How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar Ben bir kez anne oldum oğlum 20 yaşında ikinci kez aşık oldum ve evlendim. Eşimin ilk evliliği ve tekrar anne olmak istiyorum. benim yaşım 44 tek bir yumurtam varmış bir tüp bebek merkezinde kistleşmiş dediler. Adetlerim zaten düzensiz son zamanlarda ilaçsız adet bile olamadım ve ailemde erken menapoz var. Centrum da tedavi gördüm toplandığında yumurtamın içi boş dediler. Çok ağladım. Bu sırada da hep sizlerin değişik forumlardaki yorumlarını okudum. Benimle aynı durumda olan ve olmayan tüm bayanlara Allah sağlık şifa ve dilediklerini versin diye dua ediyorum. Yakın zamanda ilaçla adet gördüm. İkinci günü gittiğimde bir iki yumurta var dedi İnşallah yanlış görmemiştir Recai Hoca. Ama korkuyorum. Şİmdi menapur iğne başladılar. Aynı zamanda PRP ile ilgili araştırma yaparken Timur Gürgan hakkında araştırma yaptım ve ondan da randevu aldım. Yaşım ileri ve zamanım da yumurtam da az. BU yüzden de tüm çarelere bakıyorum. Genelde insanlar sorunlarını yazmış bilgilerini paylaşmış ama sonrasında konular hep yarım kalmış. BU yazı grubu dışında bu kadar uzun devam eden bir yazı grubu görmedim. O yüzden yazmak istedim. Ben birçok şeyi deniyorum bitkisel yarın da PRP yi görüşeceğim. Geç kaldım bir çok şeye ama bebeğime geç kalmak istemiyorum. Kafam karışık iki doktorda randevum var. Bilmiyorum derdimi anlatabildimmi. Hem çalışıyorum hemde size yazıyorum. Bana bir umut verildi o umudun peşinde koşuyorum. Benim gibi koşup mutluluğu yakalayan yok mu??? Bu yazımı bir de prp ile yumurta kalitesini arttırmaya çalışanlar ile paylaştım. Herkese sevgiler...
merhaba serap yanlız degılsın 18 yasında bır oglum var var ve 2. evlılıgımı yaptım esımin ilk evliliği ve deli gıbı çocuk istiyor ailemizi büyütmek istiyor .prp ile ilgili hiçbir bilgim yok nedir nedeğildir kısaca acıklarsan cok sevınırım . benım surecım 2 sene once başladı 6 ay denemeden sonra sonuc cıkmayınca dr a gıttım tabı 3-4 dr degıstırdım en son drum kanal fılmı cekltı ve yumurta kalıtesıne baktı tabı esımınde spermelerıne esımde sorun yok ancak bende yumurta kalıtesi ve adeti düşük vs .
ilk tüp bebek denememde opu işlmeinde yumurta cıkmadı :(
ikinci sınde cıkan yumurta dollenmedı :( 1 adet
3. sunde 1 adet dollendı 5. gun embıryosu transfer edıldı ancak tutmadı
4. unsunde 2 adet toplandı 1 adet 3. gun embıryosu olarak su an test gunumu beklıyorum .
dogurgan oldugumu bıldıgım için ilk başlarda o kadar hafıfe aldım kı bu işi
ama her asamada bambaşka tranvalar yasattı
bızım yaslardakı hastalarda en buyuk etken stres (iş evlat aile bazen temızlık yemek yapmam bıle )
sigara alkol konusuna hıc gırmıyorum aksamcıyımdır .

bakalım umarım senın ıcını bıraz rahatlatmısımdır YANLIZ DEGILSIN

SELAMLAR

Ben izmirde tedavi oluyorum o nedenle Bülent Bey ile hiç karşılaşmadım ama akrabalarım var tedavi olan hepsi memnunlar pozitif sonuç elde ettikleri için o nedenle rahat olun bence ama çok pahalıymış öyle duydum 😊

A öyle mi harika 🥰 akrabalarınız adına çok sevindim darısı bizim başımıza 🙏

Standart tüp bebek ücreti 9.000 tl, buradan bakınca piyasadan çok farklı görünmüyor ama yaş ileri ve haliyle de yumurta/sperm sorunları varsa ekstralar çıkabiliyor. Bizim mikrochip ve 5 embriyo NGs dahil 23.000 tl tuttu şimdilik. Devamında neler çıkar bilmiyorum 🤷‍♀️ hayırlısı 🙏 inşallah bebek çıkar 👼

A öyle mi harika 🥰 akrabalarınız adına çok sevindim darısı bizim başımıza 🙏

Standart tüp bebek ücreti 9.000 tl, buradan bakınca piyasadan çok farklı görünmüyor ama yaş ileri ve haliyle de yumurta/sperm sorunları varsa ekstralar çıkabiliyor. Bizim mikrochip ve 5 embriyo NGs dahil 23.000 tl tuttu şimdilik. Devamında neler çıkar bilmiyorum 🤷‍♀️ hayırlısı 🙏 inşallah bebek çıkar 👼
23,000 miii ufff,
9000 deyince insana bi ayarlanır gibi geliyor ama,geldiği nokta korkunç,inşAllah sonunda sağlıklı bir yavru olur
ngs ücreti nedir embriyo başına

Çok teşekkür ederim hepinize gerçekten. Ben Ankaradayım. Tüp bebek konusunda kardeşim için zamanında çok araştırma yapmıştım. Şükür şimdi onların tek yumurta ikizleri var 2,5 yaşındalar. Onlar Nova Art Tüp bebekte oldu Mehmet bey idi. Mucize bebekler diyorlar tek bir embriyo olmuştu 4. deneme falandı. Oradaki doktor benim için çok umutlu konuşmadı deneriz ama düşük şansınız dedi. Sonra Yiğenim vesilesi ile Recai Papuç.u ya gittim ve anlattığım gibi. Bende umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Recai bey de bana umut verdi bir anlamda. Ama elbette hepsi de bir maliyet. İlk seferinde bir yumurtan var demişti. İki aydır adet görmüyordum. 12 mm falanmış sanırım. Merional 3 ve 4 lü dozlar ile büyüdü 18-19 mm falan oldu sanırım. Sonra bir pazar toplayalım dediler. Ve sonu hüsran aradan 1 ay geçti şmdi yine iğne oluyorum. Sigara çok içerdim. azalttım nerede ise bırakacağım ama kolay olmuyor. Maca tozu aldım yoğurt yada bal ile içiyorum. Hayıt tohumu da olan çay karışımı ve aktarın verdiği bir macun u yiyorum.Ne bileyim çabalıyorum işte. Allah size de güç kuvvet versin halen denemeler devam ediyor anladığım kadarı ile sizin durum nasıl düzenli adet görüyor musunuz. Yumurta dondurma yaptınız mı. Bu arada memnun oldum :)
Benim 27 aralıktan sonraki kürtajımdan sonra adet düzenim diye bir şey kalmadı ama adet görmediğim halde 4 yumurta görüldü ve toplama amaçlı değil de ani bir menopoz mu düşüncesiyle ilaç tedavisi uygulandı ve yumurtaların büyüdüğü görüldü sanırım menopoz olmadığı bu şekilde anlaşıldı.bundan sonra bu ayın 15 inde adet gördüm ama bu seferde o 4 yumurtadan biri kiste dönmüştü..Tedaviye başlayamadık. Doktorum normalde doğum kontrol hapı kullanarak baskılama yaparız kist için ama ben şu an bunu yapmak istemiyorum dedi. Sanırım hormonlarımın sapıtmasından çekindi git 20 gün sonra gel kendi kendine geçmediyse son 1 hafta baskılama yaparız olmadı aspire ederek alır ve tedaviye başlarız dedi.

Sizin durumunuza gelince eğer eski mesajlarımı okuduysanız bu dönemde en kullanılması gereken en önemli vitaminleri yazdım.Size de önemle kullanmanızı öneririm hatta erkekler için yazdığım önerileri de okumanızda ve uygulamanızda fayda var. Hayıt tohumu ve bu tarz macunları bence kullanmayın. Bunlar şu durumda size faydadan çok zarar verebilecek şeyler. Hayıt hormon dengesini başka yerleri bozarak bir anda tepetaklak edebilecek bir bitkidir.Hele hele tüp bebek tedavisi sırasında sakın ha diyeyim.Bu yüzden transferi iptal olan kadınlar gördüm ben.İnanın internette yazanların aksine adet düzenlemesinde hayıt yada benzeri bitkilerin fazla etkisi yok bunlar daha çok adet sırasındaki sancı depresif vs.. gibi durumlara psikolojik olarak etki eder.Menopoza giriyorsanız bunu engelleyebilecek bir bitki yoktur.FSH yüksekliğini bir kez yükseldikten sonra düşürecek bir bitki de yoktur. Bir şeilde etkilese düşürse dahi FSH bir kez yükseldi mi düşük anında bile yüksek değerdeki gibi işlev yapar yumurtalıklarınız. Bu sebeple sizin burada yapmanız gereken kalan yumurtalarınızın kalitesine yönelik bir şeyler yapmaya çalışmaktır. Bu da ancak yaşam tarzınıza dikkat etmek,oksijen radikallerinin oluşturabileceği DNA hasarından korunabileceğiniz tarzda yaşam sürmeniz ( sigara içmemek paket gıda konserve vs.. uzak durmak gibi) , ubiquinol , folik asit omega 3 ve l- arginin içeren vitaminlerle kısmen olabilir. Sigara içiyorsanız da astaksantin yada c vitamini kullanmanız d yada demir eksiğiniz var sa bunları takviyelemenizle olabilir.

Ankara da MEmorial Bahçeci de Berfu hanımla görüşmeyi hiç düşündünüz mü;* Tedavinize başlamadıysanız bir de orayla görüşün derim. Bahçecinin laboratuvar kalitesi ve tecrübesi çok ama çok iyidir.Dünya daki 3. iyi merkez olarak kabul edilir ve oxford üniversitesiyle de bilimsel işbirliğinde olan bir merkezdir.

merhaba serap yanlız degılsın 18 yasında bır oglum var var ve 2. evlılıgımı yaptım esımin ilk evliliği ve deli gıbı çocuk istiyor ailemizi büyütmek istiyor .prp ile ilgili hiçbir bilgim yok nedir nedeğildir kısaca acıklarsan cok sevınırım . benım surecım 2 sene once başladı 6 ay denemeden sonra sonuc cıkmayınca dr a gıttım tabı 3-4 dr degıstırdım en son drum kanal fılmı cekltı ve yumurta kalıtesıne baktı tabı esımınde spermelerıne esımde sorun yok ancak bende yumurta kalıtesi ve adeti düşük vs .
ilk tüp bebek denememde opu işlmeinde yumurta cıkmadı :KK43:
ikinci sınde cıkan yumurta dollenmedı :KK43: 1 adet
3. sunde 1 adet dollendı 5. gun embıryosu transfer edıldı ancak tutmadı
4. unsunde 2 adet toplandı 1 adet 3. gun embıryosu olarak su an test gunumu beklıyorum .
dogurgan oldugumu bıldıgım için ilk başlarda o kadar hafıfe aldım kı bu işi
ama her asamada bambaşka tranvalar yasattı
bızım yaslardakı hastalarda en buyuk etken stres (iş evlat aile bazen temızlık yemek yapmam bıle )
sigara alkol konusuna hıc gırmıyorum aksamcıyımdır .

bakalım umarım senın ıcını bıraz rahatlatmısımdır YANLIZ DEGILSIN

SELAMLAR
Teşekkür ederim. O zaman sizin inşallah yakın zamanda iyi haberlerinizi alacağız. Bende yarın gideceğim. Şu an menopur iğne ve hap kullanıyorum bu akşam 5. olacak yarın Recai Hocanın oraya gideceğim bakacaklar. inşallah büyümüştür. ::dua:
PRP uygulamasını da ben cildim için yaptırmıştım. Yumurtalar için yapılan uygulamada öğrendiğim kadarı ile direk yumurtalıklara kendi kanımızdan elde edilen sıvı enjekte ediliyor. Bir anlamda hücre yenilemesi. yani böyle bakınca mantıklı ama hangi evrede olmalı ve ne kadar sürüyor öğreneceğim. Timur Gürkan ile ilgili bazı yazıları okuyarak ilgilendim ben de erken menapozda falan yumurta üretimi sağladıklarını ve PRP de yaptıklarını öğrendim. Ama Bir ticarethane orası da 2000 lira falan dediler Cumartesi günü de oraya gideceğim. Muayene için de 450 dediler.....
Benim hep tek yumurtam oldu bu süre zarfında. Hatta beni bırakmadığı için ona hep teşekkür ediyorum. Umudumun olmasını sağlıyor. Altın yumurta diye bahsediliyor ya hep onu hayal ediyorum bende. Ben mümkün olduğunca sağlıklı olmaya çalışıyorum. Tek kaçamağım sigara oda azalttım. İnşallah hepimiz için güzel olur...

Benim 27 aralıktan sonraki kürtajımdan sonra adet düzenim diye bir şey kalmadı ama adet görmediğim halde 4 yumurta görüldü ve toplama amaçlı değil de ani bir menopoz mu düşüncesiyle ilaç tedavisi uygulandı ve yumurtaların büyüdüğü görüldü sanırım menopoz olmadığı bu şekilde anlaşıldı.bundan sonra bu ayın 15 inde adet gördüm ama bu seferde o 4 yumurtadan biri kiste dönmüştü..Tedaviye başlayamadık. Doktorum normalde doğum kontrol hapı kullanarak baskılama yaparız kist için ama ben şu an bunu yapmak istemiyorum dedi. Sanırım hormonlarımın sapıtmasından çekindi git 20 gün sonra gel kendi kendine geçmediyse son 1 hafta baskılama yaparız olmadı aspire ederek alır ve tedaviye başlarız dedi.

Sizin durumunuza gelince eğer eski mesajlarımı okuduysanız bu dönemde en kullanılması gereken en önemli vitaminleri yazdım.Size de önemle kullanmanızı öneririm hatta erkekler için yazdığım önerileri de okumanızda ve uygulamanızda fayda var. Hayıt tohumu ve bu tarz macunları bence kullanmayın. Bunlar şu durumda size faydadan çok zarar verebilecek şeyler. Hayıt hormon dengesini başka yerleri bozarak bir anda tepetaklak edebilecek bir bitkidir.Hele hele tüp bebek tedavisi sırasında sakın ha diyeyim.Bu yüzden transferi iptal olan kadınlar gördüm ben.İnanın internette yazanların aksine adet düzenlemesinde hayıt yada benzeri bitkilerin fazla etkisi yok bunlar daha çok adet sırasındaki sancı depresif vs.. gibi durumlara psikolojik olarak etki eder.Menopoza giriyorsanız bunu engelleyebilecek bir bitki yoktur.FSH yüksekliğini bir kez yükseldikten sonra düşürecek bir bitki de yoktur. Bir şeilde etkilese düşürse dahi FSH bir kez yükseldi mi düşük anında bile yüksek değerdeki gibi işlev yapar yumurtalıklarınız. Bu sebeple sizin burada yapmanız gereken kalan yumurtalarınızın kalitesine yönelik bir şeyler yapmaya çalışmaktır. Bu da ancak yaşam tarzınıza dikkat etmek,oksijen radikallerinin oluşturabileceği DNA hasarından korunabileceğiniz tarzda yaşam sürmeniz ( sigara içmemek paket gıda konserve vs.. uzak durmak gibi) , ubiquinol , folik asit omega 3 ve l- arginin içeren vitaminlerle kısmen olabilir. Sigara içiyorsanız da astaksantin yada c vitamini kullanmanız d yada demir eksiğiniz var sa bunları takviyelemenizle olabilir.

Ankara da MEmorial Bahçeci de Berfu hanımla görüşmeyi hiç düşündünüz mü;* Tedavinize başlamadıysanız bir de orayla görüşün derim. Bahçecinin laboratuvar kalitesi ve tecrübesi çok ama çok iyidir.Dünya daki 3. iyi merkez olarak kabul edilir ve oxford üniversitesiyle de bilimsel işbirliğinde olan bir merkezdir.
Teşekkür ederim. Şu an Recai Papuççu ya gidiyorum ama tavsiyenize de kulak vereceğim. Doğru bu işlemlerde laboratuvarın çok kıymeti olduğunu biliyorum. Benim de Kasım ayında kendiliğinden adetim sonrasında doktor yumurta kistleşmiş demişti Batıl şeylere inanmam ama bitkilerin şifasına itimad ettiğim için biraz da medet ummak adına kullandım. Geçmiş yıllarda daha travmatik idi benim durumum aile geçmişimde de erken menopoz var. Dediğiniz vitaminleri alacağım.

@umuut19 Merhaba, H Hippolyta nın bahsettiği bayan benim,evet gerçektende umudunu,umudunuzu kesmeyin,inanın sadece zamanı vardır bunu bizler bilemiyoruz,Yaradanın mutlaka bir sebebi vardır,ben tam 11 ay,her ay tedavi gördüm,kasım 2014 de başladım Bahçecide 2015 şubat ta 3 yumurtadan 1 tanesi dondurulabildi,yaşım 36 ydı o zaman ,amh 0,42,fsh 22 lerde ,kanda pıhtılaşmam vardı ve aynı zamanda sle(lupus)hastasıydım,gebe kalmam bile benim için çok riskliydi...doktorum havuz uygulayıp 2 tane embriyo ile deneyelim dedi (tabi o zaman bunun bakadar zor olacağını bilemezdim)tamam dedim,ondan sonra her ay iğne,ilaç her türlü tedavi uygulandı,ama o kadar şeye rağmen tek yumurtam oluyordu her ay o da olursa,6 kez opu oldum 3 4 kez o tek yumurtyla girdiğim opudan eli boş çıktım,yumurta boş çıkıyordu,1 keresinde gelişimi durdu,erken çatladı,hiç yumurta olmadı o ayki tedavi,yi iptal ettiğimiz oldu,adet olmadığım oldu ,çoğu şey geldi başıma yani,aylar geçiyordu ama 2.embriyoyu bulamıyorduk bir türlü tabi bu arad doktorum hep diyor gel bu teki deneyelim diye,yok diyorum çünkü o ilk ve tek dondurulan embriyom 2.gün ve 4 hücreli,kendime diyorum ki 5.gün olanar tutmayabiliyor,benim 2.günüm tuttcak ,bir tane daha diye diye 11 ay geçti artık 2015 aralık ta o tek embriyomun şansını denemeye karar verdim 3 aralık 2015 te transfer oldum ama olmayacak diye bakıyorum herkes gibi,hatta idrar test yaptım 10.gün negatifi görünce biliyodum dedim,kan test gnüm 15 gün sonraydı kliniğe gittim,kan verdim doktorun odasına girdik ,olmadı dedim 2.tedaviye ne zaman başlarız onu konuşalım,sonrası tam bir ŞOK,MUCİZE adına ne derseniz deyin,hemşirem çığlık çığlığa ama burda POZİTİFFF dedi,o anı unutmam mümkün değil,doktorum Güvenç bey,eşim,asistanı nasıl sarıldık birbirimize,ağlıyoruz,onlarda dolu dolu gözlerle bizim kadar sevindiler...doktorum dediği"Bu senin azmin ,biz vazgeçmek üzereydik,sen vazgeçmedin,)tabi sonrasıda bi bukadar önemliydi,kucağıma alacağım güne kadar hep temkinli olmak zorundaydık,doktoruma şunu dedim,en azından hamile kalabiliyormuşum bunu gördük,
o güvenemediğim 2.gün 4 hücreli embriyom şuan 2,5 yaşına girmek üzere;-))hatta ilk ay tranfser etseydik 3,5 yaşına girecekti belki,belkide tutmayacaktı bilinmez...demek ki zamanı o zamanmış. bu kadar uzun anlatmamın sebebi,hikayemi özetleyebildiğim haliyle anlatmak,sizlere SAKIN VAZGEÇMEYİN,SABREDİN,UMUT HEP VAR,DUA EDİN, demek.elbet zamanı gelecek...hepinize ,iseyen herkese dua ediyorum hayırlı zamanda ver Allahım.:emir_bebek:
Merhaba hala bakıyormusunuz buraya bilmiyorum ama gerçekten o kadar zamandır kadınlar kulübüne bakarım bu gurubu yeni huldum. Bu bir işarettir belki de Allah ımın mucizelerine inanıyorum. Ben de umud ediyor ve bekliyorum. İnşallah hepimiz dileklerimize kavuşuruz. Bence biz bunu hak ediyoruz :KK68::KK68:

Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak ben tüp bebek tedavisi için şişli memorial Semra hanımdan randevu aldım mayıs ayına yalnız eşimin arkadaşları Koç üniversitesi hastanesi Barış Ata yı tavsiye etmişler,şimdi eşim bu hastaneye gidelim diyor daha önce Barış beye giden var mı Bilgisi olan var mı?

Hahhahaha ayarlı yapıyorlar bu işleri yani 😂 bana ısrar ettiği tek şey sigarayı bırakmamdı valla ne bileyim bekleme salonundaki para sayma makinası sesi dışında şahsi kanaatim çok ticari olmadıkları yönünde 😝😝😝

Teşekkür ederim canım inşallah 🙏 Önce seninki gelsin sağlıkla inşallah peşinden gelicez bizde ❤

Ehehe tabi ki, 17 folikullu hatuna prp derse, amiyane tabirle kicina tekmeyi hakeder 🤣🤣🤣
O para makinasi hepsinde var valla; o yuzden hicbirine 100% guvenmemek en iyisi 🤗

Sen sigarayi birakabildin mi?

Valla bana da sadece sigarayı bırak dedi. Öyle çokta yumurtam yok..hiç prpden bahsetmedi..
O kadar kalabalık ki ticari bişey yapmalarına gerek yok gibi geldi😀1 günde trilyon kazanıyor olabilirler😂😂

Ben aslinda son iki senedir kafami duvarlara vuruyorum, neden kadin dogumcu olup infertilite uzerine ihtisas yapmadim diye. Vallahi bu azimle piyasanin anasini aglatirdim...
:kızgın::kızgın::kızgın:

Yok yok ben bu vicdanla parasi olmayan herkese halk gunu falan yapardim, benden bir cacik olmazdi... 🤪🤪🤪

Bu 3 büyükler hakkını veriyor birde başında prof. yazan ne lab.ı ne kendi iyi olan doktorlar var.çoğu yerde alalade hele 30 yaşındaki kızlar pozitif alıyor ya onlarda harbi çok zorlanmışlardır 😝😝

Sorma guzelim ben de sinir oluyorum o tiplere. Bir de o kizciklari saf saf kandiriyorlar; gidip dovesim var hepsini tek tek... ☺️

Sorma guzelim ben de sinir oluyorum o tiplere. Bir de o kizciklari saf saf kandiriyorlar; gidip dovesim var hepsini tek tek... ☺️
Benim de en çok takıldığım konu bu.Kanunen bu doktorların reklam yapma yasağı var.Fakat hastaların en mahrem durumlarının paylaşıldığı,yazışmaların,tahlil sonuçlarının çarşaf gibi yayınlandığı sosyal medya hesapları ortalığa saçılmış.Üstelik başarı diye çığlıklarla kutlanan vakalara bakın 25 yaşında 2 deneme yapmış🤣Hele bir doktor var tövbe estağfurullah, hastalarını azarladığı yazışmaları yayınlıyor.Yazık içim parçalanıyor gördükçe, çaresizlik içinde insanlar bir umut boyunlarını büküyorlar.Bakanlık sağlam bir denetleme yapsa, şu muhteşem başarılı kliniklerin yarısından fazlası kapatılır.

Ehehe tabi ki, 17 folikullu hatuna prp derse, amiyane tabirle kicina tekmeyi hakeder 🤣🤣🤣
O para makinasi hepsinde var valla; o yuzden hicbirine 100% guvenmemek en iyisi 🤗

Sen sigarayi birakabildin mi?

İğneleri olduğum sıralar hiç canım istemiyordu midem bulanıyordu zorla 2-3 tane içebiliyordum. Opu’dan sonra bi rahatlama geldi bana 🙈 döndüm eski halime içiyorum valla fosur fosur 😖 kendime bi hedef koyayım diyorum ama ne zamanı koysam bilemedim. Şimdi aklıma geldi! NGs ‘den sonuç iyi gelirse bırakayım bari o gün. Yoksa uzayıp gidecek bu iş 🙄

Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak ben tüp bebek tedavisi için şişli memorial Semra hanımdan randevu aldım mayıs ayına yalnız eşimin arkadaşları Koç üniversitesi hastanesi Barış Ata yı tavsiye etmişler,şimdi eşim bu hastaneye gidelim diyor daha önce Barış beye giden var mı Bilgisi olan var mı?
Nedense ben üniversitelere soğuk bakıyorum bu tedavi sizin psikolojinizle ilerleyen bir süreç bu nedenle sizin rahat ettiğiniz doktorla güven bağı kurabildiginiz bir yer olması bence en önemlisi umarım seçiminiz sizin için hayırlısı olur

Back