Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok güzel bir haber, sizin adınıza çok sevindim. inşallah bir sonraki adım şahane bir gebelik olacak :)

Çok sevindim sizin adınıza buradan öğrendiğim kadarı ile 9 adet çok çok güzel :) Rabbim daha daha güzel haberlerinizi de duymayı nasip etsin inşallah

Merhaba bende şimdi doktordan çıktım Ultrasonda baktılar büyümemiş dediler. Kana bakacaklarmış akşam tekrar gideceğim. Bugün buradan bir arkadaşımızın tavsiye ettiği vitaminleri aldım. ubiquinol q10 astaksantin içeren bir de daha önce doktorun da söylediği imprly umarım işe yarar. İncir kürü de yapıyorum yaşımdan dolayı mı büyümüyor acaba. daha önce de büyümesi çok yavaştı. sonra da içi boş çıkmıştı. Çok korkuyorum

Çok güzel çok sevindim.Bu tedavi de farklı birşey uyguladılar mı acaba? Döllenme embriyo sayısı çok iyi. İrenbeye güvenim artıyor git gide.

Ben incir kuru yapmıştım havuçla birlikte olanı o ay normalden çok önce büyüdüler erken toplandı. Benim için iyi birşey değildi çünkü normalde 12 13 gün de büyümesi gerekirken 8.gun toplanmıştı ama sizin için faydalı olabilir

Çok güzel çok sevindim.Bu tedavi de farklı birşey uyguladılar mı acaba? Döllenme embriyo sayısı çok iyi. İrenbeye güvenim artıyor git gide.
Geçen ay 5 toplandı hepsi döllendi 2 tanesi dondurulabildi farklı bir tedavi uygulanmadı 8 aydır aynı takviye ve vitaminleri kullanıyorum farklı yaptığım tek şey akupunktur doktorum onaylamadığı için bilgisi dışında gidiyorum

İyi haberler duymana çok sevindim gözün aydın. Transferini de görüp bebek haberini aldığın günlerde gelsin inş.

Ayrıca sana dürüst olmam gerekirse ben irenbe ye hiç güvenmiyorum guzelim ama izmir pek secenek yok ,eşimde İstanbul'a gitmek istemiyor, bu benim kişisel görüşüm senin guvenin azalmasin yoksa şehir dışından tedavi için gelen çok fazla kişi var

İzmirdeki merkezler arasında en iyisi geliyor bana ama istanbuldaki merkezlerle kıyaslamak doğru değil tabiki de.Bende Memorial falan çok istedim ama şehirdışı zor geliyor. Bu yüzden güvenip devam dedim inşallah hayırlısı olur.

Benim 6.gün bugün ama hiç büyüme olmamış ben de şimdi içiyorum incir havuç inşallah olur zaten benim bir tane falan cevap için teşekkür ederim

İnşallah güzelim çok komplike bir rahatsızlık yok ise önce İzmire şans vermek en mantıklısı ,bu sans benim için 3 deneme

Benim 6.gün bugün ama hiç büyüme olmamış ben de şimdi içiyorum incir havuç inşallah olur zaten benim bir tane falan cevap için teşekkür ederim
Bu ay olmasa bile adetinizine 10 kalana kadar devam edin sonra 2.gunu tekrar başlayın ben öyle yapmıştım etkili oldu

Panik yapma. Kürtaj sonrası ben de bir süre adet olmakta zorlandım. hatta adet olmadığım halde 4 yumurta görülünce tedaviye başlandı ama yüksek doza rağmen büyüme olmadı. doktorum ilacımı kesti 5 gün sonra gel bir bakalım dedi. 5 gün gittim bir baktık ki yumurtalar kendi kendine büyümüş. bazen bir şekilde yumurtalık uykuya dalıyor ve uyanamıyor bu şekilde yüksek doz ver bırak uyanıveriyor sanırım. sana tavsiyem 5 gün sonra git bir daha baktır canım.

Hayalİmdi demişsiniz, hepimiz anne olucaz inşallah, zahmet olmazsa Bülent bey in ne tip vitamİnler yazdığını paylaşır mısınız?Gönlünüze göre bebekleriniz tez elden olsun Allah ın izniyle

Merhaba henüz bakabildim hafta sonu yoğun ve yorucu oldu cuma günü akşam tekrar gittiğimde menopur 4toz iki su verdiler yine bir de gonal f günlük 300 cc dört gün sonra tekrar bakacak ilk seferde de merional vermişlerdi bir de çatlatmama iğnesi bakalım salı günü gideceğim belli olacak ama dediğiniz gibi ise benim iğnelerim de ağır şuan bırakınca büyür mü acaba yine büyümemiş olur ise tekrar iğne verirler mi... hayatta bir doktor bir de teknoloji uzmanı eline düşmekten korkarım çünkü ikisini de hiç bilmiyorum. Desem mi acaba dediğini............ bu arada prp için gideceğim yer randevu erteledi yine merakım devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…