Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende geçen sene göz kenarlarına yaptırmıştım.Dolgu ve botox u nerede yaptırdın ? Ne kadar ödedin ?

Değişik bir konudan konuşalım değilmi:))))))

Evet kızlarrrrr herkese günaydın! Evet yaaa biraz konu değiştirelim kafaları dağıtalım!Şimdi kızlar benim dolgu ve botoksum 2000 tl civarında tuttu.. Yan etkilerine gelince kendini daha iyi daha güzel ve daha genç hissediyorsun..Etraftan kıskançlıklar oluyor ya da çok güzel övgüler alıyorsun... Başka bir yan etkisi yok.. Hem botoks çizgilerimizin daha yavaş oluşmasına neden oluyor. Yani hızlı derin çizgilerin oluşmasını yavaşlatıyor. Botoks 6 ay sürüyor. 6 ay sonra kırışmaya kaldığın yerden başlıyorsun yani..

Dolgularda 1 yıl belki fazla sürermiş.Dolgu maddesi hyalüronik asit.. BU madde gençken cildimizde çok vardı..Deri altındaki sıkı bağ dokusu bunun sayesinde yanaklarımızı dolgun tutardı..Şimdi ise bu maddeyi dışardan veriyoruz...:108:

Bende geçen sene göz kenarlarına yaptırmıştım.Dolgu ve botox u nerede yaptırdın ? Ne kadar ödedin ?

Değişik bir konudan konuşalım değilmi:))))))

Evet kızlarrrrr herkese günaydın! Evet yaaa biraz konu değiştirelim kafaları dağıtalım!Şimdi kızlar benim dolgu ve botoksum 2000 tl civarında tuttu.. Yan etkilerine gelince kendini daha iyi daha güzel ve daha genç hissediyorsun..Etraftan kıskançlıklar oluyor ya da çok güzel övgüler alıyorsun... Başka bir yan etkisi yok.. Hem botoks çizgilerimizin daha yavaş oluşmasına neden oluyor. Yani hızlı derin çizgilerin oluşmasını yavaşlatıyor. Botoks 6 ay sürüyor. 6 ay sonra kırışmaya kaldığın yerden başlıyorsun yani..

Dolgularda 1 yıl belki fazla sürermiş.Dolgu maddesi hyalüronik asit.. BU madde gençken cildimizde çok vardı..Deri altındaki sıkı bağ dokusu bunun sayesinde yanaklarımızı dolgun tutardı..Şimdi ise bu maddeyi dışardan veriyoruz...:108:

iki üç ay önce tedavilere başlamadan önce yani cilt lekelerime yoğunlaştım :102::102::102:ve çok şükür onları ortadan kaldırdım önce.. :114::114::97::112::112::97::114:Kadınlar klübünde cilt lekeleri bölümlerini bol bol okudum :126::126::126::126::126:ve acnelyse expigment ve 3. bir krem daha vardı adını unuttum şimdi bunlardan kullandım.:115::115::115::115::115::108::108:.Kızlar dikkat hamilelikte veya tedavi görürken değil..:102::102:::114::114:112:.Böylece lekeler soyuldu altından akça pakça pespembe cilt cıktı..:128::130::107::107::124::115::115::108::114::112::97:sonra hemen dolgularımı yaptırdım...ondan sonra da bebek çalışmalarına başladım...:107::107::107:116::109::97:

Evettt Aynen katılıyorum.Çok iyi moral oluyor:)))

Pozitif olmasini kendisi icin istedim selcan bazi durumlarda kicini yirtip basina gecirsende hersey olacagina variyor malesef oyuzden alttan aalmasin ama keyfinide kacirmasin.malesef ki b3nim.kocam da ayni elifinki gibiydi ama gecti gittiii
Alttan alma bebegim sadece kendini uzme yipratma bir bebege sahip olunca senin saglikli olman gerekiyor.ben ogluma hamile alana kadar neredeyse akil sagligimi yitiyordum bu anlatiklarini yasadigimdan bir de buna eltilerinin cifter hamileliklerini ve dogumlarini da kat düşün neler yasadim ve baktim cidden iyiye gitmiyor bu durum ve silkelendim sadece allah sigindim daha cok dua ettim hergun ciktim yurudum kitaplar okudum sadece bebegime odaklandim rabbimde nasip etti hamdolsun.insallah seninde bu kara gunlerin gececek arkadasim az kaldi sadece biraz daha sabir
Bu otu bende denedim hamile.kalmadan 5.6 ay evvelinde biomem vesile olmusmudur :)
Duova, Miranda, Elifooooo, SelcanKerem, Alisalis, Cmas, Cedrus, Tutku… Allah çok güzel haberler alacağımız, hayırlı, bol tebessümlü kahkahalı bir gün nasip etsin..

Dua ve sevgiyle kalın
Gunaydinnnnnn

Benimde yaklasik 1 yildir cildim leke oldu, ama birazda benim yüzümden eskiden calisiyordum hareketli bir yasamim vardi simdi evlenip buraya geldim.evde bos oturmaktan stres yapiyorum. yüzümle cok oynadim bu nedenle leke olustu. acnelyse ve expigment bende almistim ama, acnelysle basladim biraz rahatsiz etti beni biraktim. sen iyi devam etmissin.

Evet canım yaa .. kesin karar verdim devam ettim oldu..10 gün o sıkıntıyı yaşadım ama oldu..demin leke topiğine yazdım nasıl yaptığımı dur buraya da kopyalayayım..

topiğin adı ''Cilt lekelerine kesin çözüm..(Denenmiştir.) '' ben oralardan okudum da lekelerimi çıkardım. Aşağıda da benim deneyimi yazdığım yazım:

acnelyse- expigment- locoid- bepanten- madecassol- 50 faktörlük güneş kremi
Ben de başardım. (Bugün yazdım)

-acnelyse iki günde bir sürdüm. Akşam 9,5-10 civarı .Bazen 3 gün ara verdim..(İlk sürüşte soyulmadı. İkinci üçüncü sürüşte soyulmalar başladı. dördüncü beşinci sürüşü 3 gün dört gün ara vererek yaptım.)

-expigmenti çok dikkatli sürdüm, kenarlara kaçırmamaya çalıştım.. Akşam 11 civarı yatmadan önce. Hatta çok zaman sürmedim. (çünkü kenarlara taşarsa iz kalır diye korktum)

-locoid yine çok dikkatli sürdüm.. en başında sabah bir iki gün gibi .. bir de çok soyulunca.. ama çok zaman kullanmadım..(çünkü kortizonlu diye korktum)

-bepanten- madecassol . Dönüşümlü kullandım.. Daha doğrusu sabahları sürdüm . Bir de akşam eve gelince saat 7 civarı, sıcak banyo sonrası sürdüm.

-50 faktörlük kaliteli bir güneş koruyucu evden çıkmadan önce..(Yüzümde bir tabaka gibi olduğu için akşam eve gelince hemen banyoda hafif kese ile çıkardım..Dikkat kese hafif olmalı !..)

10 gün bilemedin 15 gün sürdü.. 50 faktör güneş koruyucu çok önemli. Bir de gündüzleri pul pul dökülürken kuruyup çatlamalar vs olurken korkmamalı.. heyecanlanmamalı..Cildinizi bu süreçte iyi takip edin. Çok soyulmaya başlayınca bir gün daha ara verin.. Çok ovalamayın, çok keselemeyin..SONUÇ MÜKEMMEL!

Hey bizim kızlar biz şimdi leke çıkarma işlerine girişmiyoruz sakın ha!! çünkü çoğumuz tedavideyiz.. sadece ara verenler , bekleyenler...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarım..................

geldim şimdi doktordan ne oldu elif sana dedi doktor düşmüşsün gene hemen toparlan ben eski elifi istiyorum dedi......

lucrın 5mg enjeksiyon verdi haftaya çarşambaya kadar karından iğne olucam ve dediki 2-3 gün sonra adet olucaksın bu normal adet döngün değil biz yapıyoruz iğneye devam ve çarşamba gel tahlil yapıcaz herşey normal se yumurta gelistirici iğnelere başlıycaz sonra bakalım ne olucakkkkkk??????

bende ordan çıktım kuaföre sonra ellerime değişik bir oje sürdürdüm mini deri elbise giyindim :))))))

ayakta olmak zorundayım bu son şansı iyi değerlendirmem lazım :)))

hepiniz iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum hiç görmedim ama çok seviyorummmmmmm

Elifim seni canı gönülden alkışlıyorum.... Bizim elifimize de bu yakışır... :)))) Harika olduğunu hissediyorum.. kız azıcık dikkat et emi, etrafındakilerin başını döndürme... Bak ne güzel tedavinde başlayacak.. hayırlı olur bol bebişli olur inşallah...

iyi ki sizde varsınız çok kısa süredir aranızdayım ama kendimi evimde hissettim... iyi ki burdayım..

neeee!!!???? mini deri elbise mi?!!!!! Yaa inanmıyorum sana delüüüü!!!! Ayaklarını sıcak tut ha!!! Canım hadi bakalım inşallah çok güzel sonuçlar alırsın! Bak lütfen ama lütfen stres yok! gerginlik yok!! Çarşamba testlerin güzel güzel çıksın!!!.. Biz de seni seviyoruz...Gerçekten...:118:

bugün iş yapamadım vallahi... kovacaklar beni buradan... ama sabahtan beri topiğin ilk sayfalarına takıldım... sizleri daha iyi tanımak ve yaşadıklarınızı öğrenebilmek için... bazen kahkaha attım bazen sizinle ağladım... öte yandan da kahroldum... bir sene önce keşke sizi bulsaydım... ama geç olsunda güç olmasın değil mi... hepinizi çok öpüyorum... ben eski sayfalara dönüyorum... byeee

muckssssssss

bekliyoruz :))))

inşallah hepimiz 2014 de bebeklerimizi kucaklarımıza alıcaz :))))) süper olucak herşey ...........

Deri elbise ama ayakta ugg bot :)))))))

Evettt Aynen katılıyorum.Çok iyi moral oluyor:)))

tebrik ederim tutku , cemas sizleri.. bende istiyorum yanak dolgusu mesala. ama cesaret edemiyorum... şu tedaviler de engel oluyor tabii... bir de izmirde neresi iyidir , iyi malzeeme kim kullanır bilmediğiğmden cesaret edemedim. ama araştırmak da fayda var.

elifooooo aynen böyle devam....

selcannnnnnnn bebişine kendine iyi bak. taze annecikkkk

miranda ve diğer kızlar keyifler nasıl....

ümmmmüüüü nar suyunu içiyorum, maydanozu artırdım........ hayıt karışımlı çay da içiyorum.... sen ce çok mu

canlarım limonda lekelere iyi geliyormuş annemin leke olmuştu yüzünde limonun iç kısmını her gün sürdü geçti..:))
tedavin hayırlı olsun elif..
aynen canım öyle oldu ama yapan yaptıran allah demeki böyle olması daha hayırlı..bekliycez işallah..sonu hayırlı olsun hepimiz için canım..

canım çok değil bence..zaten sen daha iyi bilirsin vucudunu...çok güzel adet oldum nasılki klomene biosterona başladım çarpıntı başladı nirde antipksidan içmiştim ben çok çabuk hasta oluyorum öğrencileerle haşır neşir olunca hele ..:)) bağışıklığı kuvvetlendirmeye çalışıyorum canm...ama bunları yaptım çarğıntı başladı zaten anladım ters teptiğini ertesi ün hormonlarıma baktırdım e2 düşmüş 18 e .en güzeli vucudu doğal haline bırakmam olucak..vitamin ve nar suyuna devam edicem..hadi bakalım bu ay sendende güzel haberler bekliyoruz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…