Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aglama cnm stresli olursan ters tepki yapar Allah yeterki istesin,takviyeler ise yarasın insallah sifa vesilesi olsun...

A super cok sevindim senin icin cok guzel bir haber bu:) Icin rahat olsun sansin cok yuksek. Senin problemin neydi? Tuplerdemi sorun var?
Tek tup,tek yumurtalık ve esimde de morfoloji sorunu vardi ama diger tupte sivi birikmesi olusmus.Diş gebelik olmustu tüpte belkide nedeni odur bilemiyorum tabi...

Ben de akupunktura başladım umarım bana da faydalı olur, tebrik ederim sizi de Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Ağlama arkadaşım,stres insanı daha da çıkmaza sürüklüyor,hormonlar alt üst oluyor,Ben diğer testlere sıcak bakıyorum ama amh a bakmıyorum,insanı gereksiz yere strese sokuyor, 0,01 amh la bile hamile kalan var,,yeter ki Rabbim "OL" desin,dua et bol bol,bu bal tarçın çörekotunun da çok iyi geldiğini söylüyorlar,yumurta sayın az ama kaliteli olurlarsa sıkıntı yok,beslenmene kilona dikkat et,spor yap,bol su iç ve en önemlisi stres yapma,1 ay da stresten hormonları alt üst olan kişileri okudum

Tek tup,tek yumurtalık ve esimde de morfoloji sorunu vardi ama diger tupte sivi birikmesi olusmus.Diş gebelik olmustu tüpte belkide nedeni odur bilemiyorum tabi...

Evet cunku belli ki yumurtalarinda hic bir sorun yok. Ben tup bebekle sansinin yuksek oldugunu dusunuyorum. Gerci biraz erken kesin bisey soylemek icin. Bir kac gun icinde embiryolarin kalitesiyle ilgili bilgi vermeye baslarlar. Insallah ilk transferinde tutar canim.

Ben de akupunktura başladım umarım bana da faydalı olur, tebrik ederim sizi de Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba ben de akapuntura basladim dun. Bana sadece el bileklerime, dizime ve ayakbileklerime igneleri batirdi. Yarim saat sonra igneleri topladi sonra bitti dedi. Ilk defa yaptirdigim icin merak ettim. Sen de nasil yapti uygulamayi? Bi de bana yemek listesi verdi.

Allah razi olsun cnm hepimizin muradı tez vakitte olsun insallah

İlk seansta başıma alnıma başparmak ile işaret parmağımın ortasına birde ayaklarımın üzerine uyguladı ikincide ilave olarak ayak bileklerimin iç kısmına uyguladı birde ayaklarımın altına ısı uyguladı yemek listesi vermedi

Yumurtanız olduğu sürece bence şans herzaman var .benim bir arkadaşım vardı 41 yasinda FSH ve amh çok kötü durumdaydı doktor tup bebekle bile zor dedi 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldı nasıl oldu diye sordum valla çocuk olmayacak diye bu konuyu kafamda bitirdim kabullenip hayatıma devam ettim hamile kaldim dedi

Farkli noktalara yapmis. Insallah faydasini goruruz.

Umutsuzluga kapilip sakin kendini uzme lutfen. Benim bi arkasimin AMH 0.2’ydi. Doktorlar vazgec olmaz dediler. Sonra bir doktor kabul etti. 2 yumurta toplamislar 2side dollenmis. Hamile kaldi ve saglikla cocugunu dunyaya getirdi. Yani her zaman bir sansin var ve yanliz degilsin. Ben de Proceive diye bir takviye kullaniyorum TRde degilim TRde es degeri Prowomen. Co enzim Q10 aliyorum. Astaxanthin alicam daha baslamadim. Iyi geldini duydum. Bir de ari sutu, polen ve omega 3 aliyorum. En az 3 ay kullanman tavsiye edilen. Bi de akapuntura basladim. Maca diye bir superfood var pudra seklinde her sabah kahvalti tuketiyorum.

astalife takviyesini duyan var mı yumurta kalitesini artıran astaksantin içeriyormuş burada bir topikte okudum
astaksantin dozajı
Kilo almak en son isteyeceğim şey,sağol canım almamam daha iyi bencede.

İmprly almak istiyorum ama icerigine bakmam lazım senin bilgin var mı ?
İçerik yeterli değil. Günde birer kez İMOM ve OMEPA kullanman daha faydalı olacaktır. yanına astaksantin içeren krill yağı yada günde 500 mg C vitamini de alabilirsin.Yumurta kalitesine ve oksidatif strese yapabileceği n en iyi yardım olur canım.Bütün bunların hepsini aldığında hemen hemen aynı paraya tam takviye yapmış olursun:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…