- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.601
hadi okuyun baikimmmmm
hadi okuyun baikimmmmm
ellerine sağlık canım 2014 de böyle ol inşallah..hadi okuyun baikimmmmm
canım yolcuyum allahın izniylr.Masallah nazar deymesin ellerinize salik cok guzel olmus
Ugur getirsin bebisler getirsin hepimize
UMMUSELM yarin yola cikiyorsun sanirim yolun acik olsu dualarim seninle hayirli haberlerle gel
Bu yolda su an tedavi gorenler dualarim sizlerle bu arada hikayesi benle ayni olan Eliffoo bu savasi biz kazancaz allahin izniyle kendini sansli gor yasinin kiymetini bil lutfen senden cok umitliyim azcik gayret
Ya biraz once yazmistim ne guzel silinmis yolayamamisim
Ben böyle gizli sakli yaziyorum birde silibdimi sinir oluyorum
Neyse herkese sevgiler saygilar dualariniz dualarimiz kabul olsun Amin
Hepinizi öptüm
neler yapıyosun canım doktora gittinmi..Ardaşlarım herkese günaydınnnnn
hergün sizi elimden geldiğince takip ediyorum fakat aranıza dahil olamyorum iş yoğun
eve gidincede yemek dinlenme kocişle zaman geçiyor
FATMA ANMIZIN ELİ ( MERYEM OTU) AYNIMIDIR
bana umreden getirmişlerdi otu ben adını Fatma anamızın eli olarak biliyorım böle sert bir bitki bir dalını kırıp suya atılıyor rengi dönüyor içiyorsun 7 gün boyunca ve artı 7 gün Meryem suresi okunuyor bana öle denildi ve ben yaptım
elifooo arkadaşım bu hafta paylaşımların beni çok üzdü hep dualarımda oldun arkadaşım sen değerlisin haddim değil kimsenin seni bu ruh haline getirmesine izin verme hayat senin hayatın kimle nerede nasıl mutlu olacağına sen karar ver kaynana görümce elti bunlar çokkk eskilerde kaldı yada ben öyle sanıyordum insanların hayata bakışı duruşu katkısı vicdanı bunlar değerlidir ama sanırım onlar bu insan olmanın özelliklerini unutup kaynana elti görümce gibi vasıf takıp seni yıpratmaya hak görüyorlar RABBİM EN KISA ZAMANDA GÖNLÜNDEN GEÇEN TÜM MURADLARINI VERSİN HANENE GÖNLÜNE HUZUR VERSİN
canım yolcuyum allahın izniylr.yumi büyümeye büyümedide..lekelenmem devam ediyor..hayırlısı bakalım nasıl geçecek..ama allah nasip ederse iyi bi gezmek istiyoruz istanbulu..
UMMMUM aldın mesajını ama hala gncye gidemedim gel bakalım arkadaşım hayırlısıyla bu arda sen dondurulmuş yumin yokmuydu
SELCAN güzel anne sen nasılsın
CMAS pozitif şekerim neka iyi yapmışssın botoks boya ohhh vallaha güle güle kullan bende düşünüyorum botoks
zeytunn duva nevser tutkucum alısalıs kışlar hepinizi kocaman sevgiyle kucaklıyorum
BREZEEY unuttunmu bizi ama gel anlat birazcık kızçeni umut ol bize hadi
BU ARADA ADINI YAZMAYA ATLADIĞIM ARKADAŞLARIM OLDUYSA KÜSMEK YOK İNANIN HEPİNİZ DUALARIMDASINIZ
HEPİNİZE GÜZEL KOCAMAN ÖPÜCÜKLER
Kisaltabiliyorsan olabilir tabii Elifoo, zeytun, güzbahar ve arnavut73 bu arkadaslarida ekleyebiliriz bilgileri geldikce güncellenir.
Masallah nazar deymesin ellerinize salik cok guzel olmus
Ugur getirsin bebisler getirsin hepimize
UMMUSELM yarin yola cikiyorsun sanirim yolun acik olsu dualarim seninle hayirli haberlerle gel
Bu yolda su an tedavi gorenler dualarim sizlerle bu arada hikayesi benle ayni olan Eliffoo bu savasi biz kazancaz allahin izniyle kendini sansli gor yasinin kiymetini bil lutfen senden cok umitliyim azcik gayret
Ya biraz once yazmistim ne guzel silinmis yolayamamisim
Ben böyle gizli sakli yaziyorum birde silibdimi sinir oluyorum
Neyse herkese sevgiler saygilar dualariniz dualarimiz kabul olsun Amin
Hepinizi öptüm
kızlar işlerimi toparlayıp çıkacağım... herkese hayırlı cumalar Kızımın sınavı var pazar günü ankaraya gidiyorum... dün benden sonra döktürmüşsünüz ama şimdi okuyamıyorum.. Gelince okuyacağım çok şey var... Sizden uzak olacağım ve kaçıracaklarım için çok üzülüyorum.. kalbimsesiniz, duamdasınız... sizi çoook seviyorum... sevgi ve dua ile kalın hepiniz...
Ardaşlarım herkese günaydınnnnn
hergün sizi elimden geldiğince takip ediyorum fakat aranıza dahil olamyorum iş yoğun
eve gidincede yemek dinlenme kocişle zaman geçiyor
FATMA ANMIZIN ELİ ( MERYEM OTU) AYNIMIDIR
bana umreden getirmişlerdi otu ben adını Fatma anamızın eli olarak biliyorım böle sert bir bitki bir dalını kırıp suya atılıyor rengi dönüyor içiyorsun 7 gün boyunca ve artı 7 gün Meryem suresi okunuyor bana öle denildi ve ben yaptım
elifooo arkadaşım bu hafta paylaşımların beni çok üzdü hep dualarımda oldun arkadaşım sen değerlisin haddim değil kimsenin seni bu ruh haline getirmesine izin verme hayat senin hayatın kimle nerede nasıl mutlu olacağına sen karar ver kaynana görümce elti bunlar çokkk eskilerde kaldı yada ben öyle sanıyordum insanların hayata bakışı duruşu katkısı vicdanı bunlar değerlidir ama sanırım onlar bu insan olmanın özelliklerini unutup kaynana elti görümce gibi vasıf takıp seni yıpratmaya hak görüyorlar RABBİM EN KISA ZAMANDA GÖNLÜNDEN GEÇEN TÜM MURADLARINI VERSİN HANENE GÖNLÜNE HUZUR VERSİN
UMMMUM aldın mesajını ama hala gncye gidemedim gel bakalım arkadaşım hayırlısıyla bu arda sen dondurulmuş yumin yokmuydu
SELCAN güzel anne sen nasılsın
CMAS pozitif şekerim neka iyi yapmışssın botoks boya ohhh vallaha güle güle kullan bende düşünüyorum botoks
zeytunn duva nevser tutkucum alısalıs kışlar hepinizi kocaman sevgiyle kucaklıyorum
BREZEEY unuttunmu bizi ama gel anlat birazcık kızçeni umut ol bize hadi
BU ARADA ADINI YAZMAYA ATLADIĞIM ARKADAŞLARIM OLDUYSA KÜSMEK YOK İNANIN HEPİNİZ DUALARIMDASINIZ
HEPİNİZE GÜZEL KOCAMAN ÖPÜCÜKLER
Alis arkadasim eline yuregine saglik tablo harika olmus
ve butun topik arkadaslarim fazla yazamiycam hemen cikmam gerekiyor.
bugun ogleden itibaren 2 hafta noel tatiline giriyorum yani 2 hafta is yok
arada girip sizi takip etmeye calisacam. Allah hepinizin gonlune gore versin dualarinizi kabul etsin.
hepinizi kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum Allaha emanet olun.
vallahi bildiklerimi yazıyım
1. tüp bebek deneme 2 bebek konuldu 1 tane tuttu 8 haftalık bebek kalbi durdu
2. dondurulumus 2 bebek transfer negatif
3. dondurulmus 2 bebek transfer negatifffff
su an tedavi başlandı
bak canım sen de umut varmış 1. deneme tutmuş.. demek ki olacak olacak!!!! OLACAAAK!!!
ellerine sağlık canım 2014 de böyle ol inşallah..hepimiz böyle olalım inşallah .. hamilelerde kucağına alsınlar inşallah..
canım yolcuyum allahın izniylr.yumi büyümeye büyümedide..lekelenmem devam ediyor..hayırlısı bakalım nasıl geçecek..ama allah nasip ederse iyi bi gezmek istiyoruz istanbulu..
neler yapıyosun canım doktora gittinmi..
ummum gitmedim dr daha doğrusu gidemedim yılsonu işler çok yoğun sanırım atlatıcaz bu ayıda birde sanıırm biraz ara vermek stresten uzaklaşmak vücudun dinlenmesi güzel geldi bana ama tabiki BEBEK fikri saniye aklımdan çıkmış değil ama en azından o ağlama krizlerim depresyon hallerim geçti sakinledim oldukça ALLAHA BİN ŞÜKÜR dilerim bu sakinlik bana BEBEĞİMİ getirir
2014 YILI BU VE DİĞER TOPİKDEKİ TÜM ARKLADAŞLARIN HAMİLELİK YILI OLSUN BEBEKLERİMİZ SIRAYLA GELSİN
BENİM BEBĞİM KIZÇE OLURSA İSMİ BİLE HAZIR TEYZESİ MELEK HÜMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?