• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşlar selcanın hamile kalacağını kim söylemişti..şimdi aklıma geldide..sırada selcan var dedi gerçek oldu..:49::49:
soralım şimdi sıra kimde..benim aklıma cmas geldi..sizlerde söyleyin kızlar..:1::1:

kızlar nedir bu meryem otu ????

dediler ki hacdan gelirmiş ve sert bişey üstünde taşırmıssın ve haftada 2-3 defa sua konulurmus ve içilirmiş ??????

CANIM İNşallah doğal yoldan tez zamanda bebişin gelir. işte biz de öyle çılgınlaşmışsız o zamanlar, gerçi yine aynıyız, telefonla görüşüyoruz, hatta puyfnin bebişi bana gezmeye bilem geldi yaaaa teyzesi.... hem de taaa istanbuldan izmire... kızımız hep pek hızlıydı maşallahhh

tutkucum, ben bu işlere başlamadan erol tavmergenle ve irenbe den dilek aslanla görüşmüştüm. sonra kent hast. israel aruhla görüştüm.
içime sinen israel bey olmuştu. benim kadın doğum doktorum da zaten ona yönlendirmişti,
şimdi sana nasıl tavsiye de bulunayım düşünüyorum, öncelikle
1- hepsiyle görüş , içine hangisi siniyorsa onunla devam et.
2-izmirde ayrıca smryna ve ege özel tüp bebekten giden erdal aktan var. (hastane adını hatırlayamadım şmdi yazarım sonra)
ben irenbede dilek aslanı hiç sevmedim, zaten şu an da da oradan ayrılmış, kesin atmışlardır ordan, yaşı düyunca tavrı sevimsizdi. ama diğer doktorları iyidir mutlaka.... irenbe yi kuran dr israel aruh bu arada bilgin olsun. daha sonra ayrılıp ekibiyle kent hastanesine geçmiş.
erol beye gelince, onun hakkında çok olumlu konuşuluyor ama ben ona da ısınamadım.

bunlar seni etkilemesin , doktor hasta arasındaki elektrik çok önemli.... hangisine güvenirsen ona git bence. mesala bir de 9 eylül üniversitesi tüp bebek ekip başındaki doktorda kafama hep takılıyor, bu doktorun karısı da tüp bebekle çocuk sahibi olmuş, hem bayağı uğraşmışlar, aslında bizi en iyi o anlar diye düşündüm, ama artık buraya devam ettiğimden ona gidemedim hiç. sen topcilerden de araştır.. irenbe, israle aruh ve erol bey ile ilgili bilgiler var.
bir de hepsi için iyi konuşan da var, olumsuz konuşanda var, yani biraz da işimiz şans canım, umarım en doğru seçim olur

Teşekkür ederim canım:)

Selam,

Sanırım sen izmirdesin .

Ordaki tüp bebek merkezleri ( İrenbe vs. ) ve ege üniversitesi için görüşlerini alabilirmiyim ? Tşk,
canım yazdım, bir de muğladan geleceksin ya, otobuüs özel araç neyle gelcecksen ona göre yeri belirle kolaylık olsun. bunların hepsi başarılar . tabi ben kent derim. benim doktor izmirde kent, istanbulda memoriall , ingilterede de billmemmm ne demişti. bu beni etkilemişti, ama sana tavsiyem hep söylüyorum, yakın bulduğun güvenediğin doktoru seç. bu çok önemli.

arkadaşlar selcanın hamile kalacağını kim söylemişti..şimdi aklıma geldide..sırada selcan var dedi gerçek oldu..:49::49:
soralım şimdi sıra kimde..benim aklıma cmas geldi..sizlerde söyleyin kızlar..:1::1:
canım ben sana sırayı söyleyim mi. sırasıyla ümmü, alis, duova, hope, tutku, elifooo, cmas, güzbahar yaniiiiiiiiiiii hepimiz.
eskilere kıyak yaptım nasıl ammaa............. adını yazmadıklarım varsa özürrrrrr, yenileri tam bilemiyorum ya kızlar, tabloyu yapalım , bilcem sözzz
CANIM İNşallah doğal yoldan tez zamanda bebişin gelir. işte biz de öyle çılgınlaşmışsız o zamanlar, gerçi yine aynıyız, telefonla görüşüyoruz, hatta puyfnin bebişi bana gezmeye bilem geldi yaaaa teyzesi.... hem de taaa istanbuldan izmire... kızımız hep pek hızlıydı maşallahhh

tutkucum, ben bu işlere başlamadan erol tavmergenle ve irenbe den dilek aslanla görüşmüştüm. sonra kent hast. israel aruhla görüştüm.
içime sinen israel bey olmuştu. benim kadın doğum doktorum da zaten ona yönlendirmişti,
şimdi sana nasıl tavsiye de bulunayım düşünüyorum, öncelikle
1- hepsiyle görüş , içine hangisi siniyorsa onunla devam et.
2-izmirde ayrıca smryna ve ege özel tüp bebekten giden erdal aktan var. (hastane adını hatırlayamadım şmdi yazarım sonra)
ben irenbede dilek aslanı hiç sevmedim, zaten şu an da da oradan ayrılmış, kesin atmışlardır ordan, yaşı düyunca tavrı sevimsizdi. ama diğer doktorları iyidir mutlaka.... irenbe yi kuran dr israel aruh bu arada bilgin olsun. daha sonra ayrılıp ekibiyle kent hastanesine geçmiş.
erol beye gelince, onun hakkında çok olumlu konuşuluyor ama ben ona da ısınamadım.

bunlar seni etkilemesin , doktor hasta arasındaki elektrik çok önemli.... hangisine güvenirsen ona git bence. mesala bir de 9 eylül üniversitesi tüp bebek ekip başındaki doktorda kafama hep takılıyor, bu doktorun karısı da tüp bebekle çocuk sahibi olmuş, hem bayağı uğraşmışlar, aslında bizi en iyi o anlar diye düşündüm, ama artık buraya devam ettiğimden ona gidemedim hiç. sen topcilerden de araştır.. irenbe, israle aruh ve erol bey ile ilgili bilgiler var.
bir de hepsi için iyi konuşan da var, olumsuz konuşanda var, yani biraz da işimiz şans canım, umarım en doğru seçim olur

Teşekkür ederim canım:)

rica ederim tatlım............. ben senden çok umutluyom rezervin iyi. önemli olan o iyi yumiyi bulmak o kadar. sabır yani:36::36::36:

kızlar nedir bu meryem otu ????

dediler ki hacdan gelirmiş ve sert bişey üstünde taşırmıssın ve haftada 2-3 defa sua konulurmus ve içilirmiş ??????
Canim.ustte tasinmaz buyuk cunku ayrica onu 7 gun suya basip o suyu iciosun
Hehehhe elifooooo bana hamile dedi bilmiyom artik :))

Selcanın hamileliğini galiba zeytun diyodu!!!

ayyyyy harikasın !!! lakin bilmem ki!! ben en iyisi bir tabloyu göreyim... ya da ben kutumu açayım..Aslında varya ben de mirandayı hamile sanmıştım.. avatarı öyle olunca ! bir de şükürle olsun rabbim diye yazılı isminde.. tabi siz çok eskiden tanışıyorsunuz bilirsiniz de elifle ben sonradan geldik aranıza. bir de güzbahar var yepisyeni arkadaş! Ben de Miranda diyorum o zaman. Ama tabloya da göz atmam lazım tabii!!

kızlar, kendimi , pufy ve selcanı güncelledim.....
beni de beni ekleyin..

Son düzenleme:
canım yazdım, bir de muğladan geleceksin ya, otobuüs özel araç neyle gelcecksen ona göre yeri belirle kolaylık olsun. bunların hepsi başarılar . tabi ben kent derim. benim doktor izmirde kent, istanbulda memoriall , ingilterede de billmemmm ne demişti. bu beni etkilemişti, ama sana tavsiyem hep söylüyorum, yakın bulduğun güvenediğin doktoru seç. bu çok önemli.

canım ben sana sırayı söyleyim mi. sırasıyla ümmü, alis, duova, hope, tutku, elifooo, cmas, güzbahar yaniiiiiiiiiiii hepimiz.
eskilere kıyak yaptım nasıl ammaa............. adını yazmadıklarım varsa özürrrrrr, yenileri tam bilemiyorum ya kızlar, tabloyu yapalım , bilcem sözzz
rica ederim tatlım............. ben senden çok umutluyom rezervin iyi. önemli olan o iyi yumiyi bulmak o kadar. sabır yani:36::36::36:
:1::1: kıyak geçmişsin valla..biz transfer olana kadar yazı buluruz ..işallahda hamiş oluruz..:)) :49::49:
ayy evet canım senin isminde verildi..hadi hamileler çoğalsın..selcan ayağını sürü kızz..:))):49::49::49:

:1::1: kıyak geçmişsin valla..biz transfer olana kadar yazı buluruz ..işallahda hamiş oluruz..:)) :49::49:

ayy evet canım senin isminde verildi..hadi hamileler çoğalsın..selcan ayağını sürü bakemm..:)))

[table="width: 500, height:100, class: grid, align: left"]
[tr]
[td] NICKI [/td]
[td] YAŞI [/td]
[td] YAŞADIĞI YER [/td]
[td] FSH [/td]
[td] LH [/td]
[td] TSH [/td]
[td] AMH [/td]
[td] E2 [/td]
[td] SAT [/td]
[td] BAT [/td]
[td] ÇOCUK SAYISI [/td]
[td] SON DURUMU [/td]
[td] SORUN [/td]
[/tr]
[tr]
[td] breezey [/td]
[td] 42 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 8,82 [/td]
[td] 3,33 [/td]
[td] 1,53 [/td]
[td] 0,8 [/td]
[td] 220 [/td]
[td] 26-Haz [/td]
[td] 24-Tem [/td]
[td] hiç çocuğu yok , 1 kere tüp denemesi ve sonuç negatif [/td]
[td] 4 HAFTALIK HAMİLE – İLK BETA HCG 76,98 - ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUNN [/td]
[td] SEBEPSİZ İNFERTİLİTE [/td]
[/tr]
[tr]
[td] deti [/td]
[td] 43 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 10 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,16 [/td]
[td] 0 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 40 ve 41 yaşında kürtaj - 42 yaşında 10. haftada sona eren gebelik - 2013 şubatta kimyasal gebelik [/td]
[td] 21 haziranda 3 embriyo ile transferi oldu.en son beta hcg değeri 269,05 [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] SelcanKerem [/td]
[td] 41 [/td]
[td] Hollanda [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] ikiz çocukları var - 21 yaşında [/td]
[td] doğal yoldan hamile - 25 temmuz US günü [/td]
[td] SORUN YOK BEBEK VAR :)) [/td]
[/tr]
[tr]
[td] duova [/td]
[td] 41 [/td]
[td] İsviçre [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 23-Haz [/td]
[td] 18-Tem [/td]
[td] Hic cocugu yok,dogal yoldan hamilelik 2013- subatta 10 haftalik düsük.Tüp denemesi yok [/td]
[td] beklemede [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ummuseleme [/td]
[td] 42 [/td]
[td] Adana [/td]
[td] - [/td]
[td] 7 [/td]
[td] tiroid sorunu var [/td]
[td] 0,19 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 çocuğu var [/td]
[td] - [/td]
[td] REZERV AZLIĞI [/td]
[/tr]
[tr]
[td] lejena [/td]
[td] 43 [/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 12,9 [/td]
[td] 4,86 [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,36 [/td]
[td] 52,37 [/td]
[td] 12-Mrt [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 5. tüp denemesi - hamile [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hope73 [/td]
[td] 40 [/td]
[td] Almanya [/td]
[td] 5,38 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,2 [/td]
[td] - [/td]
[td] 5-Tem [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 3 tüp bebek denemesi - hamilelik sadece 3.cüde yasandi ama devam etmedi. Donasyon düşünüyor ,sonbaharı bekliyor [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] elfje [/td]
[td] 37 [/td]
[td] Hollanda [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 1,66 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 17-Haz [/td]
[td] 13-Tem [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 tüp bebek denemesi dondurulmuşlarla gebelik 12, hafta bebeğin kalbi durdu. 2. tüp bebek denemesi için Tükiye’ye gelecek [/td]
[td] Erkek infertilitesi [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ALISALIS [/td]
[td] 44 [/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 18 [/td]
[td] 8 [/td]
[td] - [/td]
[td]0,18[/td]
[td] 39 [/td]
[td] 8- Haz [/td]
[td] -[/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] mini tüp tedavisi görüyor .1 transferi var ,sonuç negatif .2 tane 8 hücreli dondurulmuş embriyo var [/td]
[td] GENEL SORUN : Rezerv azlığı ve/veya sebepsiz infertilite. ŞİMDİ Kİ SORUN : Endo. kalınlığı 5,7 mm 'yi geçmiyor. bu yüzden beklemede. [/td]
[/tr]
[tr]
[td] TUTKU34 [/td]
[td] 44[/td]
[td] İzmir [/td]
[td] 7,94 [/td]
[td] 1,22 [/td]
[td] 1,34 [/td]
[td] 2,36 [/td]
[td] 680 [/td]
[td] 29-Haz [/td]
[td] - [/td]
[td] çocuğu yok [/td]
[td] 1 kızı var 15 yaşında - 1. tüp bebek tedavisini görüyor şu an. [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] PUFFY [/td]
[td] 45[/td]
[td] İstanbul [/td]
[td] 8,1 [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] 0,24 [/td]
[td] - [/td]
[td]- [/td]
[td] - [/td]
[td] 1 oğlu var – normal gebelik [/td]
[td] ilk tüp denemesi negatif – 2. Tam isabet  24 haftalık hamile / Zeynep Bamya  [/td]
[td]yaş kaynaklı sebepsiz kısırlık [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Alarahan [/td]
[td] 43[/td]
[td] - [/td]
[td] 19 [/td]
[td] - [/td]
[td] 8 yıldır troid problemi var[/td]
[td] - [/td]
[td] 19[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] civan perçemi – aslan pençesi içiyor.arı sütü-bal-polen karışımı kullanıyor [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kuka [/td]
[td] 40[/td]
[td]Kazakistan [/td]
[td]- [/td]
[td] - [/td]
[td] 2,88 [/td]
[td] - [/td]
[td] -[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] -2 tup ve 2 aşılama negatif / hiç hamile kalamadı [/td]
[td] troid problemi var , ilaç kullanıyor
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] cmaas [/td]
[td] [/td]
[td] - [/td]
[td] [/td]
[td] - [/td]
[td] [/td]
[td] - [/td]
[td] [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] [/td]
[td] - [/td]
[/tr]
[tr]
[td] elifooo [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td]- [/td]
[td] - [/td]
[td] [/td]
[td] - [/td]
[td] -[/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td] - [/td]
[td]
[td] - [/td]
[/tr]
[/table]

:))

deneme yaptım, cmas,elifoyu ekledim , blgileri girebilirseniz ilave edersiniz kızlar... ben de çok bilmiyorum, kopyala yapıştır ile yapmaya çalıştım yani.

ümmiş hamilelik takvimin 4. hafta görünüyor bugün.. mens yakın mı ne durumdasın? Belki c.tesiye kadar mens olursan dr muayenen için de iyi olur.. genellikle mensin 3. günü çağırıyorlar ya!

Bakın aslında bu takvimler birbirimizi takip açısından da iyi oluıyormuş! Eğer takvim 5.haftadan sonra uzarsa hemen anlarız di mi? ya da hamiledir ya mensi çok gecikmiştir diye:51::51::51::51::51::51::51::51::51::51:

ok anladım ve ben istedim çünkü tedaviye başlandı bende

inşallah iyi olucak benim kızlarım olucak biliyorum :))) bir parçasını üstümde taşıycam :))))

babalarını mahvetcezzzzzzzzz :)))))))

deneme yaptım, cmas,elifoyu ekledim , blgileri girebilirseniz ilave edersiniz kızlar... ben de çok bilmiyorum, kopyala yapıştır ile yapmaya çalıştım yani.

eline sağlık ama bende bilmiyorummmm amannnnnn nasipse olur inşallah hepimizzzzzz 2014 hamişleriyiz biliyorum ben bu topiktn bu sane çok hamile varrrrr halay çekicezzzzzzzzzzzzzz

ayy ne kadar kalabalik burasi masallah topigimize:nazar:

kizlar bana ilk acmila soyledi almanyadan olan arkadasimiz. ben hissediyorum hislerimde hic yanilmam selcan ilk hamile kalicak demisti.
zeytunn arkadasimiz once beni sonra fikrini degistirip nevser demisti:9:

ay kimin once sonra hamile olacagi onemli degil yeterki butun herkes hamile kalsin ve Rabbim sonuna erdirsin. hamile kalinmakla bitmiyor ki:50:

meryem otuna gelince ben bunu ilk defa diger bir topikte yeliz diye bi arkadastan duymustum. nasil eline gecti bilmiyorum ama yuzugunun icinde sakliyormus hamile oldugunu ogrendigi gun meryem otu yerinde yokmus ki 1 saat oncesinden kontrol etmis duruyoru mu diye. esas surpriz kendisinin ikize hamile olmasi su an:nazar:

aliscim ikinci tabloda benim eski hamileligimde ki us gunu duruyor. yinede emek verdigin icin sagol canimin ici.

-yaş yıl itibariye 43 (ama 12 gün sonra yıl itibariyle 44)
-1 çocuk var..
-ekim= 1 tüp deneme kasım= 2. tüp deneme aralık naturel
-1 tüp tıkalı (geçen yıl)
-SAT:7 ARALIK 2013
-BAT: 9 AY SONRA
-BEKLENMEYEN ADET TARİHİ:4 OCAK 2014
-DEĞERLERİM İYİ.. (Ama hiçbirini bimiyorum hepsini hastanede bıraktım..Ama bundan sonra öğreneceğim)

Ha bir de birşey sorayım size bu değerler foliküler dönem değerleri mi herkesin, yoksa luteal faz değerleri mi?
Siklusun hangi döneminde olduğuna göre değişen normal değer skalası var ya o yüzden soruyorum..

Selcanın hamileliğini galiba zeytun diyodu!!!

ayyyyy harikasın !!! lakin bilmem ki!! ben en iyisi bir tabloyu göreyim... ya da ben kutumu açayım..Aslında varya ben de mirandayı hamile sanmıştım.. avatarı öyle olunca ! bir de şükürle olsun rabbim diye yazılı isminde.. tabi siz çok eskiden tanışıyorsunuz bilirsiniz de elifle ben sonradan geldik aranıza. bir de güzbahar var yepisyeni arkadaş! Ben de Miranda diyorum o zaman. Ama tabloya da göz atmam lazım tabii!!

beni de beni ekleyin..
Elifcim ve cmascim Agziniz bal yesin inşallah. Rabbim benim ivin dusunduklerinizi alniniza yazsin tez vakitte aminnn
Hamile degilim.suan ama inşallah allah agzindan duysun ve gercek.olsunnn

bilmem öyle geçti içimden öyle dedimmmmm :))))))[/QUOTE]

ok anladım ve ben istedim çünkü tedaviye başlandı bende

inşallah iyi olucak benim kızlarım olucak biliyorum :))) bir parçasını üstümde taşıycam :))))

babalarını mahvetcezzzzzzzzz :)))))))

Rabbim gönlünden geceni hayirlisiyla alnina yazsin kuzumm

Back