Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O kadar mutlu ettiniz ki beni inanin boyle haberleri duymak iyi geliyor 😊minik tatli bebis hosgeliyorsun,iyi ki geliyorsun. ablalarin,teyzelerin burda merakla seni bekliyorlar🤗

Sizi cok iyi anliyorum; ben de burada her alinan guzel habere kendi basima gelmis gibi seviniyorum, kotu haberlere de ayni sekilde uzuluyorum. Tanidigim tanimadigim anne olmak isteyen butun kadinlar icin hergun dua ediyorum; bu guzel duygulari hepsi tatsin insallah!!!
Tanrim hepinizin gonlune gore versin 🙏🙏🙏

Sizi cok iyi anliyorum; ben de burada her alinan guzel habere kendi basima gelmis gibi seviniyorum, kotu haberlere de ayni sekilde uzuluyorum. Tanidigim tanimadigim anne olmak isteyen butun kadinlar icin hergun dua ediyorum; bu guzel duygulari hepsi tatsin insallah!!!
Tanrim hepinizin gonlune gore versin 🙏🙏🙏
Hepimizin hikayesi bu yolculukta farkli ama mutlu sonlari duymak iyi geliyor:)
Umarim Allah kolaylastir ve tum isteyenlere nasip olur...😊🙏

Galiba nub teorisi mi ne oyle birsey duymustum. Genital bolgede tam organ olusmadan bir cikinti oluyor, cocugun cinsine gore bu cikinti sekilleniyor. Tam sekillenmeden cikintinin acisina bakiyorlar anladigim kadariyla; belli bir acinin uzerindeyse erkek, degilse kiz diyorlarmis.
Bizimkinde (bu teoriye gore degil tabi) bayagi belliydi; saniyorum goruntu kalitesi aletine gore degisiyor. Bahceci’nin gebelik takip aletleri cok guzel gosteriyor. Baska yerlerde de baktirdigim icin aradaki farki cok rahat gorebiliyorum.
Dedigin gibi onemli olan saglikli olmasi tabi ki 🙏🙏🙏

Al buyur bunu da biliyor 😂😂

Al buyur bunu da biliyor 😂😂

Fotograf ne oldu sen ondan haber et 🤪
0E798C8A-E37D-409A-B939-4A3078040827.jpeg

Herkese bol sağlıklı bol bebişli günler yaşım 41 sebepsiz infertilite eşimdede bende de sorun yok 1 aşılama 3 defa tüp bebek yaptırdım en son 3 gün önce negatif sonucumu aldım yıkıldım 3. Gün embriyosu 1. Kaliteydi embriyolarım hep tedaviden 2 ay önce biosteron dha 25 mg günde 2 defa kullandım öncesinde teatrio coenzim Q10 kullandım 8-9 yumişim vardı başlangıçta yüksek doz gonal f ve menopur kullandım 5 yumiş toplandı 4 ü döllendi 3 ü 1. Kaliteydi 2 si transfer oldu 3. Sü yaşamadı sanırım herşeye dikkat ettim 10 gün genelde yattım bol bol dua ettim kabak çekirdeği ve avokado yedim bol su içtim çay kahve sigara asla içmedim ama tutunamadılar ve hiçbir sebep de söyleyemediler ve maddi manevi çökmüş bi haldeyim emeklerim emeklerim diye çok ağladım nasıl toparlıycam kendimi kızlar perişanım.

Herkese bol sağlıklı bol bebişli günler yaşım 41 sebepsiz infertilite eşimdede bende de sorun yok 1 aşılama 3 defa tüp bebek yaptırdım en son 3 gün önce negatif sonucumu aldım yıkıldım 3. Gün embriyosu 1. Kaliteydi embriyolarım hep tedaviden 2 ay önce biosteron dha 25 mg günde 2 defa kullandım öncesinde teatrio coenzim Q10 kullandım 8-9 yumişim vardı başlangıçta yüksek doz gonal f ve menopur kullandım 5 yumiş toplandı 4 ü döllendi 3 ü 1. Kaliteydi 2 si transfer oldu 3. Sü yaşamadı sanırım herşeye dikkat ettim 10 gün genelde yattım bol bol dua ettim kabak çekirdeği ve avokado yedim bol su içtim çay kahve sigara asla içmedim ama tutunamadılar ve hiçbir sebep de söyleyemediler ve maddi manevi çökmüş bi haldeyim emeklerim emeklerim diye çok ağladım nasıl toparlıycam kendimi kızlar perişanım.
Merhabalar arkadaşım üzüntünü en iyi biz anlarız herhalde hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz para harcıyoruz, zaman harcıyoruz ,emek harcıyoruz, fedakarlık yapıyoruz, yıkılıyoruz, ağlıyoruz sonra yeniden toparlanıp yolumuza devam ediyoruz bence bizim yasimizda tedavi görenler kesinlikle bütün olasılıkları eleyerek yol almalı 1.kalite diye kabul edilen bir embryo genetik açıdan aslında hiç de sağlıklı olmaya biliyor veya doğru günde tranfer yapilamiya biliyor veya bağışıklık sistemi bariyer olusturabiliyor veya tam tersi bağışıklık sistemi düşük olabiliyor bu söylediklerim ilk aklıma gelen nedenler lütfen söylediğimi yanlış anlamayın (aynılarını Bende yapıyorum ) ne kabak çekirdeği yiyerek ne de yatarak engel olabileceğimiz şeyler değil eğer daha önce yaptirmadiysaniz ngs,cd56 ve era testini bir araştırın doktorlar gerek yok desede bence önemli şeyler bende bu testler için doktoru ikna edemiyorum eşimde bana değil doğal olarak bu konularda hekime inandığı için hiçbirini yaptıramıyorum

Kizlar simdi ciktim muayeneden. Cok sukur hersey yolundaymis. Butun olcumleri normal, cinsiyeti bile belli. Tanrim hepinize bu gunleri gostersin, inanilmaz icim ferahladi. 🙏🙏🙏
çok sevindim gerçekten. Allah ım sonuna kadar daim etsin inşallah. Bende bugün doktora gideceğim. Umarım ben de güzel haberler alırım...

Üzülme Allah umutlarımız boşa çıkarmasın inşallah. Benim durum da iyi değil ama ben devam ediyorum. Kardeşimin de eşi 2 dış gebelik aşılama ve 4. denemede muvaffak oldular. Hatta sadece bir embriyo oluştu. Diğer seferlere göre daha azdı. Ama Allah tek yumurta ikizi nasip etti. Şimdi 2,5 yaşında prenseslerim. Sabret buradaki diğer arkadaşlarında dediği gibi yumurta ihtimali dahi varsa umut vardır...

Merhabalar arkadaşım üzüntünü en iyi biz anlarız herhalde hepimiz buna benzer şeyler yaşıyoruz para harcıyoruz, zaman harcıyoruz ,emek harcıyoruz, fedakarlık yapıyoruz, yıkılıyoruz, ağlıyoruz sonra yeniden toparlanıp yolumuza devam ediyoruz bence bizim yasimizda tedavi görenler kesinlikle bütün olasılıkları eleyerek yol almalı 1.kalite diye kabul edilen bir embryo genetik açıdan aslında hiç de sağlıklı olmaya biliyor veya doğru günde tranfer yapilamiya biliyor veya bağışıklık sistemi bariyer olusturabiliyor veya tam tersi bağışıklık sistemi düşük olabiliyor bu söylediklerim ilk aklıma gelen nedenler lütfen söylediğimi yanlış anlamayın (aynılarını Bende yapıyorum ) ne kabak çekirdeği yiyerek ne de yatarak engel olabileceğimiz şeyler değil eğer daha önce yaptirmadiysaniz ngs,cd56 ve era testini bir araştırın doktorlar gerek yok desede bence önemli şeyler bende bu testler için doktoru ikna edemiyorum eşimde bana değil doğal olarak bu konularda hekime inandığı için hiçbirini yaptıramıyorum

Hepimiz duvara tosladık, yıkıldık, ama benim doktor da en son ngs dediğimde vay efendim maliyet artarmış, tekrarlayan düşüklerde olurmuş, her düşük bi yıkım, bizim de bi psikolojimiz var, ngs gerek sanırım, niye sizin ki ngs ye itiraz ediyo, bi doktoru ikna etmediğimiz kalmıştı, kocalar da aynen, olan bizim bedenimize oluyo

Hepimiz duvara tosladık, yıkıldık, ama benim doktor da en son ngs dediğimde vay efendim maliyet artarmış, tekrarlayan düşüklerde olurmuş, her düşük bi yıkım, bizim de bi psikolojimiz var, ngs gerek sanırım, niye sizin ki ngs ye itiraz ediyo, bi doktoru ikna etmediğimiz kalmıştı, kocalar da aynen, olan bizim bedenimize oluyo
Benim de ngs ile havuz yöntemiyle bebeğim oldu.2. Tüp bebek denememde.maliyet 350 dolardi.bahceci fulyada. 1 embriyoya 10 embriyo ile aynı parayı alan bir merkezdeyseniz maliyetli olur 😊
Doktorlar müşteri gibi görüp her 12 günde tedavi parası alınca, birde sonuc negatifse hep yumurta kötüdür- ileri yaştir : oh ne ala memleket 😐
Buradaki forumlar coook guzel bilgilerle dolu.yolda belli...yolunuzu cizip yeniden deneyin.3 tedavide ayni merkezde ise oradan ayrilip size ngs vs yapacak iyi bir dr bulursanız iyi olur.tedaviler hep ayni yerdemi ??
birde dr.unuz düşüğü vs önemsemiyorsa bu sözlerle bu dr.u değiştirin.söylediği sözleri hiç tutmadım.gel 12 günde parami alayım sözleri.
Bende ilk denemede buna benzer cevaplar almistim.
Deneme diyoruzda tedavi bu yani denemiyoruz her tedaviye ciddi hazırlanmalı.
İns. Bundan sonraki tedavinizde mutlu sona bebeginize kavuşursunuz ✌

Hepimiz duvara tosladık, yıkıldık, ama benim doktor da en son ngs dediğimde vay efendim maliyet artarmış, tekrarlayan düşüklerde olurmuş, her düşük bi yıkım, bizim de bi psikolojimiz var, ngs gerek sanırım, niye sizin ki ngs ye itiraz ediyo, bi doktoru ikna etmediğimiz kalmıştı, kocalar da aynen, olan bizim bedenimize[QUOTE="Cemile77, post: 59773936,[QUOTE="Cemile77, post: 59773936, member:
Aynı sebeplerden.. birde doktorun bunları bana kendisinin söylemesi gerekir ben araştırıp soruyorum evet öyle birşey var ama gerek yok diyor neden diyorum çok pahalı diyor konuyu değiştiriyor oysaki ilk görüşmeye gittiğim zaman bana bütün tedavi yöntemlerini anlatmalı nasıl ve ne amaçla yanıldıklarını ne kadar süreden tamamlandığını söylemeli ondan sonra pahalı veya ucuz bizimde onayladigimiz bir tedavi yöntemini uygulaması gerekirdi

Arkadaşlar embriyoların neden tutmadığını düşünüp duruyorum bu 3. Tedavimdi transfer sonrası 4. Gün aşırı kabızlık yaşamıştım ıkınmamaya çalıştım ama malesef epey ıkındım bi de 7. Gün tutmayacağı stresiyle resmen sinir krizi geçirdim bağıra çağıra ağladım. Sizlere sorum şu hormonlarımızı alt üst eden bu tedavide benim gibi öfke ve sinir patlaması yaşayan oldu mu bi de kabızlık sorunu sizce tutunmaya engel mi?

Arkadaşlar embriyoların neden tutmadığını düşünüp duruyorum bu 3. Tedavimdi transfer sonrası 4. Gün aşırı kabızlık yaşamıştım ıkınmamaya çalıştım ama malesef epey ıkındım bi de 7. Gün tutmayacağı stresiyle resmen sinir krizi geçirdim bağıra çağıra ağladım. Sizlere sorum şu hormonlarımızı alt üst eden bu tedavide benim gibi öfke ve sinir patlaması yaşayan oldu mu bi de kabızlık sorunu sizce tutunmaya engel mi?

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun, neticeye üzüldüm 😔 hayırlısı olsun, vakti gelmemiş demek ki, inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz arzunuza..
Benim ilk denemem ve transfer aşamasına henüz gelmedik, o aşamada ne çılgınlıklar yapabileceğimi bilemiyorum 😱 ama opu’ya kadar olan süreçte ve sonrasında hayatımda hiç olmadığım kadar hassastım. Sinir krizi geçirmedim ama sebepli sebepsiz ağladım, eşime ve aileme sarmaya çalıştım 😂 çünkü asabım aşırı bozuktu.
İlk regl ile normale dönmeye başladığımı hissediyordum ama birkaç gündür yine geldiler 🥵 NGS’den haber bekliyorum, sanırım onun gerginliği.
Herkes böyle etkilenmiyor olabilir bilemiyorum, belki bazıları daha sakin ve soğukkanlı olabiliyordur, bence kendinizi bu anlamda kimseyle kıyaslamayın ama yalnız da hissetmeyin, ben de zorlanıyorum 🤚🤧

X