Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba şimdi okuyunca cevap vermek istedim agustos sonu hamileydim bende ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım ve o zamandan beri herşey altüst oldu tüm hormonlarım karıştı 60 gün regl olmadım sonrada ilacla zar zor oldum ama eskisi gibi bir regl değildi, 1-2 damla sadece. Gercekten çok üzücü bir durum çünkü resmen zamana karşı savaşıyoruz. Sonrasında tüp bebek tedavisine başlayayım dedim kist oluşmasından sebep ertelendi, 1 ay dk hapı kullandım sonrasında ilk kez dogru duzgun regl oldum ve muayenede kistin gitmiş olduğunu gördük. Tedaviye başladık. 4 folikul toplandı 3 ü boş çıktı maalesef, 1 tane olgun iyi yumurtam vardı o da döllendi, embriyolog gayet iyi kalitesi beklemeye gerek yok en iyi labararuar rahimdir dedi ve 2.gün 4 hücreli olarka transferim gerçekleşti. 11 martta..
Beklemedeyim güzel haberleri alacağım konusunda inancım çok Bu arada ben tedavi kurtaj vs oncesi hep baktırıyordum 3-4 folikulum oluyordu zaten. Gebeligimde kendiliginden oluşmuştu ve üç kese vardı.. ama olmadı.. Diyeceğim su ki o kadar ilac vs yine 4 yumurta ve 3 ü boş, kürtaj sebebiyle gercekten tüm vücüd dengesi bozulmuş bunu anladım.. ama 1 yumurta olsun bizim olsun saglıklı embriyom cok tatlış bir bebişe dönüşecek umutla bekliyorum hepimize bu güzel duyguyu yaşama şansı verilsin inşallah sizde dua edin lütfen benim için

İnşAllah tatlı bebişin sana sımsıkı tutunur

Aslında prp konusunu ben de çok araştırdım ama kimisi buna inanmadığını kimisi de iyi sonuçlar alındığını yazmış ortada net bir şey olsa ben de çok isterim. İnşallah bizim de en kısa zamanda bebişimiz olur

inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Ah benim hirladigim tiple sen bir kere muhatap olsan
Yemin ediyorum sen herifi duvara sumuk gibi firlatirsin, bana laf ediyorsun ama ☺☺☺
Hadi hırladığın o tipi anladık kaşındı diyelim. O masum minnak bebecikten ne istedin de merdivenlerden aşağı atmaya kalktın??? utanmadan bir de kedilere parçalatmaya kalkmışın onu anlatıyorsun cık cık cık cık cık.... Psikopat nolcak :))))

Kürtajdan sonra bozulan denge düzeldiyse bana umut oldun.İnşallah benim sorunum da çözülür bildiğim kadarıyla aynı zamanda doktorların dediği bunun adet le alakası yok. Çünkü kürtaj hormonları etkilemezmiş. Ama bu ana kadar düzgün giden döngü hamilelik ve kürtaj sonrası bir anda nasıl bıçak gibi gitti anlayamıyorum. Stres bile hormonları etkileyebilirken bu olmaz denmesi bana bir tuhaf geliyor. Ama sonuçta bir doktor gibi metabolizmayı bilemediğimden çaresiz gergin bekliyorum. İnşallah dediğin gibi benim durumum da düzelir.

Bu arada inşallah Allah gönlünüze göre verir ve evladınızı kucağınıza alırsınız. Gönlüm ve dualarım sizinle.. Bizleri mutlaka gelişmelerden haberdar edin.

Ay tamam senin esegin kancik bacim; ben pes ettim valla seninle cene yaristirilmaz ayol, hep ben suclu hep ben suclu aaaa!!!

Napsaydim kedinin barsaklarini duvara mi fiskirtsaydim...

Stres yapmakta haklısın biran önce gelsin yeni tedavi başlasın diye sabırsızlanıyorsun bir yandan da acaba bi sıkıntı mı var diye huzursuz oluyorsun düşük sonrası ben de duyguları yaşamıştım çok araştırdım evet kürtaj veya düşük hormonları etkilemiyor fakat hamilelik nedeniyle yükselen progesteron ve östrojenin eski halini alması bazen çok kısa sürmüyor özellikle progesteron düşmeden regli olamıyorsun sonucuna ulaştım, şeninde progesteron daha sıfırlanmamıştır o yüzden çok az daha sabır arkadaşım

İnşallah canım. Benim 3.gün dondurulmuş transferi. 14 gün sonra mutlu haberler olur umarım. 2 tane transfer edilecek. İnşallah pozitif olacak, olmazsa da bıkmak yok devam. Sevgiler☺
BEn de 3. gün transferiydim 11. gün almıştım değeri:) 78 çıkmıştı. Sonrası bana benzemesin tamamına ersin inşallah Hadi inşallah ya bebişler çoğalsın da bizlerin de morali tavan yapsın. Ben dediğim gibi bu topikten 4 kişinin hamile kaldığını gördüm rüyamda ve rüyalara inanırım. Seninle siftah yapalım inşallah diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…