- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
- #66.241
Yok canım Allah korusun nazar degmesin bebegine olmaz öyle şeyNazara mi gelirsin diyorsun yani? Himmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım Allah korusun nazar degmesin bebegine olmaz öyle şeyNazara mi gelirsin diyorsun yani? Himmmmmm
yokmu arkadaslar fiyat bilgisi olan...kizlar birsey sormak istiyorum bende son kez sansimi denemek icin sisli memoriali dusunuyorum sansim az gibi ama forumlar bana umut verdi .sorun erkek infertilitesi .sperm sayisi az hareketlilik cok az ve morfoloji de yuzde 1 .hucreler goloboozosperm . yasim 38 ve yakasik merkeze 10 saatlik bir mesafedeyim .bana ne kadara bir deneme yapabilecegimi fiyati bilen varsa soyleyebilirmi .ona gore hazirlik yapmam gerekecek .ilaclari raporla alabilirim ama merkez ne ister bilemiyorum
Bir iki sayfa geride yazılmıstı senin icin mi yazılmistı bilmiyorum canımyokmu arkadaslar fiyat bilgisi olan...
canim o bahcecinin fiyatiymis okudum sisli memoriali sordum ordada yaptiran vardir illaki..Bir iki sayfa geride yazılmıstı senin icin mi yazılmistı bilmiyorum canım
Fiyatlar yakındir bu aradacanim o bahcecinin fiyatiymis okudum sisli memoriali sordum ordada yaptiran vardir illaki..
insallah oyledir onceki denemelerimi dolarla yaptirdimda tl ise yine iyiFiyatlar yakındir bu arada
Oooo dolarla mı yaptırdin neresiydi.rakamlara yetişilmiyor Allah yardım etsin herkeslere.ben 2017 de bahceci fulyada yaptırdığımda hayat daha ucuzdu %40 artti hersey.ben yetişemezdim ekonomimleinsallah oyledir onceki denemelerimi dolarla yaptirdimda tl ise yine iyi
evet canim ama ben yaptirali cok oldu .antslya ifv de 2000 dolardi ilaclar haric 2004 ve 2006 da devlette raporlu yaptirdim 2016 da ondada emriyo bile olusmadi ozeldeki gibi ilgilide degillerdiOooo dolarla mı yaptırdin neresiydi.rakamlara yetişilmiyor Allah yardım etsin herkeslere.ben 2017 de bahceci fulyada yaptırdığımda hayat daha ucuzdu %40 artti hersey.ben yetişemezdim ekonomimle
Şişli memorial tüp bebek paket fiyatı 8750 tl idi en son. Rapor geçmiyor ama raporun varsa %20 gibi bir indirim yapıyordu rapor hakkı da kullanılmış olmuyor. Yani eski de olsa raporunu götür yanında ve Menekşe hanım var muhasebede onunla görüş. Sizin durumunuzda bir arkadaşın tek yumurta ikizleri oldu ama biraz uğraştı. Pgt yani ngs embriyo başı 295$ kendi bünyesinde yapıyor. İlaçları hastane yakınlarında indirimli veren eczaneler var baya fark ediyor. Paket fiyatına ön görüşme ilk gebelik muayenesi rahim dinlendirme falan da dahil.canim o bahcecinin fiyatiymis okudum sisli memoriali sordum ordada yaptiran vardir illaki..
Kizlar bir saat once birden sakir sakir kanama basladi. Hic agrim yok ama bir pedi doldurdum. Hastaneye gittim ultrasona baktiramadim ama progesteron igne yaptirabildim zar zor. Illa dusuk mudur her kanama? Cok korkuyorum... ne olur dua edin bana...
Merhabalar,
Dondurulmuş embriyo tedavisine başladım. Bugün (Cuma) adetimin 16. günü. Rahim kalınlığı 7.7 mm çıktı ultrasonda. 14 gündür kullanıyordum estrofemi. Pazartesi günü doktor 8.5 mm'ye çıkmazsa iptal edecek transferi. Pazartesi adetimin 19. günü olacak.. Biraz geç mi oluyor? Rahmin kabul edebilirmişiz geçmez mi? Ne düşünüyorsunuz hanımlar? Sizin adetinizin kaçıncı gününde olmuştu dondurulmuş embriyonun transferi?
Canım sonraki mesajını gördüm çok sevindim şükür kuzun seninle benim 9-11 haftalar arası kanamalarim oldu kıpkırmızı ve pihtili kanama alanı vardı bende de
Bir keresinde elime mandalina büyüklüğünde pıhtı atti rahim korkudan onu bebek bile sandım her Dr gittiğimizde senin gibi kalp atışını duyana kadar stresten ölüp ölüp dirilirdim şükür şimdi 3.5 aylık bebeğim rabbim sanada sağlıkla kucağında göstersin
canim tesekkur ederim raporu ve ilaclari tip fakultesinde halletmem gerekecek sanirim daha once rapor aldim ama yenilemek gerekir ilac yazdirabilmek icin once bir gorusur ilaclari ogrenir yazdiririm zaten ilaclar ayni oluyo asagi yukari .siz ne durumdasiniz hala deneme yapicakmisiniz ayni merkezde memnunmusuz yani ben cok korkuyorum olumsuz olmasindan cunku bi daha deneyemem artik sansimda cok degil biliyorsunuz insallah en kisa zamanda bu zorluklar geride kalir hepimiz bebeklerimize kavusuruz (kizimda kardesine)Şişli memorial tüp bebek paket fiyatı 8750 tl idi en son. Rapor geçmiyor ama raporun varsa %20 gibi bir indirim yapıyordu rapor hakkı da kullanılmış olmuyor. Yani eski de olsa raporunu götür yanında ve Menekşe hanım var muhasebede onunla görüş. Sizin durumunuzda bir arkadaşın tek yumurta ikizleri oldu ama biraz uğraştı. Pgt yani ngs embriyo başı 295$ kendi bünyesinde yapıyor. İlaçları hastane yakınlarında indirimli veren eczaneler var baya fark ediyor. Paket fiyatına ön görüşme ilk gebelik muayenesi rahim dinlendirme falan da dahil.
Yani raporun eski de olsa indirim yapıyorlar diye biliyorum. Ama alabiliyorsan tabi ilaçlar açısından da iyi olur. Ben memnunum 4 tedavi 4 transferim oldu. Bizim de erkek faktörü idi sorun. Eşim varikosel ameliyatı olunca daha iyi sonuç aldık. Şu anda 9.haftadayım hamileyim çok şükür. Ben bütün denemelerimi Memorial'da yaptım değiştirmeyi de düşünmedim memnunum. Bizimki eşimin ameliyat konusundaki direnci yüzünden biraz uzadı üstüne bi kaç da talihsizlik yaşadım. Sizdeki sorunun en ciddi sorunlardan biri olduğunu biliyorum. Ama bu konuda memorial en iyi seçenek diye düşünüyorum. Umarım sonuç alırsın ilk denemede.canim tesekkur ederim raporu ve ilaclari tip fakultesinde halletmem gerekecek sanirim daha once rapor aldim ama yenilemek gerekir ilac yazdirabilmek icin once bir gorusur ilaclari ogrenir yazdiririm zaten ilaclar ayni oluyo asagi yukari .siz ne durumdasiniz hala deneme yapicakmisiniz ayni merkezde memnunmusuz yani ben cok korkuyorum olumsuz olmasindan cunku bi daha deneyemem artik sansimda cok degil biliyorsunuz insallah en kisa zamanda bu zorluklar geride kalir hepimiz bebeklerimize kavusuruz (kizimda kardesine)
cok mutlu oldum canim hamileligine Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.ben denemeyi dusunmuyordum burdaki olumlu yorumlari gorunce heveslendim benimde esim cift tarafli varikosel ameliyati oldu taa en basinda .bizde pek ise yaramadi ama iyi olanlarda varmis.hakkimizda hayirlisi olur insallah...Yani raporun eski de olsa indirim yapıyorlar diye biliyorum. Ama alabiliyorsan tabi ilaçlar açısından da iyi olur. Ben memnunum 4 tedavi 4 transferim oldu. Bizim de erkek faktörü idi sorun. Eşim varikosel ameliyatı olunca daha iyi sonuç aldık. Şu anda 9.haftadayım hamileyim çok şükür. Ben bütün denemelerimi Memorial'da yaptım değiştirmeyi de düşünmedim memnunum. Bizimki eşimin ameliyat konusundaki direnci yüzünden biraz uzadı üstüne bi kaç da talihsizlik yaşadım. Sizdeki sorunun en ciddi sorunlardan biri olduğunu biliyorum. Ama bu konuda memorial en iyi seçenek diye düşünüyorum. Umarım sonuç alırsın ilk denemede.
Allah razı olsun. Sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Bizim de ameliyat sonrası değerlerde düzelme olmadı ama tedavi sonucu diğerlerinden çok farklı oldu. Yani sayısal değerlerden ziyade spermin genetiğine fayda ettiğini düşünüyorum. O nedenle sakın boşuna ameliyat oldu diye düşünme.cok mutlu oldum canim hamileligine Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.ben denemeyi dusunmuyordum burdaki olumlu yorumlari gorunce heveslendim benimde esim cift tarafli varikosel ameliyati oldu taa en basinda .bizde pek ise yaramadi ama iyi olanlarda varmis.hakkimizda hayirlisi olur insallah...
bilmiyorum belkide faydasi olmustur ama bizim degerlerimiz hep oncekilerden daha kotu gibi tabii yasimizda ilerledi siz baska takviyeler kullandinizmi .biz bir cok sey denedik donem donem .keci boynuzu kuru incir kuru l-arginin proxseed gibi.... sonuc alamadik. birde cakşırı duydum onuda deniyim bari ...Allah razı olsun. Sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Bizim de ameliyat sonrası değerlerde düzelme olmadı ama tedavi sonucu diğerlerinden çok farklı oldu. Yani sayısal değerlerden ziyade spermin genetiğine fayda ettiğini düşünüyorum. O nedenle sakın boşuna ameliyat oldu diye düşünme.
Kızlar,benim durum öyle karıştı ki işin içinden çıkamıyoruz,sizlerin de fikrini alayım dedim.Benim Pazar günü beta hcg yine artmıştı ve 18.000 di ama doktor boş gebelik ve kürtaja alacağız dedi.Pazartesi kürtajdan önce dosyanın tamamlanması için beni Radyolojiye ultrasona gönderdi,oradaki doktor karından ultrason yaptı ve 6+3 günlük embriyo gözlendi,kardiyak aktivite negatif dedi,bu kez bizim yine kafamız karıştı,o gün 2 doktora daha gittik,ikisi de ümitsiz konuştu,hatta perinatolog daha keseye bakar bakmaz böyle kese olmaz dedi.Biz yine de 1 hafta daha beklemeye karar verdik,çünkü Radyolojideki doktor embriyo görünüyor dedi,hatta bi doktor daha çağırdı,o da var dedi..Boş gebelik tecrübesi yaşayan var mı aranızda,benim durumumla benzeşiyor muydu,bekliyorum ama öyle zor ki beklemek de,şaşırdım artık ne yapacağımı
tesekkur ederim ayrintili anlattigin icin .sizde cok caba sarfetmissiniz ve cok sukur sonuca ulasmissiniz dondurulmus embriyolarinizin bulunmasida cok iyi .bizimde yas 38 42 .tabii rabbim ol deyince oluyo hepsi vesile ama takviye ve tedavilerde cok etkili diye dusunuyorum .faydalanmayaya calisicam tekrar tesekkur ederim esiniz ve bebislerinizle saglikli mutlu bir omur diliyorum....S shgg
Biz ilk tedavide hiç birşey kullanmadık. 8 yumurta 7 embriyodan 5.güne 2 tane kaldı. Tek tek transfer edildi. İlki 5aa negatif 2. 5ab 6haftalık düşük oldu. 2.tedavide arı sütü kullandık ikimiz de. 8 yumurta 7 embriyodan 5.gün 4 blast oldu 1i genetikten sağlıklı geldi. Dış gebelikle sonuçlandı transferim. Ameliyat oldum tüpüm ve miyomlarım vardi onlar alındı. 3. Tedavide 3 ay kadar arı sütü kullandık ben omega3 ve koenzim q10 da kullandım.13 yumurtadan 8 embriyo 5.gün tek blast oldu genetikten mozaik geldi. Transfer istemedik. Eşimin değerleri iyice düştüğü için ameliyata ikna oldu. 7 ay sonra tedavi olduk. Bu süreçte krilom qh ve promen k kullandı eşim. Ben de omepa vm ve omepa q10 kullandım. 9 yumurta 9 embriyodan 6sı blast oldu ve 4 taneden 2si sağlıklı geldi.2 sini de biopsi almadan dondurmuşlar. Transferim olumlu oldu ve yedek 1 sağlıklı 2 pgtsiz 1 tanede %40 mozaik embriyom var. Eşim takviye de kabul etmiyordu öncesinde. Asıl erken şudur demek çok mümkün değil tabi biçok değişken var. Ama ilk tedavide yaşlarımız 37-43 iken son tedavide 39-45 olduk.