Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar bu forum 40 yaş üstü olduğu için özellikle sormak istedim. 44 yaşındayım 5. tedavimi olucam. Yaşa bağlı yumurta kalitesi sorunum var. Yarın Bülent tıraş ta randevum var ve muhtemelen prp önerecek. Yaptıran var mı yaptırıp oh be iyi ki yaptırmışım diyen ya da keşke yaptırmasaydım diyen. Açıkcası ben faydalı bir uygulama olacağını düşünüyorum ama bazı arkadaşlar tereddütlü yaklaşmış bu da kafamda soru işaretlerine sebep oldu en güzeli yaptırıp nasıl bir sonuç aldığını anlatabilecek birileri varsa benimle deneyimini paylaşırsa sevinirim.

Bende 44 yaşındayım. Eylül'de yeniden tedaviye başlayacağım. Benim doktorum İmpryl ve multivitamin kullanmamı söylemişti. Ben multivitamin yerine ayrı ayrı antioksidan olan herşeyi içiyorum şu an. İmpryl'i geçen sene de kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile. DNA hasarını azaltan bir hap bu. En az 2-3 ay kullanmanız gerekiyor. Ben PRP'ye vereceğiniz parayı bu takviyelere vermenizi tavsiye ederim. Çünkü PRP herkeste etkili olmuyor ama antioksidan gıda takviyeleri öyle değil.
Omega-3
D vitamini
L-arginin
L-Kartinin
Astaksantin

önerebileceğim antioksidanlar.

Insallah hepimizde hep guzel sonuclar ciksin, ben de daha yeni kurtaj oldum adet olmam 1 ayi bulur, bu arada kendimi hazirlamaya ve arastirma yapmaya çalışıyorum, etkili olan her ne kesfedersem burda sizlerle paylasacagim belki faydam olur vesile olur, ben de burdan cok bilgi aldim hatta almaya devam ediyorum, kendinize çok iyi bakin nolur moralinizi bozmayın ben size derken ben de kendimi kotu hissediyorum umudumu kaybede kaybede artik Allahim benden bari bu isteği al buna da raziyim demeye başladım, yine de daha kotulerinden korusun Allah hepimizi....
hiç öyle demeyin, istedikçe olacak bu iş..zaten ben 1 aydır bu siteye bakıyorum.. gerçekten çok şey öğrendim.. inşallah benim de birilerine faydam dokunur.. her seyi paylaşmak lazım her bilgi çok öenmli

Döngü ortası diye kastettiğim şey şu, Regl oldunuz, regl olduktan yaklaşık 15 gün kadar sonra rahim kalınlığınıza baktırın. Ben 15 gün kadar derken bunu tahmini söylüyorum. Doktor daha iyi bilir regl döngü ortanızı. İlk olarak regl olduğunuzda ölçtürün. Sonra da 15 gün kadar sonra ölçtürün. Bunu Kadın doğum doktoru da ölçer. İllaki tüp bebek doktorunuza ölçtürmeniz gerekmiyor. Bebeğin tutunmasını etkileyen bir durumdur RAHİM KALINLIĞI. Benim rahmim çok ince olduğu için benim böyle bir sorunum var mesela. Bazı kadınlarda da rahim olması gerekenden çok kalınlaşabiliyor. Yani herşey normal mi diye baktırın demek istedim. Sadece embriyonun sağlıklı olması yetmiyor gebelik için. Rahim de önemli.

Bildiğim kadarıyla 1 tane dondurulmuşunuzu çözdürebiliyorsunuz diye biliyorum. Çünkü havuz yöntemi ile bir sürü yumurta toplatıp embriyo donduruyor tüp bebek merkezleri ve sonra onları ihtiyaca göre 1 tane ya da 2 tane transfer etmek için çözdürüyorlar.
evet yumurta konusuna odaklanmak yetmiyor, çok teşekkürler özellikle takip edeceğim kalınlığını da..

Bende 44 yaşındayım. Eylül'de yeniden tedaviye başlayacağım. Benim doktorum İmpryl ve multivitamin kullanmamı söylemişti. Ben multivitamin yerine ayrı ayrı antioksidan olan herşeyi içiyorum şu an. İmpryl'i geçen sene de kullanmıştım doktorumun tavsiyesi ile. DNA hasarını azaltan bir hap bu. En az 2-3 ay kullanmanız gerekiyor. Ben PRP'ye vereceğiniz parayı bu takviyelere vermenizi tavsiye ederim. Çünkü PRP herkeste etkili olmuyor ama antioksidan gıda takviyeleri öyle değil.
Omega-3
D vitamini
L-arginin
L-Kartinin
Astaksantin

önerebileceğim antioksidanlar.
Bende 45 girdim sizlerle aynı durumdayım.Tedavi olduğunuz yeri paylaşirmisiniz.Sizlere gittiğiniz yerde ne önerdiler

Merhaba arkadaşlar bu forum 40 yaş üstü olduğu için özellikle sormak istedim. 44 yaşındayım 5. tedavimi olucam. Yaşa bağlı yumurta kalitesi sorunum var. Yarın Bülent tıraş ta randevum var ve muhtemelen prp önerecek. Yaptıran var mı yaptırıp oh be iyi ki yaptırmışım diyen ya da keşke yaptırmasaydım diyen. Açıkcası ben faydalı bir uygulama olacağını düşünüyorum ama bazı arkadaşlar tereddütlü yaklaşmış bu da kafamda soru işaretlerine sebep oldu en güzeli yaptırıp nasıl bir sonuç aldığını anlatabilecek birileri varsa benimle deneyimini paylaşırsa sevinirim.
merhabalar bebeğinize kavuşamnız dileğiyle.2017 den beri bu forumdayım.prp bu yıl duyduğum bir yöntem.ve bu forumda hiç yaptıran olmadı.yaptırıp yazanda yok.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yumurtalik-genclestirme-icin-prp-platelet-rich-plazma-yaptiran-var-mi.1103472/unread ama bu sayfa yı takip edebilirsin orada görüşülüyor bu konu.umarım herşey istediğin gibi olsun

Eşim evet destek ama çok şaşkın konuyla ilgili :KK48: bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz..Erkekler kadınlar kadar dirençli olamayabliiyorlar..hele böyle hassas konularda
siz bence çok umutlu olun, ne güzel yumurtalarınız çıkıyor her zaman şansınız var bu şekilde.. 5.güne bile gitmiş ne güzel.. peki 3.gün embriyosuna genetik test yapılıyor mu acaba? yani illa ki 5. gün mü olması lazım. 2 tane 5.gün embriyonuz var genetik sonucunu bekliyorsunuz doğru anladım di mi? haber verin mutlaka durumu ve olumlu düşünün..kaliteli yumurtanız oldukça bir noktada mutlaka kaliteli embriyo da olacak inanıyorum.

benim önceden dondurduklarım ne durumda hiç bilmiyorum.. ben kaliteli yumurta dondurunca bu iş oldu diye bakıyordum eskiden. Bu genetik falan işlerini hiç bilmiyordum.. bir suru faktör daha varmış,.. benden yumurta çıkmadığı için işte deneme şansım az. inşallah üzmeden tutar hepimizin bebekleri.. gerçekten bunu da bizim gibi yaşayanlar anlar.. sizin durumdan ben çok ümitliyim gerçekten :KK9:

Evet 2 tane 5. güne giden embriyom genetiğe gitti dün. Sadece 5. gün embriyoları genetiğe gidebiliyor. 3. ya da 4. gün olmuyor. Bu nedenle 3 ya da 4. gün embriyolarının benim gibi genetik test önerilen hastalarda şansı olamıyor. Şu ana kadar 9 tane 3-4. gün embriyom bu şekilde çöp oldu. Ne kadar söylesem de 5. güne gidemeyecek gibi görünenleri dondurun diye, yumurtam çıkıyor diye dondurmuyorlar. Ama biliyoruz ki rahim, merkezlerin sağladığı lab ortamından çok daha iyi embriyolar için. Bir doktor “bırak genetik falan uğraşma en iyilerinden 2 tane 3. gün embriyosu transfer edelim kalanlara genetik test yaparız” dedi ama ona da cesaret edemiyorum.
Sizin önceki yumurtalarla oluşan embriyolara genetik tarama önermezler büyük ihtimalle. 37 yaşından sonra öneriyoruz dedi bana her iki merkezim de. Sizinkiler taze yumurta 😊
Ama eşiniz ve sizin genetiğinize bakılmasında fayda var, karyotip diyorlar. Bir sorun yoktur inşallah ama varsa o zaman embriyolara genetik test kaçınılmaz oluyor.

Geriden gelen embriyolarım bugünü görememişler. 2 taneden iyi haber umacağım artık 🙏

İnanın çok yumurta sadece psikolojik olarak kendini güvende hissettiren birşey. O da sadece sonraki denemeler için. Olmazsa tekrar yaparım umudu evet var. Ama tedavi sürecinde bir avantajı olduğunu söyleyemeyeceğim, gerekli olan 1 sağlıklı embriyo, 1 yumurta ile bulan da var, benim gibi 18 yumurta ile fire vere vere hiç bulamayan da ☺️ Altın yumurta diyorlar ya, ben onu bulmaya çalışırken samanlıkta iğne arar gibi hissetmeye başladım artık 🙄

merhaba,

ben tereddürle yaklaşıyorum malesef. ben geçen ay PRP yaptırdım. doktorum %100 kanıtlanmış bir başarısı yok bunun ama %80 hastada gelişme görüyoruz dedi. ben 2-3 ay beklemek mi lazım dedim yumurta gelişimi için. o konuda da pek çok görüş var ama ben hemen ertesi ay üzerine gidilmesi gerektiğine inanıyorum dedi. ertesi ay gittim sıfır yumurta vardı ilaç da kullandım hiç gelişmedi. bilmiyorum belki bende tutmamıştır ama birazcık PRP ye olan inancım azaldı. boşuna mı oynattım yumurtalıklarımla acaba hiç mi şimdi yumurta çıkmayacak diye çok endişeleniyorum. PRP den çok güzel sonuç alanlar da var bu benim hikayem tabi belki bende tutmadı bu tedavi.. her ay kontrole gidicem değişen bir sey olursa yazarım ben de yine.. siz de iyi araştırın derim ama genel olarak memnun arkadaşlar var diyebilirim..
Merhaba , öncelikle daha 1 ay olmuş anladığım kadarıyla, ben faydası olacağını düşünüyorum endişe etmeyin derim hayırlısıyla:dua: peki daha önce kaç yumurtanız oluşuyordu acaba neye göre kıyaslama yaptınız ?

merhabalar bebeğinize kavuşamnız dileğiyle.2017 den beri bu forumdayım.prp bu yıl duyduğum bir yöntem.ve bu forumda hiç yaptıran olmadı.yaptırıp yazanda yok.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yumurtalik-genclestirme-icin-prp-platelet-rich-plazma-yaptiran-var-mi.1103472/unread ama bu sayfa yı takip edebilirsin orada görüşülüyor bu konu.umarım herşey istediğin gibi olsun
teşekkür ederim cnm çok sağol:)

Arkadaşlar Merhaba daha önceki yazılarimda anlatmıştım geçmişi mi en son iki hafta once negatif sonuç aldım.Son bir yılda sık sık tup bebek denedim.Bugun genel kan tahlil sonuçlarıma baktirdim sonuçlarım hiç bu kadar kötü çıkmamıştı.BUN:5 KREATININ:0.53 DEMIR:36 CRP:9.86 Sedimandasyon:21 doktora henüz gösteremedim.Sanki ilaçlar karaciger ve böbrekler de sorun yaratmış gibi böyle bir şey yaşayan ve fikri olan var mi...Evlat sahibi olamadığım gibi sağlıkta gitti..

Evet erkeğe anlatmak da zor, üslup veya zamanlama bile o kadar önemli ki, benim arkadaşımın sevgilisi vardı öğrendiğinde bir şekilde sinerji bozuldu adam ayrılmak istedi, galiba korktu ve kaçtı 😕 eşinizin anlaması ve sizle hemen harekete geçmesi de güzel. İnşallah sonu da güzel olur 🙏

Ben 2 kez tedavi aldım. İlki Nisan ayında Acıbadem’de; çok yumurta toplandı, 12 adet döllendi, 5. güne 5 embriyo kaldı ama tamamı genetikten sağlıksız geldi. Genetik test istendi yaptırdık sorun çıkmadı. Peşi sıra eşimle ben takviyelere başladık. 2 ay kadar vitamin vs desteğinden sonra 2. Memorial’da; Memorial nispeten az doz ilaç veriyor. Bilmiyorum ondan mıdır 11’de 4 adet yumurtam döllenebildi 😕 dün 5. günümüzdü 2 taneyi biyopsi alıp dondurdular, diğer ikisinde pek umut olmasa da bölünmeye devam ediyorlardı ama ne oldu bilmiyorum. Bugün henüz aramadılar, sanırım devam etmedi onlar. Benim de elim gitmiyor aramaya. Akşama doğru hala aramazlarsa arayıp sorarım. Şimdi genetik test sonucunu bekleyeceğiz 20 gün kadar. 5’de 0 bulmuş biri olarak çok umutlu olmasam da belli olmaz bakalım hayırlısı 🙏😊
Sizin önceden dondurduklarınızda genetik sorun ihtimali de düşük ne güzel 👍
2. tedaviyi memorialde mi oldun.okuyunca şaşırdım acıbadem de devam edeceğini düşünüyordum.sen iyi ki pgt yaptırmışsın Allahın şanslı kuluymuşsun ki pgt.yi önermişler.ya hepsini sırayla 2şer 2şer transfer etselerdi.avuç avuç estrofem progestan iğneleri umutlar ve maddi kayıplar ile koca bir sıfır olurdu.o kadar hayırlı olmuş ki insan transfer sonrası daha çok üzülüyor.
şimdiki tedavini havuz sistemi gibi düşünmeli.olacağına da inanıyorum :KK200: :dua: tüm arkadaşlarımıza da diliyorum sonuçları bebiş olsun.
sonra: :)) 2. tedavinde 2 embriyon inş. sağlıkla gelecektir. 6. güne bekletilenleri ben ciddi pgt.den olumlu gelecek sanıyordum beklettiklerine göre gelişimi de iyi deniyor yani..ertesi gün aranıyorum gelişimleri durdu üzülüyordum anladım ki 6. gün işi biraz belirsiz. senin inş iyi olur
genetiğe gönderdiklerinden ise ümidin olsun.illaki sağlıklı gelir her gönderdiğinde için rahat olsun.
forumlarda çok olumsuzluk okuyoruz ondan sonra kendimize yoruyoruz aynı şeyi. oysa ki herkesin zor olmuyor kolay olabiliyor.Allah kolaylaştırsın yolumuzu inş. .işim çok zor derken 1 yılda sonuç aldım.takdiri ilahi.benim için sırat köprüsüydü çocuk konusu çook ciddi bir konuydu yani :KK48:

Merhaba benim doktorum Ramazan bey iyi doktor ne sorsam üşenmeden mutlaka cevap veriyor ve birgün dahi bana yaşımı bahane etmedi üstelik herkes yaşından dolayı derken o hiç yaş demedi bana ama sanki nasıl söylim hani bu kadar deneme yapmışım biraz daha şöyle yapalım böyle yapalım diye yol gösterebilirdi bunu yapmadı, geliyor bakıyor gidiyor mekanik gibi yani, ben bahçeci istedim ama eşim orayı kesin istemiyor ikna edemiyorum, şimdi aklımda florance bülent baysal var eşimi ikna edebilirsem oraya görüşmeye gideceğim, siz nerelerde tedavi oldunuz?

Evet 2 tane 5. güne giden embriyom genetiğe gitti dün. Sadece 5. gün embriyoları genetiğe gidebiliyor. 3. ya da 4. gün olmuyor. Bu nedenle 3 ya da 4. gün embriyolarının benim gibi genetik test önerilen hastalarda şansı olamıyor. Şu ana kadar 9 tane 3-4. gün embriyom bu şekilde çöp oldu. Ne kadar söylesem de 5. güne gidemeyecek gibi görünenleri dondurun diye, yumurtam çıkıyor diye dondurmuyorlar. Ama biliyoruz ki rahim, merkezlerin sağladığı lab ortamından çok daha iyi embriyolar için. Bir doktor “bırak genetik falan uğraşma en iyilerinden 2 tane 3. gün embriyosu transfer edelim kalanlara genetik test yaparız” dedi ama ona da cesaret edemiyorum.
Sizin önceki yumurtalarla oluşan embriyolara genetik tarama önermezler büyük ihtimalle. 37 yaşından sonra öneriyoruz dedi bana her iki merkezim de. Sizinkiler taze yumurta 😊
Ama eşiniz ve sizin genetiğinize bakılmasında fayda var, karyotip diyorlar. Bir sorun yoktur inşallah ama varsa o zaman embriyolara genetik test kaçınılmaz oluyor.

Geriden gelen embriyolarım bugünü görememişler. 2 taneden iyi haber umacağım artık 🙏

İnanın çok yumurta sadece psikolojik olarak kendini güvende hissettiren birşey. O da sadece sonraki denemeler için. Olmazsa tekrar yaparım umudu evet var. Ama tedavi sürecinde bir avantajı olduğunu söyleyemeyeceğim, gerekli olan 1 sağlıklı embriyo, 1 yumurta ile bulan da var, benim gibi 18 yumurta ile fire vere vere hiç bulamayan da ☺ Altın yumurta diyorlar ya, ben onu bulmaya çalışırken samanlıkta iğne arar gibi hissetmeye başladım artık 🙄
böyle uzun açıklamışsınız çok teşekkür ederim :)
o zaman zaten benim 3 günlük embriyolarım hiç genetiğe gidemeyecek. benim önce dondurduğum 4 yumurta henüz embriyo olmadı. şu an taze çıkan yumurta ile embriyo yaptık,. Bu ay çıkmadı zaten :KK43: o eski yumurtalar da bakalım güzel embriyo olacaklar mı. İnşallah olurlar onlar son şansım çünkü

bence siz de 3. gün embriyosu transfer edin, gercekten en iyi lab. ortamından iyi anne rahmi. en azından denemiş olursunuz.

genetik konusuna hemen eğilicem, eşimde de bana da baksınlar ama o test sonucu iyi çıksa bile emriyonun kaliteli olacağı garantisini sanırım vermiyor. sonuçta belli bir yaştayız :KK43:

o 2 tane inşallah iyi haberle gelecek :KK9: benim bir arkadaşımın 41 yaşında 2-3 olumsuz denemeden sonraki denemesinde 17 yumurtası çıktı (onun da hep bol bol yumurtası çıkıyordu zaten) sadece 2 tanesi 5.güne gitti. genetikten her ikisi de iyi sonuçla geldi. Bülent tıraşa gidiyordu, doktor transfer ederken koydum hadi hayırlı olsun ikizlerin demiş. O kadar net konuşmuş.. Ve onlar tuttu. Dünya tatlısı iki kızı var şimdi 2 yaşındalar..Altın yumurtayı bulacağınıza inanıyorum ben :)

Merhaba benim doktorum Ramazan bey iyi doktor ne sorsam üşenmeden mutlaka cevap veriyor ve birgün dahi bana yaşımı bahane etmedi üstelik herkes yaşından dolayı derken o hiç yaş demedi bana ama sanki nasıl söylim hani bu kadar deneme yapmışım biraz daha şöyle yapalım böyle yapalım diye yol gösterebilirdi bunu yapmadı, geliyor bakıyor gidiyor mekanik gibi yani, ben bahçeci istedim ama eşim orayı kesin istemiyor ikna edemiyorum, şimdi aklımda florance bülent baysal var eşimi ikna edebilirsem oraya görüşmeye gideceğim, siz nerelerde tedavi oldunuz?

American hastanesi Ayşe Hanim, cok hastalari var, mekanik bi sekilde calismak zorundalar, Ben de bahceciyi dusunur oldum, bahceci de Ilgili bi Doktor ismi Kim bilmiyorum ama American da basari saglayamadik, pgt onermedi Doktorum

Merhaba , öncelikle daha 1 ay olmuş anladığım kadarıyla, ben faydası olacağını düşünüyorum endişe etmeyin derim hayırlısıyla:dua: peki daha önce kaç yumurtanız oluşuyordu acaba neye göre kıyaslama yaptınız ?

benim en fazla 3 yumurta göründü bugüne kadar 1 -2 seyretti hep durum.. son bir senedir FSH da çok yükseliyor o aylarda hiç yumurta çıkmıyor.. geçen ay mesela 1 yumurta vardı onu büyüttük döllendi.. o yumurta alınırken PRP yaptı ertesi ay 1 adeti bile göremedim:KK43: çok canım sıkıldı işte.. PRP belki sonraki aylarda işe yarar mutlaka yazarım zaten.

beni şöyle cesaretlendirdiler; benim gibi bir bayan daha varmış her ay 1 yumurtası çıkan ya da o bile çıkamayan, PRP yaptırıp ertesi ay 4 yumurtası çıkmış onun da 2 tanesi embriyo olmuş.. bunu duyunca çok ümitlendim ama bu ay çıkmadı, inşallah diğer ay çıkar..

yumurta çıkmayınca zaten FSH tavan yapıyor . bu süreç bir iki ay sürüyor bende :KK43:

siz kime yaptıracaksınız, yapılacak yer de çok önemli..

American hastanesi Ayşe Hanim, cok hastalari var, mekanik bi sekilde calismak zorundalar, Ben de bahceciyi dusunur oldum, bahceci de Ilgili bi Doktor ismi Kim bilmiyorum ama American da basari saglayamadik, pgt onermedi Doktorum
bahçeciye ben hiç gitmedim ama 3 kere denedi bir arkadaşım orada olmadı sonra Bülent Tıraş a gitti ikizleri oldu... o da 40 yaş üzeriydi.. Rahimde perde mi ne varmış bahçeci bunu görememiş Bülent tıraş farketmiş hemen ufak bir operasyon yapmış. sonraki ay tüp bebekle ikizleri oldu. ben de Bülent Tıraş ile görüşmüştüm ama orası da çok kalabalık çoğu hasta ile ilgilenmiyor. zaten benim değerlerimi görünce pek de kabul etmek istememişti :63: sizin donmuş yumurtalarınız var onları deneyin dedi gönderdi.

ama ben uğraşa uğraşa hala yumurta buluyorum işte..

Arkadaşlar Merhaba daha önceki yazılarimda anlatmıştım geçmişi mi en son iki hafta once negatif sonuç aldım.Son bir yılda sık sık tup bebek denedim.Bugun genel kan tahlil sonuçlarıma baktirdim sonuçlarım hiç bu kadar kötü çıkmamıştı.BUN:5 KREATININ:0.53 DEMIR:36 CRP:9.86 Sedimandasyon:21 doktora henüz gösteremedim.Sanki ilaçlar karaciger ve böbrekler de sorun yaratmış gibi böyle bir şey yaşayan ve fikri olan var mi...Evlat sahibi olamadığım gibi sağlıkta gitti..
Kesinlikle canım sağlıkta elden gidiyor.bu arada forumum da kayitli olan evlat edinmede de yeni mesaj varmis.
Tedavi görüp olumsuz olup evlat edinmis donasyon yaparak anne baba olmus veya bunları yapmayıp kafasını dinlemiş hepsi de güzel gucün neye yetiyorsa o.
Bana esimin arkadaşları 50 yaşında beyler yürüyüş grubu vardı onların.birinin kizkardesi kanser olmus bana fazla ugraşmasın diye haber göndermisler.benim kalbim bunu kabul etmedi dilimle hee hee dedim ama.
Sans kısmet hakkımızda hayırlısı olsun
Bebeğini son haftalarda karnında ölen hem de gencler.bunun icin diyorum.hakkımızdaki hayırlı olan olsun.hele sonu hüsranı Allah asla yaşatmasın en zoru da bu.
Benim meme kanseri olmus arkadasimda var malesef.11 aşilama on tüp bebekbtedavisi
Sağlığinın kıymetini teshis konulunca anladı.
Üzülmeden yapamayız ama zor kararlar

benim en fazla 3 yumurta göründü bugüne kadar 1 -2 seyretti hep durum.. son bir senedir FSH da çok yükseliyor o aylarda hiç yumurta çıkmıyor.. geçen ay mesela 1 yumurta vardı onu büyüttük döllendi.. o yumurta alınırken PRP yaptı ertesi ay 1 adeti bile göremedim:KK43: çok canım sıkıldı işte.. PRP belki sonraki aylarda işe yarar mutlaka yazarım zaten.

beni şöyle cesaretlendirdiler; benim gibi bir bayan daha varmış her ay 1 yumurtası çıkan ya da o bile çıkamayan, PRP yaptırıp ertesi ay 4 yumurtası çıkmış onun da 2 tanesi embriyo olmuş.. bunu duyunca çok ümitlendim ama bu ay çıkmadı, inşallah diğer ay çıkar..

yumurta çıkmayınca zaten FSH tavan yapıyor . bu süreç bir iki ay sürüyor bende :KK43:

siz kime yaptıracaksınız, yapılacak yer de çok önemli..
Yarın Bülent Tıraş ta randevum var. Sonuç itibariyle şunu anladım ki yazılanları okuyunca bana yapalım derse yaptırıcam belli ki kişiden kişiye değişiyor durumlar. Nasip şans kısmet artık ne diyebilirim. hayırlısı olsun hakkımızda.

Yarın Bülent Tıraş ta randevum var. Sonuç itibariyle şunu anladım ki yazılanları okuyunca bana yapalım derse yaptırıcam belli ki kişiden kişiye değişiyor durumlar. Nasip şans kısmet artık ne diyebilirim. hayırlısı olsun hakkımızda.
bence de yaptırın bu işler bünyeden bünyeye değişiyor, denememiş olmayın .. inşallah güzel haberleirnizi alacağız bize de haber verin gelişmeleri :)

bence de yaptırın bu işler bünyeden bünyeye değişiyor, denememiş olmayın .. inşallah güzel haberleirnizi alacağız bize de haber verin gelişmeleri :)
Teşekkür ederim canım. Tabiki veririm. Zaten olumlu bir gelişme olsun hikayemi herkesle paylaşıcam ki umut olsun bu yolda mücadele eden herkese:) Özellikle 44 yaşında olduğum için söylüyorum bunu.

Teşekkür ederim canım. Tabiki veririm. Zaten olumlu bir gelişme olsun hikayemi herkesle paylaşıcam ki umut olsun bu yolda mücadele eden herkese:) Özellikle 44 yaşında olduğum için söylüyorum bunu.

Bülent Tıraş'ın şu açıklamaları çok umut vericiydi :)

inşallah sizin hikayenizde kendi kendine hamile kalanlardan olur :)

X