- Konu Sahibi akideciknane
- #68.281
Merhaba arkadaşlar bu forum 40 yaş üstü olduğu için özellikle sormak istedim. 44 yaşındayım 5. tedavimi olucam. Yaşa bağlı yumurta kalitesi sorunum var. Yarın Bülent tıraş ta randevum var ve muhtemelen prp önerecek. Yaptıran var mı yaptırıp oh be iyi ki yaptırmışım diyen ya da keşke yaptırmasaydım diyen. Açıkcası ben faydalı bir uygulama olacağını düşünüyorum ama bazı arkadaşlar tereddütlü yaklaşmış bu da kafamda soru işaretlerine sebep oldu en güzeli yaptırıp nasıl bir sonuç aldığını anlatabilecek birileri varsa benimle deneyimini paylaşırsa sevinirim.
Bende 44 yaşındayım. Eylül'de yeniden tedaviye başlayacağım. Benim doktorum İmpryl ve multivitamin kullanmamı söylemişti. Ben multivitamin yerine ayrı ayrı antioksidan olan herşeyi içiyorum şu an. İmpryl'i geçen sene de kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile. DNA hasarını azaltan bir hap bu. En az 2-3 ay kullanmanız gerekiyor. Ben PRP'ye vereceğiniz parayı bu takviyelere vermenizi tavsiye ederim. Çünkü PRP herkeste etkili olmuyor ama antioksidan gıda takviyeleri öyle değil.
Omega-3
D vitamini
L-arginin
L-Kartinin
Astaksantin
önerebileceğim antioksidanlar.