Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım ben yarın tüp doktoruma gideceğim... kasıklarımda çok sancım var... benim adam merhamete mi geldi ne... randevu al gidelim dr.ye. dedi.. tabi o benim kötü düşüncelerimden haberdar değil... doktor mutlaka tekrar deneyin diyecek.. bakalım bizim ki ne diyecek...

arkadaşım allah emanet ol... çoook öptüm ben çıkıyorum...

Ummuseleme 2 gundur meraktaydim. SSukurlerr olsun guzel haber verdin. Ilacini al. Madem dr soyledi. Doktorun aksi yonde hareket etmeyecektin hani. Tekrar gozunaydin

Kizlar son durumum. Gecen ay e2 dusuk diye cylo icecektimya. Bitti. Birkac gune adet olurum. Ama tedaviye gidemiyorum. Haftaya 1 haftaligina istanbula gidicez. Esim seker ameliyati olacak diye. Bu ayi es gececem. Cunku tedavi yarim kalacak. Yaaa iste oyle. 40 topiginin gülleri.
Zamani yine gelmemis oluyor. Kismette ne varsa onu yasiyoruz

inşallah arkadasım çok şükür rabbim elbet yoluna sokucak elbet herşey güzel olucakkkk .. lütfen kötü düşüncelerin olmasın canım benim tekrar deneyecek ben inanıyorum bak gör bizi haberdar et gör bakalım bir kere daha diyecek allahın izniyle.........

bende çokkkkkk öptümmmmmmmmmmmmm

Ya kimse niye cecap yazmiyo

Canim ben yumurta dondurma isleminin, Türkiye'de olmadigini duymustum. embriyo donduruluyor onu biliyorum sadece .

Selaaaammmm,
Hepinize kucak dolusu sevgiler...

Acmilla,
Ben 2012 de dondurmuştum senelik 350 lira ödedim,ama üniversite hastanesinde idi,özelde tahminim daha fazladır.
Maalesef güncel bir bilgi değil,ama belki fikir verir.

Senin dondurulan, yumurtamiydi ben embriyo donduruluyor biliyordum bu konuda bilgi verirsen

Canim benim dilerim bekledigin güzel haberi alirsin.

duovammm hiç değil aslında keyifler yok ama kendimi pozitif olmaya zorluyorummmmm çünkü biliyorum iyi olucak inşallahhhhhh :)))

Iyi olmali tabii biz bu kadar ugrasiyorsak, iyi seyler yasamak icin ve bu cabamiz bosa cikmayacak.

cmasımmm o zaman ikinciyi kız yaparız :))))) illa senin oğlana doğurucam :))))))

hepimize rabbim sağlıklı evlat nasip etsin :) aminnnnnnn

duovam nasılsın canım, ben de buralarda kimseyi görmeyince vakit bulursam geçmişinize gidiyorum.. yaklaşık 150. sayfadayım ve beni size her geçen gün biraz daha bayılıyorum... sevgiyle kal canım

Iyidir canim yaramaz durum yok,seninde iyi olmani diliyorum. genelde evdeyim bu siralar disarisi cok soguk oldugundan, disarida cikamiyorum esimde izinli o nedenle buraya sürekli yazmasamda sizleri takipteyim.

Bu bahsettiginiz yumurtami yoksa embriyomu bunu bilirsek iyi olur arkadaslar.

Gecmis olsun aliscigim, gec olsun güc olmasin 1 aydan birsey olmaz, esin bir an evvel sagligina kavussun diliyorum.

Canim sagolasin. Hayirlisi buymus. Belkim kenliginden gelir bu ay. Gerci cylo icince olur mu bilemem. Ama adet gelince e2 ye baktiririm herhalde
Senin keyfin . Sagligin ne durumda

arkadaslar bazen yazilarinizi okuyorum cok icten geliyor.. kirk yasina az kaldi 36 yasindayim.. bes defa tup denedim hep husran simdi subatta altinci denememi yapacagim.. insallah yeni yil hepimize ugurlu gelecek..

arkadaslar bazen yazilarinizi okuyorum cok icten geliyor.. kirk yasina az kaldi 36 yasindayim.. bes defa tup denedim hep husran simdi subatta altinci denememi yapacagim.. insallah yeni yil hepimize ugurlu gelecek..

Hos geldin topige arkadasim, hepimizin ortak amaci, bebegimizin olmasi bu nedenle topige arada gelip, yazmani isteriz deneyimlerimizi paylasiriz. bu denemenin son olmasini dilyiroum umarim be defa bebegini kucagina alirsin.

Canim hosgeldin. Şimdiden katil bize. Gerci biz çıtır kizlarin he daim. Yilmak ve yaşalmak bize yasak. Yaaaa
6.ci da bebe gine kavusman dilegiyle

canlar ya tabiki yazarim bazen okuyunca yazmaya cekiniyor insan cok samimiler benide aralarina alirlarmi diye dusunuyor..

esimin 2 milyon sperm azligi sorunu var bende sorun yoktu ama yillarca ust uste tedavi gore gore birazda yasindan dedi doktor yumurta rezervim azalmis insallah bu son diyorum ama pek umudumda yok

Iyi aksamlar arkadasim, esin 10 kg vermis 1 ayda nasil verdi? bende gecen yildan bu yana toplam 7 kilo aldim. mart ayi gibi o kiloyu vermeye calisacagim. operasyon sonrasi beslenmeyi azaltma ve asiri tempoda spor vs. olmayacagi icin mart ayi uygun olan ay.

Cekinecek birsey yok arkadasim, burada herkes farkli dönemlerde geldi topige, ama hep eskiden var gibi oluyor, bende topigin ilk acilmasinda yoktum.hem simdiden umudum yok demissinya hic begenmedim bunu öncelikle, inanarak ve umutla tedaviye baslamalisin. basarinin yarisi zaten inanmanla olacaktir.

duova sagol cnm, besinci denemeden kasim ayinda ciktim simdi biraz kendimi toparlamaya calisiyorum o yuzden sanirim.. oncekilerde hic umursamaz hemen kendimi ise verirdim bu defa cok uzuldum agir geldi, ise istifami bile verdim.. senin dedigin olsun hersey guzell olacak diyelimm cnm

Canim sagolasin. Hayirlisi buymus. Belkim kenliginden gelir bu ay. Gerci cylo icince olur mu bilemem. Ama adet gelince e2 ye baktiririm herhalde
Senin keyfin . Sagligin ne durumda

Alisalis,
Cyclo içince oluyormuş,ben sormuştum doktoruma,inşallah kendiliğinden gelir bebişin.

Duova,
Benim söylediğim embriyo için,aceleden soruyu tam okuyamadım galiba :)) bu aralar biraz yoğunum,arada burda olanı biteni kaçırmayayım diye giriyorum,ama çok yasamıyorum.

Ümmüüü,
Gözün aydın,güzel güzel embriyon bebişe dönüşsün inşallah.

Elifoooo,
Sendende güzel haberler bekliyoruz...

Cmas1,
Nasıl başardınız 10 kilo vermeyi,tiyo ver bize :) benimki her tartıya çıktığında kilo vermem lazım diyor,ama yediğinden içtiğinden vaz geçemiyor.

Güzbahar,
Sende doktordan hayırlı haberlerle gel inşallah,bence kocan seni kıramayıp bir daha tedaviye ikna olacak gibi geliyo bana.

Zeytunnnn,
Özledik seni...

Ensuece,
Aramıza hoşgeldin !

Veee diğer kızlar,
Hepinize kocamaaannn sevgiler...
Öpüldünüz...

kızlar opudan sonra tarlusal kullandınızmı..4 gün kullanılacakmış ama ben kullanmak istemiyotum benim zaten adet geç gelmezki..tam tersi erken olurum..
Bana opu dan ıkı üç gün sonra transfer oldugu için progestan kullandım. Bir de estradiol dü sanırım...hatta opudan sonra başlayıp negatifi görene kadar.....senin durumun farklı tabi. Sen dondurduğun için ,hamilelik için değil demek ki adet için ilaç vermiş Dr. İnşallah yarın iyi haber alırız Dr,dan.... ÂminÂmin

kızlar opudan sonra tarlusal kullandınızmı..4 gün kullanılacakmış ama ben kullanmak istemiyotum benim zaten adet geç gelmezki..tam tersi erken olurum..

Üzülme canım,,, istifan da hayırlı olsun,, fırsat bu fırsat kendine bol bol zaman ayır,,,,bakım falan yap...gez toz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…