- 7 Haziran 2018
- 454
- 489
- 41
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.081
yazınızı okuyunca içim burkuldu rabbim tez zamanda evladınıza kavuştursun inşallahSağol canım inşallah olur hayırlısı. Umarım senin durumun iyidir bebiş yaramazlık yapıyor mu :) Az kaldı az artık hazırlıklar flan tamamlanmak üzeredir. İnşallah bize de bebek için hazırlık yapmak nasip olur şuan bebek mağazalardan kaçıyorum içim acıyor çünkü
mühim olan ne bilmediğim için soruyorum ne yapmalıyım başka bir doktora daha mı görünsem yoksa kalp atışına kadar bekleyin mi? Progestan ve corasprin verilmesi mi gerekiyordu yanlış bir şeyler mi var?tebrik ederim gözün aydınbebiş sağlıkla gelsin.doktor, progestan coraspirin gibi bir ilaca başlattı mı
bazen bazı doktorlar kese ve kalp atışına erkenden çağırıyor mesela yolk saç şu an görünmüyor ama bunlar muhim değil haberin olsun.
Sağol canım senin sürpriz haberin bizi çok mutlu etti hepimizin bebişleri olsun ki sevelim onlarıyazınızı okuyunca içim burkuldu rabbim tez zamanda evladınıza kavuştursun inşallah
İnşallah güzel sürprizler sizi de bulsun. Tabiki paylaşırımSağol canım senin sürpriz haberin bizi çok mutlu etti hepimizin bebişleri olsun ki sevelim onları
Güzel haberlerle devam lütfen paylaşmayı unutma
Pardon telaslanma.kalp atışina erkenden çağıran kese görmeye erkenden çagıran doktorlardan bahsettim.seni 15 gün sonra çağirması iyi olmuş rahatca kalp atışı duyulur.mühim olan ne bilmediğim için soruyorum ne yapmalıyım başka bir doktora daha mı görünsem yoksa kalp atışına kadar bekleyin mi? Progestan ve corasprin verilmesi mi gerekiyordu yanlış bir şeyler mi var?
AnladımPardon telaslanma.kalp atışina erkenden çağıran kese görmeye erkenden çagıran doktorlardan bahsettim.seni 15 gün sonra çağirması iyi olmuş rahatca kalp atışı duyulur.
İlac da merakımdan sordum canım
Hayırlı olsun canım karından mı usg yaptı kaç mm dedi kese içinmühim olan ne bilmediğim için soruyorum ne yapmalıyım başka bir doktora daha mı görünsem yoksa kalp atışına kadar bekleyin mi? Progestan ve corasprin verilmesi mi gerekiyordu yanlış bir şeyler mi var?
Sağol kuzum darısı da tüm isteyenlere olsun. 5 mm dedi sonra en fazla 7 dediHayırlı olsun canım karından mı usg yaptı kaç mm dedi kese için
merhaba nemodgelişmelerin hayırlı olsun, inş mutlu haberler alırsın.doktorun fsh istememesi normal ultrasonla bizleri takip ediyorlar fsh gerçekleri göstermiyor.benim de fsh ölçülmüyordu.ayrıca e2 hormonu da opuya yakın istenecek yumurtanın gelişimi açısından
tedavin güzel gidiyormuş sevindim.doktorunun yöntemini de beğendim 16 mm vs.
herkesin 1 yumurta kalıyor benim 45 yaşında evlenip tedavi gören arkadaşım hamile kaldı. yalnız kızkardeşimin arkadaşı olduğundan sonradan görüşemedik ama uzaktan aldığım haberlere göre dokuz ayın sonunda arkadaş hamileliğin sonlarına doğru hastalanıyor hastalığı sürekli kusuyor. zaten eşi ile de anlaşmalı gibi birşey evlendiler eşi onu yalnız bıraktı, anlaşamadılar ailesi de vefat etmişti anne ve babası.doğumunda bebek beyin kanaması geçiriyor 12 gün yaşadı sanırım, yoğun bakımda kalıp vefat etti bebek.
sonu malesef acı bitti yani bunu niye anlattım.moral bozmak için değil.bu hikaye benim içimde bir yaradır üzgünüm.45 yaşında tek yumurtayla falan, tedaviden anlamayan arkadaşım hamile olduğunu bile doktordan öğrendi öyle bilmiyor bu konuları aslında mesleği de güzel üniversite mezunu ama deli dolu bir kızdır.45 yaşında hamile gördüm ama önemli olan sağlığımızı korumak, çevrenin destek olması, mümkünse özel bir hastanede sayılan sevilen bir doktorda takip yaptırıp sezaryanla doğum olması.kızın tansiyonunun yüksekliği bebeğin beyin kanamasına sebep olmuş.doğumu zeynep kamil hastanesinde olmuştu sanki, yani devlet bu değerli bebeği anlayamayabiliyor değerini.
şu anda da çok yakın arkadaşım 45 yaşının sonlarında doğal yoldan hamile.aynı bizler gibi 42 yaşında evlendi ve bu 2. çocuğu olacak.onun durumu iyi dediğim gibi senin bebeğin de olabilir inşallah da bebeğin olurbu arkadaş üniversite hastanesinde doğum yapacak onda sorun olacağını sanmıyorum
Karından 7 mm de yolc sac daha gözükmez diye biliyorum canım inşaallah kucağına alırsınSağol kuzum darısı da tüm isteyenlere olsun. 5 mm dedi sonra en fazla 7 dedi
Aynen kuzu erkenmiş dahaKarından 7 mm de yolc sac daha gözükmez diye biliyorum canım inşaallah kucağına alırsın
Canım işine karışmak gibi olmasın ama pıhtılaşma varsa kan sulandırıcı kullanman gerekir arkadaşıma dr u tüp bebekte pıhtılaşma olup olmadığına bakmadan tedbir olsun diye kullandırdı.dr un pıhtılaşma oldugunu biliyo dimiİnşallah güzel sürprizler sizi de bulsun. Tabiki paylaşırım ☺
Estağfurullah burda birbirimizi bilgilendirmek için varızCanım işine karışmak gibi olmasın ama pıhtılaşma varsa kan sulandırıcı kullanman gerekir arkadaşıma dr u tüp bebekte pıhtılaşma olup olmadığına bakmadan tedbir olsun diye kullandırdı.dr un pıhtılaşma oldugunu biliyo dimi
Estağfurullah burda birbirimizi bilgilendirmek için varızAma test sonucumu götürdüm ve sorun olmadığını söyledi bizim baktığımız iki isim var dedi onları hatırlamıyorum onlar temiz dedi. Kan sulandırıcıyı yanlış kullanırsan da bebeğin karında ölmesi söz konusuymuş ne kadar doğru bilmiyorum tabiki. Bir de benim heterozigot
Bu arada yüksek dozdan bahsetmiyorum bir de ben yanlış hatırladım ozaman pıhtılaşma var sandım sende bende asprin içmiştim günde bir tane 100 mglik gittiğim perinotolog da içebilirsin demişti hayırlısı bakalım bir kalp atışını da duysaydık sağlıkla seninle birlikte ben de gün sayıyorumEstağfurullah burda birbirimizi bilgilendirmek için varız ☺ Ama test sonucumu götürdüm ve sorun olmadığını söyledi bizim baktığımız iki isim var dedi onları hatırlamıyorum onlar temiz dedi. Kan sulandırıcıyı yanlış kullanırsan da bebeğin karında ölmesi söz konusuymuş ne kadar doğru bilmiyorum tabiki.
Zeynep Kamil deyince benim kendi doğum hikayem aklıma geldi annem yüksek tansiyon hastası ve normal doğum yaptırmışlar saatler sürmüş oksijen çadırına sokmuşlar zavallı benden başka çocuk yapmamış korkudan. Sezeryana almamışlar kadını ya sen ya ben ölecektik der hep.Doktora çok kızmış adam gelmemiş bile telefonla takip etmiş. Annemde yaş gereği ve tansiyon hastası olması nedeniyle riskli grup üstelik.merhaba nemodgelişmelerin hayırlı olsun, inş mutlu haberler alırsın.doktorun fsh istememesi normal ultrasonla bizleri takip ediyorlar fsh gerçekleri göstermiyor.benim de fsh ölçülmüyordu.ayrıca e2 hormonu da opuya yakın istenecek yumurtanın gelişimi açısından
tedavin güzel gidiyormuş sevindim.doktorunun yöntemini de beğendim 16 mm vs.
herkesin 1 yumurta kalıyor benim 45 yaşında evlenip tedavi gören arkadaşım hamile kaldı. yalnız kızkardeşimin arkadaşı olduğundan sonradan görüşemedik ama uzaktan aldığım haberlere göre dokuz ayın sonunda arkadaş hamileliğin sonlarına doğru hastalanıyor hastalığı sürekli kusuyor. zaten eşi ile de anlaşmalı gibi birşey evlendiler eşi onu yalnız bıraktı, anlaşamadılar ailesi de vefat etmişti anne ve babası.doğumunda bebek beyin kanaması geçiriyor 12 gün yaşadı sanırım, yoğun bakımda kalıp vefat etti bebek.
sonu malesef acı bitti yani bunu niye anlattım.moral bozmak için değil.bu hikaye benim içimde bir yaradır üzgünüm.45 yaşında tek yumurtayla falan, tedaviden anlamayan arkadaşım hamile olduğunu bile doktordan öğrendi öyle bilmiyor bu konuları aslında mesleği de güzel üniversite mezunu ama deli dolu bir kızdır.45 yaşında hamile gördüm ama önemli olan sağlığımızı korumak, çevrenin destek olması, mümkünse özel bir hastanede sayılan sevilen bir doktorda takip yaptırıp sezaryanla doğum olması.kızın tansiyonunun yüksekliği bebeğin beyin kanamasına sebep olmuş.doğumu zeynep kamil hastanesinde olmuştu sanki, yani devlet bu değerli bebeği anlayamayabiliyor değerini.
şu anda da çok yakın arkadaşım 45 yaşının sonlarında doğal yoldan hamile.aynı bizler gibi 42 yaşında evlendi ve bu 2. çocuğu olacak.onun durumu iyi dediğim gibi senin bebeğin de olabilir inşallah da bebeğin olurbu arkadaş üniversite hastanesinde doğum yapacak onda sorun olacağını sanmıyorum
aynen öyle gerçekten ben de bir duysam rahatlıcamBu arada yüksek dozdan bahsetmiyorum bir de ben yanlış hatırladım ozaman pıhtılaşma var sandım sende bende asprin içmiştim günde bir tane 100 mglik gittiğim perinotolog da içebilirsin demişti hayırlısı bakalım bir kalp atışını da duysaydık sağlıkla seninle birlikte ben de gün sayıyorum
Transfer günün ne zamandi ve kaç günlük embriyoydu ?çok teşekkür ederim inşallah ☺ Bir tek folik asit kullan dedi doktorum. Coraspirin ve progestan vermedi keseyi gördü ve yolk saç için görünmüyor ve görmeye zorlamıcam dedi ve kalp atışı için de 15 gün sonraya randevu verdideğerime baktı 6600 iyi dedi gönderdi.
Doğal yolla oldu benimTransfer günün ne zamandi ve kaç günlük embriyoydu ?
Ne güzel kendiliğinden olmuş. İnşallah 15 gün sonra güzel haberlerle gelirsinDoğal yolla oldu benim☺ Geçen hafta salı adet olacaktım olmadım