• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Alis arkadasim eline yuregine saglik tablo harika olmus:29:

ve butun topik arkadaslarim fazla yazamiycam hemen cikmam gerekiyor.
bugun ogleden itibaren 2 hafta noel tatiline giriyorum yani 2 hafta is yok:46:
arada girip sizi takip etmeye calisacam. Allah hepinizin gonlune gore versin dualarinizi kabul etsin.
hepinizi kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum Allaha emanet olun.

Son düzenleme:
Alisalis, Tutku, Arnavut, Nevser, Elif, cams1, Duvo, Selcan, ummuselem, Zeytun, Guzbahar ve bütün arkadaskar

CUMANIZ KUTLU DUALARINIZ KABUL OLSUN

hadi okuyun baikimmmmm
ellerine sağlık canım 2014 de böyle ol inşallah..:49:hepimiz böyle olalım inşallah ..:49::49::49::49::49::49: hamilelerde kucağına alsınlar inşallah..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Masallah nazar deymesin ellerinize salik cok guzel olmus
Ugur getirsin bebisler getirsin hepimize
:49:
UMMUSELM yarin yola cikiyorsun sanirim yolun acik olsu dualarim seninle hayirli haberlerle gel

Bu yolda su an tedavi gorenler dualarim sizlerle bu arada hikayesi benle ayni olan Eliffoo bu savasi biz kazancaz allahin izniyle kendini sansli gor yasinin kiymetini bil lutfen senden cok umitliyim azcik gayret
Ya biraz once yazmistim ne guzel silinmis yolayamamisim
Ben böyle gizli sakli yaziyorum birde silibdimi sinir oluyorum
Neyse herkese sevgiler saygilar dualariniz dualarimiz kabul olsun Amin
Hepinizi öptüm
canım yolcuyum allahın izniylr.:10: yumi büyümeye büyümedide..lekelenmem devam ediyor..hayırlısı bakalım nasıl geçecek..ama allah nasip ederse iyi bi gezmek istiyoruz istanbulu..:10::10:
Ardaşlarım herkese günaydınnnnn

hergün sizi elimden geldiğince takip ediyorum fakat aranıza dahil olamyorum iş yoğun
eve gidincede yemek dinlenme kocişle zaman geçiyor

FATMA ANMIZIN ELİ ( MERYEM OTU) AYNIMIDIR
bana umreden getirmişlerdi otu ben adını Fatma anamızın eli olarak biliyorım böle sert bir bitki bir dalını kırıp suya atılıyor rengi dönüyor içiyorsun 7 gün boyunca ve artı 7 gün Meryem suresi okunuyor bana öle denildi ve ben yaptım

elifooo arkadaşım bu hafta paylaşımların beni çok üzdü hep dualarımda oldun arkadaşım sen değerlisin haddim değil kimsenin seni bu ruh haline getirmesine izin verme hayat senin hayatın kimle nerede nasıl mutlu olacağına sen karar ver kaynana görümce elti bunlar çokkk eskilerde kaldı yada ben öyle sanıyordum insanların hayata bakışı duruşu katkısı vicdanı bunlar değerlidir ama sanırım onlar bu insan olmanın özelliklerini unutup kaynana elti görümce gibi vasıf takıp seni yıpratmaya hak görüyorlar RABBİM EN KISA ZAMANDA GÖNLÜNDEN GEÇEN TÜM MURADLARINI VERSİN HANENE GÖNLÜNE HUZUR VERSİN
canım yolcuyum allahın izniylr.:10: yumi büyümeye büyümedide..lekelenmem devam ediyor..hayırlısı bakalım nasıl geçecek..ama allah nasip ederse iyi bi gezmek istiyoruz istanbulu..:10::10:
UMMMUM aldın mesajını ama hala gncye gidemedim gel bakalım arkadaşım hayırlısıyla bu arda sen dondurulmuş yumin yokmuydu
SELCAN güzel anne sen nasılsın :nazar:
CMAS pozitif şekerim neka iyi yapmışssın botoks boya ohhh vallaha güle güle kullan bende düşünüyorum botoks
zeytunn duva nevser tutkucum alısalıs kışlar hepinizi kocaman sevgiyle kucaklıyorum

BREZEEY unuttunmu bizi ama gel anlat birazcık kızçeni umut ol bize hadi
BU ARADA ADINI YAZMAYA ATLADIĞIM ARKADAŞLARIM OLDUYSA KÜSMEK YOK İNANIN HEPİNİZ DUALARIMDASINIZ
HEPİNİZE GÜZEL KOCAMAN ÖPÜCÜKLER :54::54::54::54::54::54::54::54:
neler yapıyosun canım doktora gittinmi..:49::49:

Kisaltabiliyorsan olabilir tabii Elifoo, zeytun, güzbahar ve arnavut73 bu arkadaslarida ekleyebiliriz bilgileri geldikce güncellenir.

vallahi bilgi olarak veriyorummmmmm :)))

doğum tarihi : 07 nisan 1972

burcu : koç

yükselen : ikizler

:))))))))

vallahi su an bunlar ne biliyim :))))))))

kızmayın bana çünkü vallahi doğru dürüst bişey bilmiyorum :(((

Masallah nazar deymesin ellerinize salik cok guzel olmus
Ugur getirsin bebisler getirsin hepimize

UMMUSELM yarin yola cikiyorsun sanirim yolun acik olsu dualarim seninle hayirli haberlerle gel

Bu yolda su an tedavi gorenler dualarim sizlerle bu arada hikayesi benle ayni olan Eliffoo bu savasi biz kazancaz allahin izniyle kendini sansli gor yasinin kiymetini bil lutfen senden cok umitliyim azcik gayret
Ya biraz once yazmistim ne guzel silinmis yolayamamisim
Ben böyle gizli sakli yaziyorum birde silibdimi sinir oluyorum
Neyse herkese sevgiler saygilar dualariniz dualarimiz kabul olsun Amin
Hepinizi öptüm

canım benim :))))

bu cuma günü yüzü suyu hürmetine inanıyorum bu uğurda yapılanları rabbim görüyor hepimizi eminim bebişlerimizle şenlendiricek :))) bizlere nasip edecek kurban olduğummmmm :)))

benden ümitlisin inş arkadaşım inşallah bende çok ümitliyim kendimden :))))) 2 tane şöyle cadı edepsiz 2 kız getiricem haklarından gelsinler :)))) benim zillilerrrrr

kızlar işlerimi toparlayıp çıkacağım... herkese hayırlı cumalar Kızımın sınavı var pazar günü ankaraya gidiyorum... dün benden sonra döktürmüşsünüz ama şimdi okuyamıyorum.. Gelince okuyacağım çok şey var... Sizden uzak olacağım ve kaçıracaklarım için çok üzülüyorum.. kalbimsesiniz, duamdasınız... sizi çoook seviyorum... sevgi ve dua ile kalın hepiniz...

arkadaşım ankaraya geliyormus sun lütfen bana uğra ben çalısıyorum seni misafir ederim :))) bişeye ihtiyacın olursa lütfen ara

Ardaşlarım herkese günaydınnnnn

hergün sizi elimden geldiğince takip ediyorum fakat aranıza dahil olamyorum iş yoğun
eve gidincede yemek dinlenme kocişle zaman geçiyor

FATMA ANMIZIN ELİ ( MERYEM OTU) AYNIMIDIR
bana umreden getirmişlerdi otu ben adını Fatma anamızın eli olarak biliyorım böle sert bir bitki bir dalını kırıp suya atılıyor rengi dönüyor içiyorsun 7 gün boyunca ve artı 7 gün Meryem suresi okunuyor bana öle denildi ve ben yaptım

elifooo arkadaşım bu hafta paylaşımların beni çok üzdü hep dualarımda oldun arkadaşım sen değerlisin haddim değil kimsenin seni bu ruh haline getirmesine izin verme hayat senin hayatın kimle nerede nasıl mutlu olacağına sen karar ver kaynana görümce elti bunlar çokkk eskilerde kaldı yada ben öyle sanıyordum insanların hayata bakışı duruşu katkısı vicdanı bunlar değerlidir ama sanırım onlar bu insan olmanın özelliklerini unutup kaynana elti görümce gibi vasıf takıp seni yıpratmaya hak görüyorlar RABBİM EN KISA ZAMANDA GÖNLÜNDEN GEÇEN TÜM MURADLARINI VERSİN HANENE GÖNLÜNE HUZUR VERSİN

UMMMUM aldın mesajını ama hala gncye gidemedim gel bakalım arkadaşım hayırlısıyla bu arda sen dondurulmuş yumin yokmuydu
SELCAN güzel anne sen nasılsın :nazar:
CMAS pozitif şekerim neka iyi yapmışssın botoks boya ohhh vallaha güle güle kullan bende düşünüyorum botoks
zeytunn duva nevser tutkucum alısalıs kışlar hepinizi kocaman sevgiyle kucaklıyorum

BREZEEY unuttunmu bizi ama gel anlat birazcık kızçeni umut ol bize hadi
BU ARADA ADINI YAZMAYA ATLADIĞIM ARKADAŞLARIM OLDUYSA KÜSMEK YOK İNANIN HEPİNİZ DUALARIMDASINIZ
HEPİNİZE GÜZEL KOCAMAN ÖPÜCÜKLER :54::54::54::54::54::54::54::54:

canım arkadaşım :)))

AMİNNNNNNNNNNN
allah razı olsun çok teşşekkür ederim :)))
rabbim herkesin gönlüne göre versin ben allahıma güveniyorum elbet bu devran dönecekkkk
ve bundan sonra hiç ama hiç birşeye elimden geldiğince canımı sıkmayacağımmm ölümden ötesi yalannnnnnn
rabbim ne verirse hayırlısını verirrrrr

hepinizi çok ama çok seviyorummmmmm

Alis arkadasim eline yuregine saglik tablo harika olmus:29:

ve butun topik arkadaslarim fazla yazamiycam hemen cikmam gerekiyor.
bugun ogleden itibaren 2 hafta noel tatiline giriyorum yani 2 hafta is yok:46:
arada girip sizi takip etmeye calisacam. Allah hepinizin gonlune gore versin dualarinizi kabul etsin.
hepinizi kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum Allaha emanet olun.

canım selcanımmmmmm:))))

iyi tatiller arkadasım bol bol dinlen keyfini sür hamileeeeeeeeeee

vallahi bildiklerimi yazıyım

1. tüp bebek deneme 2 bebek konuldu 1 tane tuttu 8 haftalık bebek kalbi durdu

2. dondurulumus 2 bebek transfer negatif

3. dondurulmus 2 bebek transfer negatifffff

su an tedavi başlandı

yaşadığı yer : ankara

fsh bilmiyorum

lh bilmiyorum

tsh bilmiyorum

amh

e2 bilmiyorum

vallahi bilmiyorum bu hafta gidince gen-art dan öğranin ce yazarımmmm

vallahi bildiklerimi yazıyım

1. tüp bebek deneme 2 bebek konuldu 1 tane tuttu 8 haftalık bebek kalbi durdu

2. dondurulumus 2 bebek transfer negatif

3. dondurulmus 2 bebek transfer negatifffff

su an tedavi başlandı

bak canım sen de umut varmış 1. deneme tutmuş.. demek ki olacak olacak!!!! OLACAAAK!!!

ellerine sağlık canım 2014 de böyle ol inşallah..:49:hepimiz böyle olalım inşallah ..:49::49::49::49::49::49: hamilelerde kucağına alsınlar inşallah..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

neler yapıyosun canım doktora gittinmi..:49::49:

ummum gitmedim dr daha doğrusu gidemedim yılsonu işler çok yoğun sanırım atlatıcaz bu ayıda birde sanıırm biraz ara vermek stresten uzaklaşmak vücudun dinlenmesi güzel geldi bana ama tabiki BEBEK fikri saniye aklımdan çıkmış değil ama en azından o ağlama krizlerim depresyon hallerim geçti sakinledim oldukça ALLAHA BİN ŞÜKÜR dilerim bu sakinlik bana BEBEĞİMİ getirir

2014 YILI BU VE DİĞER TOPİKDEKİ TÜM ARKLADAŞLARIN HAMİLELİK YILI OLSUN BEBEKLERİMİZ SIRAYLA GELSİN

BENİM BEBĞİM KIZÇE OLURSA İSMİ BİLE HAZIR TEYZESİ MELEK HÜMA :16::16::16::16::16::16::16::16:

ummum gitmedim dr daha doğrusu gidemedim yılsonu işler çok yoğun sanırım atlatıcaz bu ayıda birde sanıırm biraz ara vermek stresten uzaklaşmak vücudun dinlenmesi güzel geldi bana ama tabiki BEBEK fikri saniye aklımdan çıkmış değil ama en azından o ağlama krizlerim depresyon hallerim geçti sakinledim oldukça ALLAHA BİN ŞÜKÜR dilerim bu sakinlik bana BEBEĞİMİ getirir

2014 YILI BU VE DİĞER TOPİKDEKİ TÜM ARKLADAŞLARIN HAMİLELİK YILI OLSUN BEBEKLERİMİZ SIRAYLA GELSİN

BENİM BEBĞİM KIZÇE OLURSA İSMİ BİLE HAZIR TEYZESİ MELEK HÜMA :16::16::16::16::16::16::16::16:

işallah canım sakinliğin sana bebğini getirsin..zaten üzülmekle stres yapmakla elimzie hiç bir şey geçmiyor her şey olacağına varıyor canım..hayırlısı canım..2014de hepimiz hamiş kalalım inşallah..:49::49::49::49: hamilelelr sizde doğrun güle güle..:emir_bebek::emir_bebek::54::54:

Back