• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ümmüseleeme biz bir ara tablo yapmıştık onu bulumadaım , hangi aylarrdaydı o tablo , hatırlıyormusun

hım brezey hamile kalmadan önceydi..o ne zaman hamile kaldı eylül sanırım..haziran temmuz gibi olabilir canım..işallah bulabilirsin tabloyu yeni gelen arkadaşlarıda ekleriz..güzel olur..:))

günaydın arkadaşlarım..................

geldim şimdi doktordan ne oldu elif sana dedi doktor düşmüşsün gene hemen toparlan ben eski elifi istiyorum dedi......

lucrın 5mg enjeksiyon verdi haftaya çarşambaya kadar karından iğne olucam ve dediki 2-3 gün sonra adet olucaksın bu normal adet döngün değil biz yapıyoruz iğneye devam ve çarşamba gel tahlil yapıcaz herşey normal se yumurta gelistirici iğnelere başlıycaz sonra bakalım ne olucakkkkkk??????

bende ordan çıktım kuaföre sonra ellerime değişik bir oje sürdürdüm mini deri elbise giyindim :))))))

ayakta olmak zorundayım bu son şansı iyi değerlendirmem lazım :)))

hepiniz iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum hiç görmedim ama çok seviyorummmmmmm

Ayyyy çok sevindim elifcigim ha şöyle topla kendini yanliz mini elbise filan derken kocisini de kiskancliktan cildirtmayasin ohhhhh ne güzel etmissin boyle ayaktayim dimdik duruyorum mesajlari onlari afallatir aslinda bazen bu erkeklere bocek muamelesi yapmak lazim yojsa tepemize cikiyorlar

hım brezey hamile kalmadan önceydi..o ne zaman hamile kaldı eylül sanırım..haziran temmuz gibi olabilir canım..işallah bulabilirsin tabloyu yeni gelen arkadaşlarıda ekleriz..güzel olur..:))
geçen gün aradım bulamadım, şimdi tekrar arayım.

bu arada sen hormonlarına kolay baktırabiliyormusun. ben tüp merkeze gitmeden yakın bir yerde baktırayım diyorum. e2 düşükte olsa sonradan bir durum olmuş mu diye, pregesterona 21. gün bakılıyor ya...... bir ara su hastenesine gitmiştim dr muyayenesi olmadan hormona bakmıyorlarmış, dr izah ettim izin vermişti. ama ben doktora muayene olmak istemiyorum, direkt hormona nere si bakıyor biliyormusunuz kızlar , sorum herkeslereeeee

bu arada sen hormonlarına kolay baktırabiliyormusun. ben tüp merkeze gitmeden yakın bir yerde baktırayım diyorum. e2 düşükte olsa sonradan bir durum olmuş mu diye, pregesterona 21. gün bakılıyor ya...... bir ara su hastenesine gitmiştim dr muyayenesi olmadan hormona bakmıyorlarmış, dr izah ettim izin vermişti. ama ben doktora muayene olmak istemiyorum, direkt hormona nere si bakıyor biliyormusunuz kızlar , sorum herkeslereeeee

canım özel labaratuar merkezleri var orda yaptırabilirsin benim eve yakın hastane var orda yaptırıyorum yumilerede baksın istiyorum o yüzden canım..yoksa dediğin gibi labaratuarlarada yaptırılabilir canım..internetten bak izmir özel lab. en yakın yere gidersin canım..
tabloyu aradım ama bulamadım..duova canım sen biliyomusun..selcan..lejana bliyor sanki..

tebrik ederim tutku , cemas sizleri.. bende istiyorum yanak dolgusu mesala. ama cesaret edemiyorum... şu tedaviler de engel oluyor tabii... bir de izmirde neresi iyidir , iyi malzeeme kim kullanır bilmediğiğmden cesaret edemedim. ama araştırmak da fayda var.

elifooooo aynen böyle devam....

selcannnnnnnn bebişine kendine iyi bak. taze annecikkkk

miranda ve diğer kızlar keyifler nasıl....

ümmmmüüüü nar suyunu içiyorum, maydanozu artırdım........ hayıt karışımlı çay da içiyorum.... sen ce çok mu
Canimcimm hergun once sizlere sonra kendime dua etmekle geciriyorum gunlerimi rabb dualarimizi kabul etsin inşallah. Sifa olsun.ictigin caylar corbalar :)
canlarım limonda lekelere iyi geliyormuş annemin leke olmuştu yüzünde limonun iç kısmını her gün sürdü geçti..:))

tedavin hayırlı olsun elif..:49::49:

aynen canım öyle oldu ama yapan yaptıran allah demeki böyle olması daha hayırlı..bekliycez işallah..sonu hayırlı olsun hepimiz için canım..:49::49:

canım çok değil bence..zaten sen daha iyi bilirsin vucudunu...çok güzel adet oldum nasılki klomene biosterona başladım çarpıntı başladı nirde antipksidan içmiştim ben çok çabuk hasta oluyorum öğrencileerle haşır neşir olunca hele ..:)) bağışıklığı kuvvetlendirmeye çalışıyorum canm...ama bunları yaptım çarğıntı başladı zaten anladım ters teptiğini ertesi ün hormonlarıma baktırdım e2 düşmüş 18 e .en güzeli vucudu doğal haline bırakmam olucak..vitamin ve nar suyuna devam edicem..hadi bakalım bu ay sendende güzel haberler bekliyoruz canım..:49::49:
Kararina cok sevindim ummucum

Ozel lablarda yaptirabilirsin kuzum.

canım özel labaratuar merkezleri var orda yaptırabilirsin benim eve yakın hastane var orda yaptırıyorum yumilerede baksın istiyorum o yüzden canım..yoksa dediğin gibi labaratuarlarada yaptırılabilir canım..internetten bak izmir özel lab. en yakın yere gidersin canım..
tabloyu aradım ama bulamadım..duova canım sen biliyomusun..selcan..lejana bliyor sanki..
özel lab deneyeceğim. geçen yıl birine gitmiştim, benim eski kadın doğum dr nun yönlendirdiği idi. birkez daha gittiğimde yine dr dan istek kağıdı istemişti, bir dahada gıcık olduğumdan gitmeedim, o günden beri merak etmiştim iyi oldu sordğum başka bir yer bulayım.
Canimcimm hergun once sizlere sonra kendime dua etmekle geciriyorum gunlerimi rabb dualarimizi kabul etsin inşallah. Sifa olsun.ictigin caylar corbalar :)
Ozel lablarda yaptirabilirsin kuzum.

mirandacım bazen de önce kendine dua et tatlım... duamızın tutacağı saat belli değl sana da denk gelsin de mi ama.

Tabloyu bende bulamadim ama haziran ayinda yapilmisti diye hatirliyorum. simdi arayacaktim biraz islerim var, bir ara bende bakarim sizde bulursaniz güncelleriz.

özel lab deneyeceğim. geçen yıl birine gitmiştim, benim eski kadın doğum dr nun yönlendirdiği idi. birkez daha gittiğimde yine dr dan istek kağıdı istemişti, bir dahada gıcık olduğumdan gitmeedim, o günden beri merak etmiştim iyi oldu sordğum başka bir yer bulayım.

mirandacım bazen de önce kendine dua et tatlım... duamızın tutacağı saat belli değl sana da denk gelsin de mi ama.

Ben tattim bu duyguyu hepiniz de tadin istiyorum.Kulun kula ettigi dua daha makbuldur.

kızlar

tablomuzu 150.sayfadan 200 e kadar , 10 ar 10 ar arayla aradım yok.. mayıs haziran arasıydı. silinmiş olabilir mi acaba. bazen yenileme yapıyorlar ya . gıcık oldum......

eski yazdıklarımızı okumak çok zevkli , tavsiye ederim, o günkü ruh hallerimizi hatırlatıyor:26::28:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD] NICKI
[/TD]
[TD] YAŞI
[/TD]
[TD] YAŞADIĞI YER
[/TD]
[TD] FSH
[/TD]
[TD] LH
[/TD]
[TD] TSH
[/TD]
[TD] AMH
[/TD]
[TD] E2
[/TD]
[TD] SAT
[/TD]
[TD] BAT
[/TD]
[TD] ÇOCUK SAYISI
[/TD]
[TD] SON DURUMU
[/TD]
[TD] SORUN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] breezey
[/TD]
[TD] 42
[/TD]
[TD] İstanbul
[/TD]
[TD] 8,82
[/TD]
[TD] 3,33
[/TD]
[TD] 1,53
[/TD]
[TD] 0,8
[/TD]
[TD] 220
[/TD]
[TD] 26-Haz
[/TD]
[TD] 24-Tem
[/TD]
[TD] hiç çocuğu yok , 1 kere tüp denemesi ve sonuç negatif
[/TD]
[TD] 4 HAFTALIK HAMİLE – İLK BETA HCG 76,98 - ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUNN
[/TD]
[TD] SEBEPSİZ İNFERTİLİTE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] deti
[/TD]
[TD] 43
[/TD]
[TD] İstanbul
[/TD]
[TD] 10
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 0,16
[/TD]
[TD] 0
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 40 ve 41 yaşında kürtaj - 42 yaşında 10. haftada sona eren gebelik - 2013 şubatta kimyasal gebelik
[/TD]
[TD] 21 haziranda 3 embriyo ile transferi oldu.en son beta hcg değeri 269,05
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] SelcanKerem
[/TD]
[TD] 41
[/TD]
[TD] Hollanda
[/TD]
[TD] 8
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] ikiz çocukları var - 21 yaşında
[/TD]
[TD] doğal yoldan hamile - 25 temmuz US günü
[/TD]
[TD] SORUN YOK BEBEK VAR :))
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] duova
[/TD]
[TD] 41
[/TD]
[TD] İsviçre
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 23-Haz
[/TD]
[TD] 18-Tem
[/TD]
[TD] Hic cocugu yok,dogal yoldan hamilelik 2013- subatta 10 haftalik düsük.Tüp denemesi yok
[/TD]
[TD] beklemede
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ummuseleme
[/TD]
[TD] 42
[/TD]
[TD] Adana
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 7
[/TD]
[TD] tiroid sorunu var
[/TD]
[TD] 0,19
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 1 çocuğu var
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] REZERV AZLIĞI
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] lejena
[/TD]
[TD] 43
[/TD]
[TD] İstanbul
[/TD]
[TD] 12,9
[/TD]
[TD] 4,86
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 0,36
[/TD]
[TD] 52,37
[/TD]
[TD] 12-Mrt
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] çocuğu yok
[/TD]
[TD] 5. tüp denemesi - hamile
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hope73
[/TD]
[TD] 40
[/TD]
[TD] Almanya
[/TD]
[TD] 5,38
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 0,2
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 5-Tem
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] çocuğu yok
[/TD]
[TD] 3 tüp bebek denemesi - hamilelik sadece 3.cüde yasandi ama devam etmedi. Donasyon düşünüyor ,sonbaharı bekliyor
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] elfje
[/TD]
[TD] 37
[/TD]
[TD] Hollanda
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 1,66
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 17-Haz
[/TD]
[TD] 13-Tem
[/TD]
[TD] çocuğu yok
[/TD]
[TD] 1 tüp bebek denemesi dondurulmuşlarla gebelik 12, hafta bebeğin kalbi durdu. 2. tüp bebek denemesi için Tükiye’ye gelecek
[/TD]
[TD] Erkek infertilitesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ALISALIS
[/TD]
[TD] 44
[/TD]
[TD] İzmir
[/TD]
[TD] 18
[/TD]
[TD] 8
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD]0,18
[/TD]
[TD] 39
[/TD]
[TD] 8- Haz
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] çocuğu yok
[/TD]
[TD] mini tüp tedavisi görüyor .1 transferi var ,sonuç negatif .2 tane 8 hücreli dondurulmuş embriyo var
[/TD]
[TD] GENEL SORUN : Rezerv azlığı ve/veya sebepsiz infertilite. ŞİMDİ Kİ SORUN : Endo. kalınlığı 5,7 mm 'yi geçmiyor. bu yüzden beklemede.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] TUTKU34
[/TD]
[TD] 44
[/TD]
[TD] İzmir
[/TD]
[TD] 7,94
[/TD]
[TD] 1,22
[/TD]
[TD] 1,34
[/TD]
[TD] 2,36
[/TD]
[TD] 680
[/TD]
[TD] 29-Haz
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] çocuğu yok
[/TD]
[TD] 1 kızı var 15 yaşında - 1. tüp bebek tedavisini görüyor şu an.
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] PUFFY
[/TD]
[TD] 45
[/TD]
[TD] İstanbul
[/TD]
[TD] 8,1
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 0,24
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 1 oğlu var – normal gebelik
[/TD]
[TD] ilk tüp denemesi negatif – 2. Tam isabet  24 haftalık hamile / Zeynep Bamya 
[/TD]
[TD]yaş kaynaklı sebepsiz kısırlık
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Alarahan
[/TD]
[TD] 43
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 19
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 8 yıldır troid problemi var
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 19
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] civan perçemi – aslan pençesi içiyor.arı sütü-bal-polen karışımı kullanıyor
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kuka
[/TD]
[TD] 40
[/TD]
[TD]Kazakistan
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] 2,88
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -
[/TD]
[TD] -2 tup ve 2 aşılama negatif / hiç hamile kalamadı
[/TD]
[TD] troid problemi var , ilaç kullanıyor
[td] -
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kukacım sorularının cevabı burada, olur da varsa başka öğrenmek istediğin yazarım yine :))

Bunun üzerinde degisiklik yapabiliriz.

canım evet beklemek varsa kaderde bekleriz hayırlısı olsun..ben zaten illaki olsun olmalı demek istemiyorum sadece üstüste böyle lunca sıkıldım yani ..ama biliyorum bundada bir hayır var ..herşeyin hayırlısı.

ümmücüm, her gecenin bir sabahı var... bu zorluların biteceği ve seninde bebişlerine kavuşacağın an gelecek inşallah... Ama günlerdir satır satır sayfaları okuyorum... gerçekten olaylara pozitif bakanların olumlu sonuçları daha çok.. endişeliler, stres yapanlar ise genelde mutlu sona kavuşamıyor... arkadaşım ne olur rahat olmaya çalış... :sevgi ve dua ile kal

Evet kızlarrrrr herkese günaydın! Evet yaaa biraz konu değiştirelim kafaları dağıtalım!Şimdi kızlar benim dolgu ve botoksum 2000 tl civarında tuttu.. Yan etkilerine gelince kendini daha iyi daha güzel ve daha genç hissediyorsun..Etraftan kıskançlıklar oluyor ya da çok güzel övgüler alıyorsun... Başka bir yan etkisi yok.. Hem botoks çizgilerimizin daha yavaş oluşmasına neden oluyor. Yani hızlı derin çizgilerin oluşmasını yavaşlatıyor. Botoks 6 ay sürüyor. 6 ay sonra kırışmaya kaldığın yerden başlıyorsun yani..

Dolgularda 1 yıl belki fazla sürermiş.Dolgu maddesi hyalüronik asit.. BU madde gençken cildimizde çok vardı..Deri altındaki sıkı bağ dokusu bunun sayesinde yanaklarımızı dolgun tutardı..Şimdi ise bu maddeyi dışardan veriyoruz...:108:

harika göründüğüne eminim canım... onlar eskisin sen eskime emi... :))

Arkadaşım meryem otunu nerede buldun... ben aktarlara sordum yok dediler ... sakaryadayım ben... ben de almak isterim ... hayrın nereden geleceği belli olmaz... inşallah ben de faydasını görürüm... sevgi ve dua ile kal...

Bu otu bende denedim hamile.kalmadan 5.6 ay evvelinde biomem vesile olmusmudur :)

Gunaydinnnnnn[/QUOTE]

Benimde yaklasik 1 yildir cildim leke oldu, ama birazda benim yüzümden eskiden calisiyordum hareketli bir yasamim vardi simdi evlenip buraya geldim.evde bos oturmaktan stres yapiyorum. yüzümle cok oynadim bu nedenle leke olustu. acnelyse ve expigment bende almistim ama, acnelysle basladim biraz rahatsiz etti beni biraktim. sen iyi devam etmissin.

şu an stresten benim de yüzüm benek benek... bir an içim yanıyor ve sonra yüzümde kabartılar çıkıyor.. isilik gibi... bu kadar sıkıntıya bu vücut az bile tepki veriyor:)))

inşallah hepimiz 2014 de bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz :))))) süper olucak herşey ...........

Deri elbise ama ayakta ugg bot :)))))))

İnşallah arkadaşım... şimdi elime 2014 ajandası geçti.. bir yıl bitti yaşanan onca şeye rağmen diye düşündüm... ve 2014 içinde dua ettim... allah hepimizin 2014te anne olmamızı nasip etsin... sevgi ve dua ile kalın arkadaşım...

arkadaşım ben herhangi bir özel hastanede dr.ye muyene olmadan direk laboratuvarda tahlillerimi yaptırıyorum... problem çıkarmıyorlar..

Tabloyu bende bulamadim ama haziran ayinda yapilmisti diye hatirliyorum. simdi arayacaktim biraz islerim var, bir ara bende bakarim sizde bulursaniz güncelleriz.

kızlar ben geçmişi okuyorum yaklaşık mayıs ayındayım tabloyla karşılaşmadım... 95. sayfadayım çılgın ikiliye takıldım ağır gidiyorum:)))

Back