• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

zaten bunlara bakınca dr yumurta olmayincada olmaz diyip uğraşma diyorlar en azından benim böyle oldu en son gittim dr e2 bakinca olmaz dedi boşa ugrasma canına parana yazık dedi
kaç çıktı da e2 doktor uğraşma dedi,bir de tek başına e2 yeterlimi bu kadar kesin konuşmak için

fsh mu falanda oldu e2 60 çıkmıştı onu tekrar ettirdi sonrasında oda uğraşma dedi yoruldum ama eşim sin bir dr daha gidelim diyor :silah:
adetin 3.günü yapılan testte e2 için 50 altı iyi diyorlar,çok aşırı yüksekte değil yani,çok iddialı bir söz,boşa uğraşma kelimesi,
evlilik birlikte çıkılan bir yol kuzum,sen yorulduğunda o destek,o yorulduğunda sen destek,
eşin istiyorsa onun için denemelisin,zaten senin de istediğinden eminim ama süreç artık yoruyordur eminim
,kaç yaşındasın

adetin 3.günü yapılan testte e2 için 50 altı iyi diyorlar,çok aşırı yüksekte değil yani,çok iddialı bir söz,boşa uğraşma kelimesi,
evlilik birlikte çıkılan bir yol kuzum,sen yorulduğunda o destek,o yorulduğunda sen destek,
eşin istiyorsa onun için denemelisin,zaten senin de istediğinden eminim ama süreç artık yoruyordur eminim
,kaç yaşındasın
E2 hangi doktordan bakılıyor? Endokrin mi? Östrojen seviyesini mi ölçüyor?

kadın doğum adetin 3.günü bakılan testlerde bakıyor,estradiol yazıyor,
Çok teşekkür ederim. Adetim bitti. Yenisinde baktırayım. Hastanede yumurta rezervi bakıyor musunuz dedim. Adetin 3. Günü gel dedi doktor. İnternetten okuduğuma göre herhangi bir günde kan verip oluyormuş. Hangisi doğru bilginiz var mı ?

Çok teşekkür ederim. Adetim bitti. Yenisinde baktırayım. Hastanede yumurta rezervi bakıyor musunuz dedim. Adetin 3. Günü gel dedi doktor. İnternetten okuduğuma göre herhangi bir günde kan verip oluyormuş. Hangisi doğru bilginiz var mı ?
benim bildiğim rezervlere herhangi bir gün de bakılıyor ama hiç yaptırmadım,ama özellikle adetin 3.günü gel dediyse o gün git bence,bildiği bir şey vardır ya da bu diğer fsh,lh,e2 gibi testlere adetin 2.veya 3.günü bakıldığından belki hepsine birden bakılsın diye o gün için gel demiş olabilir

Merhaba gerek yokmuş sabah laptop götürmedik. Çin ne gitme söz konusu olursa da gitmiyorum bana ne ne yaparsanız yapın diyeceğim . Korkuyorum işte sonra bebek düşünce kimse demiyor ki bu kadında zor şartlarda çalışıyor diye. El alem kısır falan diyor, kaldı ki bu yaşta kısır olmakta normal ama milletin ağzı torba değil.
Cok iyi düşünmüşsün aynen öyle

Merhaba,kaybınızı hatırlıyorum çok üzülmüştüm.Toparlanıp yola devam etmeniz çok güzel.Ben de geçtiğimiz şubat ayında 41 oldum ve amh:0.72 fsh:11.5 6 ay önce en fazla 3-4 yumurta gözüküyordu onlardan da sadece 1 tanesi büyüyordu.Ben bu süreç içinde pek çok takviye aldım ve en son 10 yumurta görüldü ve 5. Güne giden 4 yumurta elde ettik.Çok kısa bahsedeyim;L-arginin,ubiquinol,selenyum,zinc,restevatrol gibi takviyeler kullandım.Bol balık yedim,şekerden uzak durdum.Paketli hiçbir gıdayı evime sokmadım ve hergün yürüdüm.Ayrıca arısütü polen kullandım.Benim size nacizane tavsiyem lütfen vakit kaybetmeden bir tüp bebek uzmanına gidin ve tüp bebeğe başlayın.Kendimi sıkmak istemiyorum onu ye bunu yeme yapmak istemiyorum demişsiniz ama ne yazık ki yaşımız gereği böyle bir şansımız yok!Bana en son kontrolümde doktorum her ne yapıyorsanız lütfen devam edin dedi:)Bol şanslarınız olsun inşallah yüzünüz bu sefer gülsün.Sevgiler.
Doktorunuz kim acaba hamilelik gerçekleşti mi. Ben de 43 yaşındayım amh 0.1 çıktı doktor tüp bebek şansın bile yüzde 5 dedi. Tedaviyi üstlenmek istemedi.şimdi sabah akşam hayıt tohumu çayı içiyorum. Aç karnına hayıt tohumu çayı ve çörek otu yapı içiyorum. Testere dişli aslan pençesi çayı birdedeğerlerim fsh 17.70 amh 01.estrafşol 32

Bebeğinizi kaybetmenize çok üzüldüm inş. en kısa zamanda bebeginize kavusursunuz.bende arı sütü tavsiye edeceğim.yanında hakiki bal polende olabilir.vitaminler ve bunlar hepsini kullanmıştım.sizin neden böyle oldu acaba sebebi ne imiş ? 40 yaşa girerken ilk tedavinizde hamile kalırsınız bence de.inş. tüm arkadaşlarimın
da hemen bebegi gelsin. F Fundukfunduk ben 43 yaşın başında 3 ay havuz yaptım 43.5 da hamileydim.ins. seninde hemen olur.
Arı sütü toros yaylası mersinin organik sertifikalı egriçayır dan 1500 mg.lık ampul kullanın.veya o yöreden yerli üreticiden alın.arı sütü yumurta kalitesini baya arttırıyor.
Aslında sizin belki tüm bunlarada ihtiyacınız yok çünkü bir arkadaşım 39 yaşında ankarada ünv. Hastanesinde ilk denemede hamile kaldı.bunların hicbirini yapmamıstır bu konularda cahildi ama cahillik mutluluğu getirebiliyor.ins. herkes onun kadar şanslı olur.ne içerseniz icin bunlar arkadaşlarimın hepsine bebisini getirsin önemli olan bu.arkadaşlarımız beklemeyin demis bence de beklemeyin durumunuz zaten iyiyken tüp bebek daha da kolay olacaktır.ngs ye de gönderin arkadaşimın yazdığı gibi. dr.lara zaman mekan fark etmiyor.sen gelicen ben transfer edeceģim diyor çoğu
Feraye 35 merhaba ben de 43 yaşında yım 1 kızım var. İkinci çocuk için doktora gittim Amh 0.1 fsh 17.70 estradiol 32 çıktı senin yumurta rezervleri az kalite düşük dedi. Benim ısrarı la tüp bebekte tedavisi için estrofem verdi. 2 gün kullandım 2 gün sora Dr aradı ve ben bu amh değeri ile tedavi etmek istemiyorum dedi para ve zaman kaybı olur senin içinde dedi. Ben de henüz başka bir doktora gitmedim. Erken menopaza yaklaşmasın dedi. Adet görüyorum aslında. Benim de bir umudum olabilir mi acaba kızım kardeş çok istiyor kendimi çok çaresiz hissediyorum. İstanbuldayım ben de öneriniz var mı. Birde hayıt tohumu ve testler dişli aslan pençesi içiyorum çörek otu yağı ile. Acaba Omega arı sütü aynı anda içilebilir mi bilgin iz varmı. Yardım edin lütfen önerilerinize ihtiyacım var.

,kaç yaşındasın
hkimi dr uğraşmak gerek dedi kimisi donor dedi yanını kadar yoruldumki arkadaşım 41 yasindayim

hkimi dr uğraşmak gerek dedi kimisi donor dedi yanını kadar yoruldumki arkadaşım 41 yasindayim
yani bence maddi durum elverdiğince denemeye devam etmeli,benim teyzem 42 yaşında kendiliğinden hamile kaldı,çünkü kafasında bebek yoktu,fsh kaç çıktı,rezervlerim iyimi diye düşünmüyordu,bu iş gerçekten strese girince daha zorlaşıyor,bana doktorum demişti,bu işi kafana takmazsan olur,benim çok hastam var evlatlık edindikten sonra hamile kaldılar,yıllarca çocuk için uğraştıktan sonra,çünkü artık bitmişti o iş kafalarında dedi,ben klüpte buna benzer şeyleri okudum,bence yaşın daha genç,maddi imkanın elverdiğince manen biraz zorlansan da her yolu denemelisin bence,elimizden geleni yapıp Allaha tevekkül etmeliyiz,kaderde ne varsa o olacak canım

yani bence maddi durum elverdiğince denemeye devam etmeli,benim teyzem 42 yaşında kendiliğinden hamile kaldı,çünkü kafasında bebek yoktu,fsh kaç çıktı,rezervlerim iyimi diye düşünmüyordu,bu iş gerçekten strese girince daha zorlaşıyor,bana doktorum demişti,bu işi kafana takmazsan olur,benim çok hastam var evlatlık edindikten sonra hamile kaldılar,yıllarca çocuk için uğraştıktan sonra,çünkü artık bitmişti o iş kafalarında dedi,ben klüpte buna benzer şeyleri okudum,bence yaşın daha genç,maddi imkanın elverdiğince manen biraz zorlansan da her yolu denemelisin bence,elimizden geleni yapıp Allaha tevekkül etmeliyiz,kaderde ne varsa o olacak canım
ne güzel yasmışsın sağol canım haklisin hamdolsun imkanım yerinde bende bu tür yaşanmışlıklar duymuştum tabiiki stresin çok faktörü var mesela ilk fsh 6.5 idi benim dr iyi demişti merak ettim.kasindim internetten araştırdım fsh rezerv lh derken aa 2 ay sonra 12.5 sonra 20 18 25 ... sonu gelmedi illaki stresten düşünüyorum prp mi başka dr mu bilemiyorum artık birde 2 defa histeroskopi oldum ilkinde içinde 1.5 mitre rahat vardi gazlı bez bağırıp inlemesem eşim dr zorla getirmese odaya çıkıp gidiceklerdi off neler yasadim

ne güzel yasmışsın sağol canım haklisin hamdolsun imkanım yerinde bende bu tür yaşanmışlıklar duymuştum tabiiki stresin çok faktörü var mesela ilk fsh 6.5 idi benim dr iyi demişti merak ettim.kasindim internetten araştırdım fsh rezerv lh derken aa 2 ay sonra 12.5 sonra 20 18 25 ... sonu gelmedi illaki stresten düşünüyorum prp mi başka dr mu bilemiyorum artık birde 2 defa histeroskopi oldum ilkinde içinde 1.5 mitre rahat vardi gazlı bez bağırıp inlemesem eşim dr zorla getirmese odaya çıkıp gidiceklerdi off neler yasadim
bak aynen dediğimi yaşamışsın,6,5 fsh şahane bir değer,mesela ben hiç amh baktırmadım,gittiğim doktorların hiçbiri baktır demedi,neden baktırayım ki,elimden gelen bir şey var mı düşük çıktığında,zaten ben yumurtalar sağlıklı olsun diye elimden geleni yapıyorum(sigara dışında :((( ) yani sağlıklı besleniyorum,arı ürünleri kullanıyorum vs.vs.şimdi ben gideceğim, öğreneceğim, düşük çıkacak canım sıkılacak,hormon değerlerim zaten oynak iyice oynayacak faallann filann,
kürtaj sonrası çok sıkıntı yaşadım,lekelenmeler,adet gecikmesi,azalması,koyu gelmesi,adet olur olmaz koşup hormonlarıma baktıracağım demiştim,adet oldum,gitmedim,akışına bırakmayı düşünüyorum biraz,kilo vermeye çalışacağım,sağlıklı besleneceğim falan,
yani prp konusunda pek bir şey diyemeyeceğim,durumun iyiyse denemeye değer,yani şu var canım,en azından bir kaç sene sonra düşündüğünde , kaderde bir evlat yoksa bile,vicdanen rahat olmalı insan,şunu da yapmalıydım,yaptırmalıydım dememeli,şu an ki doktorun kim

bak aynen dediğimi yaşamışsın,6,5 fsh şahane bir değer,mesela ben hiç amh baktırmadım,gittiğim doktorların hiçbiri baktır demedi,neden baktırayım ki,elimden gelen bir şey var mı düşük çıktığında,zaten ben yumurtalar sağlıklı olsun diye elimden geleni yapıyorum(sigara dışında :KK43:(( ) yani sağlıklı besleniyorum,arı ürünleri kullanıyorum vs.vs.şimdi ben gideceğim, öğreneceğim, düşük çıkacak canım sıkılacak,hormon değerlerim zaten oynak iyice oynayacak faallann filann,
kürtaj sonrası çok sıkıntı yaşadım,lekelenmeler,adet gecikmesi,azalması,koyu gelmesi,adet olur olmaz koşup hormonlarıma baktıracağım demiştim,adet oldum,gitmedim,akışına bırakmayı düşünüyorum biraz,kilo vermeye çalışacağım,sağlıklı besleneceğim falan,
yani prp konusunda pek bir şey diyemeyeceğim,durumun iyiyse denemeye değer,yani şu var canım,en azından bir kaç sene sonra düşündüğünde , kaderde bir evlat yoksa bile,vicdanen rahat olmalı insan,şunu da yapmalıydım,yaptırmalıydım dememeli,şu an ki doktorun kim
bende senin gibiydim vitaminler arı sütü bal neler neler kullandım sonra bıraktım kilo vermeye çalışıyorum sadece cylo içiyorum adet olmak için senin gibiyim sigara içmesem iyi olcak amma

bende senin gibiydim vitaminler arı sütü bal neler neler kullandım sonra bıraktım kilo vermeye çalışıyorum sadece cylo içiyorum adet olmak için senin gibiyim sigara içmesem iyi olcak amma
bu hayıtla testere dişli aslan pençesini iç,saraçoğlu kürlerini yap bu arada,fsh düşer inşAllah ki düşüyormuş,o zaman adeti de kendiliğinden olursun inşAllah

bu hayıtla testere dişli aslan pençesini iç,saraçoğlu kürlerini yap bu arada,fsh düşer inşAllah ki düşüyormuş,o zaman adeti de kendiliğinden olursun inşAllah
soğan kürüne baslamaknistiyorum ama adetliykenmi ne zaman başlasam ki sen hiç denedinmi bu ay ilaç almak istemiyorum hem ramazanda orucumu tam tutarım diyorum

soğan kürüne baslamaknistiyorum ama adetliykenmi ne zaman başlasam ki sen hiç denedinmi bu ay ilaç almak istemiyorum hem ramazanda orucumu tam tutarım diyorum
adet bitince 2-3 gün sonra başlanıp,sabah akşam içiliyor aç karnına,adet olmayanları sormuşlardı saraçoğluna hemen başlasın demişti,yani 2 kür şeklinde uygulandığı için bu ay başlasan ilk kürü halledersin de,ikinci kür ramazana denk gelir,o da zor olabilir senin için,ben içtim kürtajdan sonra,enfeksiyon falan kapmayım diye,yani saraçoğlu sağlıklı bir insanın bile 6 ayda bir yapması gerektiğini söylüyor,zararı olmaz bence,ramazandan sonra mutlaka dene,bu arada da bitkilere devam et bence

adet bitince 2-3 gün sonra başlanıp,sabah akşam içiliyor aç karnına,adet olmayanları sormuşlardı saraçoğluna hemen başlasın demişti,yani 2 kür şeklinde uygulandığı için bu ay başlasan ilk kürü halledersin de,ikinci kür ramazana denk gelir,o da zor olabilir senin için,ben içtim kürtajdan sonra,enfeksiyon falan kapmayım diye,yani saraçoğlu sağlıklı bir insanın bile 6 ayda bir yapması gerektiğini söylüyor,zararı olmaz bence,ramazandan sonra mutlaka dene,bu arada da bitkilere devam et bence
soğan kürü istememin nedeni çok afedersin adet olduğunda sanki çürük gibi koku oluyor acaba diyorum iltihapmi var olmazsa bu adettennsonra ben başlayayım ramazanda sahur iftar yaparim içerim inşallah canım sende inşallah tez vakitte anne olursun

soğan kürü istememin nedeni çok afedersin adet olduğunda sanki çürük gibi koku oluyor acaba diyorum iltihapmi var olmazsa bu adettennsonra ben başlayayım ramazanda sahur iftar yaparim içerim inşallah canım sende inşallah tez vakitte anne olursun
amin canım inşAllah,hepimiz sağlıkla sağlıklı evlatlarımıza kavuşalım :dua:bir de enfeksiyondan şüpheleniyorsan acı elma yağı da çözüm oluyormuş,bi araştır istersen,bu sayfada da yapanlar var,baya temizliyormuş içeri tarafı,tamponla aşağı taraftan koyarak yapılıyor,yapmadım ama okudum aklında olsun

Back