Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

günaydın selcanımmmmm :))))

ben senin o mideni bulantıran küçük eşşekii yerim öperimmmmmm allahım sana bağışlasınnnn rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahhhhh....

olsun selcanım dayan arkadasım iyi olcak 3 ayı atlat normale dönücen bitanem :)))))

çok güzel olucak herşey inşallahhhhhhh :))))

seni çok seviyoruzzzzz çok öptümmmmmmmmmmmmmmmm

canımmmmmmmmmmm çok şükür çok şükür canım benim bak ne dedim sana olucak inşallah eşin müsade edicek dedim rabbim dualarımızı kabul etti çok şükürrr

olucak güzbaharım bak gör bu sefer herşey yolunda gidecek lütfen iyi araştır rabbim doğru yeri seçmene yar ve yardımcı olsun inşallahhhhhh

canım benim, en iyisini tabiki sen bilirsin... ben geçmişte tam da o sayfaları okuyunca bayağı tedirgin oldum ondan söyledim.. :))) sonuna kadar haklısın verecekse allah verecek, dr.ler sadece aracı canım, bundan şüphem yok... aslında senin doktorunu geçen hafta adapazarında gittiğim bir dr. de tavsiye etti. hatta tedaviye başlarsam yumurta takibini onun burada yapabileceğini opu ve transferin cem bey tarafından senin hastanede yapılabileceğini söyleyerek bana seçenek sundu.

allah bu gün işini rast getirsin, yeni tedavin sana bebişini getirsin ve senin için hayırlı olsun inşallah... bir an önce bize güzel haberleri ver arkadaşım... çookkk öptüm sevgi ve dua ile kal...

aminnnn arkadaşım... ben inanıyorum ki biz bu yaşadıklarımızla imtihan oluyoruz... ne yaşayacağımızı rabbim zaten biliyor... bize isteten de , çaba gösterden de, aklımıza getiren de hep o.. senin beş sene beklemen ve sonra peşine düşmen de nasip işi... anı gelince yaşıyoruz herşeyi... ve dediğin gibi Allah isterse verecek, biz sadece dua edeceğiz... Allah inşallah dualarımız kabul eder...

amiiinn arkadaşım o kadar mutluyum ki... bu sefer mutluluktan ağlayacaktım ama migren tuttu... kıpırdayamadım bile...

allah razı olsun hepimizden, hadi doğur kızları peşinden oğlum gelecek alacağız senin kızı

İNşallah arkadaşım,,, vallahi hepimizin adını tek tek söylüyorum... bi de eşim kabul edince öyle bir rahatladım ki akşam bile migren falan demeden okumaya devam ettim...

Ben regl olmayı bekliyorum.Eğer uygun olursa bu ay tedaviye başlayacağım.İzmir irenbe de son kez denemek istiyorum.
Allah yardımcımız olsun.

Sevgiler,

Ben regl olmayı bekliyorum.Eğer uygun olursa bu ay tedaviye başlayacağım.İzmir irenbe de son kez denemek istiyorum.
Allah yardımcımız olsun.

Sevgiler,

İnşallah Allah yüzünü güldürür ve bu kez bebeiğini kucağına alırsın canım... Tedavine güzelce başlar ve bebişle sonlandırırsın.. 2014 bizim yılımız olur... Allah istemesseydi biz burada bile buluşamazdık... burada oluşan sinerji bize bebeklerimizi getirsin... Allah yardımcımız olsun... sevgi ve dua ile kal arkadaşım...:))

Allah gönlüne göre versin canım... bu yaşadığın süreçten sonra aşılama vermezler sanırım... inşallah tüp raporunu alıp yoluna devam edersin arkadaşım...

allah razı olsun senden ...... canım arkadaşımmmmm ben şimdi çıkardım bu yazıyı ama anlamadım nasıl yapıcam biraz kafa karısık tekrar okuyup bende yapıcam inşallahhhhhhh

canım aslında karışık değil,

1. Her gün sabahları ve akşamları yetmiş defa “Subhanellah”, on defa “Esteğfirullah”, tekrar dokuz defa “Subhanellah” ve onuncusu olarak da bir defa “Esteğfirullah” söyle. (gerisini yazmayacaktım ama kimisi hadis olduğu için ümidimizi arttırır dedim.. ondan ekledim .)

2. *FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM....
Yukardaki ayeti bir cumartesi güni 1900 defa oku. (ben cumartesi günü hepimiz için okudum, ama istersen bu cumartesi sende oku.)

3. Aşağıdaki ayetlere istinaden hergün 1000 adet estağfirullah çekmeye çalışıyorum...

71/NÛH-10: Fe kul tustagfırû rabbekum innehu kâne gaffârâ(gaffâran).
(Nuh A.S) ve dedim ki: “Artık Rabbinizden mağfiret dilediğinizi söyleyin. Muhakkak ki O; Gaffar'dır (mağfiret edendir).”

71/NÛH-11: Yursilis semâe aleykum midrârâ(midrâren).
Üzerinize bol yağmurlu olarak semayı göndersin.

71/NÛH-12: Ve yumdidkum biemvâlin ve benîne ve yec’al lekum cennâtin ve yec’al lekum enhârâ(enhâren).
Ve size mal ve erkek çocuklar (vererek) yardım etsin. Ve sizin için cennetler (verimli bahçeler) yapsın ve sizin için nehirler akıtsın.

4. Aşağıdaki ayetleri de aklıma geldikçe zikir gibi sürekli söylüyorum arkadaşım... Allah inşallah kabul eder...

Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina ve zurriyyatina kurrete a’yunin vec’alna lil muttekine imama(Furkan/74) (Ve o kullar: Rabbimiz!Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl derler)

Rabbi hebli milledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua(Al'i İmran/38)(Orada Zekeriyya,Rabbine dua etti:"Rabbim!Bana katından hayırlı bir nesil ver.Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi)

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten." = "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

5. Hergün 1 yasin ve 1 meryem süresi okuyorum...

bunlar benim yapmaya çalıştıklarım... ve hepimiz için sonunda duaediyorum... bunlarla olacak inanıyorum... hepimiz olacağız..

canım dr.u en son görmüşün harika haberler ya... sabah 10.30 da mı çatlatma iğnen... perşembe günü harika haberler alacağız senden... herşey yolunda gidecek sen yeter ki huzurlu ol.... 2014 ilk sen olacaksın rabbimin izniyle... hepimizi aynatacaksın... . çoook çook seviyorum herkesi arkadaşım bende... iyi ki varsınız..

boyada harika olmuştur yakışmıştır güzel arkadaşıma.... ben de bir dişçiye gideyim diyorum ve tabi sırasıyla boya işleri...

süper olur vallahiiiiiii :))))))

kızlarım senindir ..................................

ağlamaaaa hiç hiçbirimiz ağlamayalımmmmm rabbim güldürsün hepimizin yüzünü aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Amin arkadaşım.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

Allah hepimizin dualarını kabul eder inş.

Sevgilerimle,

Allah yardımcımız olsun.

Sevgiler,

tutkum arkadasımmmm tedavin hayırlı olur inşallahhhh rabbim varımızla yoğumuzla yaptığımz bu tedavilerin bu emeklerin bebeklerini peygamber efendimizin hatırına nasip eder inşallah hepimize :)))))))

amiiinnnnnn arkadaşım... cmascım da harika haberler getirsin bize... 2014ün 2. anne adayı o olacak inşallah.....

amin canım benimmmmm :)))

rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahhhhh gönlümde 2 güzel kız var inşallah olur :)))) çok sağolun hepiniz allah razı olsun hepinizden :)))))

Ben de ikiz istiyorum. 2 kız veya bir kız bir erkek, 2 erkek te olur...Aslında üçüz de olur...dördüz de!...

ben de ikiz istiyorum, bir kız bir erkek... içimden geldi ne biliiiimmmmm

yumoş kalitesi için miydi bu kapsüller canım...

allah razı olsun sebep oldun bu duaları da okuycam :))) bu cumartesi okuycam inşallah pgt den pazar günü temiz haberler gelir rabbim izniyle

allah razı olsun hepinizdennnnnnnnn çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkkk allah yar ve yardımcımız olsun inşallahhhhhh

rabbimin izniyle bak görün 2014 ün en bereketli topiği biz olucaz.... geliyor bizim bebişlerimizzzzzz çok özlediler annelerini çok sabırsızlar artıkkkkk :)

isteyen herkeseeeee rabbim nasip etsin evlat sahibi olmayı hayırlı salih evlatlar nasip etsin aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…