- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #65.021
İyi ki varsin,8 iyi degil mi inan sudan çıkmış balık gibiyim:)kac tanesi dayanir kafamda deli sorular:)Hayir canim, gayet de guzel embryolar iste; bebek demek icin erken daha
Hayirli olsun bu arada; sekiz cok iyi sayi.
Aglama cnm stresli olursan ters tepki yapar Allah yeterki istesin,takviyeler ise yarasın insallah sifa vesilesi olsun...mrb arkadaşlar bende 38 yasındayım 10 aylık evlıyım amh 0,20 durumum cok vahim doktorum kaan bozkurt takvıye dhea arı sutu hayıt kullanıyorum başka tavsıye edebılecegınız bırseyler varmı sureklı ağlıyorum ve ıcım hep kaygılı
Aradilar cnm 10 tanesi olgunlasmis ama 8 tanesi döllenmis cok sükür...
Tek tup,tek yumurtalık ve esimde de morfoloji sorunu vardi ama diger tupte sivi birikmesi olusmus.Diş gebelik olmustu tüpte belkide nedeni odur bilemiyorum tabi...A super cok sevindim senin icin cok guzel bir haber bu:) Icin rahat olsun sansin cok yuksek. Senin problemin neydi? Tuplerdemi sorun var?
Ne güzel, kaç yaşındaydınız?Kızlar embriyolog aradi,11 yumurtadan ilk asamayı gecip döllenen 8 adet embriyo var!
Ben devam ediyorumGünaydın arkadaşlar, bu sabah reglim geldi yarın yeni tedavi için kontrole gidicem bakalım kaç yumurta görünecek, tedaviye başlayabilecekmiyim. Bu ay tedaviye başlayan var mı aramızda?
Ben de akupunktura başladım umarım bana da faydalı olur, tebrik ederim sizi de Allah kucağınıza almayı nasip etsinYaşım 40 arkadaşlar, 8 aydır evliyim 4 aydır hamileyim. Adetim 2 güne düşünce Dr gittim. FSH 18 amh 0.56. Dr çocuk zor tüp Bebek dedi. Ağladım çok üzüldüm. Menopoz kapidaymis. Eğri çayır firmasının arı sütünü kullandık ben ve eşim. Ben Maraş akapunktura başladım aşırı stresten dolayı.korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım. Ve iki Dr biliyorum FSH ve amh değerini baz almayan biri Kutay biberoglu internet sayfası içimi ferahlatti. Diğeri Ahmet Semih Tuğrul. Allah isterse olmayacak şey yok.
Ağlama arkadaşım,stres insanı daha da çıkmaza sürüklüyor,hormonlar alt üst oluyor,Ben diğer testlere sıcak bakıyorum ama amh a bakmıyorum,insanı gereksiz yere strese sokuyor, 0,01 amh la bile hamile kalan var,,yeter ki Rabbim "OL" desin,dua et bol bol,bu bal tarçın çörekotunun da çok iyi geldiğini söylüyorlar,yumurta sayın az ama kaliteli olurlarsa sıkıntı yok,beslenmene kilona dikkat et,spor yap,bol su iç ve en önemlisi stres yapma,1 ay da stresten hormonları alt üst olan kişileri okudummrb arkadaşlar bende 38 yasındayım 10 aylık evlıyım amh 0,20 durumum cok vahim doktorum kaan bozkurt takvıye dhea arı sutu hayıt kullanıyorum başka tavsıye edebılecegınız bırseyler varmı sureklı ağlıyorum ve ıcım hep kaygılı
Tek tup,tek yumurtalık ve esimde de morfoloji sorunu vardi ama diger tupte sivi birikmesi olusmus.Diş gebelik olmustu tüpte belkide nedeni odur bilemiyorum tabi...
Yarın muayene iyi geçerse ben de yarın iğnelere başlarım, sen ne aşamadasın, iğnelere başladın mı? Sen de antalyadaydın yanlış hatırlamıyorsamBen devam ediyorum
Ben de akupunktura başladım umarım bana da faydalı olur, tebrik ederim sizi de Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Olmuştur diye düşünüyorum astalife bir tablet balık yağı ve bir tablet astaksantin bulunduruyor. Doktor söylediği için daha inananarak kullanıyorum bu tür destekler uzun vadede işe yarıyor.Size bu anlamda faydası oldu mu
41 cnmNe güzel, kaç yaşındaydınız?
Allah razi olsun cnm hepimizin muradı tez vakitte olsun insallahEvet cunku belli ki yumurtalarinda hic bir sorun yok. Ben tup bebekle sansinin yuksek oldugunu dusunuyorum. Gerci biraz erken kesin bisey soylemek icin. Bir kac gun icinde embiryolarin kalitesiyle ilgili bilgi vermeye baslarlar. Insallah ilk transferinde tutar canim.
İlk seansta başıma alnıma başparmak ile işaret parmağımın ortasına birde ayaklarımın üzerine uyguladı ikincide ilave olarak ayak bileklerimin iç kısmına uyguladı birde ayaklarımın altına ısı uyguladı yemek listesi vermediMerhaba ben de akapuntura basladim dun. Bana sadece el bileklerime, dizime ve ayakbileklerime igneleri batirdi. Yarim saat sonra igneleri topladi sonra bitti dedi. Ilk defa yaptirdigim icin merak ettim. Sen de nasil yapti uygulamayi? Bi de bana yemek listesi verdi.
Yumurtanız olduğu sürece bence şans herzaman var .benim bir arkadaşım vardı 41 yasinda FSH ve amh çok kötü durumdaydı doktor tup bebekle bile zor dedi 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldı nasıl oldu diye sordum valla çocuk olmayacak diye bu konuyu kafamda bitirdim kabullenip hayatıma devam ettim hamile kaldim dedimrb arkadaşlar bende 38 yasındayım 10 aylık evlıyım amh 0,20 durumum cok vahim doktorum kaan bozkurt takvıye dhea arı sutu hayıt kullanıyorum başka tavsıye edebılecegınız bırseyler varmı sureklı ağlıyorum ve ıcım hep kaygılı
İlk seansta başıma alnıma başparmak ile işaret parmağımın ortasına birde ayaklarımın üzerine uyguladı ikincide ilave olarak ayak bileklerimin iç kısmına uyguladı birde ayaklarımın altına ısı uyguladı yemek listesi vermedi
mrb arkadaşlar bende 38 yasındayım 10 aylık evlıyım amh 0,20 durumum cok vahim doktorum kaan bozkurt takvıye dhea arı sutu hayıt kullanıyorum başka tavsıye edebılecegınız bırseyler varmı sureklı ağlıyorum ve ıcım hep kaygılı
astaksantin dozajıastalife takviyesini duyan var mı yumurta kalitesini artıran astaksantin içeriyormuş burada bir topikte okudum
İçerik yeterli değil. Günde birer kez İMOM ve OMEPA kullanman daha faydalı olacaktır. yanına astaksantin içeren krill yağı yada günde 500 mg C vitamini de alabilirsin.Yumurta kalitesine ve oksidatif strese yapabileceği n en iyi yardım olur canım.Bütün bunların hepsini aldığında hemen hemen aynı paraya tam takviye yapmış olursun:)Kilo almak en son isteyeceğim şey,sağol canım almamam daha iyi bencede.
İmprly almak istiyorum ama icerigine bakmam lazım senin bilgin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?