Hepinizi çok özledim... kızımın sınavı ndeniyle ankaradaydık anca geldik...2014 yılını bizim yılımız olsun.. Rabbim bize bunu nasip etsin...
Alisalis tablo için teşekkürler harika olmuş. kendi bilgilerimi toparlayayım hemen giricem.. Ama ne yazık ki ben de de çok bir bilgi yok... Adetimi bekliyorum testler için...
Selcancım ve duovocum harika bir tatil geçirin inşallah, gezin, dolaşın, uyuyun, eğlenin arada bizim içinde bunları yapın ama
biz burda çalışıyoruz ne de olsa
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
Ummuselem arkadaşım tedavin çok güzel geçsin, yolun açık bol bebişle dolsun...
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
bu yoldan bu şekilde dönersin inşallah.. dularımız seninle
3 yumi bence çok güzel
inşallah döllenmeleri de harika olur
ayyy çok heyecanlandım şimdi
yarını zor bekleyeceğim
Elifim tedavin çok güzel geçer inşallah, iğneleri vurdururken besmele çek arkadaşım
inşşalah kaliteli yumurtaların oluşsun
bu arada sen kızları doğur ben erkek doğuracam sonra biz cmasla senin kızlara talip oluruz
ya da sen ikiz kız doğur biri cmasa biri bana gelin olsun
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
) Arkadaşım bu arada bizim ankara maceramız bitti seni buldum orada ne yazık ... 2 senedir neredeyse her ay bir haftasonunu ankarada geçirdim.. Kızım ankarada okuyordu can sıkıntısından patladım... ah ahhh ne güzel olurdu... geçen ay evi kapattık.. sınavı kazanırsa bir kaç ay sonra yine sık sık geleceğiz... inşallah da öyle olur da bizde bundan faydalanırız...
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Arnavut, arkadaşım sen arnavutmusun gerçekten .. bende sendenim yalnız biz makedonya taraflarındanız... bu arada elifin tek kızı olursa ben melek hümaya talibim.. ne de olsa aynı taraflardanız
Miranda arkadaşım ben tüp işini kapattım
eşimle tek sefer diye anlaşmıştık
o da negatif oldu
Allah içine merhamet verirse belki yine olur ama şimdilik öyle bir şans yok.. bana rabbim, eşimdeki problemlere bendeki az yumurtaya rağmen normal yolla nasip edecek her ne olursa olsun inşallah
Tutku Izmirdeki tedavin hayırlı olsun inşallah
Arkadaşım seni yönlendirmek istemem ama benim izmirde tedavi olma şansım olsaydı ben İsrail Beyi tercih ederdim
Hakkında çok şey okudum
en azından gidip bir görüş derim onunla ve diğer yerlerle de
sonra karar ver canım..
Nevsercim, koşuşturman güzel koşuşturma olsun,, sana bebiş getirsin inşallah
Cmas1ım sen neler yapıyorsun, sesin pek çıkmamış merak ettim arkadaşım... hepinizi çokk öpüyorum.. sevgi ve dua ile kalın...