Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ay bu oto çok merak ettim şimdi... ve olay çoook ilginççç.. nerden bulsak ki... kızlar bulan hepimize istesin inşallah... ben araştırmaya başlayacağım hemen....

benim aklıma elifooo geldi ilk başta... cmas da ikinci olacak sanki... hadi inşallahhhh...:))

güzbaharım canımmmmm arkadaşımmmm bitanemmmmm ne güzel dedin öyle vallahiiiii inşallahhhhhhh rabbim hepimize taddırsın inşallah biliyorum ama bu topikte bebek patlaması olacak bebişler çoğalacakkkkk

ve biliyorum allahın izniyle benim kızlar geliyor hemde :))))) babalarına kök söktürücezzzzzzzzzzzzz

koptum ya... işten çıkacam gülmekten çıkamıyorum... tekrar bye... yarına kadar nasıl sabredeceğim sizsiz....

şimdilik bu kadar, eksikleri tamamlarız

güzbaharım canımmmmm bende daha henüz anne olamadım bende deli gibi istiyorum karnımda hissetmek beni tekmelesin kokusunu hissetmek ama rabbim bizi duyuyor ve kesinlikle biz 2014 hamişleriyiz gör bak :)))

en önemlisi sen istiyorsunnnnn rabbim gönlüne göre vericek inşallah ağlama ne olur bak bende ağlarım lütfennnn ağlamıycaz 2014 e halayla giricez oynarak dua ederek rabbim hepimizi taçlandıracak ödüllendirecek bebişlerimizle :)))) gör bakkkkk sen benim kızlara şöyle yakışlılar doğurrrr benim kızların çokkkk talibi olur :)))))

ay bu oto çok merak ettim şimdi... ve olay çoook ilginççç.. nerden bulsak ki... kızlar bulan hepimize istesin inşallah... ben araştırmaya başlayacağım hemen....

kızlar ben biraz araştırdım kim taşıdıysa hamile kalmıssss dur bende ümreye giden varmı diye araştırıcam ve inş bana gelicek biliyorummmm ve tedavide üstümde olucak :))))) gelince herkese bir parça yollıycammmmm

ekleme yaptım, miranda, ays73,nevser

ekleme yaptım, miranda, ays73,nevser

Canlarim benide alin bu tabliya belki ugur getirir
Yas:43
Fsh:7.89
E2; 196
Tsh; 0, 710
3mini tup bebek
4 marta istanbulda
Hic cocugum yok malesef
Almanyada yasiyorum malesef

Yapabilirseniz yani benide eklerseniz coooik sagolun Tesekurler eklemezsenizde yinede sizleri seviyorum kizlar

tabi eklerler canım neden eklemesinler..hepimiz birimiz birimiz hepimiz için..hepimiz aynı kader yolcularıyız..hep birlikte işallah meleklere kavuşmak dileğiyle canım..

hadi okuyun baikimmmmm

Son düzenleme:
Masallah nazar deymesin ellerinize salik cok guzel olmus
Ugur getirsin bebisler getirsin hepimize

UMMUSELM yarin yola cikiyorsun sanirim yolun acik olsu dualarim seninle hayirli haberlerle gel

Bu yolda su an tedavi gorenler dualarim sizlerle bu arada hikayesi benle ayni olan Eliffoo bu savasi biz kazancaz allahin izniyle kendini sansli gor yasinin kiymetini bil lutfen senden cok umitliyim azcik gayret
Ya biraz once yazmistim ne guzel silinmis yolayamamisim
Ben böyle gizli sakli yaziyorum birde silibdimi sinir oluyorum
Neyse herkese sevgiler saygilar dualariniz dualarimiz kabul olsun Amin
Hepinizi öptüm

kızlar işlerimi toparlayıp çıkacağım... herkese hayırlı cumalar Kızımın sınavı var pazar günü ankaraya gidiyorum... dün benden sonra döktürmüşsünüz ama şimdi okuyamıyorum.. Gelince okuyacağım çok şey var... Sizden uzak olacağım ve kaçıracaklarım için çok üzülüyorum.. kalbimsesiniz, duamdasınız... sizi çoook seviyorum... sevgi ve dua ile kalın hepiniz...

Ardaşlarım herkese günaydınnnnn

hergün sizi elimden geldiğince takip ediyorum fakat aranıza dahil olamyorum iş yoğun
eve gidincede yemek dinlenme kocişle zaman geçiyor

FATMA ANMIZIN ELİ ( MERYEM OTU) AYNIMIDIR
bana umreden getirmişlerdi otu ben adını Fatma anamızın eli olarak biliyorım böle sert bir bitki bir dalını kırıp suya atılıyor rengi dönüyor içiyorsun 7 gün boyunca ve artı 7 gün Meryem suresi okunuyor bana öle denildi ve ben yaptım

elifooo arkadaşım bu hafta paylaşımların beni çok üzdü hep dualarımda oldun arkadaşım sen değerlisin haddim değil kimsenin seni bu ruh haline getirmesine izin verme hayat senin hayatın kimle nerede nasıl mutlu olacağına sen karar ver kaynana görümce elti bunlar çokkk eskilerde kaldı yada ben öyle sanıyordum insanların hayata bakışı duruşu katkısı vicdanı bunlar değerlidir ama sanırım onlar bu insan olmanın özelliklerini unutup kaynana elti görümce gibi vasıf takıp seni yıpratmaya hak görüyorlar RABBİM EN KISA ZAMANDA GÖNLÜNDEN GEÇEN TÜM MURADLARINI VERSİN HANENE GÖNLÜNE HUZUR VERSİN

UMMMUM aldın mesajını ama hala gncye gidemedim gel bakalım arkadaşım hayırlısıyla bu arda sen dondurulmuş yumin yokmuydu
SELCAN güzel anne sen nasılsın
CMAS pozitif şekerim neka iyi yapmışssın botoks boya ohhh vallaha güle güle kullan bende düşünüyorum botoks
zeytunn duva nevser tutkucum alısalıs kışlar hepinizi kocaman sevgiyle kucaklıyorum

BREZEEY unuttunmu bizi ama gel anlat birazcık kızçeni umut ol bize hadi
BU ARADA ADINI YAZMAYA ATLADIĞIM ARKADAŞLARIM OLDUYSA KÜSMEK YOK İNANIN HEPİNİZ DUALARIMDASINIZ
HEPİNİZE GÜZEL KOCAMAN ÖPÜCÜKLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…