Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

3 ay once bakıldı 0.44 idi ve 6 yumurta toplanabildi,2 tanesi fos çıktı:)2 tane kalitesiz,2 tane sperm ile birleşti ancak 3.güne ulaşamadı
Yani tüp bebek tedavisindesin.. 6 yumurta yinede iyi ama sonuçta iyi olsaydı denemekten vazgeçme inşaallah olur Allah ın izniyle.. Benim 2015 de 0,15 di amh şimdi kaç bilmiyorum belkide menopozdayım 2,5 aydır adet görmüyorum

Çok teşekkür ediyorum amin Allah hepimizin emeklerini boşa cikarmasin. Size de surecinizde kolaylıklar diliyorum hayırlısı ile bebeklerimize kavusalim inşallah. Akupunktura Ankara'da gidiyorum burda yaşıyorum zaten. Yumurta toplama iğnelerini baslamadan 10 gün kadar önce başladım ve 6 seans gittim ve iki gün sonra yine gideceğim. Transferden once de yine başlayacagim ama kaç gün önce başlarım bilmiyorum henüz. Haftada iki kere gittim diyebilirim bu süreçte. Doktorum yumurta
olgunlaştırma ve çoğaltma içinde ayrıca akupunktur yapıyor bana. Yani stres azaltmak için başlamıştım ama yanında yapalım faydası olur dedi.

Ben de arastiriyorum istanbulda ama bulamadim henuz bir yer. Insallah sizde ise yarar

HERŞEY AMH IN DÜŞÜK OLDUĞU VE ARTIK ANNE OLAMAZSSIN CÜMLESİ İLE BAŞLADI... ÇOK ÜZÜLDÜM BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ. KISA VE ÖZ ANLATCAM. 43 ÜMDE NORMAL YOLLA HAMİLE KALDIM.

1- SARAÇOĞLU SOĞAN KÜRÜNÜ YAPTIM. 15 GÜN
2- SARAÇOĞLU İNCİR KÜRÜ YAPTIM 21 GÜN
3- BİESTERON VE OMEPA Q10 KULLANDIM
4- DOKTORUM YUMURTA TAKİBİMİ YAPTI
5- GONAL F - MENEGON VE FAMERA KULLANDIRDI.
6- YUMURTA GELİŞİMİNİ TAKİP EDİP ÇATLAMA İĞNEMİ VERDİ
7- BERABERLİK GÜN VE SAATERİNİ SÖYLEDİ HARFİYEN UYDUM.
SONUÇ POZİTİF = BEBEK

ama benim eşimde 13.ve 14.kromozomlar yapışık, genç bir anne adayında şans %80 iken, benim yaşım ve yumurta sayım ile %1 lere iniyor anne olma şansım ben bu yüzden çok takılıyorum bu yumurta olayına
ama Allah nasip edecekse şayet her türlü edecek ,etmeyecekse ne yapsan boş ...tabiki tedbir bizden,taktir Allahtan...
Yani umudumuzu kaybetmeden pes etmeden sansımızı deneyeceğiz hepimiz,buna mecburuz...
Lütfen sen de hemen bir doktora git,erken mudahale can kurtarır :)

Ne zorlu bir süreçmiş bu... Sınanıyormuşum gibi geliyor... Daha başlamadan hem de...Bugün FSH 27,5 çıktı, doğrusu buymuş. Hergün karşıma başka birşey çıkıyor. E2'ye baktılar bir de 6,71. Yumurta yok gibi birşey dediler. İlaç verdi FSH'ı düşürmek için. Gelecek ay tekrar kontrol, sabır testi... Bu arada PRP uygulaması çıkmış hiç uygulatan var mı?

AMH ınız kaçtı?

2 ay once tedaviye basladim 1 yumurta var diye tedaviyi sonlandirdilar ondan sonraki ay yine 1 yumurta cikti yine devam etmediler sanirim menepoza giriyorum dedim gorunen son yumurtalar yinede umidimizi kaybetmemek gerekiyor dunyanin en iyi doktorunada gitsek Allahim nasip etmeyecekse yine etmez nasip kismet dedim kismetimde varsa olacak yoksada Allahin taktiri.. her gun folik asit, hayit otu hapi, propolis kullandim bu arada 4 kerede akupunktura gittim bugun doktorum 4 yumurta gordu bu bile mucize benim icin yinede umidimizi kaybetmeyelim akupunkturu deneyin derim hem stresi azaltiyor rahimdeki kan dolasimi saglayip yumurta kalitesini arttiriyor

Aynen ben de istanbulda boyle bir yer ariyorum
Tavsiye edeceginiz yerler var mi bizler icin?

Bulursanız mutlaka yazın benim de aklıma yatmaya başladı bu akupunktur işi.

Genetiğe giden 2 embriyomun 1’inin mozaik olduğunu öğrendim, %30’muş, umut varmış ama yine de rezerv varken tekrar deneme öneriyorlar, 2. embriyodan alınan hücrelerde üreme olmamış (ne demekse) ya eksik hücre alınmış ya da embriyonun hücrelerinde var bir arıza tam anlamadım, neticede yeterli veriye ulaşamamışlar, tekrar biyopsi aldılar, önümüzdeki Cuma sonuç çıkacak. Tabi şimdiden 2 kere dondur/çöz yapıldı sağlıklı deseler bile tekrar çözüldüğünde sağlam kalır mı bilmiyorum hücre ala ala bitirdiler embriyomu sinirlerim bozuldu artık saçmalayıp gülüyorum antin kuntin işler hep beni buluyor
3. tedavi yolu göründü bana son tahlilde. Başlamadan belki akupunkturu deneyebilirim

Bana umut oldunuz. ben de 43 yaşındayım ve amh değerim sizinle aynı. Biesteron ve folic asit alıyorum sadece. geçen sene kimyasal gebelik yaşadım ve bir daha gebelik olmadı. Çok üzülüyorum. Doktorlar bana da ümitsiz vaka olarak yaklaşıyor ama sizi okuyunca ümitlendim. bir rahat olabilsem ama stres düzeyim çok. hayırlı olsun bebeğiniz gerçekten çok sevindim....

Cok gecmis olsun.. bua arada cok traji komik yazmissiniz ama niye bu kadar hucre almislar surekli bir defada halledememisler.. hayirlisi olsun
Akupunktur merkezi arastiriyorum ben de ama bulamadim
En azindan denemek istiyorum kesinlikle

Kızlar şu akupunktur ben de yaptırmak istiyorum ben de Bursa'da iyi bir yer araştırıyorum bilgisi olanlar yazarlarsa çok sevinirim

Merhaba tekrar
Biraz arastirdim istanbulda murat topoglu varmis, akupunktur icin sisli de. Youtube da videolari da var. hic giden var mi acaba aramizda buraya?
10 seans oneriyorlar tedaviye baslarken gelin dediler ciddi ciddi dusunuyorum simdi

MAŞALLAH, SAGLIKLA KAVUSURSUNUZ INSALLAH BEBEGINIZE. ILK COCUK MU, DAHA ONCE DENEME OLMUS MUYDU, BEN DE 43 YASIMA DOGRU KOSARAK ILERLIYORUM VE NISAN AYINDA KURTAJLA SONUCLANAN BIR HAMILELIK SONRASI UMIDIMI YITIRDIM. KENDIME BIR UMUT ARIYORUM

Cok gecmis olsun.. bua arada cok traji komik yazmissiniz ama niye bu kadar hucre almislar surekli bir defada halledememisler.. hayirlisi olsun
Akupunktur merkezi arastiriyorum ben de ama bulamadim
En azindan denemek istiyorum kesinlikle

Teşekkür ederim.
Neden bir defada halledemediklerini anlamadım. Klasik tüp bebek merkezi yaklaşımı; “biyopside hata olmuş diyemeyiz embriyoda da sorun olabilir”.
Ne olsa “sonuçta malzeme sizin” diyiveriyorlar. Peşinden de “zaten 41 yaşındasınız malum” derlerse zaten söyleyecek söz kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…