- 25 Ocak 2010
- 2.943
- 255
- 173
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
- #6.921
Iyi hafta sonlari arkadaslar,
elifoo, canim az kaldi seninde hamileyim haberi vermene, bizde seninle beraber bekliyoruz.
Cmas1, inciri yarim biraktin sogani öyle yinede umutluyuz senden, regl olma zamanindi gelmesinde, hamile haberini alalim buradan.
Selcan, noel tatili bitti pazartesi ise geleceksin. senden o zaman haberleri aliriz doktora gittinmi ne zaman gideceksin.
ummu, diger topikte okudum doktorun e-mail göndermis ne yaptin.. neye karar verdin.?
nevser arkadasim senden ne haber ugramaz oldun yahu arada ugrasan diyorum.
acmila, canim seninde subatta tedavin baslayacakmis hayirli olsun subattan evvel diliyorum bebegin dogal yoldan gelsin.
ensuece, Sende cok emek vermissin arkadasim, hele tüp bebek öncesi hazirlik diye ne harcamalariniz olmus, dilerim bu cabalarin bosa gitmesin bir an evvel bebegine kavusursun.
güzbahar, su siralar tüp bebek tedavin yok ne yapiyorsun? dogal hamilelik icin kür vs. kullandigin birsey varmi.?
Aliscigim, tabloyu yenilemissin ellerin dert görmesin, bebeginin basini oksasin.
Miranda, dilerim seninde 2. bebisin tez zamanda saglikla gelsin.
zeytun. yoksun nerelerdesin umarim hersey yolundadir,
arnavut, canim senin son durum nedir neler yapiyorsun.?
Sevgili duova
Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin bebeklerimiz hayirlisiyla ve sagkikla gobuslerimize insin inşallah