Siz nerede yapmıştınız denemelerinizi?
Ben ilk ve tek denememi Acıbadem’de yaptım.
Bülent Bey başarılı ve çok da tatlı bir doktor. Ben çok sevdim. Ama sonuç olumsuz olunca ister istemez bir soğuyor insan.
Sonuç: 14 sağlıklı yumurta ile ngs’den dönen 0 sağlıklı embriyo.
Yumurtadan mıdır, spermden midir, laboratuardan mıdır bilemiyor insan
Acıbadem’i daha genç yaştaki vakalarda daha başarılı buluyor insanlar, ama bir çift arkadaşımız (adam 65’e, kadın 40’ına yakın) ikiz kızlarına kavuştu Bülent Hoca ile.
Ön görüşmeye gittiğim Memorial ile kıyaslayınca farkettiğim ve şu anda aklıma gelen birkaç eksiği yazabilirim.
- Transfer için katater provası yapmıyorlar. Bir arkadaşın bu nedenle transferi iptal oluyordu az kalsın. (Memorial daha ilk görüşmede katater provası yaptı bana)
- Eşimden hormon testi istemediler (yine Memorial’ın istediğini söyleyebilirim, Acıbadem olumsuz sonuçtan sonra istedi bizden hormon testlerini)
- Memorial başlamadan önce kendi bünyesindeki ürolog ile eşimi görüştürecekti. Gerekirse ilaç tedavisi vs yapılabilmesi için. Acıbadem’de ürolog lafı bile geçmedi.
- Acıbadem aşırı kalabalık (bekleme salonunda ayakta beklemek zorunda kalabiliyorsunuz oturacak yer olmuyor) 1-2 saat bekleniyor. Memorial aşırı kalabalık değildi gittiğimde ama orada da 1-2 saat beklemiştim
ama en azından oturarak
- Acıbadem’in valesi telefonla araç getirmiyor kapıda bekleniyor, Memorial’da telefondan komut veriyorsunuz çıktığınızda arabanız gelmiş oluyor
bu gereksiz bir kıyaslama oldu ama aklıma geldi yazdım
Bu arada;
Rahim filmi çektirecekseniz:
Acıbadem, FULYA Açık Emar’a
Memorial, Echomar’a yönlendiriyor.
Ben Memorial Bahçelievler’de çektirmiştim, iki merkezde de kabul edilmedi. Benim gibi kafanıza göre bir yerde çektirip sonra tekrar çektirmek zorunda kalmayınız diye uyarayım dedim
Biz 2. deneme için henüz merkeze karar vermedik.
Umarım seçiminiz sizin için hayırlı olur