Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Alis arkadasim eline yuregine saglik tablo harika olmus

ve butun topik arkadaslarim fazla yazamiycam hemen cikmam gerekiyor.
bugun ogleden itibaren 2 hafta noel tatiline giriyorum yani 2 hafta is yok
arada girip sizi takip etmeye calisacam. Allah hepinizin gonlune gore versin dualarinizi kabul etsin.
hepinizi kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum Allaha emanet olun.

Son düzenleme:
Alisalis, Tutku, Arnavut, Nevser, Elif, cams1, Duvo, Selcan, ummuselem, Zeytun, Guzbahar ve bütün arkadaskar

CUMANIZ KUTLU DUALARINIZ KABUL OLSUN

hadi okuyun baikimmmmm
ellerine sağlık canım 2014 de böyle ol inşallah..hepimiz böyle olalım inşallah .. hamilelerde kucağına alsınlar inşallah..
canım yolcuyum allahın izniylr. yumi büyümeye büyümedide..lekelenmem devam ediyor..hayırlısı bakalım nasıl geçecek..ama allah nasip ederse iyi bi gezmek istiyoruz istanbulu..
neler yapıyosun canım doktora gittinmi..

Kisaltabiliyorsan olabilir tabii Elifoo, zeytun, güzbahar ve arnavut73 bu arkadaslarida ekleyebiliriz bilgileri geldikce güncellenir.

vallahi bilgi olarak veriyorummmmmm :)))

doğum tarihi : 07 nisan 1972

burcu : koç

yükselen : ikizler

:))))))))

vallahi su an bunlar ne biliyim :))))))))

kızmayın bana çünkü vallahi doğru dürüst bişey bilmiyorum ((

canım benim :))))

bu cuma günü yüzü suyu hürmetine inanıyorum bu uğurda yapılanları rabbim görüyor hepimizi eminim bebişlerimizle şenlendiricek :))) bizlere nasip edecek kurban olduğummmmm :)))

benden ümitlisin inş arkadaşım inşallah bende çok ümitliyim kendimden :))))) 2 tane şöyle cadı edepsiz 2 kız getiricem haklarından gelsinler :)))) benim zillilerrrrr

arkadaşım ankaraya geliyormus sun lütfen bana uğra ben çalısıyorum seni misafir ederim :))) bişeye ihtiyacın olursa lütfen ara

canım arkadaşım :)))

AMİNNNNNNNNNNN
allah razı olsun çok teşşekkür ederim :)))
rabbim herkesin gönlüne göre versin ben allahıma güveniyorum elbet bu devran dönecekkkk
ve bundan sonra hiç ama hiç birşeye elimden geldiğince canımı sıkmayacağımmm ölümden ötesi yalannnnnnn
rabbim ne verirse hayırlısını verirrrrr

hepinizi çok ama çok seviyorummmmmm

canım selcanımmmmmm:))))

iyi tatiller arkadasım bol bol dinlen keyfini sür hamileeeeeeeeeee

vallahi bildiklerimi yazıyım

1. tüp bebek deneme 2 bebek konuldu 1 tane tuttu 8 haftalık bebek kalbi durdu

2. dondurulumus 2 bebek transfer negatif

3. dondurulmus 2 bebek transfer negatifffff

su an tedavi başlandı

yaşadığı yer : ankara

fsh bilmiyorum

lh bilmiyorum

tsh bilmiyorum

amh

e2 bilmiyorum

vallahi bilmiyorum bu hafta gidince gen-art dan öğranin ce yazarımmmm

vallahi bildiklerimi yazıyım

1. tüp bebek deneme 2 bebek konuldu 1 tane tuttu 8 haftalık bebek kalbi durdu

2. dondurulumus 2 bebek transfer negatif

3. dondurulmus 2 bebek transfer negatifffff

su an tedavi başlandı

bak canım sen de umut varmış 1. deneme tutmuş.. demek ki olacak olacak!!!! OLACAAAK!!!

ummum gitmedim dr daha doğrusu gidemedim yılsonu işler çok yoğun sanırım atlatıcaz bu ayıda birde sanıırm biraz ara vermek stresten uzaklaşmak vücudun dinlenmesi güzel geldi bana ama tabiki BEBEK fikri saniye aklımdan çıkmış değil ama en azından o ağlama krizlerim depresyon hallerim geçti sakinledim oldukça ALLAHA BİN ŞÜKÜR dilerim bu sakinlik bana BEBEĞİMİ getirir

2014 YILI BU VE DİĞER TOPİKDEKİ TÜM ARKLADAŞLARIN HAMİLELİK YILI OLSUN BEBEKLERİMİZ SIRAYLA GELSİN

BENİM BEBĞİM KIZÇE OLURSA İSMİ BİLE HAZIR TEYZESİ MELEK HÜMA

işallah canım sakinliğin sana bebğini getirsin..zaten üzülmekle stres yapmakla elimzie hiç bir şey geçmiyor her şey olacağına varıyor canım..hayırlısı canım..2014de hepimiz hamiş kalalım inşallah.. hamilelelr sizde doğrun güle güle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…