmıyorum kafaya..allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..işallah yumin embriyo haline gelsin sonrada sana bebiş olsun canım.. takılma sakın sayıya ..napalım azsa az..:))

yok canım takılmıyorum, inşallah dolu çıksın , döllenip embryo olsun da, önemli olan bu tabiiki. ama şöyle bir kere de 2,3 embryo oluverse bizde transfere başlayıversek yeniden ne güzel olur diye de düşünmüyor değilim, böyle iğneyle kuyu kazmak ne zor ne zor. buna da çok şükür, allah devamını getirrsin inşalah maşallah....

inşallah canım biliyorum zor ama napalım yine sen izmirdesin ayağının altında..inanki şehir dışı çok daha zor yani idare izin vermez söylenirler..çalışmasam yine il dışına çıkmak zor gelmiycek ama bide böyle rahat rahat çıkamamda beni çok kasıyor..

Haklisin canim. Sen bana bakma. Icimden geleni hemen paylasiveriyorum. Ama hep yazimin sonun da bunada sukur diyorum. Her halimize sukur etmek en guzeli. Sana da à llah yardim etsin. Mudurune insaf gelsin.

Gulnevadan ses yok. Cok merak ediyorum.

canım olurmu her zaman duygularımızı paylaşalım burda hepimiz birbirimize destek olalım inşallah bu zorlu süreçde..işlallah bu zorlu günler bir gün geride kalacak..hepimize kolaylık versin allahım ..inan bende çok yıldığım anlar oluyor ama diyorum şurda daha ne kadar daha çabalıycaksın elinden geleni yap diyorum kendime..az kaldı inşallah gelecek bebişler..
ya bende çok merak ediyorum neden yazmıyor acaba.. yoksa bize suprzmi yapmak istiyor..

Ummucum. Ben sana daha cok sans veriyorum. Sen de bana senin durumun iyi uzulme diyorsun. Ne guzel motive ediyoruz birbirimizi. Simdi bu beni cok mutlu etti beeeee. Ohhhh masallah bize

Topicteki herkese de masallllahhhhh

Insalllah canim. Agzin bal polen corekotu yesin. Gulneva iyi olsun da. Surprizi de gelsin tabii ne guzel

Ummucum. Ben sana daha cok sans veriyorum. Sen de bana senin durumun iyi uzulme diyorsun. Ne guzel motive ediyoruz birbirimizi. Simdi bu beni cok mutlu etti beeeee. Ohhhh masallah bize

Topicteki herkese de masallllahhhhh

canım ikimizde eşit durumdayız hormonlar sorunlar aynı..allah ol dediği zaman ne sorun kalıyor ne kalite .eşimde bebeklik fotoma bakıyor ne tatlıymışın diyo..hadi dedim inşallah benim gibi kzıım olsun..2 kızda olabili erkekde olabilir ayy farketmez..hayırla sağlıkla gelsinler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…