- 26 Temmuz 2019
- 16
- 28
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
- #68.381
Ben pgt yaptırdıktan sonra sonuçları alınca kendimi ucube gibi görmeye başlamıştım, bütün kromozom anomalilerini saydılar bana her seferinde, umudum çok kırılmıştı. Şimdi kendimi başka şekilde motive etmeye çalışıyorum. Normal yollarla hamile kalsam pgt yaptırma gibi bi durumum söz konusu olmayacaktı, gelişmelere göre hareket edecektim, şimdide öyle yapıcam.Merhabalar.Transferiniz hayırlı olsun.Guzel haberlerinizi bekliyoruz.Sizle aynı durumdayım hikayemiz ayni Ben de pgt yaptirmayanlardanim.Ama 1.5 yılda 8 tup bebek denemesinin 6 transfer ve hepsi de negatif.Hic hamilelik gerçekleşmedi 11 embiryo transfer edildi.Ben pgt hiç yaptırmadım ama şu an o kadar ilacı boşuna içtim yasa bağlı hepsi sağlıklı olmadığı için tutmadı.su an pişmanım doktorların ısrarına rağmen istemedim keşke pgt yaptirsaydim avuç la ilaçlar içtim negatif sonraları yaşadığım üzüntü ve maddi boyutu...26 temmuzda negatif sonucu aldım.Dilerim sizin sonucunuz güzel olur..Guzel haberinizi bekliyorum..Bu arada tedavileri nerde oldunuz.
Bu yazdıklarımdan pgt yaptırmayın anlamını çıkarmayın nolur, ben sadece yaşadıklarımı anlatmaya çalışıyorum, sizin hikayelerinizi okuduğumda bakış açımı değiştiren, bana ışık tutan çok fikir edindim, bende bi görüş olarak yanınızda yer almak isterim.