- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.801
canım dikkat et kendine ovülasyondan sonra çok zıplama şekerim..Incirleri iki kaynatmada tuketince gidip yenisini almaya vaktim olmadi. Sonra sadece 3 kere sogan kaynattim.. baktim o da aksiyo..oglenkeri yapamadim aksamlari da hep disardaydik...derkenbirkac gun sonra ben dedim iyisi mi su bal kavanozuna el atayim..bal tarcin corekotu karisimi zaten hazirdi..sadece ondan aldim... o da yine sabahlari.......yani benimji kur falan olmadi....ama bal.t.c. en cok ondan yemis oldum...eger hamissem ondan bilicem...degilsem de dun aksam sporda zumba vardi.....deli gibi hopladim zipladim ondan olmadi derim.....
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi işallah 2014 ilk hamişi sen olursun..Ben geldim şimdi doktordan benim yumi ler çok nazlıymış dedim size benim kızlar nazlı :)))))
ilaçlarım 375 mg dı
şimdi 450 ye çıktı salı günü sabah tekrar kontrol var :))))
lucrın 5 mg devammmmm
elevit devam
Sevgili bayanlar ben siteye yeni katildim 44yasindayim 5 kez tup bebek denedik kan pihtilasma problemi cikti aranizda bu problemi yasayanlar var mi?
mutlu yıllar canım 2014 de bebişlere kavuş işallah..hepimiz kavışalım inşallah arkadaşlar..Çıtır kızlar hepinize merhaba,
Ben yine kırmızıları gördümhamilelik haberini vermek 2014 kaldı :))
Son günlerim biraz stresli geçiyor maalesef olacağı varsada olmamıştır.15 yıl birlikte çalıştığım ve Eylül ayında yanlarından ayrıldığım "Sevgili" patronum ve özeliklede "sevgili karısı" beni çileden çıkarmaya çalışıyorlar,ayrılırken dahil sen ailemizdensin diyen insanlar şimdi aynı sektörde iş yaparım korkusuyla yapmadıklarını bırakmıyorlar ve beni zorluyorlar,ama vardır bunda da bir hayır,zorla beni işsahibi yapacaklar galiba :))
Bendeki durumlar böyle,bu nedenle çok evde kalıp,foruma giremiyorum,ama tabi ki sizi takip ediyorum.
Herkeslere çooook mutlu çooook güzel yıllar diliyorum...2014 hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... Ve bizi İyilerle iyiliklerle karşılaştırsın...
Hepinizi öpüyorum...
canım bende haber işte yumiler toplandı 2 si dolu çıktı biri olgunmuş ona işlem yapıldı oda döllendi erteisi günü donduruldu canım..ensuece ve yaprakçınar hoşgeldiniz..İnşallah derdinizin dermanı olur...
duovacım çok teşekkür ederim ilgine.. Sen varya melek misin nesin? Herzaman ilgili nazik ve yardımseversin...Sözlerin çok tatlı ve ayarında oluyor hep seni dinlememek mümkün mü?
nevsercim canım arkadaşım duaların gerçek olsun inşallah1 Tez zamanda 2014 sana bebekler ve hayırlı bir iş versin! Kendi işinin patronu ol inşallah!
elifçim şu sıralar sanırım dr.dasın inşallah güzel güzel bol bool yumişlerini anlatırydur dr.un sana..
ümmücüm haberler nasıl?
zeytunn çok mu kitap okuyorsun nerelerdesin?
arnavut canım neden artık seni de göremiyoruz buralarda en son zamanlarda?....
güzbahar ,alışalış ve diğerleri heyyyyy!!! yine de heyyyy heyyy!!! benden selam söyleyiiin .........birbirinizeeee!!!! 2014 mutluluk versin hepimize.... bol bebişler!!!
cmasım... buralardayım canım... aslında bedenim burada ama ruhum belirsiz... okuyorum sadece... yazmak istyiyorum ama ne yazacağımı bilmiyorum.. cuma günü doktora gittim. ağrılarım yumoşlardan dolayı imiş. bu ay 3 yumoşum var. tüpe bile tek yumoşla başlamıştım.. kocamın gözlerinin içine baktım hadi bir daha desin ama demedi... doktrumda ikna etmeye çalıştı ama o sadece hayır dedi... içimde hep bir ağlama isteği.. ve gözlerimde sürekli yaş.. işe bile rezil oldum başım ağrıyor gözlerim ondan kızarık diyorum... ya gerisini yazamıyorum gözyaşlarımı tutamıyorum çünkü... toparlanayım tekrar yazarım. buarada cumartesi kırmızıları gördüm... he deseydi bugün tedaviye giderdim belki... sabah da test yaptrıdım (fsh, tsh, ıh, prolaktin falan) sonuçları akşama alacağım .. amh de perşembe günü...
kızlar hepinizi çok öpüyorum... sizleri çok seviyorum...takip ediyorum ama yazamıyorum ağlamaktan... dua ediyorum sadece...
sen kaç tane yumi biriktirecen 2 tane oldu neden transfer yaptırmıyorsun yada sebebini anlattın falan benmi kaçırdım
arkadasım herşeyde hayır vardır ........
sakın stres yapma insanların ekmek kapıları ile oynamak ve işlerine sıkıntı vermek çok ama çok günah vay hallerine sen hiçççç takılma
nevserim :))) herkes yaptıkları kötülüklerin elbet bir gün bedellerini ödeyecekler sen rabbine sığın allah havale et ...
her şerde bir hayır vardır bak bu hırslı işini yap bence :))) eminim çok başarılı olursun 15 yıl aynı yerde çalısmak çok önemli birşey çünkü demekki işinin iyisisinnnnn
bende çokkkkkkkkkkk mutlu hayırlı sağlıklı ve 2014 ün güzel annesi olmanı sağlılı çocuğunu kucağına almanı diliyorum :))))
ensuece ve yaprakçınar hoşgeldiniz..İnşallah derdinizin dermanı olur...
duovacım çok teşekkür ederim ilgine.. Sen varya melek misin nesin? Herzaman ilgili nazik ve yardımseversin...Sözlerin çok tatlı ve ayarında oluyor hep seni dinlememek mümkün mü?
nevsercim canım arkadaşım duaların gerçek olsun inşallah1 Tez zamanda 2014 sana bebekler ve hayırlı bir iş versin! Kendi işinin patronu ol inşallah!
elifçim şu sıralar sanırım dr.dasın inşallah güzel güzel bol bool yumişlerini anlatırydur dr.un sana..
ümmücüm haberler nasıl?
zeytunn çok mu kitap okuyorsun nerelerdesin?
arnavut canım neden artık seni de göremiyoruz buralarda en son zamanlarda?....
güzbahar ,alışalış ve diğerleri heyyyyy!!! yine de heyyyy heyyy!!! benden selam söyleyiiin .........birbirinizeeee!!!! 2014 mutluluk versin hepimize.... bol bebişler!!!
SEGILI TOPIK ARKADASLARIM
2013 kazasiyla belasiyla acisiyla tatlisiyla ugurlayalim
2014 bizler sana haziriz hayirli saglikli kazasiz belasiz acisiz uzuntusuz cok fazla göz yasi olmayan bir yill olsun hos gelsin sefa gelsin, hepimize bebis getirsin
Kizlar oncelikle hepinize cok tesekur ederim basim sikistiginda derdimi ben birtek size anlatin inanin kocam bile icimdekileri sizin kadar dinlemedi vede bende kimseyle dertlesmedim bana gosterdiginiz ilgi sabir ve güzel yureginiz icin sonsuz Tesekurler, Allah sizlerden razi olsun dualariniz kabul olsun hepinizi tektek öpüyorum isim yazmiyorum herkes ama herkese MUTLU SAGLIKLI BEBEKLI YILAR DILIYORUM
arkadaşlar akıl vermek gibi olmasın ama, müslüman olan üyelerimiz için yazıyorum
41 meryem suresi okuyan , bebek sahibi olma ihtimali sıfır olan çok kişiler bu sureyi 41 gun 1 er adet okuyup anne oldu
belki birinize çare olur diye yazıyorum, yalnız bebek sahibi olmak isteyen kendisi okuycak adet dönemi ara verip 41 adede tamamlayacak
zaten 41 olmadan hamilelik haberi geliyormus ama hamile kaldım diye sureyi yarıda bırakmayın okuyun
cmasım... buralardayım canım... aslında bedenim burada ama ruhum belirsiz... okuyorum sadece... yazmak istyiyorum ama ne yazacağımı bilmiyorum.. cuma günü doktora gittim. ağrılarım yumoşlardan dolayı imiş. bu ay 3 yumoşum var. tüpe bile tek yumoşla başlamıştım.. kocamın gözlerinin içine baktım hadi bir daha desin ama demedi... doktrumda ikna etmeye çalıştı ama o sadece hayır dedi... içimde hep bir ağlama isteği.. ve gözlerimde sürekli yaş.. işe bile rezil oldum başım ağrıyor gözlerim ondan kızarık diyorum... ya gerisini yazamıyorum gözyaşlarımı tutamıyorum çünkü... toparlanayım tekrar yazarım. buarada cumartesi kırmızıları gördüm... he deseydi bugün tedaviye giderdim belki... sabah da test yaptrıdım (fsh, tsh, ıh, prolaktin falan) sonuçları akşama alacağım .. amh de perşembe günü...
kızlar hepinizi çok öpüyorum... sizleri çok seviyorum...takip ediyorum ama yazamıyorum ağlamaktan... dua ediyorum sadece...
çok selam... çok dua ediyorum arkadaşım... gelişmelerini takip ediyorum...be bu vaziyetteyim..ne yazık ki..
selam elifçim....nasılsın bakalım yeni yıl hazırlıkları nasıl gidiyor?
güzbahar sana özel mesaj attım geçenlerde aldın mı?
canım yeni yıl hazırlığı inan yok eşim ailesi ile haymanaya hamamlara gidecek bu akşam orda kutlayacaklar ve sonra orda kalacaklar sabah hamam keyfi akşama gelirler.
bende annemdeyim(( ben alıstım artık allah herkesin gönlüne göre veriri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?