Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yazınızı okuyunca içim burkuldu rabbim tez zamanda evladınıza kavuştursun inşallah

mühim olan ne bilmediğim için soruyorum ne yapmalıyım başka bir doktora daha mı görünsem yoksa kalp atışına kadar bekleyin mi? Progestan ve corasprin verilmesi mi gerekiyordu yanlış bir şeyler mi var?

mühim olan ne bilmediğim için soruyorum ne yapmalıyım başka bir doktora daha mı görünsem yoksa kalp atışına kadar bekleyin mi? Progestan ve corasprin verilmesi mi gerekiyordu yanlış bir şeyler mi var?
Pardon telaslanma.kalp atışina erkenden çağıran kese görmeye erkenden çagıran doktorlardan bahsettim.seni 15 gün sonra çağirması iyi olmuş rahatca kalp atışı duyulur.
İlac da merakımdan sordum canım

Bebegimhadi çok çok teşekkürler paylaşımlarınız için. Şu an öyle çok ihtiyacim var ki... Umarım herşey yolunda gider çok umutsuzluğa kapılmıştım aslında ama şimdi içimde birşey kıpırdadı. Lütfen güzel olsun herşey hepimiz için. Kimsenin emekleri boşa gitmesin inşallah. Yaşı daha genç olanlar için isler daha kolay her gecen gün bir gelişme oluyor tıpta. Mitokondriyle ilgili çalışmalar var nesela Ispanyada ivf kongresinde konuşuldu diye biliyorum ve kök hücre nakli. Inşallah yaşlı yumurtalara da bi çare bulunur bir an önce...

İnşallah güzel sürprizler sizi de bulsun. Tabiki paylaşırım ☺
Canım işine karışmak gibi olmasın ama pıhtılaşma varsa kan sulandırıcı kullanman gerekir arkadaşıma dr u tüp bebekte pıhtılaşma olup olmadığına bakmadan tedbir olsun diye kullandırdı.dr un pıhtılaşma oldugunu biliyo dimi

Estağfurullah burda birbirimizi bilgilendirmek için varız Ama test sonucumu götürdüm ve sorun olmadığını söyledi bizim baktığımız iki isim var dedi onları hatırlamıyorum onlar temiz dedi. Kan sulandırıcıyı yanlış kullanırsan da bebeğin karında ölmesi söz konusuymuş ne kadar doğru bilmiyorum tabiki.

Bu arada yüksek dozdan bahsetmiyorum bir de ben yanlış hatırladım ozaman pıhtılaşma var sandım sende bende asprin içmiştim günde bir tane 100 mglik gittiğim perinotolog da içebilirsin demişti hayırlısı bakalım bir kalp atışını da duysaydık sağlıkla seninle birlikte ben de gün sayıyorum

Zeynep Kamil deyince benim kendi doğum hikayem aklıma geldi annem yüksek tansiyon hastası ve normal doğum yaptırmışlar saatler sürmüş oksijen çadırına sokmuşlar zavallı benden başka çocuk yapmamış korkudan. Sezeryana almamışlar kadını ya sen ya ben ölecektik der hep.Doktora çok kızmış adam gelmemiş bile telefonla takip etmiş. Annemde yaş gereği ve tansiyon hastası olması nedeniyle riskli grup üstelik.

aynen öyle gerçekten ben de bir duysam rahatlıcam acaba ben de kullansam mı ki bebe asprini doktora da bir şey söyleyince kızıyor korkuyorum valla sormaya pıhtılaşma şöyle var mthr heterezigot o da çok etkilemiyormuş.

Transfer günün ne zamandi ve kaç günlük embriyoydu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…