- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.821
canımm sen bugün ve geçen gün dr.a giderken eşinle gittin di mi? eşin ne diyor canım yaa..dr . yumiler yavaş diyince sana moral veriyor mu?
ahhhhhhhhhhhhhh cmasımmmmm ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh eşim ve doktora gitmek ... sadece sperm vermeye gelir :)))))
bana moral vermek bana sadece ve sadece laf demesinler yeter inan cmasım ben herşeyi tek başıma yapmaya alıstım artık yumilerr büyüsün bana yeter
allah yardımcımız olsun ne diyim herkesin gönlüne göre veriri inşallahhhhhhhh
selcan, breezey nasılsınız?
miranda , tutkuuuu huuu!!!! hepinize sevgilerimle...
yaaa canımmm Allah inşallah hepimize bebek versin.. Amin inşallah! Ama ya bana ya Elife verecekse sadece birimizie inan ki bana değil sana versin rabbim! Amin!!!
sevgili arkadaslar 2014 yilinin hepimize basta saglik olmak uzere mutluluk ve bol bebis getirmesini Allahtan diliyorum.
yeni yiliniz kutlu olsun arkadaslar Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah. MUTLU SENELER!!
Elifcim senin o kocani Allah bildigi gibi yapsin bu nasil evlilik ben hic anlamadim. insallah bebek olunca butun bunlar son bulur.
sen mutlulugu sonuna kadar hak ediyorsun arkadasim. Rabbim gonlune gore versin.
merhaba ablalarım;
ben gencim yeni evliyim şuanda çocuk düşünmüyorum ama arada bir sayfanıza giriyorum.
umarım Allah hepinizin gönlüne göre verir.
sizlere sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum..
umarım hepiniz 2014 yılında bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alabilirsiniz.
Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
isteyen hiç kimseyi aratmasın inşallah..
dün bi programda arkadaşlarım dinlemişler doğrumu değilmi bilmiyorum ama sizinlede paylaşmak istedim.
yeni yılda sümbül dikerseniz eğer dileğiniz kabul olurmuş ne bileyim belki bir faydam olur diye yazayım dedim..
hepinize iyi yıllar diliyorum ablalarım..
güzbahar sana özel mesaj attım geçenlerde aldın mı?
2014 hepimize uğur getirsin..hepimiz böyle olalım.hamilelerde kucaklarına alsınlar inşallah.. dileyen isteyen herkese allahım ikişer üçer versin..
selcan nasılsın nasıl gidiyor..
merhaba ablalarım;
ben gencim yeni evliyim şuanda çocuk düşünmüyorum ama arada bir sayfanıza giriyorum.
umarım Allah hepinizin gönlüne göre verir.
sizlere sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum..
umarım hepiniz 2014 yılında bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alabilirsiniz.
Rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin.
isteyen hiç kimseyi aratmasın inşallah..
dün bi programda arkadaşlarım dinlemişler doğrumu değilmi bilmiyorum ama sizinlede paylaşmak istedim.
yeni yılda sümbül dikerseniz eğer dileğiniz kabul olurmuş ne bileyim belki bir faydam olur diye yazayım dedim..
hepinize iyi yıllar diliyorum ablalarım..
herkese isteyen herkese rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallahhhh canım arkadaşlarım .............
bu gece bol bol namaz kılıcam bol bol dua okuycam hepimizeeee rabbim kabul eder inşallahhhhhh
hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmm mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese günaydınnnnnn ben şimdi geldim doktordan yumi var saysı fena değil ama biraz yavaş büyüyorlar biraz nazlılar dedi doktorum cuma sabha tekrar kontrol var iğnelere devam biraz canım sıkıldı neden yavaş diye doktorda dediki ağır stres ve ateşli hastalık olabilir bende 2 side var :))))))
2014 bütün isteyen herkese ama herkeseee bebiş sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallahhhh ne olur allahım gör bizi duy bizi kurban olayım artık bizede nasip et allah aşkına peygamber efendimizin hatrına onun yüzü gözü hürmetine rabbim bizlerede bebeklerimiz kucağımıza lamak nasip et yalvarıyorummmm
evet sizinle o kadar mutluyum ki arkadaşlar kimseler anlamıyor beni inanın sizinle herşeyi paylaşıyorum iyiki varsınız hepinizi çok seviyorummmmm mutlu yıllar hepinizi çokkkkk öpüyorummmmmm
canım yeni yıl hazırlığı inan yok eşim ailesi ile haymanaya hamamlara gidecek bu akşam orda kutlayacaklar ve sonra orda kalacaklar sabah hamam keyfi akşama gelirler.
bende annemdeyim(( ben alıstım artık allah herkesin gönlüne göre veriri inşallah
ammmiiin ümmücüm..... nasılsın bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?