- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.501
Ben tattim bu duyguyu hepiniz de tadin istiyorum.Kulun kula ettigi dua daha makbuldur.
kızlar
tablomuzu 150.sayfadan 200 e kadar , 10 ar 10 ar arayla aradım yok.. mayıs haziran arasıydı. silinmiş olabilir mi acaba. bazen yenileme yapıyorlar ya . gıcık oldum......
eski yazdıklarımızı okumak çok zevkli , tavsiye ederim, o günkü ruh hallerimizi hatırlatıyor:26:
Ayyyy çok sevindim elifcigim ha şöyle topla kendini yanliz mini elbise filan derken kocisini de kiskancliktan cildirtmayasin ohhhhh ne güzel etmissin boyle ayaktayim dimdik duruyorum mesajlari onlari afallatir aslinda bazen bu erkeklere bocek muamelesi yapmak lazim yojsa tepemize cikiyorlar
Ben tattim bu duyguyu hepiniz de tadin istiyorum.Kulun kula ettigi dua daha makbuldur.
Bunun üzerinde degisiklik yapabiliriz.
eskiyi okumaktan yeniye gelemiyorum
İnşallah arkadaşım... şimdi elime 2014 ajandası geçti.. bir yıl bitti yaşanan onca şeye rağmen diye düşündüm... ve 2014 içinde dua ettim... allah hepimizin 2014te anne olmamızı nasip etsin... sevgi ve dua ile kalın arkadaşım...
Arkadaşlar bir kez negatif tüp bebek denemem var.. 2 yıllık evliyim ve tabloda yazılan tahlillerden fsh ve E2 dışında hiçbiri bana yapılmadı... açıkçası eşimin sperm tahlili bile tedaviye başlandıktan sonra yapıldı...tedavimi gebze anadolu sağlık merkesinden aydın arıcı yapmıştı... benim de tedavi öncesinde bu tahlilleri yaptırmam gerekmiyormuydu. Arkadaşlar dediğiniz gibi doğru doktor sanırım çok önemli.. ve galiba ben yanlış ellere düşmüşüm... okudukça sizleri bunu farkediyorum.. üzüntüm kat kat artıyor...
Herkese günaydınnn:)))))
Arkadaşlar İzmir irenbe hakkında fikri olan varmı?
Yarın onlarla bir görüşme yapacağım.
Ayrıca Ege Üniversitesinden randevu aldımya .Üniversitedeki tüp bebek tedavisi ile ilgili fikri olan varmı?
Doktor adı vs.Tşk,
Bu arada birisi güncel bir tablo yaparmı acaba ?????
canım özel labaratuar merkezleri var orda yaptırabilirsin benim eve yakın hastane var orda yaptırıyorum yumilerede baksın istiyorum o yüzden canım..yoksa dediğin gibi labaratuarlarada yaptırılabilir canım..internetten bak izmir özel lab. en yakın yere gidersin canım..
tabloyu aradım ama bulamadım..duova canım sen biliyomusun..selcan..lejana bliyor sanki..
günaydın canım :)))
valla dün saçlar fönlü tırnaklar deri elbise miniiiiiiiiiiiiii ama benim adam geldi gece 1 deeeee ................ eeeeeee tabi ailesinden ayrılmak çok zorrrr biliyorsunuzzzzz hiç umruma takmadım geçdim yattımmmmmmm
Selam kızlar,
Hafta sonuydu,misafirdi,iş güç derken gelemedim buralaraama gelir gelmez yazdıklarınızı okudum fena kaynatmışsınız oku oku bitiremedim :)
Aylardır niyetlendiğim,ama birtürlü yapamadığım soğan kürüne bugün başlayacağım inşallah,bakalım işe yarayacak mı :)) Birde bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım veee ne göreyim meğer erken yumurtluyomuşum :) onuda dikkate aldık bakalım inşallah sonuç alırız :)
Onun dışında rahat olmaya çalışıyorum,şimdiye kadar pek başaramadım gerçeği,ama bundan sonra kararlıyım çok kasmamaya,çünkü nekadar ona buna dikkat etsemde iş olacağına varıyor,eşime alkolü yasakladım olmadı,ben kahveyi kestim olmadı,yediğimize içtiğimize dikkat ettik olmadı,hatta bunlar bizde gerginlik yarattı yaptıklarımıza rağmen olmuyorsa bizde eski düzenimize geri dönelim dedik,tabi ölçülere dikkat ederek,abartmayarak.Birde böyle deneyelim bakalım :))
Hepinizi seviyorum...
dun yoktum yine cok konusulmus ne guzel
elifcim ne iyi etmisin ooohhh olsun sakin birakma kendini boyle devam. senin icin uzulmeyenlere sen hic uzulme. tedavin icin de cok onemli moral o yuzden sakin kendini birakma. bu arada tedavin hayirli olsun Rabbim emeklerini bosa cikartmasin insallah.
ya senin bu adamin hergun hergun ne isi var ailesinin yaninda kafam beynim almiyor gul gibi karisi evde dururken tovbe estagfurullah ya gunaha sokacak senin adam beni
ummucum canim kararini sonunda kadar desktekliyorum:13:
alisalis canim benim sende en kisa zamanda bebegine kavusursun insallah.
guzbahar yilmak yok mucadeleye gucumuz yettigi kadar Allahin izniyle devam.
nevser kuzum nolursun rahat ol salla herseyi sadece duzenli mesaibirde dualarini eksik etme. sanki sira sende gibi geliyor bana.
duovam tabloyu gorunce icim bi tuhaf oldu. ne heyecanla beklemistim ultrasonu 25 temmuzudemekki hayirlsi buymus Allahin takdiri. rabbim bu bebegimin yardimcisi olsun hergun hic durmadan dua ediyorum. hem kendime hem size asla ama asla sizi anmadan birtek duam gecmiyor.
zeytunnu merak ediyorum nerde bu kiz ayol:44:
mirandacaim dualarinda beni unutma hemi
ay simdi aklima bisey geldi elif hic aklimdan cikmadigi icin. benim kocam hep ya sen nasil yapiyorsun anlamiyorum ne zaman tartissak benim sanki dunyam yikiliyor sen hop hic birsey olmamis gibi kalkiyor giyiniyor makyajini yapiyor isine gidiyorsun. ay ne iyi ediyormusum ya aferin bana
dun yoktum yine cok konusulmus ne guzel
elifcim ne iyi etmisin ooohhh olsun sakin birakma kendini boyle devam. senin icin uzulmeyenlere sen hic uzulme. tedavin icin de cok onemli moral o yuzden sakin kendini birakma. bu arada tedavin hayirli olsun Rabbim emeklerini bosa cikartmasin insallah.
ya senin bu adamin hergun hergun ne isi var ailesinin yaninda kafam beynim almiyor gul gibi karisi evde dururken tovbe estagfurullah ya gunaha sokacak senin adam beni
ummucum canim kararini sonunda kadar desktekliyorum:13:
alisalis canim benim sende en kisa zamanda bebegine kavusursun insallah.
guzbahar yilmak yok mucadeleye gucumuz yettigi kadar Allahin izniyle devam.
nevser kuzum nolursun rahat ol salla herseyi sadece duzenli mesaibirde dualarini eksik etme. sanki sira sende gibi geliyor bana.
duovam tabloyu gorunce icim bi tuhaf oldu. ne heyecanla beklemistim ultrasonu 25 temmuzudemekki hayirlsi buymus Allahin takdiri. rabbim bu bebegimin yardimcisi olsun hergun hic durmadan dua ediyorum. hem kendime hem size asla ama asla sizi anmadan birtek duam gecmiyor.
zeytunnu merak ediyorum nerde bu kiz ayol:44:
mirandacaim dualarinda beni unutma hemi
ay simdi aklima bisey geldi elif hic aklimdan cikmadigi icin. benim kocam hep ya sen nasil yapiyorsun anlamiyorum ne zaman tartissak benim sanki dunyam yikiliyor sen hop hic birsey olmamis gibi kalkiyor giyiniyor makyajini yapiyor isine gidiyorsun. ay ne iyi ediyormusum ya aferin bana
Herkese günaydınnn:)))))
Arkadaşlar İzmir irenbe hakkında fikri olan varmı?
Yarın onlarla bir görüşme yapacağım.
Ayrıca Ege Üniversitesinden randevu aldımya .Üniversitedeki tüp bebek tedavisi ile ilgili fikri olan varmı?
Doktor adı vs.Tşk,
Bu arada birisi güncel bir tablo yaparmı acaba ?????
Ben de aslında bu ayı sallapati geçiriyorum ama kafam rahat.. yarım yamalak kürler, hala eczaneye gidip alınmayan ovulasyon testleri...ama yine de boş durmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?