Günlerdir hatta aylardır araştırıyorum, bu konuya o kadar taktım ki, ilk denemede zar zor 4 yumurta oldu, 2 si transfer edildi ama 8 haftalık kaybettim, 2.deneme berbattı foliküllerim boş çıktı tabi bunda bir önceki ay kist var diye verilen hormon ilacının baskılayıcı etkisi olmuş ama ben foliküllerim boş çıktı diye o kadar kendimi kötü hissettim ki arı sütü polen bal ve b komplex vitaminleri kullandım, benim doktor her yeni uygulama arasına 1 ay süre veriyor. 3.uygulamada 7 folikul 7 yumurta hepsi döllendi. 7 yumurta hiç görmemiştim ben daha önce. Tabi bende 7 yum olunca 5.gune gidelim dedi hastane ne kadar yok dediysem de olmadı, 3 tanesi 5 e gitti, 2 tane transfer edildi hamile kaldım ama yine sağlıksız oldu, bu seferki amacım sağlıklı olanı bulmak inşallah. Şimdi 1 ay ara verip o arada omepaq10(omega3 ve uniquinol), biosteron dhea, b komplex, arı sütü bal polen, kullanayim diyorum, yarın tabi sorucam doktora, ben 3 denememi Amerikan hastanesinde yaptım, doktor iyi ama hastane beni tatmin etmiyor, ama eşim ilginç şekilde orayı seviyor başka yere gidip geçmişimizi tekrar anlatmayalım yoruldum diyince birşey diyemiyorum. Benim çocuğum var ama 5 yıl önce geçirdiğim dış gebelik nedeniyle her iki tüpüm tıkanıp şişmiş bunu anlamak için 3 yıl vakit kaybettim sonunda bu sene başında her iki tüpümü de aldırmak zorunda kaldım, doğal yolla çocuk imkanım sıfır...Günlerce ağladım 5 bebek kaybettim ben nasıl anneyim diye kendimi öyle suçladım ki, ama bu yaranın tedavisi belli inşallah sen de hayırlısıyla kavuşacaksın bebeğine...ben araştırmaya sormaya devam edeceğim doktora eğer yeni bilgi alırsam burda paylaşırım....