Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımm sen bugün ve geçen gün dr.a giderken eşinle gittin di mi? eşin ne diyor canım yaa..dr . yumiler yavaş diyince sana moral veriyor mu?

ahhhhhhhhhhhhhh cmasımmmmm ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh eşim ve doktora gitmek ... sadece sperm vermeye gelir :)))))

bana moral vermek bana sadece ve sadece laf demesinler yeter inan cmasım ben herşeyi tek başıma yapmaya alıstım artık yumilerr büyüsün bana yeter

allah yardımcımız olsun ne diyim herkesin gönlüne göre veriri inşallahhhhhhhh

yaaa canımmm Allah inşallah hepimize bebek versin.. Amin inşallah! Ama ya bana ya Elife verecekse sadece birimizie inan ki bana değil sana versin rabbim! Amin!!!

yaaa canımmm Allah inşallah hepimize bebek versin.. Amin inşallah! Ama ya bana ya Elife verecekse sadece birimizie inan ki bana değil sana versin rabbim! Amin!!!

sen niye beni ağlatıyorsunnnnnn yapma böyle çok üzülürüm çok sağol allah razı olsun senden allah gönlüne göre versinnnnn çok seviyorum hepinizi ben çok istiyorum bir tane yavrum olsun karnımda hissetmek tekmelerini bilmek hissetmek doğurmak kokusunu duymak
herkesler yavrusuyla ben tek başıma kucağım bomboş çok yalnızım zaten çok yavruma sarılmak istiyorummmm kokusunu duymak rabbime yalvarıyorum kurban olayım isteyen herkese nasip etsin cmasımmmm hepimize versin

sevgili arkadaslar 2014 yilinin hepimize basta saglik olmak uzere mutluluk ve bol bebis getirmesini Allahtan diliyorum.

yeni yiliniz kutlu olsun arkadaslar Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah. MUTLU SENELER!!

Elifcim senin o kocani Allah bildigi gibi yapsin bu nasil evlilik ben hic anlamadim. insallah bebek olunca butun bunlar son bulur.
sen mutlulugu sonuna kadar hak ediyorsun arkadasim. Rabbim gonlune gore versin.

canım selcanım ben senin 8 haftalık bebişini yerimmmmmmm allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah bol bol bize dua et canım benimmmm.....

ah selcanımmmm ah biliyorum ama bebiş olunca benim kocam evinde olucak biliyorum herşey güzel olucak ben kocamı çok seviyorum sevmesem zatennnnnnnnn
çokkkkkkkkkkkkk öptüm seni bebişini 2014 de sağlıkla kucağına almak nasip olsun ..................

herkese isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallahhhh canım arkadaşlarım .............

bu gece bol bol namaz kılıcam bol bol dua okuycam hepimizeeee rabbim kabul eder inşallahhhhhh

hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmm mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrr

merhaba ablalarım;

ben gencim yeni evliyim şuanda çocuk düşünmüyorum ama arada bir sayfanıza giriyorum.
umarım Allah hepinizin gönlüne göre verir.
sizlere sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum..
umarım hepiniz 2014 yılında bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alabilirsiniz.
Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
isteyen hiç kimseyi aratmasın inşallah..

dün bi programda arkadaşlarım dinlemişler doğrumu değilmi bilmiyorum ama sizinlede paylaşmak istedim.
yeni yılda sümbül dikerseniz eğer dileğiniz kabul olurmuş ne bileyim belki bir faydam olur diye yazayım dedim..

hepinize iyi yıllar diliyorum ablalarım..

2014 hepimize uğur getirsin..hepimiz böyle olalım. hamilelerde kucaklarına alsınlar inşallah.. dileyen isteyen herkese allahım ikişer üçer versin..
selcan nasılsın nasıl gidiyor..

ayyy canım kelebeğm çoook teşekkürler gfüzel tatlı arkadaşım..eve giderken çiçekçiye uğrıyayım o halde...sana da burdan kucak dolusu sevgiler....

çok teşekkürler canım.... inşallah allah sana da istediğin zamanda bebeğini nasip eder.... çok öpüyorum canım..

Amiiinnnn bitanem... allah dualarını, dualarımızı kabul etsin... hem zaten içimizdeki en taze anne adayı sensin... yarı hamiş sayılırsın demiii...ben kırmızlandım yoksa her yeniyıl gecesine duayla girerim hemde, bu akşam da tesbih çekeceğim hepimiz için inşallah.... ben de seniiiii çok seviyorum..... ve herkesiiiiiiiiiiiiiiii

Selamlar arkadaslar,

Yogunum biraz o nedenle arada okuyorum sizleri ama cevap yazamadim. yeni yilin hepinize ailenizle beraber mutluluk,saglik ve güzellikler getirmesini diliyorum. ve hepimizin ortak dilegi bebeklerimizin 2014 yilinda gelmesini diliyorum.

bi tanem yumilerinin durumuna sakın üzülme... üzüldükçe daha çok stres olursun ve onların büyümesini yavaşlatırsın... burada ben de çoook mutluyum... dert ortağı olduk birbirimize, inşallah güzel günlerimizi de paylaşacağız...bu yıl bize anneliği getirecek inşallah... anne olacağız hepimiz,,, mis gibi bebeklerimizi koklayacağız... ama sen sakın üzülme emi...

boş ver gitsin canım beeee... fıstık gibi karısı dururken hamama giden adfam da bir gün elbet akıllanır... sadece sen üzülme... sana kıyamam... sana sımsıkı sımsıkı sarıldım.

ammmiiin ümmücüm..... nasılsın bitanemmm

iyiyim canım. son durum embriyom donduruldu canım..benim adanadaki doktor görmüyomuş yumileri ..
sende işallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım..allahım olmazları olduran değilmi..yeterki ol desin akan sular durur..eşine bol bol sütlaç nohut yemeği ıspanak havuç suyu nar suyu ceviz bal yedir canım çaktırmadan sağlıklı yaşam adına.. 2014 de hamiş kalmayan kalmasın bebişler gelsin inşallah..

elifoooo canım sende git eşinle bırakma peşini..bir dakka bile yalnız bırakma onlarla..belki sen hep yanında olunca bu kadar sık gitmeyecektir..hemde sen rahat ettirmemiş olacaksın...bilmiyorumda böyle bi çözüm geldi aklıma..

kızlar bu arada son gelişmeleri tam anlatamamıştım... malum cuma günü doktora gittim.. kasık ağrılarım yumoş oluşumundanmış, tedavide bile tek yumurtam vardı şimdi üç tane olmuş... bir yandan doktor bir yandan ben eşimi tekrar denemek için ikna etmeye çalıştık ama asla yanaşmadı, ben bir kere için söz verdim dedi durdu... çünkü doktor bebişin tutunmamasına sebep olarak benim yaşımı, yaştan kaynaklı yumurta kalitesinin düşmesini ve onun sperm problemini söyledi... eşim de bu durumda tekrar denesek de olmaz diyerek bir bahane elde etmiş oldu... velhasıl bende cumartesi günü hem kendi doktorumu aradım sperm olayını netleştirmek için. Aynı zamanda tüm raporları burada bir doktora gösterdim ve bahçeciyi aradaım. oradan erbil beyle görüşme yaptım yine aynı konuyla ilgili... 3 doktorunda bana söylediği tüp bebekte eşinin problemi çözülebilir senin yumurta durumun riskli dediler... akşam bunu anlattım eşime bak bu durum böyle böyle diye... cevap yok... (sanki düşünüyor ama bilmiyorum belki öyle hissetmek istiyorum:)))) ayn zamanda cumartesi adet oldum, dün de bir sürü test yaptırdım, fsh, tsh, ıh, prolaktin ve amh.. sonuçlarını henüz almadım... velhasıl günlerim böyle geçti bol bol ağlamalı, çaresiz......

ama bugün eşimin çok sevdiği bir kuzeni var. ona gittim.. bu güne kadar hep sessiz kaldım kimseye anlatmadım ama bugün tüm yaşadıklarımı kuzenine anlattım... onlar bir nevi kardeş gibiler... kuzeni çok üzüldü ve allah nasip ederse ben onu ikna edeceğim dedi... o kızı, sen eşisin ve sana bunu yapmaya hakkı yok dedi... bir sürü plan yaptık... eyyyy kocam benden kork... bir şey isteyen kadının elinden hiçbir şey kurtulmaz unutma:)))) kızar şimdilik gelişmeler bu kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…