- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #66.121
ohhh çok şükür canım,sana demiştim,korkma lütfen,savaşçı o annesiKizlar bebisim yasiyormus cok sukur kalp atisini duyduk. Fakat kesenin etrafinda kanlanma varmis, bir hafta yat yine goreyim haftaya dedi doktor. Eve donusumu iptal edecegim; artik haftaya karar verilecek ne durumda olduguna.
Doktor riskli ama kanlanma cok kotu biryerde degil dedi; yani biraz rahatlatti.
Asprini ve omegayi birakiyorum simdilik; kani sulandirdiklari icin.
Kanama kendisini atar illa ki ufak ufak korkma ama dunku gibi ful kirmizi yogun olursa yine hemen gel dedi.
ohhh çok şükür canım,sana demiştim,korkma lütfen,savaşçı o annesi
Aynen iyice dinlen vc dışında çok kalma inşallah bir şey olmayacakSagol canim, sukur gercekten, artik beni kimse kaldiramaz yataktan ☺
çok zorlu ve uzun bir süreç hamilelik,sabır istiyor gerekten,Allah yardım etsin canım,Rabbim korusun bütün yavrularıVallahi dogrusun, bir dogarsa hayirlisiyla adak yaptim bu kadar afetten sonra
Ama omrumden omur gitti dunden beri
Annem de yapmış , ablam da yaptı. Düşük tehlikesi varsa ılık bir bardak suya bir yemek kaşığı nişasta karıştırıp için.Kizlar bir saat once birden sakir sakir kanama basladi. Hic agrim yok ama bir pedi doldurdum. Hastaneye gittim ultrasona baktiramadim ama progesteron igne yaptirabildim zar zor. Illa dusuk mudur her kanama? Cok korkuyorum... ne olur dua edin bana...
Dr demedi ben de sormadım ama arı sütü kullanmayı düşünüyorum. Siz kullandınız mı?Hayıt tohumu ile Aslan pençesini bende kullanmıştım,FSH ı 3’e düşürmüştüm o ikisiyle,hamile kaldığım ayda kullanmıştım ama bitkilerden olduğunu düşünmüyorum,tabi önemli olan rezerv zaten.Bir de size tavsiyem rezerv sorununuz varken asla çörekotu kürleri kullanmayın,kalan yumurtalarınız da boşa gider,bir de kist yapıyor o,kesinlikle önermem..
Kizlar bebisim yasiyormus cok sukur kalp atisini duyduk. Fakat kesenin etrafinda kanlanma varmis, bir hafta yat yine goreyim haftaya dedi doktor. Eve donusumu iptal edecegim; artik haftaya karar verilecek ne durumda olduguna.
Kanama kendisini atar illa ki ufak ufak korkma ama dunku gibi ful kirmizi yogun olursa yine hemen gel dedi.
Biraz gec okuyorum mesajlarını yeni gördüm. geçmiş olsun Allahın izniyle birsey olmaz.rahimde kanama alanıymış neyseki.dinlen bol bolKizlar bebisim yasiyormus cok sukur kalp atisini duyduk. Fakat kesenin etrafinda kanlanma varmis, bir hafta yat yine goreyim haftaya dedi doktor. Eve donusumu iptal edecegim; artik haftaya karar verilecek ne durumda olduguna.
Bu çok güzel bi haber canım,demekki bebeğin sana çok sıkı tutunmuş şükür :)) Çok sevindim gerçektenKizlar bebisim yasiyormus cok sukur kalp atisini duyduk. Fakat kesenin etrafinda kanlanma varmis, bir hafta yat yine goreyim haftaya dedi doktor. Eve donusumu iptal edecegim; artik haftaya karar verilecek ne durumda olduguna.
Arı sütü,polen,propolis karışımı kullanmıştım.Dr demedi ben de sormadım ama arı sütü kullanmayı düşünüyorum. Siz kullandınız mı?
Ben de yasadim benzer bir durum, kanamanin tamamen bitmesi 5-6 haftayi buldu. Ben surekli istirahat etmistim. Su an pasam 3,5 yasinda icerde uyuyorKizlar bir saat once birden sakir sakir kanama basladi. Hic agrim yok ama bir pedi doldurdum. Hastaneye gittim ultrasona baktiramadim ama progesteron igne yaptirabildim zar zor. Illa dusuk mudur her kanama? Cok korkuyorum... ne olur dua edin bana...
Hayırlı olur insallah.Benim transferim 20.günümde yapıldı.Sanırım bu kişiye göre değişiyor o yuzden içiniz rahat olsun.Sıkı sıkı tutunur bebeğiniz insallahMerhabalar,
Dondurulmuş embriyo tedavisine başladım. Bugün (Cuma) adetimin 16. günü. Rahim kalınlığı 7.7 mm çıktı ultrasonda. 14 gündür kullanıyordum estrofemi. Pazartesi günü doktor 8.5 mm'ye çıkmazsa iptal edecek transferi. Pazartesi adetimin 19. günü olacak.. Biraz geç mi oluyor? Rahmin kabul edebilirmişiz geçmez mi? Ne düşünüyorsunuz hanımlar? Sizin adetinizin kaçıncı gününde olmuştu dondurulmuş embriyonun transferi?
Bence transferde önemli olan gün değil rahim kalınlığı bence kabul edilirligi bu belirliyor o nedenle rahat olun bence mesela taze transferde 5.gun transfer ediliyor 20 21.gune denk geliyor sanırım o nedenle rahat olun önemli olan pazartesiye uygun kalınlıkta olmasıMerhabalar,
Dondurulmuş embriyo tedavisine başladım. Bugün (Cuma) adetimin 16. günü. Rahim kalınlığı 7.7 mm çıktı ultrasonda. 14 gündür kullanıyordum estrofemi. Pazartesi günü doktor 8.5 mm'ye çıkmazsa iptal edecek transferi. Pazartesi adetimin 19. günü olacak.. Biraz geç mi oluyor? Rahmin kabul edebilirmişiz geçmez mi? Ne düşünüyorsunuz hanımlar? Sizin adetinizin kaçıncı gününde olmuştu dondurulmuş embriyonun transferi?
Merhabalar,
Hayırlı olur insallah.Benim transferim 20.günümde yapıldı.Sanırım bu kişiye göre değişiyor o yuzden içiniz rahat olsun.Sıkı sıkı tutunur bebeğiniz insallah
Sağol arkadaşım cevabın içinProgesterona baslamadiysa hicbirsey farketmiyor canim rahat ol. 27-28. gune kadar uzatilanlar var. Progesterona basladigi gunden bes gun sonra olur transfer, eger 5. gun embryosu ise tabi. Eger rahim kalinlasmazsa iptal etmek daha mantikli; yazik gunah tutacak bir embryonun sirf bu yuzden ziyan edilmemesi lazim. Bence doktoruna guven.
Benim progesterona basladiklari gun 11 mm idi dusun... 16 ya da 17. gunumdu, transfer de sanirim 21 ya da 22. gundeydi. Benim hatta doktorum olmadigi icin gunumde bir gun de o yuzden geciktirmisti kendi girebilsin diye transferime. Icin rahat olsun o gunun gecikmesi muhim degil progesterona baslamadiktan sonra.
Bir de bol bol nar suyu iyi diyorlar; ben yemistim hergun; ama fayda etti mi bilemiyorum. Zarari olmaz, bol bol antioksidan.
Sağol arkadaşım cevabın için
Ama benim hiç bir zaman oralara çıkmıyor ki
Yok bende problem olmamıştı.inanın ben tedavi boyunca ne rahim kalınlıgı,ne yumurta buyuklugu,ne kan degerleri sonucları hiçbir zaman sormadım doktoruma.Öğrenip de stres yapmaya gerek duymadım.doktoruma cok guvenıyorum kalınlık iyi derdi transfer gunu soylerdi.Sadece ben estrofem kullanamadım aşırı çarpıntı ve bulantı yaptı.Climara fort bant kullandım.Sağolun cevabınız için, inşallah!Sizin kalınlaşmada problem olmamış herhalde, ne güzel! Hatırlıyor musunuz transferinizin kaç mm ile yapıldığını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?