- Konu Sahibi akideciknane
-
- #65.001
Yok bakılmadı. Şu an doktorum yok. Yaşım da 43. Daha öncede yazdığım gibi pek de devam konusunda destek değiller. Şu an ortadayım. Bir taraftan zaman yok diye paniklerken bir taraftan da artık bırak diyorum kendime. Rabbim bu yolda çabalayan herkesi eli boş çevirmesin inşallah.depolarınıza demir bağlama ve ferritin testlerinize de bakıldı mı? Bakılmadıysa baktırmanızı öneririm.
İnşallah hepsi döllenir ve 5. güne gider, bebeklerini kucağına almak da kısmet olur.Oldu cnm cok şükür agrim fazla olmadi bakalim embriyolog ne diyecek...
Sagolun umarim hersey gonlumuzce olur:)İnşallah hepsi döllenir ve 5. güne gider, bebeklerini kucağına almak da kısmet olur.
Bu arada embriyolog ne zaman arayacak diye sabirsizlanmaya basladim..
Şişli memorialda Günseli hoca vermişti her yerde bulunmuyor memorialşnnkarşısındaki perpa eczanesinden alıyorumastalife takviyesini duyan var mı yumurta kalitesini artıran astaksantin içeriyormuş burada bir topikte okudum
Size bu anlamda faydası oldu muŞişli memorialda Günseli hoca vermişti her yerde bulunmuyor memorialşnnkarşısındaki perpa eczanesinden alıyorum
Zam yapacaklardır
Medipol tup bebek merkezi,arayip sorsam mi cnm yani dün opu oldu bugun ne tur bilgi verir?Telefon numarasi verdilerse sen ara. Hangi merkeze gittin? Ben hergun kendim aramistim.
Kilo almak en son isteyeceğim şey,sağol canım almamam daha iyi bencede.Hayırrrrrrrrrrrrr. kilo alırsınnnnnnnnnnnn daha kötü olur herşey. :))))))) B12 nin fazlası da iyi değildir canım. Değerin gayet iyi ve yeterli.
Embriyo demem icin henuz erkenmi acaba?Kızlar embriyolog aradi,11 yumurtadan ilk asamayı gecip döllenen 8 adet embriyo var!
Hayırlı olsun inşAllah,Allah sağlıkla tamamına erdirsin,arı sütünü ne kadar tükettiniz günde,akapunkturun maliyeti ne oldu size,kaç seans yaptırdınızYaşım 40 arkadaşlar, 8 aydır evliyim 4 aydır hamileyim. Adetim 2 güne düşünce Dr gittim. FSH 18 amh 0.56. Dr çocuk zor tüp Bebek dedi. Ağladım çok üzüldüm. Menopoz kapidaymis. Eğri çayır firmasının arı sütünü kullandık ben ve eşim. Ben Maraş akapunktura başladım aşırı stresten dolayı.korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım. Ve iki Dr biliyorum FSH ve amh değerini baz almayan biri Kutay biberoglu internet sayfası içimi ferahlatti. Diğeri Ahmet Semih Tuğrul. Allah isterse olmayacak şey yok.
Medipol tup bebek merkezi,arayip sorsam mi cnm yani dün opu oldu bugun ne tur bilgi verir?
Embriyo demem icin henuz erkenmi acaba?
Aradilar cnm 10 tanesi olgunlasmis ama 8 tanesi döllenmis cok sükür...Ara canim sor dun isleme baslamislardir. Bugun olgun yumurta sayisini ve kac tanesinde dollenme oldugunu ogrenebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?