Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

FSH ınıza bir baktırmadan keçiboynuzu kullanmayın çünkü keçiboynuzu FSH yükseltir. Yüksek FSh varken keçiboynuzu kullanmanız kaş yapayım derken göz çıkarmak oluyor
InsAllah bi adet olayim, baktiracagim hormonlara, bu arada kullanmamak en iyisi bencede, sizde nedir durum, tedaviye baslamistiniz

InsAllah bi adet olayim, baktiracagim hormonlara, bu arada kullanmamak en iyisi bencede, sizde nedir durum, tedaviye baslamistiniz
Evet canım başlamıştım. Ama benim yumurtalar ilaçlara tepki vermedi şu an. Ancak doktorum bunun menopoz olmadığını düşünüyor. Muhtemelen gebelik,kürtaj haliyle yaşanan travmaya da bağlı olarak hormonlarımın hala dengesini bulamadığını düşünüyor. İlaçları iptal etti. Cuma günü tekrar bakılacak duruma göre adet görebilmem için bir tedavi uygulanacak ardından tedaviye başlanacak.

İçime nasıl su serptiniz! Sağolun valla bence dr.lar burayı önermeli bu işte moral motivasyon önemli madem..

En kısa sürede tedaviye hazır hale gelir başlarsınız inşallah

InsAllah hemencik olursun adet, benimde kürtajdan sonra çok sıkıntım oldu, lekelenmem hic bitmedi, agri, sızı, adet gecikmesi her sey oldu anlayacağın, doktorun daha iyi bilir tabi, bende cevremde kimsenin menopoza pat diye girdiğini duymadim, yasadigimiz kolay degil, kurtaja bağlıdır bencede, streste cok etkiliyor, yani her vc ye gittigimde oldummu diye baka baka sivilce basti suratimi, zor ama stres yapmamaya çalış,olumlama yapalim, iyi düşünelim, insAllah hepimiz 2020 de bebek doguranlar sayfasi açıp, orda muhabbet edeceğiz :)

Geçmiş olsun inş.onümüzdeki aya başlarsın.adet olmanı hızlandıracak bir ilaç verir dr.lar . Kürtaj ne zormuş gelmeyen adet vs.
ben gençken daha unv.den yeni mezun olduğum ve özel bir rehabilitasyon mrk.de çalışıyorken orda işitme engelli cocuğun annesi demek ki samimi olmusuz ki esi ayda bir kez geliyormus ankaraya.esi her geldiginde kadın hamile kalıp 5 -6 kez kurtaj olmuş.deli midir nedir kadın genç bir kadın o da
Yani bu kadına birsey olmuyordu herhal.ah ah biz 25 yaşimızda olsaydık onlara sorardık bunların hesabını
Seninde bebeğin olsun inş. Canını sıkma önümüzdeki ay toparlanır hersey

merhabalar. bende 40 yaşında tüpbebek yaptıranlardanım. ilk denemem ve transferim 11martta oldu. betahcg lerim düşük seyrediyor bekliyorum bakalım cuma son bi kanda baktırıcam artık kimyasalmı boşmu nedir doktor ne diyecek

Bende irenbe de tedavi oluyorum doktorunuz kimdi

Hala igneci mi geliyor cok merak ettim
Gunde en az iki litre su icmen gerek canim; bas agrisinin tek cozumu. Ayrica doktorunla vucut siskinligini mutlaka konus; potansiyel OHSS durumuna karsi catlatma ignesinin dozunu ayarlar gelisen folikul sayina gore.
Su icmeyi sakin ihmal etme, cok onemli.
Sigara uc tane birsey degil, cok kafana takma. Sigara kadar zararli bircok sey var; yahu zaten icmese de Istanbul’un havasindan bir paket icmis gibi oluyor insan. Pakete girmemis seylerle beslen, basit seker kullanma, bunlar da sigara kadar zararli bence...

Merhaba,
Ben Bahceci Fulya’da tedavi gordum. Cok da memnunum. Tabi herkesin beklentisi farkli tedavi sirasinda; o yuzden on arastirma cok muhim. Daha baska sorulariniz varsa lutfen cekinmeyin; hepimiz burada seve seve bildiklerimizi paylasiyoruz.

Haklısın yaşla alakalı olma ihtimali bence de yüksek sonuçta metabolizma çok daha yavaşlıyor. Ama ne yalan söyleyeyim çok ciddi şekilde panikledim. Doktoruma güvenim üst düzey ama ne bileyim işte gene de bir panik oluyor insanda acaba bilinmedik bir şey mi diye. Sanırım evde de fazla terör estirdim bu süreçte ailem bile bana isyan etti. Teyzem ısrarla doktoruma güveniyorum başka doktor şimdi başka şey dese kafam bulanır dememe rağmen onun da çok güvendiği Memorialdaki Semra Kahraman'a götürdü beni. Ne bileyim ya ne şanssızlık varsa beni buluyor ya tutar 1000000 de 1 ihtimal olan şey de gelir beni bulur diye çok korkuyordum.Çok şükür o da doktorumla aynı şeyleri söyledi. Bu foliküller bence menopozluk foliküller değil. İlaca tepki vermemesi muhtemelen vücudun hormonal dengeye hala gelemedi gelmeye çalışıyor dedi . Her ne kadar doktoruma güvenim tam olsa da 2. bir profesyonel görüşün bu yönde olması beni biraz sakinleştirdi çok şükür.
Şimdi daha rahatlamış olarak beklemedeyim. İnşallah başka sorun çıkmaz.

@ Ozgur06
Çok teşekkürler canım inşallah hep beraber mutlu sona ulaşırız :)

Yaaa demek su baş ağrısına iyi geliyor. Normalde pek su içmem çünkü susamıyorum ama 2 gündür canım su istiyor, ilaçlardan mı sigara içmemeye çalışmamdan mı bilemiyorum, yine de 2 litreyi geçmiyor olabilirim. Üstünde duracağım daha çok içeceğim sağol bilgi için
Paketlenmiş gıdalara karşı eşim çok titiz olduğu için evlendiğimden beri (9-10 aydır) ben de uzaklaştım aslında, kola severdim onu da içmiyorum artık.
Doğal beslenmeye çalışıyorum, ekstra birşeyler (keçiboynuzu, arı sütü vs) yiyip içmiyorum, herhangi bir takviye de almıyorum ama Cuma günü soracağım doktora..

İğnelere gelinceeee evet iğneci geliyor Dün nöbeti olduğu için gelemedi, evimize yakın bir kliniğe gidip yaptırdık
Beni asıl korkutan bu 2 haftalık süreçte bir şekilde yaptırırım da.. “Transferden sonra gebelik oluşursa 10 hafta iğne” gibi birşey söyledi benim Tipitip “10 hafta iğne mi olur yahu” dedim. “16 hafta da olabilir duruma bağlı” dedi.
Herkese yapılıyor mu bunlar? Benim birkaç arkadaşım tedaviyle anne oldu sadece bir tanesi pıhtılaşma yüzünden hamileliği boyunca iğne yaptı. Diğerleri iğne falan olmadı bana neden öyle dediler anlamadım.
Bende durumlar böyle, iğneci 1 saat önce geldi gitti. Şu anda karnıma ve belime sanki bir fil geldi oturdu neyse ki normalmiş

Merhaba,
Hayırlısı olsun. Çok bilgi sahibi olmadığım için bir yorum yapamayacağım ama inşallah herşey yolundadır
Hangi merkezdesiniz İstanbul’da mısınız?

Tavsiyelerin için çok teşekkürler arkadaşım. Ataşehir Memorial de Cem Demirel hocayı çok övdüler. Tedavi gören birkaç kişi ile görüştüm. O nedenle gidip bir ön görüşme yapmak istedik. Ayrıca kendisinde tedavi gören ve bebeğine kavuşan doktor bir aile dostumuz var. O da bir görüşmemizi önerdi. Bakalım olmazsa zaten birkaç isim daha var. Birinde karar kılarız sanırım. Tekrar teşekkürler

Ay alemsin ne diyeyim ayol; ben bir iki gune igneciden bikar da kendin yapmaya baslarsin diye dusunuyordum; fakat sen bayagi sebat etmissin bu konuda
Transferden sonra genelde progesteron takviyesi veriyorlar 10 hafta kadar dogru; fakat genelde Crinone vajinal jel veriyorlar uygulamasi kolay oldugu ve genelde hastalar tarafindan tercih edildigi icin. Bir de uc dort sefer ilave olarak haftalik kalcadan progesteron igne veriliyor. Fakat ben o jele uyuz oldugum icin bu transferimde igne istedim gobekten, gunde iki defa 10 hafta (gobekten igne adi Prolutex, kalcadan olan Proluton). Belki de senin klinik bu gobekten olani standard veriyordur. Tipitip’e sor bakalim.
Bu arada hatun kisiye neden Tipitip diyorsun cok meraktayim; bir fotografi falan varsa rica ediciim

Benim gördüğüm kadarıyla buralarda Bahçeci ve Şişli Memorial ilk iki sırada.. ve gidenler genelde çok memnun.
Ben ise Semra Kahraman ve Bülent Tıraş arasında haftalarca gidip geldikten sonra hem lokasyon açısından avantajlı olduğu, hem de Semra hanım çift embriyoya sıcak bakmadığı için (talep edilirse çift de koyuyormuş aslında, ama ben bir işi başarmak için önce inanmak gerektiğini düşünüyorum ve doktorumdan inanmadığı birşeyi talep etmek istemedim) Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’ı seçtim. Tedaviye başlayalı 3 gün oldu, Bülent Bey ile 2 kere görüştüm. Önermek/önermemek için henüz erken ama şimdilik memnun olduğumu söyleyebilirim.
Ön görüşme yaptınız mı bilmiyorum ama bence gidin görüşün..

Bahceci Umut’ta gecen sene bir kadincagiza baska bir ciftin embryosunu transfer ettikleri dogumdan sonra ortaya cikti bilmem duydunuz mu. O yuzden ben oraya pek mesafeliyim, soyleyeyim istedim...

Vay anasina ya, millet korunma yontemi saniyor kurtaji, nasil kiyiyorlar ya, bunca insan evlat diye yanarken, Allah baska yerden soruyordur hesabini diye düşünüyorum, madem düşünmüyorsun çocuk önlem al, aldin yinede oldu diyelim 5-6 kere yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…