• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar

tablomuzu 150.sayfadan 200 e kadar , 10 ar 10 ar arayla aradım yok.. mayıs haziran arasıydı. silinmiş olabilir mi acaba. bazen yenileme yapıyorlar ya . gıcık oldum......

eski yazdıklarımızı okumak çok zevkli , tavsiye ederim, o günkü ruh hallerimizi hatırlatıyor:26::28:

eski yazdıklarınızı okumak kesinlikle çok zevkli... hele senin ve brezeyin maceraları harika.. arkadaşım ben mikrotüp ile ilgili araştırma yaparken sana yazmıştım ama hem tedavi izmirede olduğu için araştırmaya çok devam etmedim.. gerçekte eşimde tekrar bir tedaviyi düşünmediği içinde doğal yollar araştırıyorum.. senin tedavin nasıl gidiyor... sevgi ve dua ile kal arkadaşım...

Arkadaşlar bir kez negatif tüp bebek denemem var.. 2 yıllık evliyim ve tabloda yazılan tahlillerden fsh ve E2 dışında hiçbiri bana yapılmadı... açıkçası eşimin sperm tahlili bile tedaviye başlandıktan sonra yapıldı...tedavimi gebze anadolu sağlık merkesinden aydın arıcı yapmıştı... benim de tedavi öncesinde bu tahlilleri yaptırmam gerekmiyormuydu. Arkadaşlar dediğiniz gibi doğru doktor sanırım çok önemli.. ve galiba ben yanlış ellere düşmüşüm... okudukça sizleri bunu farkediyorum.. üzüntüm kat kat artıyor...

Ayyyy çok sevindim elifcigim ha şöyle topla kendini yanliz mini elbise filan derken kocisini de kiskancliktan cildirtmayasin ohhhhh ne güzel etmissin boyle ayaktayim dimdik duruyorum mesajlari onlari afallatir aslinda bazen bu erkeklere bocek muamelesi yapmak lazim yojsa tepemize cikiyorlar

günaydın canım :)))

valla dün saçlar fönlü tırnaklar deri elbise miniiiiiiiiiiiiii ama benim adam geldi gece 1 deeeee ................ eeeeeee tabi ailesinden ayrılmak çok zorrrr biliyorsunuzzzzz hiç umruma takmadım geçdim yattımmmmmmm

İnşallah arkadaşım... şimdi elime 2014 ajandası geçti.. bir yıl bitti yaşanan onca şeye rağmen diye düşündüm... ve 2014 içinde dua ettim... allah hepimizin 2014te anne olmamızı nasip etsin... sevgi ve dua ile kalın arkadaşım...

aminnnnnnnnnnn ben inanıyorum allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alıcaz :)))))

Arkadaşlar bir kez negatif tüp bebek denemem var.. 2 yıllık evliyim ve tabloda yazılan tahlillerden fsh ve E2 dışında hiçbiri bana yapılmadı... açıkçası eşimin sperm tahlili bile tedaviye başlandıktan sonra yapıldı...tedavimi gebze anadolu sağlık merkesinden aydın arıcı yapmıştı... benim de tedavi öncesinde bu tahlilleri yaptırmam gerekmiyormuydu. Arkadaşlar dediğiniz gibi doğru doktor sanırım çok önemli.. ve galiba ben yanlış ellere düşmüşüm... okudukça sizleri bunu farkediyorum.. üzüntüm kat kat artıyor...

vallahi aynen bende inanın ilk tüp bebek merkezinde cumburlop herşey yapılmıssss............ bende çok üzgünüm benim aynı dönem bebeği olan kuzenim 7.5 aylık bende öyle olucaktımmmmm ne kadar üzülüyorummm ve ki bizler için ne kadar değerli zaman

ama inanın burdan inanılmaz seyler öğrendim şimdi doktora giderken bilinçli gidiyorum herkesden allah razı olsun ......

Herkese günaydınnn:)))))

Arkadaşlar İzmir irenbe hakkında fikri olan varmı?
Yarın onlarla bir görüşme yapacağım.

Ayrıca Ege Üniversitesinden randevu aldımya .Üniversitedeki tüp bebek tedavisi ile ilgili fikri olan varmı?
Doktor adı vs.Tşk,

Bu arada birisi güncel bir tablo yaparmı acaba ?????

Selam kızlar,

Hafta sonuydu,misafirdi,iş güç derken gelemedim buralara :( ama gelir gelmez yazdıklarınızı okudum fena kaynatmışsınız oku oku bitiremedim :)
Aylardır niyetlendiğim,ama birtürlü yapamadığım soğan kürüne bugün başlayacağım inşallah,bakalım işe yarayacak mı :)) Birde bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım veee ne göreyim meğer erken yumurtluyomuşum :) onuda dikkate aldık bakalım inşallah sonuç alırız :)
Onun dışında rahat olmaya çalışıyorum,şimdiye kadar pek başaramadım gerçeği,ama bundan sonra kararlıyım çok kasmamaya,çünkü nekadar ona buna dikkat etsemde iş olacağına varıyor,eşime alkolü yasakladım olmadı,ben kahveyi kestim olmadı,yediğimize içtiğimize dikkat ettik olmadı,hatta bunlar bizde gerginlik yarattı yaptıklarımıza rağmen olmuyorsa bizde eski düzenimize geri dönelim dedik,tabi ölçülere dikkat ederek,abartmayarak.Birde böyle deneyelim bakalım :))

Hepinizi seviyorum...

Ayrıca Ege Üniversitesinden randevu aldımya .Üniversitedeki tüp bebek tedavisi ile ilgili fikri olan varmı?
Doktor adı vs.Tşk,

Tutku,
Sen nerden gelip gideceksin İzmir'e ? Sormamın nedeni Ege Üniversitesi çok kalabalık oluyor ve beklemen gerekebilir,zamanla ilgili sıkıntı olmayacaksa Ege üniversitesini düşünebilirsin,fakat daha az beklemek ve özel takip istiyorsan İrenbe'yi düşün derim,malum biri üniversite hastanesi diğeri özel,arada ciddi bir fiyat farkı vardır diye diüşünüyorum,haliyle hizmettede fark var.Ama her iki merkezde çok iyi,birde ilaveten Kent hastanesini düşünebilirsin,gelmişken oraylada görüş ve ona göre karar ver derim.
Doktor isimlererine gelince Kent hastanesinde Israel Aruh,Ege'de Erol Tavmergen ve kızkardeşi Ege Tavmergen,İrenbe'de isim bilmiyorum,ama gözüme bir topik takılmıştı İrenbe'de tedavi görenler gibi oraya bakabilirsin.
Izmir konusunda yardım edebileceğim birşeyler olursa seve seve destek vermeye varım arkadaşım.
Hayırlı olsun,inşallah bu seferki tedavin bebeğini getirsin.

canım özel labaratuar merkezleri var orda yaptırabilirsin benim eve yakın hastane var orda yaptırıyorum yumilerede baksın istiyorum o yüzden canım..yoksa dediğin gibi labaratuarlarada yaptırılabilir canım..internetten bak izmir özel lab. en yakın yere gidersin canım..
tabloyu aradım ama bulamadım..duova canım sen biliyomusun..selcan..lejana bliyor sanki..

Ben hep özel hastanelerde test yaptırıyordum dünya paraymış meğer. Hatırlarsanız 5 aralık 2.tüp deneme test günümdü. 2 gün önce test yaptırıp negatif olduğunu öğrendiğim için istemeye istemeye 5 aralıkta teste gittim. Ama bu sefer özel hastaneye değil sağlık ocağında ile hekimine gittim. Gitmişken diğer testlerimi de yaptırdım. Hiç para bile istemediler.. İyiymiş yani...Bilmiyordum.. Oturduğunuz yerdeki aile hekiminizi bulun testler için kan verin. onlar lab. a yolluyorlar..

valla dün saçlar fönlü tırnaklar deri elbise miniiiiiiiiiiiiii ama benim adam geldi gece 1 deeeee ................ eeeeeee tabi ailesinden ayrılmak çok zorrrr biliyorsunuzzzzz hiç umruma takmadım geçdim yattımmmmmmm

Güzel güzel kendi fotolarını çek whatsapptan yolla..Esprili şeyler de yaz...Ailesinin evi onun yolunun üzerinde mi?.......
...........................................................................................................................................................:95:

dun yoktum yine cok konusulmus ne guzel:46:

elifcim ne iyi etmisin ooohhh olsun sakin birakma kendini boyle devam. senin icin uzulmeyenlere sen hic uzulme. tedavin icin de cok onemli moral o yuzden sakin kendini birakma. bu arada tedavin hayirli olsun Rabbim emeklerini bosa cikartmasin insallah.
ya senin bu adamin hergun hergun ne isi var ailesinin yaninda kafam beynim almiyor gul gibi karisi evde dururken tovbe estagfurullah ya gunaha sokacak senin adam beni:52:

ummucum canim kararini sonunda kadar desktekliyorum:13:

alisalis canim benim sende en kisa zamanda bebegine kavusursun insallah.

guzbahar yilmak yok mucadeleye gucumuz yettigi kadar Allahin izniyle devam.

nevser kuzum nolursun rahat ol salla herseyi sadece duzenli mesai:17: birde dualarini eksik etme. sanki sira sende gibi geliyor bana.

duovam tabloyu gorunce icim bi tuhaf oldu. ne heyecanla beklemistim ultrasonu 25 temmuzu:14: demekki hayirlsi buymus Allahin takdiri. rabbim bu bebegimin yardimcisi olsun hergun hic durmadan dua ediyorum. hem kendime hem size asla ama asla sizi anmadan birtek duam gecmiyor.

zeytunnu merak ediyorum nerde bu kiz ayol:44:

mirandacaim dualarinda beni unutma hemi:48:

ay simdi aklima bisey geldi elif hic aklimdan cikmadigi icin. benim kocam hep ya sen nasil yapiyorsun anlamiyorum ne zaman tartissak benim sanki dunyam yikiliyor sen hop hic birsey olmamis gibi kalkiyor giyiniyor makyajini yapiyor isine gidiyorsun. ay ne iyi ediyormusum ya aferin bana:33::46:

Selam kızlar,

Hafta sonuydu,misafirdi,iş güç derken gelemedim buralara :( ama gelir gelmez yazdıklarınızı okudum fena kaynatmışsınız oku oku bitiremedim :)
Aylardır niyetlendiğim,ama birtürlü yapamadığım soğan kürüne bugün başlayacağım inşallah,bakalım işe yarayacak mı :)) Birde bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım veee ne göreyim meğer erken yumurtluyomuşum :) onuda dikkate aldık bakalım inşallah sonuç alırız :)
Onun dışında rahat olmaya çalışıyorum,şimdiye kadar pek başaramadım gerçeği,ama bundan sonra kararlıyım çok kasmamaya,çünkü nekadar ona buna dikkat etsemde iş olacağına varıyor,eşime alkolü yasakladım olmadı,ben kahveyi kestim olmadı,yediğimize içtiğimize dikkat ettik olmadı,hatta bunlar bizde gerginlik yarattı yaptıklarımıza rağmen olmuyorsa bizde eski düzenimize geri dönelim dedik,tabi ölçülere dikkat ederek,abartmayarak.Birde böyle deneyelim bakalım :))

Hepinizi seviyorum...

Ben de aslında bu ayı sallapati geçiriyorum ama kafam rahat.. yarım yamalak kürler, hala eczaneye gidip alınmayan ovulasyon testleri...ama yine de boş durmuyoruz :17:

elifcim ne iyi etmisin ooohhh olsun sakin birakma kendini boyle devam. senin icin uzulmeyenlere sen hic uzulme. tedavin icin de cok onemli moral o yuzden sakin kendini birakma. bu arada tedavin hayirli olsun Rabbim emeklerini bosa cikartmasin insallah.
ya senin bu adamin hergun hergun ne isi var ailesinin yaninda kafam beynim almiyor gul gibi karisi evde dururken tovbe estagfurullah ya gunaha sokacak senin adam beni:52:

nevser kuzum nolursun rahat ol salla herseyi sadece duzenli mesai:17: birde dualarini eksik etme. sanki sira sende gibi geliyor bana.

duovam tabloyu gorunce icim bi tuhaf oldu. ne heyecanla beklemistim ultrasonu 25 temmuzu:14: demekki hayirlsi buymus Allahin takdiri. rabbim bu bebegimin yardimcisi olsun hergun hic durmadan dua ediyorum. hem kendime hem size asla ama asla sizi anmadan birtek duam gecmiyor.

ay simdi aklima bisey geldi elif hic aklimdan cikmadigi icin. benim kocam hep ya sen nasil yapiyorsun anlamiyorum ne zaman tartissak benim sanki dunyam yikiliyor sen hop hic birsey olmamis gibi kalkiyor giyiniyor makyajini yapiyor isine gidiyorsun. ay ne iyi ediyormusum ya aferin bana:33::46:

Hani benim adım? hani bana selam yok mii? :80: Ayyy boşver boşver EEeee hamişlik nasıl gidiyor?sen onu anlat bakalım:49::49:

İnşallah arkadaşım inşallah,peş peşe mutlu haberlerimizi paylaşmak dileğiyle...
Sen nasılsın,nasıl gidiyor,başladı mı belirtiler ?
Zeytunnnn,
Nerdesin ? Hadi bak daha totem yapacan bu ay için bekliyoruz seni :))

Doktor adı vs.Tşk,

keşke bilsem tablo yapmayı hemen yapardım :))))

Ben de aslında bu ayı sallapati geçiriyorum ama kafam rahat.. yarım yamalak kürler, hala eczaneye gidip alınmayan ovulasyon testleri...ama yine de boş durmuyoruz :17:

Amaaaann arada sallapati de lazım :) iyi yapıyorsun,bakıyorum botokslar falanda yapıldı oooo mis :))
Ama tabi ki de boş durmak yok,bende kocamın keçi boynuzu kürünü hiç ihmal etmiyorum,her gece tazecik hazırlıyorum,bende bugün soğan kürüne başlayacam ooooo sonra gelsin bebişler...
Ama bana kızmazsan bir tavsiyede bulunmak istiyorum,n'olur başladığın kürlerini yarım yamalak yapma,hormon dengesini bozmamak adına,ben değil Saraçoğlu öyle diyo :))

Back