• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Rezerve herhangi bir gün bakıyorlar canım,ben adetten 10 gün sonra falan yaptırmıştım ama kötü bile çıksa moralini bozma tekrar başka bir yerde yaptır,bi doktor bana kanın bekleme süresinden dolayı en çok hata yapılan testlerden demişti AMH için.Benimki de çok kötü zaten 0,221...
Yumurta az olsa bile kaliteli olması önemli. Siz de umudunuzu yitirmeyin. Benim 1 yumurtam olgunlaştı. Doktor üzüldü ben sevindim. Doğal yolla olanların da 1 yumurtayla oluyor. Allahım "Ol" desin yeter ki. Düşükten sonra biraz dinlenip toparlandım. Arı sütüne başlayacağım. Bol bol dua ediyorum. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Yerleşme kanaması daha adet günümden önce olmuştu bir daha bir daha yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum. Bu arada hamile olupta coraspin kullanan varmı benim pıhtılaşma sonucum daha gelmedi doktor ne olur ne olmaz diye coraspin vermişti acaba ondan mı oldu. Ama devir teslim kanaması diye bir şey varmış omu acaba diyorum önceden yumurtalıklardan salgılanan progesteron sonradan plasenta tarafından salgılanmaya başlayınca devretme kanaması oluyormuş genelde kahverengi lekelenme şeklinde. Benimde önceki hamileliğimde yerleşme dahi hiç bir kanama olmadı şimdi ne olduysa bilemedim :KK43: .
Coraspinden kaynaklı büyük ihtimal. Birşey olacağını sanmıyorum.

merhaba arkadaşlar. benim 6,5 haftalık hamilelik serüvenim malesef sona erdi. bugün kırmızı kanamayla soluğu doktorumda aldık. ve malesef düşük başlamış. birhafta içinde kendi kendine tamamen sonlanmasını bekleyeceğiz önümüzdeki p.tesi hala kan değerimde çıkarsa kürtaj olabilirmiş. son bikaç gündür anlamıştım içime doğdu düşeceği. bana kısmet olmadı ama en azından ilk denemem olmasına rağmen hamile kalabildiğim için bi tarafım mutlu diğer yanım çok ama çok üzgün tabiğki. herşey Allahtan geliyor inancım sonsuz ve inşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir hamilelik sonucu kavuşacağım bebeğime.
buradaki tüm arkadaşlar için duacıyım rabbim sağlıkla evlatlarınıza kavuşmak nasip eylesin. sonuç bekleyen arkadaşlar da inşallah fozitif sonuçlarla tamamına erdirirler.
sağlıcakla kalın
Bebek sağlıklı mıydı ? Düşüğü engelleyici iğne vb önermedi mi doktor ?

Bebek sağlıklı mıydı ? Düşüğü engelleyici iğne vb önermedi mi doktor ?
evet.son bir haftadır progestan iğne yapılıyordu sabah ve akşam. ama p. tesi iğneni yapma gel bakalım dedi çünkü kanamam var dedim neyse ultrasonla baktı sanırım düşüyor dedi iğne serum verdiler hafifledi ama dün ve bugün yoğun ağrılı kanamam arttı. önümüzdeki p.tesi tekrar çağırdılar kendiliğinden düşmüşmü bakacaklar

canim o bahcecinin fiyatiymis okudum sisli memoriali sordum ordada yaptiran vardir illaki..
Merhaba ben en son indirim ile 6.600tl ve embriyo başına 295$ ödedim. Ben hep başladığım tarih fiyatı üzerinden indirimli ödedim. Benim 3. Denememdi. Sağlıklı embriyo çıkmadı bu nedenle 1300 TL istersem geri alacağım transfer ücretini ya da diğer tedaviye aktarabilitorsun. Döviz fiyatını da ortalama bir değerden sabitliglrlar bu Arada. Yeni başlayanlar 8400 civarı sanıyorum. Bunlar şişli Memorial fiyatları. Başlangıçta 2300 TL ile başlıyorsun yumurta toplama günü tamamını alıy

Merhaba ben en son indirim ile 6.600tl ve embriyo başına 295$ ödedim. Ben hep başladığım tarih fiyatı üzerinden indirimli ödedim. Benim 3. Denememdi. Sağlıklı embriyo çıkmadı bu nedenle 1300 TL istersem geri alacağım transfer ücretini ya da diğer tedaviye aktarabilitorsun. Döviz fiyatını da ortalama bir değerden sabitliglrlar bu Arada. Yeni başlayanlar 8400 civarı sanıyorum. Bunlar şişli Memorial fiyatları. Başlangıçta 2300 TL ile başlıyorsun yumurta toplama günü tamamını alıyorlar. İlginç ama merkez para göz değil. Tabi bazen bankodakiler can sıkabiliyor. Ama muhasebe anlayışlı. Pgt ücretini benim 1 hafta 10 sonra ödediğim oldu. Bunlar beniö
Benim tecrübelerim. Umarım yardımcı olmuştur
O

evet.son bir haftadır progestan iğne yapılıyordu sabah ve akşam. ama p. tesi iğneni yapma gel bakalım dedi çünkü kanamam var dedim neyse ultrasonla baktı sanırım düşüyor dedi iğne serum verdiler hafifledi ama dün ve bugün yoğun ağrılı kanamam arttı. önümüzdeki p.tesi tekrar çağırdılar kendiliğinden düşmüşmü bakacaklar
İns. en kısa zamanda yeniden hamile kalıp bebegine kavuşursun geçmiş olsun canım.olacağına inanıyorum.

Merhaba ben en son indirim ile 6.600tl ve embriyo başına 295$ ödedim. Ben hep başladığım tarih fiyatı üzerinden indirimli ödedim. Benim 3. Denememdi. Sağlıklı embriyo çıkmadı bu nedenle 1300 TL istersem geri alacağım transfer ücretini ya da diğer tedaviye aktarabilitorsun. Döviz fiyatını da ortalama bir değerden sabitliglrlar bu Arada. Yeni başlayanlar 8400 civarı sanıyorum. Bunlar şişli Memorial fiyatları. Başlangıçta 2300 TL ile başlıyorsun yumurta toplama günü tamamını alıy
tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin sizde ayni merkezde devam ettiginize gore guvenilir olduguna inaniyorsunuz en iyi merkez bizim gibi sansi az olanlar icin burasi galiba .sizde en kisa zamanda mutlu sonuca ulasirsiniz insallah ....

Progestan düşüğü engelliyor. Kocakarı ilacı önereyim. Ilık suya bir yemek kaşığı nişasta karıştırıp için. Annem yapmış. Ablam da yaptı. Düşük önlüyor. Dilerseniz yapabilirsiniz. Bir de burada bir bayan önermişti. Sağ elinizi bebeğin olduğu yere koyun. 99 kere Ya Mübdi esmasını zikredin. Düşüğü önlüyormuş. Tıbba sarılacağız elbette. Bunlar da yan reçeteler. İnşallah güzel haberlerinizi alırız.

Eğriçayır markasından aldım. 20'lik ampül. Siz bu şekilde nereden temin ettiniz?
Bende aynı markanınkini kullanıyorum ama saf arı sütü oluyor küçük kavanozda ondan alıyorum ve soğuk zincirde gönderiyorlar.Saf halini daha güvenilir buluyorum.Karışımların ,arı sütünün etkinliğine nasıl etki ettiğini kestirmek zor .O yüzden ben saf tercih ediyorum.

Doktoruma sordum, bi daha böyle bişile karşılaşmamak için ngs mi yaptırayım dedim, önermedi, trafektodermden çıkan sonuç İyi olmayabilir, embriyonun diğer kısmındaki hücreler sağlıklıysa, embriyoyu harcamış oluruz dedi, ayrıca ngs yle sadece kromozom sayısına bakılıyor diyor, gen yapısına bakılmıyor dedi, ben de tamam dedim, ayrıca tekrarlayan düşüklerde istiyoruz diyo, doktorum iyi biri ama bunlar da hep soru İşareti, ilk kez yaşıyoruz, ağzım zehir gibi oldu, kimse yaşamasın, sizce ne yapmalıyım?

Doktoruma sordum, bi daha böyle bişile karşılaşmamak için ngs mi yaptırayım dedim, önermedi, trafektodermden çıkan sonuç İyi olmayabilir, embriyonun diğer kısmındaki hücreler sağlıklıysa, embriyoyu harcamış oluruz dedi, ayrıca ngs yle sadece kromozom sayısına bakılıyor diyor, gen yapısına bakılmıyor dedi, ben de tamam dedim, ayrıca tekrarlayan düşüklerde istiyoruz diyo, doktorum iyi biri ama bunlar da hep soru İşareti, ilk kez yaşıyoruz, ağzım zehir gibi oldu, kimse yaşamasın, sizce ne yapmalıyım?
Doktorunuz kim?

Back