Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cmasımmmm canım benim inşallah arkadasım rabbim peygamber efendimizin hatrına bizlerin kucaklarını boş bırakmasın sağlıkla çocuklarımız olsun aminnnnnn

yarın lütfen bizi bilgilendir inşallah iyi olucak allahın izniyle :)))) yok kist mist unutttt güzel şeyler gönderrrrr çok güzel olıcak inşallahhhhh çok öptümmmmm :)))))

canım harikaa çok az kalmış transferinee Allahım her daim yanında olsun herşey gönlünden geçtiği gibi gelişsin:))

amin canım benimmmmm :)))

rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahhhhh gönlümde 2 güzel kız var inşallah olur :)))) çok sağolun hepiniz allah razı olsun hepinizden :)))))

amin canım benimmmmm :)))

rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallahhhhh gönlümde 2 güzel kız var inşallah olur :)))) çok sağolun hepiniz allah razı olsun hepinizden :)))))

Ben de ikiz istiyorum. 2 kız veya bir kız bir erkek, 2 erkek te olur...Aslında üçüz de olur...dördüz de!...

Allah razi olsun canim bende transfer olduğum ay bu duayi hergun okuyodum rabbim dualarini kabul etsin inşallah

Ben suan tedavi görmüyorum. Sadece selacnin cuha cicegi kapsulunu iciorum.

Cok sevindim canim rabbim gonlundekine kavustursun inşallah.

Ben de ikiz istiyorum. 2 kız veya bir kız bir erkek, 2 erkek te olur...Aslında üçüz de olur...dördüz de!...

cmasımmmm inşallah :))))

vallahi bana kalsada 4-5 ne verirse rabbim o kadar hasret kaldıkkiiiii ne kadar olursa olsun canım benim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahhhhhhhh

canım memnunum hastaneden artık iyce sistemi oturtmuşlar..ben mustafa bahçeciye gitmek istemiştim yoğun diye gitmedim ama diğer doktorlarda çok yoğunlar o yüzden rahatlıkla mustafa beye gidebilirsin canım..birde gürkan arıkanla ilgili olumsuz bir kaç şey okumuştum ama ordaki izlenimim çok ilgili hastalarıyla çok güler yüzlü..erbil bey de hastalrına çok sahip çıkıyor..benim doktor güvenç bey iyi sakin biri..

:))) bencede çok güzel olur.. ver allahım ver 2 3 5..

elifooo hadi yılın ilk hamişi sen ol canım..

alisalis'ten alintidir.
Tabloyu paylasalim arada diyorum.
[TABLE="class: cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]NICKI [/TD]
[TD] YAŞI [/TD]
[TD] YAŞADIĞI YER [/TD]
[TD] FSH [/TD]
[TD] LH [/TD]
[TD] TSH [/TD]
[TD] AMH [/TD]
[TD] E2 [/TD]
[TD] SAT [/TD]
[TD] BAT [/TD]
[TD] ÇOCUK SAYISI [/TD]
[TD] SON DURUMU [/TD]
[TD] SORUN [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] breezey[/TD]
[TD] 42[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD] 8,82[/TD]
[TD] 3,33[/TD]
[TD] 1,53[/TD]
[TD] 0,8[/TD]
[TD] 220[/TD]
[TD] 26-Haz[/TD]
[TD] 24-Tem[/TD]
[TD] hiç çocuğu yok[/TD]
[TD] sponton HAMİLE –27 Haftalik[/TD]
[TD] SEBEPSİZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] SelcanKerem[/TD]
[TD] 41[/TD]
[TD] Hollanda[/TD]
[TD] 8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]ikizleri - 21 yaşında[/TD]
[TD] doğal yoldan hamile -[/TD]
[TD]SORUN YOK :))[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] duova[/TD]
[TD] 41[/TD]
[TD]İsviçre[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]17 Aralik[/TD]
[TD] 11 Ocak[/TD]
[TD] cocuk yok,şub2013 10 haftalik düsük.[/TD]
[TD] beklemede[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ummuseleme[/TD]
[TD] 42[/TD]
[TD] Adana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD] tiroid sorunu var[/TD]
[TD] 0,19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]1 çocuğu var[/TD]
[TD] yumi biriktiriyor[/TD]
[TD] REZERV AZLIĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] lejena[/TD]
[TD] 43[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD] 12,9[/TD]
[TD] 4,86[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,36[/TD]
[TD] 52,37[/TD]
[TD] 12-Mrt[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD] 5. Tüp-Defne bebiş geldi.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hope73[/TD]
[TD] 40[/TD]
[TD] Almanya[/TD]
[TD] 5,38[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]0,2[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]5-Tem[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD] 3 tüp, 1 kimyasal gebelik- ,[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALISALIS[/TD]
[TD] 44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD] 18[/TD]
[TD] 8[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0,18[/TD]
[TD] 39[/TD]
[TD] 8- Haz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]çocuğu yok[/TD]
[TD] mini tüp tedavisi[/TD]
[TD] Rezerv az(2 donmuşu var) .[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] TUTKU34[/TD]
[TD] 44[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD] 7,94[/TD]
[TD] 1,22[/TD]
[TD] 1,34[/TD]
[TD] 2,36[/TD]
[TD] 680[/TD]
[TD] 29-Haz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1 kızı var[/TD]
[TD] 1. tüp negatif.[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PUFFY[/TD]
[TD] 45[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD] 8,1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]0,24[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]1 oğlu var[/TD]
[TD]2.tüp-ALYA DÜNYAYA GELDİ[/TD]
[TD]sebepsiz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Alarahan[/TD]
[TD] 43[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]troid problemivar[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]MİYOM ameliyatı oldu[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cmas1[/TD]
[TD] 43,5[/TD]
[TD]- y yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]-lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] 7 aralık 2013[/TD]
[TD] 4 ocak 2014[/TD]
[TD] 1 oğlu var[/TD]
[TD] 2 tüp denemesi var,[/TD]
[TD] Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nevser[/TD]
[TD] 40[/TD]
[TD] izmir[/TD]
[TD] 4,98[/TD]
[TD]2,28[/TD]
[TD]1,15[/TD]
[TD] 2[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD] 4 aralık 2013[/TD]
[TD] 2 ocak[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]hedef spontan hamilelik[/TD]
[TD] sebepsiz infertilite[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ays73[/TD]
[TD] 40[/TD]
[TD] yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD][/TD]
[TD] 2 tüp negatif, sponton hamile 22 haftalık[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD] 1 çocuğu var[/TD]
[TD] durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeytun[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD][/TD]
[TD] durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifoo[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD][/TD]
[TD] durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arnavut73[/TD]
[TD] yaş[/TD]
[TD]yer[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD][/TD]
[TD] durumu[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]güzbahar[/TD]
[TD] 41[/TD]
[TD] sakarya[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD]cocuk yok[/TD]
[TD] 1 tüp negatif[/TD]
[TD] rezerv ve sperm az[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]acmila[/TD]
[TD] 43[/TD]
[TD] Almanya[/TD]
[TD]-7,89[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]0,71[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD] 196[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD] cocuk yok[/TD]
[TD]İST.da 3 mini tüp denedi[/TD]
[TD]- Sorun[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ensuece[/TD]
[TD] 36[/TD]
[TD] istanbul[/TD]
[TD]-fsh[/TD]
[TD]- lh[/TD]
[TD]-tsh[/TD]
[TD]-amh[/TD]
[TD]-e2[/TD]
[TD] sat[/TD]
[TD]-bat[/TD]
[TD] çocuk yok[/TD]
[TD] 5tüp denemesi var[/TD]
[TD]– erkek infertilitesi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sagolasin canim, iyiyim yaramaz durum yok sen nasilsin? haberler sende ne yaptin en son incir kürünü düsünüyordun, bir degisiklik varmi programda

canım adet olmayı bekliyorum..henüz olmadım .yine klomen içeyim diyorum hayırlısı tabii..aslında incir yapmak istiyordum ama vucuduma nasıl tepkisi olacak bilmediğimden yine klomen içeyim diyorum canım..

canım adet olmayı bekliyorum..henüz olmadım .yine klomen içeyim diyorum hayırlısı tabii..aslında incir yapmak istiyordum ama vucuduma nasıl tepkisi olacak bilmediğimden yine klomen içeyim diyorum canım..

Klomenle daha önce yumurtan olusmustu ve kaliteliydi donduruldu. yine donduracakmisin trensfer icin yazi düsünüyordun o nedenle soruyorum.

Klomenle daha önce yumurtan olusmustu ve kaliteliydi donduruldu. yine donduracakmisin trensfer icin yazi düsünüyordun o nedenle soruyorum.

evet canım tekrar dondurcaz kısmet olursa..haziran gibi transfer düşünüyorum allah nasip ederse ..tatile denk gelirse benim için daha iyi olur..biliyosun rapo almak sorun oluyor..idareci sorun çıkarabiliyor..o yüzde tatil düşünüyorum canım..inşallah..

Gecenin bir yarisi yaziyorum bu yaziyi size arkadaslar. Selcan ne hallerde bir bilseniz bebek bir geldi pir geldi. Cok rahatsizim arkadaslar butun tatil boyunca yattim hala yatiyorum. Bir gun kendimi iyihissetsem 3 gun pert oluyorum. Mide bulantisi halsizlik hat safhada butun gun nerdesye hic bir sey yiyemiyorum nelerden tiksinmedim ki

Bunlarla ugrasirken birde bebek cok korkuttu bizi gecen hafta cumartesi hafif kanama oldu yuregim agzima geldi cok agladim cok sukur devami gelmedi. Ve iki gun sonra kalp atislarini gorduk Allahima binlerce sukurker olsun. 22 ocakta tekrar rabdevu verildi. Gelelim bu hafta bu kadar zorluklar arasinda dudagimda ucuk cikti bebek 8 haftayi gectigi icin bebege zarar vermez dediler tam onu atlattim derken de bu sefer cok kotu ishal oldum. Zaten dogru durust yiyip icemezken birde ishal cikti. Mumkun oldugunca su ic dediler zaten sudan baska birsey girmiyor icime . Daha kahvalti kelimesini duyunca midem agzima geliyor . Bugun yine hic kalkmadan yattim yani arkadaslar ofise gidemedim bu aralar calisabilecegimi hic sanmiyorum.

Iste boyle arkadaslar zor bi hamilelik baslangici oldu ama her midem bulandiginda ve diger belirtilerde seviniyorum bebegim benimle diye ve surekli dua ediyorum hem kendime hem sizlere Rabbim kabul eder insallah.

Kendinize iyi bakin Allaha emanet olun hepinizi kocaman opuyorum.

kızlar çoook mutluyum çoook... eşim akşam 2. bir deneme için hazırlık yap, kendini hazırla, tekrar deneyeceğiz dedi.... o kadar heyecanlandım ve mutlu oldum ki migrenim tuttu.:)) şimdi sırada hastane arayışı var. Eşimden allah razı olsun... Sizden de allah razı olsun... dualarınızında etkisi var bunda biliyorum... akşam yazacaktım ama ((eşim) gülerek şimdi sen hemen yazarsın pembe sayfalara demesine rağmen ) başımın ağrısından bilgisayarı bile açamadım. çok mutluyum çooooook...

hepinizi çok öpüyorum... çççoooookkkkk

Selcanım canım ne diyeceğimi bilemedim ki.... ama önce senin iyi olman lazım bebiş için, annesi iyi olursa o daha da iyi olacak.. demekle olmuyor biliyorum ama mutlaka birşeyler yemen lazım, kuru ekmek bile olsa... kanamaya takılma güzelim annem bana hamileyken dokuz ay boyunca hep kanaması olmuş, elhamdülillah sapasağlamım..

kalp atışlarını duymuşsun çokşükür, kucağına da alacaksın arkadaşım... bebiş senin gibi bir anneye geliyor mücadelecei, kararlı, o da annesine çekecek eminim...

ne olur biraz gayret et, işi falan boş ver, sen ve bebiş iyi olun yeter... hep dua ediyorum arkadaşım allah sağlıkla bebişini kucağına almanı nasip edecek.... bize duaların içinde allah razı olsun... sevgi ve dua ile kal arkadaşım...bebişe söyle teyzeleride çok sabırsız, hep birlikte onu bekliyoruz inşallah....

Ağzına sağlık.Allah razı olsun.Yüce Allahım inşallah dualarımızı kabul eder, bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Sevgilerimle,

amiinnnnn arkadaşım.. dualarımız kabul olur ve hep birlikte inşallah oluruz ... tutkucum sen neler yapıyosun şu an, tedavi oluyor musun.. ne olur kusura bakma geçmişi de okuyorum ya karıştı tedavi safhaları ( son 100 sayfam kaldı artık biticek inşallah o da ) sevgi ve dua ile kal arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…