How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayalİmdi demişsiniz, hepimiz anne olucaz inşallah, zahmet olmazsa Bülent bey in ne tip vitamİnler yazdığını paylaşır mısınız?Gönlünüze göre bebekleriniz tez elden olsun Allah ın izniyle
Günaydın herkese çook güzel bir hafta dilerim.
İnşallah hepimizin olsun bütün kalbimle hepimize dua ediyorum. Ne demek zahmet Bıosteron, OmePa-Q10, Gonomax, bir de bende D ve B12 eksikliği vardı onun için bu vitaminleri ayrıca alıyorum. Bir de buradan bir arkadaşımız tavsiye etmişti C vitamini onu da alacağım. Kucak dolusu sevgilerimle.

Bana da sormamislardi, direk yapmislar. Saniyorum hediye olarak falan verdiler bunu bana, yirmi tane embryo birden gonderdigim icin butun klinik adimla soyadimla taniyor beni resmen.
Daha once de konustuk bu hususu aslinda. NGS’den saglikli geldikten sonra morfolojinin cok da bir anlami yok bence. Yani 5ab ya da 6bc veya 5cc bence cok fark yok, neden olsun ki? Bu degerlendirme, genetigine bakilmamis embryolarin transfer icin oncelik seciminde alisilagelmis olarak kullanilan teknik (eskiden genetik testler olmadigi icin eldeki en iyi secim yontemi buymus); fakat embryolarin genetigine baktiginiz durumda dis gorunusun pek onemi kalmiyor. O yuzden bence hic oyle dusunmeyin; ne guzel saglikli bir embryonuz varmis iste, bence cok guzel birsey bu ☺
Valla hic sorma ben galiba cok aptallik ettim bu konuda; o kadar stresliydim ve tek dusundugum tedavinin iyi gecmesiydi ve NGS’den saglikli gelir mi gelmez mi idi ki ne pazarlik etmek aklima geldi ne de baska birsey. Kek gibi gittim embryo basina 350$ odedim. Sonra konusunca baska arkadaslarla bu ihtimal oldugunu soylediler; ama is isten gecmisti. Yani Bahceci yonetimi de boyle bir ihtimal vardi ama bana kendim akil edip sormadigim icin hic bahsetmedilerse de Allah’tan bulsunlar burunlarindan ciksin ne diyeyim...
Bu ngs nin maliyeti ne oldu sana arkadaşım,ben bir şey okumuştum, belirli bir sayiya kadar ayni ücreti aliyormus merkez, diyelim 5 taneye kadar bilmem kac dolar gibi, öyle bir şey mi sende de

Kizlar simdi ciktim muayeneden. Cok sukur hersey yolundaymis. Butun olcumleri normal, cinsiyeti bile belli. Tanrim hepinize bu gunleri gostersin, inanilmaz icim ferahladi. 🙏🙏🙏

Çok şükür 🙏 çok sevindim 🥰🥰🥰
sağlıkla kucağına alacaksın inşallah 🙏
Darısı başımıza 😍🙏

Kizlar simdi ciktim muayeneden. Cok sukur hersey yolundaymis. Butun olcumleri normal, cinsiyeti bile belli. Tanrim hepinize bu gunleri gostersin, inanilmaz icim ferahladi. 🙏🙏🙏
Gözün aydın canım,Allah hepimize sağlıkla tattırsın inşAllah :dua::KK200::nazar:

Ngs ile rahat geciyor ins. rahat bir hamilelik gecirirsin.cinsiyeti ne bebisin

Insallah canim ya, zaten uc dort haftada bir ucakla git gel zor olacak; ben de umuyorum ki rahat gecsin. Cinsiyeti doktorum daha soyleme kimselere dedi, o yuzden bekleyeyim diyorum ben de. Saglikli olsun da ben hepsine raziyim zaten, hic onemli degil ☺️🤗

Insallah canim ya, zaten uc dort haftada bir ucakla git gel zor olacak; ben de umuyorum ki rahat gecsin. Cinsiyeti doktorum daha soyleme kimselere dedi, o yuzden bekleyeyim diyorum ben de. Saglikli olsun da ben hepsine raziyim zaten, hic onemli degil ☺️🤗

Sağlıklı ve mutlu bir bebek gelsin inşallah önemli olan o 🥰
Ne kadar bilimseldir bilmiyorum ama burada bir konu başlığı vardı; ultrason görüntüsüne bakıp cinsiyet tahmin ediyorlar, o yöntem doktorun söylediği cinsiyeti teyid eder mi acaba 🙄 bana da noluyosa 😂 😂😂 bizim merakımız önemli değil bize söyleme ama istersen bir bak bahsettiğim şeye.
Gerçi kesin bunu da biliyorsundur sen 🙄😂

Sağlıklı ve mutlu bir bebek gelsin inşallah önemli olan o 🥰
Ne kadar bilimseldir bilmiyorum ama burada bir konu başlığı vardı; ultrason görüntüsüne bakıp cinsiyet tahmin ediyorlar, o yöntem doktorun söylediği cinsiyeti teyid eder mi acaba 🙄 bana da noluyosa 😂😂😂 bizim merakımız önemli değil bize söyleme ama istersen bir bak bahsettiğim şeye.
Gerçi kesin bunu da biliyorsundur sen 🙄😂

Galiba nub teorisi mi ne oyle birsey duymustum. Genital bolgede tam organ olusmadan bir cikinti oluyor, cocugun cinsine gore bu cikinti sekilleniyor. Tam sekillenmeden cikintinin acisina bakiyorlar anladigim kadariyla; belli bir acinin uzerindeyse erkek, degilse kiz diyorlarmis.
Bizimkinde (bu teoriye gore degil tabi) bayagi belliydi; saniyorum goruntu kalitesi aletine gore degisiyor. Bahceci’nin gebelik takip aletleri cok guzel gosteriyor. Baska yerlerde de baktirdigim icin aradaki farki cok rahat gorebiliyorum.
Dedigin gibi onemli olan saglikli olmasi tabi ki 🙏🙏🙏

O kadar mutlu ettiniz ki beni inanin boyle haberleri duymak iyi geliyor 😊minik tatli bebis hosgeliyorsun,iyi ki geliyorsun. ablalarin,teyzelerin burda merakla seni bekliyorlar🤗

Back