- Konu Sahibi akideciknane
- #6.861
Emre beyi gecen hastaneyi aradigimda duydum, transfer sonrasi bebegin tutmasi icin bagisiklikla ilgili bir serum bazi hastalarina kullandiriyormus... Bastan Aret beyle gorustum icim cok kaynadi zaten cok acik konustu uzun bir surecte bebegin olabilir bana zaman tanimalisin dedi... birde canim benim ve esimin yillardir kullanmadigimiz ne bir ilac nede bir yontem kalmadi:) tup bebek oncesi hazirlik merkezine bile gittim alti ay gunde 25 tane ilac icirttiler baba, esimede gunde bes alti tane falan... tonla hazirliklar yaptirdilar 10 bin tl sadece tedavi oncesi 6 aylik hazirlik merkezine harcadik yine fayda etmedi... simdi birde Aret beyi denicem cnm.. sen nerede tedavi goruyorsun cnm..
canım aslında herşey bahanede tekki rabbim ol desin.işallah gelecektir meleklerin en kısa zamnada gelsin işallah..belki aret bey vesile olacaktır bebğine kavuşmanda..hep anlatıyorum kardeşimin arkadaşı sperm yok ilk eşinden ayrılıyor ikinci evliliğinde süpriz bebek geliyor canım..adam inanamamış şok geçirmiş..tekki allahım ol desin oluyor..
benim bahçeci fulyada tedavi görüyorum canım kendim adanadayım..allah yolumuzu açık etsin en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)