Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar.Transferiniz hayırlı olsun.Guzel haberlerinizi bekliyoruz.Sizle aynı durumdayım hikayemiz ayni Ben de pgt yaptirmayanlardanim.Ama 1.5 yılda 8 tup bebek denemesinin 6 transfer ve hepsi de negatif.Hic hamilelik gerçekleşmedi 11 embiryo transfer edildi.Ben pgt hiç yaptırmadım ama şu an o kadar ilacı boşuna içtim yasa bağlı hepsi sağlıklı olmadığı için tutmadı.su an pişmanım doktorların ısrarına rağmen istemedim keşke pgt yaptirsaydim avuç la ilaçlar içtim negatif sonraları yaşadığım üzüntü ve maddi boyutu...26 temmuzda negatif sonucu aldım.Dilerim sizin sonucunuz güzel olur..Guzel haberinizi bekliyorum..Bu arada tedavileri nerde oldunuz.
Ben pgt yaptırdıktan sonra sonuçları alınca kendimi ucube gibi görmeye başlamıştım, bütün kromozom anomalilerini saydılar bana her seferinde, umudum çok kırılmıştı. Şimdi kendimi başka şekilde motive etmeye çalışıyorum. Normal yollarla hamile kalsam pgt yaptırma gibi bi durumum söz konusu olmayacaktı, gelişmelere göre hareket edecektim, şimdide öyle yapıcam.
Bu yazdıklarımdan pgt yaptırmayın anlamını çıkarmayın nolur, ben sadece yaşadıklarımı anlatmaya çalışıyorum, sizin hikayelerinizi okuduğumda bakış açımı değiştiren, bana ışık tutan çok fikir edindim, bende bi görüş olarak yanınızda yer almak isterim.

Ben pgt yaptırdıktan sonra sonuçları alınca kendimi ucube gibi görmeye başlamıştım, bütün kromozom anomalilerini saydılar bana her seferinde, umudum çok kırılmıştı. Şimdi kendimi başka şekilde motive etmeye çalışıyorum. Normal yollarla hamile kalsam pgt yaptırma gibi bi durumum söz konusu olmayacaktı, gelişmelere göre hareket edecektim, şimdide öyle yapıcam.
Bu yazdıklarımdan pgt yaptırmayın anlamını çıkarmayın nolur, ben sadece yaşadıklarımı anlatmaya çalışıyorum, sizin hikayelerinizi okuduğumda bakış açımı değiştiren, bana ışık tutan çok fikir edindim, bende bi görüş olarak yanınızda yer almak isterim.
Merhabalar insallah guzel haberlerinizi bekliyor olacağız, ben de pgt konusunda ortada olanlardanim, buna biraz da maalesef yumurta sayimin azligi ve 5.gune cok zor gitmesi sebepleri neden oluyor, 3 deneme 2 kez dusuk yaptim, daha once saglikli hamileliklerim ama dis gebeligim oldu dogum da yaptim doktor o nedenle pgt yi cok onermemisti baslarda ama sonucta yas faktörü var artik gerekiyor gibi, ust uste dusuk yaptim, 4.denemeyi bekliyorum ama pgt asamasina gelebilir miyim, gelemez miyim gelirsem pgt den saglikliyi bulabilir miyim gibi karman corman bir haldeyim...Esime kalsa 5 i beklemeyelim 3.gun transfer edelim diyor bu da bir fikir tabi ama bu kisim iste tamamen şans, Allah hepimize yardimci olsun, tum arkadaşlara guzel bayramlar dilerim bu vesile ile....

Arkadaslar, hepinize saglikli ve mutluluk dolu bir bayram dilerim.

Birkac zamandir televizyonda yayinlanan bir programa takildim. Youtube’dan da seyredebiliyorsunuz.
Programin adi, hamile oldugumu bilmiyordum.
Turkce altyazili var mi bilemiyorum; ama Ingilizce sorunu olmayanlar bir baksin derim.

Genellikle hamile olamayacagi soylenen kadinlarin farkinda olmadan hamile kalip, aylarca farkinda olmayip, yasadiklari surpriz ve basarili dogum hikayelerini dramatize ederek anlatiyor.
Kadin vucudunun ne mucizelere tanik olabilecegini goruyorsunuz.

Ben acikcasi her dinledigim hikayede biraz umut buldum. Baskalarinin da olsa hikayeler, insanin olabilecegine inancini kamcilayabiliyor. Hepsi de mutlu sonla bitiyor en onemlisi! ☺
Sizlerle de paylasmak istedim...

Arkadaslar, hepinize saglikli ve mutluluk dolu bir bayram dilerim.

Birkac zamandir televizyonda yayinlanan bir programa takildim. Youtube’dan da seyredebiliyorsunuz.
Programin adi, hamile oldugumu bilmiyordum.
Turkce altyazili var mi bilemiyorum; ama Ingilizce sorunu olmayanlar bir baksin derim.

Genellikle hamile olamayacagi soylenen kadinlarin farkinda olmadan hamile kalip, aylarca farkinda olmayip, yasadiklari surpriz ve basarili dogum hikayelerini dramatize ederek anlatiyor.
Kadin vucudunun ne mucizelere tanik olabilecegini goruyorsunuz.

Ben acikcasi her dinledigim hikayede biraz umut buldum. Baskalarinin da olsa hikayeler, insanin olabilecegine inancini kamcilayabiliyor. Hepsi de mutlu sonla bitiyor en onemlisi! ☺
Sizlerle de paylasmak istedim...
Simdi biraz izledim siz yazinca cok inanilmaz ornekler var gerçekten .. devamını da izliycem özellikle yullardır adet görmeyen doktorların kesinlikle çocuğun olmaz dedikleri menapozdaki obez bir kadının ikiz doğurması farkında olmadan çok büyük mucize.. hayatta her sey olabiliyor .. inşallah bizim de mucizelerimiz gerçekleşir🙏🏻

Yeditepe üniversitesinde Cem bey ayrılmış tedaviye nerde devam edeceğimi bilemiyorum takiplerimi önceden kendisi yapıyordu Gazi bey varmış aynı yerde önerilerinizi almak istedim

Merhabalar.Transferiniz hayırlı olsun.Guzel haberlerinizi bekliyoruz.Sizle aynı durumdayım hikayemiz ayni Ben de pgt yaptirmayanlardanim.Ama 1.5 yılda 8 tup bebek denemesinin 6 transfer ve hepsi de negatif.Hic hamilelik gerçekleşmedi 11 embiryo transfer edildi.Ben pgt hiç yaptırmadım ama şu an o kadar ilacı boşuna içtim yasa bağlı hepsi sağlıklı olmadığı için tutmadı.su an pişmanım doktorların ısrarına rağmen istemedim keşke pgt yaptirsaydim avuç la ilaçlar içtim negatif sonraları yaşadığım üzüntü ve maddi boyutu...26 temmuzda negatif sonucu aldım.Dilerim sizin sonucunuz güzel olur..Guzel haberinizi bekliyorum..Bu arada tedavileri nerde oldunuz.
ćok taktir ettim sizi.ćok emek harcamışsın.malesef sonuç bu olmuş. Duygularımı tam yazamıyorum.bence yaşın uygun başka yöntemlerle anne olabilirsin eğer istersen.hakkımızda hayırlısı olsun

Merhabalar!
Hepinizin bayramını kutluyorum...
Ankara'da Dr. ismi soran bir arkadaş olmuş. Önceden bir kaç soru sormak için yazmıştım burada, harika bir bilgi kaynağı burası, insanların birbirine verdiği destek çok güzel.
Ben 3. denememde tüp bebekle hamile kaldım. Umarım sonuna kadar sağlıkla ilerler ve kucağıma alırım 🙏🏼 Önce Allah'ın sayesinde tabi ki ve Dr. Berfu Demir'in titizliğiyle. Kendisi bana transfer öncesi histeroskopiyi öneren ve yapan doktor. T şeklinde olan rahmimi genişletti. Belki de o yüzden bu denemem başarılı oldu. Kesinlikle öneririm Berfu Hanım'ı.

Merhabalar!
Ankara'da Dr. ismi soran bir arkadaş olmuş. Önceden bir kaç soru sormak için yazmıştım burada, harika bir bilgi kaynağı burası, insanların birbirine verdiği destek çok güzel.
Ben 3. denememde tüp bebekle hamile kaldım. Umarım sonuna kadar sağlıkla ilerler ve kucağıma alırım 🙏🏼 Önce Allah'ın sayesinde tabi ki ve Dr. Berfu Demir'in titizliğiyle. Kendisi bana transfer öncesi histeroskopiyi öneren ve yapan doktor. T şeklinde olan rahmimi genişletti. Belki de o yüzden bu denemem başarılı oldu. Kesinlikle öneririm Berfu Hanım'ı.
Merhabalar.Oncelikle hamileliğiniz hayirli olsun.Ne mutlu size😊Benim doktorum da Berfu hoca.NGS den normal gelen 1 embriyom var ve cumartesi transfer hazırlığına başladık estrofemle.yanında folattro ve coraspin verdi.Benim rahim duvarı ince en fazla 7.5-8 arası oluyor. Bu 3.denemem olacak ve cok heyecanlıyım. Daha önceki merkezde nova artta t shaped histeroskopi olmustum ben de geçtiğimiz yıl.korkuyorum bir taraftan da ya yeterince kalinlasmaz diye.Sizin kaç olmuştu transferden önce. 22 ağustosta kontrol var inşallah transfer olabilirim.Estrofemle yanında başka bişey yaptınız mı?Biraz bahsedermisiniz

Transferiniz çok güzel sonuçlansın inşallah 🙏🏼
Folattro ve coraspini ben de kullandım, aynı ilaçlar yani. Benim rahmim de geç kalınlaştı, adetimin 24. günü oldu transferim. Sonlara doğru climara bant da eklendi, onun da faydası oldu. 9 küsur, 10mm'ye çok yakındı kalınlık. Benim okuduğum, izlediğim yabancı yayınlarda 7 mm hatta daha düşük kalınlıklarla başarıya ulaşan o kadar çok kişi vardı ki...

Merhabalar!
Hayirli bayramlar tesekur ederim bende berfu hanimla hakan yarali arasinda kalmistim. Insallah saglikli bir sekilde alirsiniz bebisi kucaginiza

Canım umarım bu sefer hayalindeki hersey gercek olur ve pozitifi gorursun. Çok çok zorlu bir süreç gercekten ve endişeler hiç bitmiyor. Seni çok çok iyi anlıyorum ve düşüncelerini paylaşıyorum. Güzel haberlerini bekliyorum🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Merhaba arkadaslar hepinizin bayrami mubarek olsun 10 sene once kist ameliyati oldum ve bir yumurtaligim alindi tek yumurtalik ile tup bebek tedavisine baskaldik gecen ay doktorum 1yumurta olustugu icin tedaviyi yarim birakti bu ay yeniden basladik yine 1 yumurta gordu yine durdurdu yurt disinda kaliyorum 39 yasindayim bu saatten sonra tek yumurtalikla fazla yumurta bekleyemem bana ankarada onerebileceginiz bir doktor varmi hic zamanim kalmadigini hissediyorum belki bir kac ay sonra o tek yumurtada gorunmeyecek 🙁
Merhaba,bende tüp bebek tedavisi görüyorum,39 yaşındayım,5-6 yumurtam ancak çıkıyor yaşımdan dolayı,ayrıca eşiminde 13.ve14. kromozonlarında yapışıklık var.Bu sebeple PGT ile anne olmaya çalışıyorum:KK43:
Ben size kendi doktorum Tolga Ecemiş'i tavsiye ederim,kardeşimin normal yolla olan 3 kızının doktoruydu ve tüp bebekte Ankaradaki sayılı iyi doktorlardan,ayrıca paragöz değil,hastalarıyla çok ilgili bir doktor...
Ben daha önce Anatolia gittim sırf Hakan Yaralı için ancak hiç ama hiç memnun kalmadım:KK43:İlgi alaka 0,tamamen para makinesi olarak görüyorlar inanları bence...
Çok iyi araştırmanı tavsiye ederim,hepimize Allah yardım etsin,inşallah herşey çok güzel olur :)

Merhaba,bende tüp bebek tedavisi görüyorum,39 yaşındayım,5-6 yumurtam ancak çıkıyor yaşımdan dolayı,ayrıca eşiminde 13.ve14. kromozonlarında yapışıklık var.Bu sebeple PGT ile anne olmaya çalışıyorum:KK43:
Ben size kendi doktorum Tolga Ecemiş'i tavsiye ederim,kardeşimin normal yolla olan 3 kızının doktoruydu ve tüp bebekte Ankaradaki sayılı iyi doktorlardan,ayrıca paragöz değil,hastalarıyla çok ilgili bir doktor...
Ben daha önce Anatolia gittim sırf Hakan Yaralı için ancak hiç ama hiç memnun kalmadım:KK43:İlgi alaka 0,tamamen para makinesi olarak görüyorlar inanları bence...
Çok iyi araştırmanı tavsiye ederim,hepimize Allah yardım etsin,inşallah herşey çok güzel olur :)
Ankaradayım ankaradaki doktorlari bilmiyorum.çünkü istanbulda tedavi oldum.hakan yaraliyı överler ya bir de bu boyutu olduğunu anlatmanız iyi oldu.degerli katkın icin tesekkürler.durumun iyi, 5-6 cok iyi. hiç uzülme korkma pgt ile bulursunuz

Ankaradayım ankaradaki doktorlari bilmiyorum.çünkü istanbulda tedavi oldum.hakan yaraliyı överler ya bir de bu boyutu olduğunu anlatmanız iyi oldu.degerli katkın icin tesekkürler.durumun iyi, 5-6 cok iyi. hiç uzülme korkma pgt ile bulursunuz
benim yumurtam ne kadar çok olursa şansımız o kadar artıyor eşimdeki kromozom sıkıntısından dolayı:KK43: o yüzden hamile kalamıyorum zaten,asıl sıkıntı eşimden kaynaklanıyor ama yılmadan devam edicez başka çaremiz yok maalesef :KK43:

5 hafta 5 günlük gebeliğimde beta hcg değerim düşüyor. Zaten az az artmıştı. Doktor kendiliğinden düşmesini bekliyor eğer 1 hafta içinde düşmezse ilaç verecekmiş. Nasıl hissettiğimi bile bilmiyorum. Kendimi kendimden, duygularımdan izole etmeye çalışıyorum. Şu an yazarken bile sanki bunları başkası yazıyormuş gibi geliyor.

Arkadaslar burayla ilgili degil cok ama belki tecrube eden vardir diye yazmak istedim, gecen hafta malum dusuk nedeniyle kurtaj olmuştum, yeni tup bebek tedavisine kist olmadan baslayayim diye kurtajin 5.gunu sogan kurune basladim 5 gun ictim, bugun 6.gun henuz icmedim ama benim kurtaj kanamam dun ve bugun bayagi artti koyulasti, acaba sogan kuru mu kanama yapti, kurtaj sonrasi acik renkli hafif kanamam vardı, gecsin derken artti, keske boyle bir zamanda sogan kuru yapmasaydim ne oldugum belli degil, benzer tecrube edeniniz olduysa sevinirim...

Arkadaslar burayla ilgili degil cok ama belki tecrube eden vardir diye yazmak istedim, gecen hafta malum dusuk nedeniyle kurtaj olmuştum, yeni tup bebek tedavisine kist olmadan baslayayim diye kurtajin 5.gunu sogan kurune basladim 5 gun ictim, bugun 6.gun henuz icmedim ama benim kurtaj kanamam dun ve bugun bayagi artti koyulasti, acaba sogan kuru mu kanama yapti, kurtaj sonrasi acik renkli hafif kanamam vardı, gecsin derken artti, keske boyle bir zamanda sogan kuru yapmasaydim ne oldugum belli degil, benzer tecrube edeniniz olduysa sevinirim...
[/QUOTE

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun.Kurtaj sonrasi hakkında bir fikri yok ama ben iki kez sogan kuru denedim adet bitiminden sonra bende kanama yaptı ve ağrım oldu çok korktum ikinci gün bıraktım ve bir daha icmedim

X