- 4 Şubat 2019
- 811
- 1.941
- 63
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #66.441
6
Heyecandan hepsini toplumu yoksa ayrı ayrı mı dondurdular onu bile sormayı unuttum
çok güzel bir haber, sizin adınıza çok sevindim. inşallah bir sonraki adım şahane bir gebelik olacak :)Kızlar biliyorsunuz 7 yumurta toplanmış ve yedisi de dollenmisti 2 si orta kalite diğerleri iyi kalite olarak hepsi dondurulmuş bu mucize
İlk transfer 9 toplanmış 5 ı dollenmis 3.gun sadece bir tane kaliteli kalmıştı ve o da kimyasal olmuştu çok şükür çok mutluyum ngs düşünmüyordum az diye ama 9 tane dondurulmuş embriyo var doktorla gidince bu konuyu konuşmak istiyorum artık
Çok sevindim sizin adınıza buradan öğrendiğim kadarı ile 9 adet çok çok güzel :) Rabbim daha daha güzel haberlerinizi de duymayı nasip etsin inşallahKızlar biliyorsunuz 7 yumurta toplanmış ve yedisi de dollenmisti 2 si orta kalite diğerleri iyi kalite olarak hepsi dondurulmuş bu mucize
İlk transfer 9 toplanmış 5 ı dollenmis 3.gun sadece bir tane kaliteli kalmıştı ve o da kimyasal olmuştu çok şükür çok mutluyum ngs düşünmüyordum az diye ama 9 tane dondurulmuş embriyo var doktorla gidince bu konuyu konuşmak istiyorum artık
Teşekkür ederim hicbirimizin emeği boşa çıkmasınçok güzel bir haber, sizin adınıza çok sevindim. inşallah bir sonraki adım şahane bir gebelik olacak :)
Çok güzel çok sevindim.Bu tedavi de farklı birşey uyguladılar mı acaba? Döllenme embriyo sayısı çok iyi. İrenbeye güvenim artıyor git gide.Kızlar biliyorsunuz 7 yumurta toplanmış ve yedisi de dollenmisti 2 si orta kalite diğerleri iyi kalite olarak hepsi dondurulmuş bu mucize
Ben incir kuru yapmıştım havuçla birlikte olanı o ay normalden çok önce büyüdüler erken toplandı. Benim için iyi birşey değildi çünkü normalde 12 13 gün de büyümesi gerekirken 8.gun toplanmıştı ama sizin için faydalı olabilirMerhaba bende şimdi doktordan çıktım Ultrasonda baktılar büyümemiş dediler. Kana bakacaklarmış akşam tekrar gideceğim. Bugün buradan bir arkadaşımızın tavsiye ettiği vitaminleri aldım. ubiquinol q10 astaksantin içeren bir de daha önce doktorun da söylediği imprly umarım işe yarar. İncir kürü de yapıyorum yaşımdan dolayı mı büyümüyor acaba. daha önce de büyümesi çok yavaştı. sonra da içi boş çıkmıştı. Çok korkuyorum
Geçen ay 5 toplandı hepsi döllendi 2 tanesi dondurulabildi farklı bir tedavi uygulanmadı 8 aydır aynı takviye ve vitaminleri kullanıyorum farklı yaptığım tek şey akupunktur doktorum onaylamadığı için bilgisi dışında gidiyorumÇok güzel çok sevindim.Bu tedavi de farklı birşey uyguladılar mı acaba? Döllenme embriyo sayısı çok iyi. İrenbeye güvenim artıyor git gide.
İyi haberler duymana çok sevindim gözün aydın. Transferini de görüp bebek haberini aldığın günlerde gelsin inş.Kızlar biliyorsunuz 7 yumurta toplanmış ve yedisi de dollenmisti 2 si orta kalite diğerleri iyi kalite olarak hepsi dondurulmuş bu mucize
Ayrıca sana dürüst olmam gerekirse ben irenbe ye hiç güvenmiyorum guzelim ama izmir pek secenek yok ,eşimde İstanbul'a gitmek istemiyor, bu benim kişisel görüşüm senin guvenin azalmasin yoksa şehir dışından tedavi için gelen çok fazla kişi varÇok güzel çok sevindim.Bu tedavi de farklı birşey uyguladılar mı acaba? Döllenme embriyo sayısı çok iyi. İrenbeye güvenim artıyor git gide.
İnşallah güzelim 3.transfer olacak olmaz ise kocamın kulağından tutup doğru İstanbula gideceğimİyi haberler duymana çok sevindim gözün aydın. Transferini de görüp bebek haberini aldığın günlerde gelsin inş.
İzmirdeki merkezler arasında en iyisi geliyor bana ama istanbuldaki merkezlerle kıyaslamak doğru değil tabiki de.Bende Memorial falan çok istedim ama şehirdışı zor geliyor. Bu yüzden güvenip devam dedim inşallah hayırlısı olur.Ayrıca sana dürüst olmam gerekirse ben irenbe ye hiç güvenmiyorum guzelim ama izmir pek secenek yok ,eşimde İstanbul'a gitmek istemiyor, bu benim kişisel görüşüm senin guvenin azalmasin yoksa şehir dışından tedavi için gelen çok fazla kişi var
Benim 6.gün bugün ama hiç büyüme olmamış ben de şimdi içiyorum incir havuç inşallah olur zaten benim bir tane falan cevap için teşekkür ederimBen incir kuru yapmıştım havuçla birlikte olanı o ay normalden çok önce büyüdüler erken toplandı. Benim için iyi birşey değildi çünkü normalde 12 13 gün de büyümesi gerekirken 8.gun toplanmıştı ama sizin için faydalı olabilir
İnşallah güzelim çok komplike bir rahatsızlık yok ise önce İzmire şans vermek en mantıklısı ,bu sans benim için 3 denemeİzmirdeki merkezler arasında en iyisi geliyor bana ama istanbuldaki merkezlerle kıyaslamak doğru değil tabiki de.Bende Memorial falan çok istedim ama şehirdışı zor geliyor. Bu yüzden güvenip devam dedim inşallah hayırlısı olur.
Bu ay olmasa bile adetinizine 10 kalana kadar devam edin sonra 2.gunu tekrar başlayın ben öyle yapmıştım etkili olduBenim 6.gün bugün ama hiç büyüme olmamış ben de şimdi içiyorum incir havuç inşallah olur zaten benim bir tane falan cevap için teşekkür ederim
Panik yapma. Kürtaj sonrası ben de bir süre adet olmakta zorlandım. hatta adet olmadığım halde 4 yumurta görülünce tedaviye başlandı ama yüksek doza rağmen büyüme olmadı. doktorum ilacımı kesti 5 gün sonra gel bir bakalım dedi. 5 gün gittim bir baktık ki yumurtalar kendi kendine büyümüş. bazen bir şekilde yumurtalık uykuya dalıyor ve uyanamıyor bu şekilde yüksek doz ver bırak uyanıveriyor sanırım. sana tavsiyem 5 gün sonra git bir daha baktır canım.Benim 6.gün bugün ama hiç büyüme olmamış ben de şimdi içiyorum incir havuç inşallah olur zaten benim bir tane falan cevap için teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak ben tüp bebek tedavisi için şişli memorial Semra hanımdan randevu aldım mayıs ayına yalnız eşimin arkadaşları Koç üniversitesi hastanesi Barış Ata yı tavsiye etmişler,şimdi eşim bu hastaneye gidelim diyor daha önce Barış beye giden var mı Bilgisi olan var mı?
[/QUO
Benim de en çok takıldığım konu bu.Kanunen bu doktorların reklam yapma yasağı var.Fakat hastaların en mahrem durumlarının paylaşıldığı,yazışmaların,tahlil sonuçlarının çarşaf gibi yayınlandığı sosyal medya hesapları ortalığa saçılmış.Üstelik başarı diye çığlıklarla kutlanan vakalara bakın 25 yaşında 2 deneme yapmışHele bir doktor var tövbe estağfurullah, hastalarını azarladığı yazışmaları yayınlıyor.Yazık içim parçalanıyor gördükçe, çaresizlik içinde insanlar bir umut boyunlarını büküyorlar.Bakanlık sağlam bir denetleme yapsa, şu muhteşem başarılı kliniklerin yarısından fazlası kapatılır.
[/QUOTE
Hangi sosyal medya hesapları? Merak ettim, hiç denk gelmedim,
Herkese Merhaba, bende 3 gün önce Bülent Bey'e gittim. muayene sonrası birkaç 3-4 yumurta tesbit ettiler. 2-3 aydır regl olmuyordum olabilmem için ilaç verdi ve PRP önerdi. bunun yanında da bir sürü vitamin verdi. daha önce bahçecide güvenç bey ile tüp bebek yapmaya çalıştık ama yumurtam büyümedikalitesizmiş. semra hanım'a muayene oldum o da bir kez deneyebiliriz ama çok beklenti içine girmeyin dedi. düşük ihtimalmiş. bakalım bülent bey ne diyecek, ne yapacak? çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi anne olmak ama 45 yaşıma geldim ne yazık ki anne olamadım nasip işte, ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allah'ın elinde
Merhaba henüz bakabildim hafta sonu yoğun ve yorucu oldu cuma günü akşam tekrar gittiğimde menopur 4toz iki su verdiler yine bir de gonal f günlük 300 cc dört gün sonra tekrar bakacak ilk seferde de merional vermişlerdi bir de çatlatmama iğnesi bakalım salı günü gideceğim belli olacak ama dediğiniz gibi ise benim iğnelerim de ağır şuan bırakınca büyür mü acaba yine büyümemiş olur ise tekrar iğne verirler mi... hayatta bir doktor bir de teknoloji uzmanı eline düşmekten korkarım çünkü ikisini de hiç bilmiyorum. Desem mi acaba dediğini............ bu arada prp için gideceğim yer randevu erteledi yine merakım devam ediyorPanik yapma. Kürtaj sonrası ben de bir süre adet olmakta zorlandım. hatta adet olmadığım halde 4 yumurta görülünce tedaviye başlandı ama yüksek doza rağmen büyüme olmadı. doktorum ilacımı kesti 5 gün sonra gel bir bakalım dedi. 5 gün gittim bir baktık ki yumurtalar kendi kendine büyümüş. bazen bir şekilde yumurtalık uykuya dalıyor ve uyanamıyor bu şekilde yüksek doz ver bırak uyanıveriyor sanırım. sana tavsiyem 5 gün sonra git bir daha baktır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?