• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşım sen nerde oturuyordun ??? ne olur kusura bakmayın böyle ara ara belki aynı soruları soruyorum ama kafam gerçekten çok karısık :)))

Ben sakaryadayım canım... burada bu konuda dr yok... istanbula gideyim dedim ama sanırım doğru yere düşmedim... sonuçta nasip değilmiş ama bilinçlenince üzülüyor insan...

Elifcim ve cmascim Agziniz bal yesin inşallah. Rabbim benim ivin dusunduklerinizi alniniza yazsin tez vakitte aminnn

bilmem öyle geçti içimden öyle dedimmmmm :))))))

Rabbim gönlünden geceni hayirlisiyla alnina yazsin kuzumm[/QUOTE]

aminnnnnnnnnn hepimize inşallah hayırlı ise nasip etsin rabbim :))) bizlerin emeklerini boşa çıkamasınnnn aminnnnnnnnnnnnn

Ben sakaryadayım canım... burada bu konuda dr yok... istanbula gideyim dedim ama sanırım doğru yere düşmedim... sonuçta nasip değilmiş ama bilinçlenince üzülüyor insan...

kızlar ben varya kesin kafayı yedim :)))) güzbahar sakarya da baktım diye birşey yazmıştı ...bende sandım ankarada kızılay da sakarya caddesi var orda :)))) o yüzden sordum siz nerde yaşıyorsunuz diye :))))) knedime ankaralı arkadaş arıyorummmmmm

valla buda 2. recai kutan vakkası oldu ..................

vallahi aynen bende inanın ilk tüp bebek merkezinde cumburlop herşey yapılmıssss............ bende çok üzgünüm benim aynı dönem bebeği olan kuzenim 7.5 aylık bende öyle olucaktımmmmm ne kadar üzülüyorummm ve ki bizler için ne kadar değerli zaman

ama inanın burdan inanılmaz seyler öğrendim şimdi doktora giderken bilinçli gidiyorum herkesden allah razı olsun ......

Öyle arkadaşım, ben transfere çok az kala kk yı keşfettim doğal olarak dr.ler ne dediyse onu yaptım... ama içimde hep bir eksiklik hissi vardı... özellikle sperm testini sonra yapmaları beni çok tedirgin etmişti...bilmiyorum ki bu tedirginlikle belki de kendimi bebişe kapadım... çok stres oldum çünkü...

allah kkdan ve burada bulduğum dostlardan razı olsun... regl olmayı bekliyorum şimdi gidip listede yazılı bütün testleri yaptıracağım.. Ama birde iyi bir dr. bulmam lazım sakaryada..

Öyle arkadaşım, ben transfere çok az kala kk yı keşfettim doğal olarak dr.ler ne dediyse onu yaptım... ama içimde hep bir eksiklik hissi vardı... özellikle sperm testini sonra yapmaları beni çok tedirgin etmişti...bilmiyorum ki bu tedirginlikle belki de kendimi bebişe kapadım... çok stres oldum çünkü...

allah kkdan ve burada bulduğum dostlardan razı olsun... regl olmayı bekliyorum şimdi gidip listede yazılı bütün testleri yaptıracağım.. Ama birde iyi bir dr. bulmam lazım sakaryada..

rabbim en iyisini bilir herşeyde hayır vardır ... herşeyin sebebi vardır daha iyisi için bekletiyordur ..... iyice araştır canım benim içine ne siniyorsa o olur... bende o kadar kasarak kendimi bulmaya çalıstım ki anlatamam ama sonra oluruna bıraktım gönlüm kimi istediyse ona gittim :)))))

hakkında hakkımızda hayırlısı olsun :)))))9

Selam kızlar,

Hafta sonuydu,misafirdi,iş güç derken gelemedim buralara :( ama gelir gelmez yazdıklarınızı okudum fena kaynatmışsınız oku oku bitiremedim :)
Aylardır niyetlendiğim,ama birtürlü yapamadığım soğan kürüne bugün başlayacağım inşallah,bakalım işe yarayacak mı :)) Birde bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım veee ne göreyim meğer erken yumurtluyomuşum :) onuda dikkate aldık bakalım inşallah sonuç alırız :)
Onun dışında rahat olmaya çalışıyorum,şimdiye kadar pek başaramadım gerçeği,ama bundan sonra kararlıyım çok kasmamaya,çünkü nekadar ona buna dikkat etsemde iş olacağına varıyor,eşime alkolü yasakladım olmadı,ben kahveyi kestim olmadı,yediğimize içtiğimize dikkat ettik olmadı,hatta bunlar bizde gerginlik yarattı yaptıklarımıza rağmen olmuyorsa bizde eski düzenimize geri dönelim dedik,tabi ölçülere dikkat ederek,abartmayarak.Birde böyle deneyelim bakalım :))

Hepinizi seviyorum...

Selam arkadaşım... herşeyi oluruna bırakmakta fayda var bence de... allah bir hücreye nefes verecekse verecek zaten, bizim alnımızda anne olmak varsa bunun önünde kimse duramaz... İnşallah allah bu yazıyı bize yazmışdır... ve bize de yaşatır... sevgi ve dua ile kal arkadaşım

Ben hep özel hastanelerde test yaptırıyordum dünya paraymış meğer. Hatırlarsanız 5 aralık 2.tüp deneme test günümdü. 2 gün önce test yaptırıp negatif olduğunu öğrendiğim için istemeye istemeye 5 aralıkta teste gittim. Ama bu sefer özel hastaneye değil sağlık ocağında ile hekimine gittim. Gitmişken diğer testlerimi de yaptırdım. Hiç para bile istemediler.. İyiymiş yani...Bilmiyordum.. Oturduğunuz yerdeki aile hekiminizi bulun testler için kan verin. onlar lab. a yolluyorlar..

Doğru söylüyorsun arkadaşım... sağlık ocağında bu testlerin yapıldığını bilmiyordum... ben de orada yapayım o zaman... özeller uçtu zaten yeni gelen artışla... çok teşekkür ederim... çok öptüm...

dun yoktum yine cok konusulmus ne guzel:46:

elifcim ne iyi etmisin ooohhh olsun sakin birakma kendini boyle devam. senin icin uzulmeyenlere sen hic uzulme. tedavin icin de cok onemli moral o yuzden sakin kendini birakma. bu arada tedavin hayirli olsun Rabbim emeklerini bosa cikartmasin insallah.
ya senin bu adamin hergun hergun ne isi var ailesinin yaninda kafam beynim almiyor gul gibi karisi evde dururken tovbe estagfurullah ya gunaha sokacak senin adam beni:52:

ummucum canim kararini sonunda kadar desktekliyorum:13:

alisalis canim benim sende en kisa zamanda bebegine kavusursun insallah.

guzbahar yilmak yok mucadeleye gucumuz yettigi kadar Allahin izniyle devam.

nevser kuzum nolursun rahat ol salla herseyi sadece duzenli mesai:17: birde dualarini eksik etme. sanki sira sende gibi geliyor bana.

duovam tabloyu gorunce icim bi tuhaf oldu. ne heyecanla beklemistim ultrasonu 25 temmuzu:14: demekki hayirlsi buymus Allahin takdiri. rabbim bu bebegimin yardimcisi olsun hergun hic durmadan dua ediyorum. hem kendime hem size asla ama asla sizi anmadan birtek duam gecmiyor.

zeytunnu merak ediyorum nerde bu kiz ayol:44:

mirandacaim dualarinda beni unutma hemi:48:

ay simdi aklima bisey geldi elif hic aklimdan cikmadigi icin. benim kocam hep ya sen nasil yapiyorsun anlamiyorum ne zaman tartissak benim sanki dunyam yikiliyor sen hop hic birsey olmamis gibi kalkiyor giyiniyor makyajini yapiyor isine gidiyorsun. ay ne iyi ediyormusum ya aferin bana:33::46:

Selcanım allah razı olsun duaların için... ben sürekli okuyorum yasin, meryem, fetih sürelerini ve bebeğim olana kadar da okumaya kararlıyım... ancak geçen akşam karar verdim benim bebişim olmasa da buradaki arkadaşlarımın bebeişi olana kadar okumaya devam edeceğim diye... okumalarımda hepinize dua ediyorum inşşallah rabbim kabul eder...

Bu arada mücadeleye devam tabiki... dün akşam eşim kk. ya girmemi yasakladı.. bu konuyu kapattık sen hala buraları okuyosun, diyerek... Moralim bozuluyormuş, hasta olacakmışım falan...Ben de ona sen kapatabilirsin ama ben kapatmadım... senden de bir talebim yok, dedim.. :47::47::47:anlayacağın sonuna kadar mücadele edeceğim... herşeyden öte rabbim vermek isterse eşime mi soracak :52::52::52::52:

selcanım günaydın güzel annecik :))))

ben 13 sene neler çektim diyorum offf offf niye çektim inan onuda bilmiyorum bu kadarda sevilmez kiiiii..... yapmak zorundayım ayakta olmak zorundayım işe gelmek zorundayım yaptığım tedavilerin hepsini ben karşılıyorum :(((( çalışmak zorundayım ben yaklasık 25 yıldır hiç ara vermeden çalısıyorum belki daha fazla ve nelerle uğrastım inan kitap olur.....

benimde dünyam yıkılıyor insan istermi uğruna neler neler yaptığı kocasıyla kötü olmak ama bazen dayanamıyorum zamanında çok alttan almısım ve cok herşeyi ben yapmısım üstüme görev gibi kalmıs....

yeminle hergün gidiyor ailesine evde hepsi kış böyle yaz hele yazzzzzzzzzzzzzz kabusssss elm sokagı çığlık şeytan herşey varrrrr kabus geri dönüyorrrr geçen sene hamileydim de gitmedim 13 kişi bir eve yaz boyu yaşanıyorrrr ah selcanım ahhhh bir bilsen benim mucizem bebişlerim olucakkkk ben tek kurtuluşummmmmmmmmmmmmm,,

belki eşimde eve gelir bebeişlerin hatrınaaaa ama bu sefer hepsi gelirrr aman benimki zor hikayeeee kabus gibi ama olsun bebişlerim sağlıklı olsunda hiç birşey umrum değillllllllll

amannn daralttım mı seni sen boşver bunları sen hepimize dua et canım benim hamilemmmmmm

Elifim allah bu kadar darlığa bir ferahlık da verecek inşallah... söyleyecek söz bulamadım valla... herşeyin de bir sınırı olmalı... sana dualarım sadece bebiş için değil canım, allah eşine de merhamet versin ve bu harika kadını artık üzmesin diye aynı zamanda...

Canim bana hastanede tanistigim bir bayan verdi ama hac dan geliyor mus bu ot giden olursa mutlaka aklinda olsun bende hamile kalinca yardimcimin eltisine verdim onda da kaldi isten de ayrildigi.icin haberim yok

Sendende allah razi.olsun hepiniz duamdasiniz.bu aciyi ancak yasayan bilir cunku

Rahim.filmi falan da mi cekilmedi [/QUOTE]

O zaman hacca ümreye giden biri olur inşşallah da oralardan getirtelim.. Rahim filmi de çekilmedi arkadaşım... dediğim gibi sadece fsh ve e2 yaptırdılar o kadar... valla söylemesi bir de dünyanın parasını aldılar... ama umut işte ne çare...

keşke daha bilinçli olsaydım...

CANIM İNşallah doğal yoldan tez zamanda bebişin gelir. işte biz de öyle çılgınlaşmışsız o zamanlar, gerçi yine aynıyız, telefonla görüşüyoruz, hatta puyfnin bebişi bana gezmeye bilem geldi yaaaa teyzesi.... hem de taaa istanbuldan izmire... kızımız hep pek hızlıydı maşallahhh

haikasınız yaaaaa. tek kelimeyle hepiniz müthişsiniz... diyorum ya keşke sizi geçen seneden tanısaydım... bu bana yapılır mı ben evde tek başıma ağlarken siz bebiş gezmeleri yapın bensiz...:2::2::2::2::2:

şaka bir yana gerçekten o zamanlarda da yanınızda olmayı canım çoook çekti... Bu arada ben de bebişleri bebek gezmesine isterim adapazarına.. bi teyzeleri daha oldu çünkü... ona göre... allah puffye ve bebeğine sağlık ve harika bir ömür versin inşallah... neredeyse bir haftadır aranızdayım ama çoook sevdim sizi... vallahi bak... diyorum ya işten kovulacam... iş miş yapmıyorum kaç gündür... her fırsatta sizleri tanımaya çalışıyorum:52::52::52::52: çooook öpüyorum

arkadaşlar selcanın hamile kalacağını kim söylemişti..şimdi aklıma geldide..sırada selcan var dedi gerçek oldu..:49::49:
soralım şimdi sıra kimde..benim aklıma cmas geldi..sizlerde söyleyin kızlar..:1::1:

benim aklıma elifooo geldi ilk başta... cmas da ikinci olacak sanki... hadi inşallahhhh...:))

canım ben sana sırayı söyleyim mi. sırasıyla ümmü, alis, duova, hope, tutku, elifooo, cmas, güzbahar yaniiiiiiiiiiii hepimiz.
eskilere kıyak yaptım nasıl ammaa............. adını yazmadıklarım varsa özürrrrrr, yenileri tam bilemiyorum ya kızlar, tabloyu yapalım , bilcem sözzz
aaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::49::49::49::49::49: bizde böle olacaz inşallahhhh...

ayyyyy harikasın !!! lakin bilmem ki!! ben en iyisi bir tabloyu göreyim... ya da ben kutumu açayım..Aslında varya ben de mirandayı hamile sanmıştım.. avatarı öyle olunca ! bir de şükürle olsun rabbim diye yazılı isminde.. tabi siz çok eskiden tanışıyorsunuz bilirsiniz de elifle ben sonradan geldik aranıza. bir de güzbahar var yepisyeni arkadaş! Ben de Miranda diyorum o zaman. Ama tabloya da göz atmam lazım tabii!!

beni de beni ekleyin..

İnnnşallahh arkadaşım ya.... 2014 te olsun da birkaç ay sonra olsun razıyım valla.... bugün öğle ezanında o kadar dua ettimki... allah kabul edecek... öyle hissediyorum... hepimiz hamile olacağız... çoğunuz yaşamışsınız bende yaşamak istiyorum... bebeğimi içimde hissetmek istiyorum... onunla konuşmak iastiyorum... ona hazırlanmak,,, onu yaşamak onu yaşatmak istiyorum... rabbim büyük... inşaaallaaah... eşimde normalde istemese de aslında korkusu kendinde kaynaklı ... ilk çocuğu 5 yıllık tedaviyle olmuş.. sonra 2 kez kanser tedavisi görmüş... aslında kızının istememesi bahane.. içinde biryerler o da istiyor... tüp sırasında benden önce isim bile bulmuştu... neyse ağlıyorum sanırım... çok öptüm hepinizi.... şimdilik bye...

kızlar ben varya kesin kafayı yedim :)))) güzbahar sakarya da baktım diye birşey yazmıştı ...bende sandım ankarada kızılay da sakarya caddesi var orda :)))) o yüzden sordum siz nerde yaşıyorsunuz diye :))))) knedime ankaralı arkadaş arıyorummmmmm

valla buda 2. recai kutan vakkası oldu ..................

:9::9::9::9::9::9::9:

kiz elif bayiliyorum sana ben ya vallaaaaa....:52::52:

İnnnşallahh arkadaşım ya.... 2014 te olsun da birkaç ay sonra olsun razıyım valla.... bugün öğle ezanında o kadar dua ettimki... allah kabul edecek... öyle hissediyorum... hepimiz hamile olacağız... çoğunuz yaşamışsınız bende yaşamak istiyorum... bebeğimi içimde hissetmek istiyorum... onunla konuşmak iastiyorum... ona hazırlanmak,,, onu yaşamak onu yaşatmak istiyorum... rabbim büyük... inşaaallaaah... eşimde normalde istemese de aslında korkusu kendinde kaynaklı ... ilk çocuğu 5 yıllık tedaviyle olmuş.. sonra 2 kez kanser tedavisi görmüş... aslında kızının istememesi bahane.. içinde biryerler o da istiyor... tüp sırasında benden önce isim bile bulmuştu... neyse ağlıyorum sanırım... çok öptüm hepinizi.... şimdilik bye...

Allahim hepimizin dualarini kabul etsin insallah....canim benim cok opuyorum seni icimden geldi:16:

Elifim allah bu kadar darlığa bir ferahlık da verecek inşallah... söyleyecek söz bulamadım valla... herşeyin de bir sınırı olmalı... sana dualarım sadece bebiş için değil canım, allah eşine de merhamet versin ve bu harika kadını artık üzmesin diye aynı zamanda...

canım benimmmm :))) çok sağol allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ama inan içimde öyle bir his var ki çok güzel olucak zamanı geldi bence benim le buluşucak güzel kızlarımmmmmmmm :)))))

Back