Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşım sen nerde oturuyordun ??? ne olur kusura bakmayın böyle ara ara belki aynı soruları soruyorum ama kafam gerçekten çok karısık :)))

Ben sakaryadayım canım... burada bu konuda dr yok... istanbula gideyim dedim ama sanırım doğru yere düşmedim... sonuçta nasip değilmiş ama bilinçlenince üzülüyor insan...

Elifcim ve cmascim Agziniz bal yesin inşallah. Rabbim benim ivin dusunduklerinizi alniniza yazsin tez vakitte aminnn

bilmem öyle geçti içimden öyle dedimmmmm :))))))

Rabbim gönlünden geceni hayirlisiyla alnina yazsin kuzumm[/QUOTE]

aminnnnnnnnnn hepimize inşallah hayırlı ise nasip etsin rabbim :))) bizlerin emeklerini boşa çıkamasınnnn aminnnnnnnnnnnnn

Ben sakaryadayım canım... burada bu konuda dr yok... istanbula gideyim dedim ama sanırım doğru yere düşmedim... sonuçta nasip değilmiş ama bilinçlenince üzülüyor insan...

kızlar ben varya kesin kafayı yedim :)))) güzbahar sakarya da baktım diye birşey yazmıştı ...bende sandım ankarada kızılay da sakarya caddesi var orda :)))) o yüzden sordum siz nerde yaşıyorsunuz diye :))))) knedime ankaralı arkadaş arıyorummmmmm

valla buda 2. recai kutan vakkası oldu ..................

Öyle arkadaşım, ben transfere çok az kala kk yı keşfettim doğal olarak dr.ler ne dediyse onu yaptım... ama içimde hep bir eksiklik hissi vardı... özellikle sperm testini sonra yapmaları beni çok tedirgin etmişti...bilmiyorum ki bu tedirginlikle belki de kendimi bebişe kapadım... çok stres oldum çünkü...

allah kkdan ve burada bulduğum dostlardan razı olsun... regl olmayı bekliyorum şimdi gidip listede yazılı bütün testleri yaptıracağım.. Ama birde iyi bir dr. bulmam lazım sakaryada..

rabbim en iyisini bilir herşeyde hayır vardır ... herşeyin sebebi vardır daha iyisi için bekletiyordur ..... iyice araştır canım benim içine ne siniyorsa o olur... bende o kadar kasarak kendimi bulmaya çalıstım ki anlatamam ama sonra oluruna bıraktım gönlüm kimi istediyse ona gittim :)))))

hakkında hakkımızda hayırlısı olsun :)))))9

Selam arkadaşım... herşeyi oluruna bırakmakta fayda var bence de... allah bir hücreye nefes verecekse verecek zaten, bizim alnımızda anne olmak varsa bunun önünde kimse duramaz... İnşallah allah bu yazıyı bize yazmışdır... ve bize de yaşatır... sevgi ve dua ile kal arkadaşım

Selcanım allah razı olsun duaların için... ben sürekli okuyorum yasin, meryem, fetih sürelerini ve bebeğim olana kadar da okumaya kararlıyım... ancak geçen akşam karar verdim benim bebişim olmasa da buradaki arkadaşlarımın bebeişi olana kadar okumaya devam edeceğim diye... okumalarımda hepinize dua ediyorum inşşallah rabbim kabul eder...

Bu arada mücadeleye devam tabiki... dün akşam eşim kk. ya girmemi yasakladı.. bu konuyu kapattık sen hala buraları okuyosun, diyerek... Moralim bozuluyormuş, hasta olacakmışım falan...Ben de ona sen kapatabilirsin ama ben kapatmadım... senden de bir talebim yok, dedim.. anlayacağın sonuna kadar mücadele edeceğim... herşeyden öte rabbim vermek isterse eşime mi soracak

Elifim allah bu kadar darlığa bir ferahlık da verecek inşallah... söyleyecek söz bulamadım valla... herşeyin de bir sınırı olmalı... sana dualarım sadece bebiş için değil canım, allah eşine de merhamet versin ve bu harika kadını artık üzmesin diye aynı zamanda...

Canim bana hastanede tanistigim bir bayan verdi ama hac dan geliyor mus bu ot giden olursa mutlaka aklinda olsun bende hamile kalinca yardimcimin eltisine verdim onda da kaldi isten de ayrildigi.icin haberim yok

Sendende allah razi.olsun hepiniz duamdasiniz.bu aciyi ancak yasayan bilir cunku

Rahim.filmi falan da mi cekilmedi [/QUOTE]

O zaman hacca ümreye giden biri olur inşşallah da oralardan getirtelim.. Rahim filmi de çekilmedi arkadaşım... dediğim gibi sadece fsh ve e2 yaptırdılar o kadar... valla söylemesi bir de dünyanın parasını aldılar... ama umut işte ne çare...

keşke daha bilinçli olsaydım...

arkadaşlar selcanın hamile kalacağını kim söylemişti..şimdi aklıma geldide..sırada selcan var dedi gerçek oldu..
soralım şimdi sıra kimde..benim aklıma cmas geldi..sizlerde söyleyin kızlar..

benim aklıma elifooo geldi ilk başta... cmas da ikinci olacak sanki... hadi inşallahhhh...:))

İnnnşallahh arkadaşım ya.... 2014 te olsun da birkaç ay sonra olsun razıyım valla.... bugün öğle ezanında o kadar dua ettimki... allah kabul edecek... öyle hissediyorum... hepimiz hamile olacağız... çoğunuz yaşamışsınız bende yaşamak istiyorum... bebeğimi içimde hissetmek istiyorum... onunla konuşmak iastiyorum... ona hazırlanmak,,, onu yaşamak onu yaşatmak istiyorum... rabbim büyük... inşaaallaaah... eşimde normalde istemese de aslında korkusu kendinde kaynaklı ... ilk çocuğu 5 yıllık tedaviyle olmuş.. sonra 2 kez kanser tedavisi görmüş... aslında kızının istememesi bahane.. içinde biryerler o da istiyor... tüp sırasında benden önce isim bile bulmuştu... neyse ağlıyorum sanırım... çok öptüm hepinizi.... şimdilik bye...

kiz elif bayiliyorum sana ben ya vallaaaaa....

Allahim hepimizin dualarini kabul etsin insallah....canim benim cok opuyorum seni icimden geldi

canım benimmmm :))) çok sağol allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ama inan içimde öyle bir his var ki çok güzel olucak zamanı geldi bence benim le buluşucak güzel kızlarımmmmmmmm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…