• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bütün içtenlğimle söylüyorum benim bir evladım olsa asla kendime eziyet etmem kızacaksınız bana ama inanın böyle bomboş olmak çok zor kelimeleri yanlış seçmemeye çalısıyorum ama çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün iyi değilim hiç evladı olmayanı anlamak da çok zordur şimdi ne desem boş ..................

bütün içtenlğimle söylüyorum benim bir evladım olsa asla kendime eziyet etmem kızacaksınız bana ama inanın böyle bomboş olmak çok zor kelimeleri yanlış seçmemeye çalısıyorum ama çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün iyi değilim hiç evladı olmayanı anlamak da çok zordur şimdi ne desem boş ..................

Gecmis olsun mide icin bir doktora gitseydin. bu karamsarligi at üzerinden bebegin olacaktir elbette bunun icin ugrasiyorsun. yarin doktorla ayrintili görüsürsün ne gerekiyorsa yapmaya calisacaksin.esinde belki senin yakinlasmani konusmani beklemistir. senin stresin ona yansimis mesafeli durmus olabilir.

Son düzenleme:
günaydın canım benim :))))

2 gündür beter durumdayım sürekli kusma ekşime inanılmaz mide ağrısı ve be tek başıma eve gidiyorum eşim gidip ailesiyle yemek yiyor gece geliyor zaten dolmus olarak geliyor hiç konuşmuyoruz zaten halim yok artık ..... sabah kahvaltı hazırlıyorum aceleyle işe gidiyorum o patron sonra gidiyor..........

şimdi sizlere böyle naltırken diyorsundur elif de abartıyor yeminle tek bir abartma yok ve daha az anlatmadım bile nelerl neler ben bıktım artık pes ediyorum ................

su an bir tedavi var yarıda bırakamam son şans sonnnnnnn yarın 10:30 randevu var bakalım doktor ne diyecek ona göre devam yada bitiricem

inanın abatmıyorum asla anlatamadığım o kadar aptalca seyler varki o kadar mutsuzum ki ben bu kadar olumsuzluğa iyi ayakta duruyorum :((((

Gecmis olsun mide icin bir doktora gitseydin. bu karamsarligi at üzerinden bebegin olacaktir elbette bunun icin ugrasiyorsun. yarin doktorla ayrintili görüsürsün ne gerekiyorsa yapmaya calisacaksin.esinde belki senin yakinlasmani konusmani beklemistir. senin stresin ona yansimis mesafeli durmus olabilir.

Yaaa dün gece seni düşündüm en son kk da yazılar yazdım. Şimdi açtım bilgisayarımı ve çok üzüldüm Elifçim... Ama hadi biraz topla kendini...Lütfen en kötüsünü düşünüp kendine eziyet etme.. Kocanla da her ne olursa olsun aranı iyi tut. Sonunda iyi olan sen olursun.. Sana doluda gelse, surat da yapsa anlamamazlığa gel, birşey yokmuş gibi davran birtanem..Evet haklısın sen de ilgi istiyorsun ama olsun yine de sabır..Sen hep kocanla iyi ol canım..KİM NE DERSE DESİN! Bazen kimin ne dediğini duymamak ve bilmemek iyidir. Eğer seninle konuşmuş olsaydı belki de acı şeyler duyacaktın...Boşver sen surat yapma .Anlamamazlığa gel ve kocanın gönlünü kazan..

Yaa kızlar Ümmü ile Elif'e bizim doping yapmamız lazım.. Onlar böyle üzüldükçe ben de üzülüyorum.. Lütfen canlanalım..Hoplayalım zıplayalım....:70::70::70::70::70::70:

canlarım aradım merkezi başka doktora muayene olucam doktor erbil bey..bugün burda doktora gittim ve doktor yumurtalıkların aktif değil dedi..büyüycek yumi yokmu dedim yok dedi..:32: birde gece biosteronu içtikten sonra çarpıntı başladı hala devam ediyor.acaba klomenle bisosteron yinemi olmadı yaa..ayy çok sıkıldım ben yaa..3 aydır neden böyle oluyor anlamadım bi tanede olsa yumi büyümezmi yaa..adet oluyorum fsh düşük yumi görülüyor ama bir gr kımıltı yok..off oıff afraa tafraa...

aminn canım valla bende aynıyım..

ummucum uzuldum bende ama aklim almiyor madem yumi yok nasil her ay duzenli adet oluyorsun fsh degerin olagan ustu.
nolur beni yanlis anlama cok ama cok yuklendin bedenine onuda anliyorum aslinda cunku yirmili otuzlu yaslarda degiliz ki amaaan simdi olmasa sonra olur desek. nolursun azicik kendinide dusun arkadasim bitanecik evladini dusun.

yinede insallah cumartesi kontrolun iyi gecer butun bu emeklerinin karsiligini gorursun arkadasim. Allah yardimcin olsun.

2 gündür beter durumdayım sürekli kusma ekşime inanılmaz mide ağrısı ve be tek başıma eve gidiyorum eşim gidip ailesiyle yemek yiyor gece geliyor zaten dolmus olarak geliyor hiç konuşmuyoruz zaten halim yok artık ..... sabah kahvaltı hazırlıyorum aceleyle işe gidiyorum o patron sonra gidiyor..........

şimdi sizlere böyle naltırken diyorsundur elif de abartıyor yeminle tek bir abartma yok ve daha az anlatmadım bile nelerl neler ben bıktım artık pes ediyorum ................

su an bir tedavi var yarıda bırakamam son şans sonnnnnnn yarın 10:30 randevu var bakalım doktor ne diyecek ona göre devam yada bitiricem

inanın abatmıyorum asla anlatamadığım o kadar aptalca seyler varki o kadar mutsuzum ki ben bu kadar olumsuzluğa iyi ayakta duruyorum :((((

elifcim insallah hamilesindir ama bu ictigin dogum kontrol hapinin yan etkiside olabilir. soylemeyim soylemeyim dedim ama tutamiycam kendimi. hosgorune siginarak soyluyorum o doktor sana niye bu haplari verdi anlamadim o kadar yumurta bosa gitti. verdigi streste cabasi. ikinciside senin kocan nasil seni evde yalniz birakip ailesiyle yemek yiyor ya kafam almiyor. koskoca adam bazi seylerin farkinda olmasi gerekmiyor mu? elifcim lutfen kendini yipratma lutfen. bak herkes kendi hayatini yasiyor. herkes kendini dusunuyor
sen niye kahrolasin ki niye yani. ayyyy cok fena sinirlendim ya nolur kusuruma bakmayin.

bilmiyorum ki canım anlamadım gitti.:27:.c.tesi randevum var..o zamana kadar bi değişiklik olurmu bilmiyorum hayırlısı allahtan..:32:
her ay vucuda hormon yüklemekte iyi değil ara vermek gerekiyor canım..:6: kaderde beklemek varsa bekliycez artık napacaz mecbuuurrr..:))

İnşallah bu haftasonu sana çok iyi gelir. Hem oğlunla iyi vakit geçirirsin hem de Erbil Beyden güzel haberler alırsın...Eğer ara ver derse bile sen zaten buna hazırsın. Bak kendin demişsin zaten! Sonra seninle beraber şu yoluna koyamadığımız soğan ve incir borsasını hallederiz. ilaç milaç kullanmadan...

Bana gelince dün akşam 1 adet soğan kaynattım ve suyunu içtim.. Gece yapmadım..Şimdi işteyim.. Burda yapamam zaten.. Ama yanıma bal+tarçın+çörekotu karışım kavanozumu aldım. Bir kaşık attım ağzıma.. Evet evet herşeyi aynı anda yapmamak lazım biliyorum.. Ama ben zaten herşeyi aynı anda yapmamayı yapıyorum sanırım. Yani birşeye tam olarak başlayamadım.

2.gün = incir 2 kere
3.gün=incir 2 kere
10.gün= soğan 1 kere
11.gün= bal+tarçın+çörekotu 1 kere

bu akşam da eve gidince soğan mı kaynatsam( Evi kokutsam , kocam bana sorsa bu koku da ne diye) yoksa işyerindeki balkavanozumla mı devam etsem.... :44:

Elifcimm yapma canim miden bence stresten boyle.oldu esinle.konusmayi dene bir cocugunuz olacaksa ikinizin olacak sana destek.olmali fevri davranma sakin olmaya calis.dualarim seninle

canlarım aradım merkezi başka doktora muayene olucam doktor erbil bey..bugün burda doktora gittim ve doktor yumurtalıkların aktif değil dedi..büyüycek yumi yokmu dedim yok dedi..:32: birde gece biosteronu içtikten sonra çarpıntı başladı hala devam ediyor.acaba klomenle bisosteron yinemi olmadı yaa..ayy çok sıkıldım ben yaa..3 aydır neden böyle oluyor anlamadım bi tanede olsa yumi büyümezmi yaa..adet oluyorum fsh düşük yumi görülüyor ama bir gr kımıltı yok..off oıff afraa tafraa...

aminn canım valla bende aynıyım..

arkadaşım gittiğin bu dr. yi kafandan at. böyle negatif insanlardan uzak durmak lazım... inşallah gideceğin erbil bey sana güzel haberler verecek... yumişin büyümüş diyecek... yter ki kendini üzme

elifçim arkadaşım... benim de duygularıma tercüman olmuşsun... okuduklarını yazdıkça senin için de kendim için de ağlıyorum.. kendimi tutamııyorum... allah büyük diyorum hep.. rabbime yalvarıyorum... bize de nasip et... pazar günü bir düğüne gittik.. eşimin akrabaları beni kenara çekti... tedavi gör, şunu yap bunu yap... çığlık atasım geldi, ağlamamak için kendimi zor tuttum, yeminliyim bir şey diyemedim... sadece tek başına istemekle olmuyor dedim.. ne anlarlarsa artık... eşimin kızı olduğu için doğal olarak sorunu bende sanıyorlar... düğün çıkışı eşime dedim... topla akrabalarını söyle dedim çocuk istemediğini, beni muhatap etme... o ise bana deli misin dedi ve kestirip attı... 2 gündür baş ağrısından ölüyorum... hafta sonu da girmedim kızım takipte ve evdeki pc nin ayarları bozdum... sürekli geçmişi silmekten.. şifremi kabul etmiyor... bugün işe geldim de girebildim... çok öpüyorum dularım hepimizle... sevgi ve dua ile...

Yaaa dün gece seni düşündüm en son kk da yazılar yazdım. Şimdi açtım bilgisayarımı ve çok üzüldüm Elifçim... Ama hadi biraz topla kendini...Lütfen en kötüsünü düşünüp kendine eziyet etme.. Kocanla da her ne olursa olsun aranı iyi tut. Sonunda iyi olan sen olursun.. Sana doluda gelse, surat da yapsa anlamamazlığa gel, birşey yokmuş gibi davran birtanem..Evet haklısın sen de ilgi istiyorsun ama olsun yine de sabır..Sen hep kocanla iyi ol canım..KİM NE DERSE DESİN! Bazen kimin ne dediğini duymamak ve bilmemek iyidir. Eğer seninle konuşmuş olsaydı belki de acı şeyler duyacaktın...Boşver sen surat yapma .Anlamamazlığa gel ve kocanın gönlünü kazan..

cmasım iyi dileklerin için çok sağol ama bu iş artık çok zor ve acı şeyler çok duydum ve dün gece ben haşat durumdaydım genede insan 1 bardak su vermez mi ............... geldi suratla ............ 16 senedir ben hep alttan alıyorum inan sizinde kafanızı şişirmek istemem ama
benim durumum öyle biraz zor bir durum eşim çok bencil ve huysuz her neyse artık şişirmiyim kafaları benim sorunlarım bitmez son şans oldu oldu olmadı artık bunda da bir hayır var diyip geçicem

elifcim insallah hamilesindir ama bu ictigin dogum kontrol hapinin yan etkiside olabilir. soylemeyim soylemeyim dedim ama tutamiycam kendimi. hosgorune siginarak soyluyorum o doktor sana niye bu haplari verdi anlamadim o kadar yumurta bosa gitti. verdigi streste cabasi. ikinciside senin kocan nasil seni evde yalniz birakip ailesiyle yemek yiyor ya kafam almiyor. koskoca adam bazi seylerin farkinda olmasi gerekmiyor mu? elifcim lutfen kendini yipratma lutfen. bak herkes kendi hayatini yasiyor. herkes kendini dusunuyor
sen niye kahrolasin ki niye yani. ayyyy cok fena sinirlendim ya nolur kusuruma bakmayin.

selcanım ben bazen kendime çok kızıyorum neden bunları yaptırıyorum kendime neden .... ben bunları haketmiyorum . eşim her gün akşam hergün ama eltime gider abisi eltim 2 çocucuğu ve kayınbabam oturur yemek yerler ve gece 1 de eve gelir sonrada surat asarsan senden kötüsü yok ve gelirken illaki yanında bir yiğeni olur illaki eğer surat asarsan vay haline.... daha neler neler boşverin kızların kendim ettim kendim buldum ......

ne olur affedin beni ne olur kendi özel sıkıntımla üzdüm sizi :(( özür dilerim

ben bunlara yinede laf demiyorum ama su an özel bir durumdayım stresliyim ve biraz gerginim gülemem hergün bize gelen adamlara zaten misafir değillerki ay vallahi anlatsam roman olur .....nefes almaz onlarsız......

bu arada doktor doğum kontrol hapını progestoren yüksek diye yazdı 18 gün içeçeceksin dedi. yarın kontrol var vallahi bilmiyorum ne olucak

Elifcimm yapma canim miden bence stresten boyle.oldu esinle.konusmayi dene bir cocugunuz olacaksa ikinizin olacak sana destek.olmali fevri davranma sakin olmaya calis.dualarim seninle

Elbetteki eşiyle konuşsun, anlaşsın! Ama konuşulan konuların ana başlığı kaynana, görümce, onlarda yiyip içmesi vs olmamalı..Mirandacım senin dediğin gibi güzel güzel tatlı tatlı konuşsun, fevri olmadan.. ''Bu aralar bu tedavi sürecinden dolayı kendimi biraz gergin hissediyorum aşkım...Birlikte bu süreci atlatırız birtanem!! Birbirimizin yanında olduğumuz sürece herşeyin üstesinden gelinir canım kocam vsvsvvsvs!! desin. Ama 3. şahıslar şu sıralar konuşmalarının hiçbiryerinde özne olmamalılar....Çünkü ters teper..Kocanın sığındığı mutlu olduğu yer senin yanın olmalı Elifçim..Onlar onun ailesi çünkü daima bu bağ kalacaktır..Ama sürekli dırdır eden ailesini eninde sonunda o da görecektir.. Allah büyüktür..

valla miranda ve cmas arkadaslarim ben sizin gibi cokta pozitif bakamiycam elifimin konusuna. bende sakin olsun diyorum ama
bu ne ya.... varya ben en iyisi hic kendi dusuncelerimi fikrimi yazmayim. yine sinirlerim cok fena tavan yapti.

elifcim sen inadina gul inada giyin suslen hic umurunda degilmis gibi davranmaya calis. benim dusuncelerim cok farkli ama yorum yapmicam. kafan zaten karisik bide ben karistirmayim.

Allah yar ve yardimcin olsun guzelim.

Son düzenleme:
Amaaaaaannnn be ben de çektim zamanında! Gerçekten anlıyorum. Ama bildiğim birşey var ki hepsi geçiyor!!!!! Gerçekten zaman herşeyin ilacı!!!! Boşuna boşuna geçiyor yıllar! Eğer ben de kendimi bu kadar zamanında üzmemiş olsaydım, güçlü olsaydım, şimdi belki de evimizde başka çocuklarımız olurdu... Şimdi iş işten geçti belki de artık olmaz!!!...tamam tamam üzülmek ağlamak yok artık yaaa!!! Delirtmen beni söyletmen beni ağlatman beniiiiiiiiiii!!!!!

tamam di mi bitti !! şimdi evet selcancım şu konuda mutabıkız... giyinsin süslensin püslensin umurunda olmasın!!! Bizler de tabi süslenip püslenelimmm... Ama size aşkolsun bu arada benim botoksumu sormadınız.. saçlarımı da boyattım ...beyazlar da gitttiiii oooohhh misss!!

elifçim arkadaşım... benim de duygularıma tercüman olmuşsun... okuduklarını yazdıkça senin için de kendim için de ağlıyorum.. kendimi tutamııyorum... allah büyük diyorum hep.. rabbime yalvarıyorum... bize de nasip et... pazar günü bir düğüne gittik.. eşimin akrabaları beni kenara çekti... tedavi gör, şunu yap bunu yap... çığlık atasım geldi, ağlamamak için kendimi zor tuttum, yeminliyim bir şey diyemedim... sadece tek başına istemekle olmuyor dedim.. ne anlarlarsa artık... eşimin kızı olduğu için doğal olarak sorunu bende sanıyorlar... düğün çıkışı eşime dedim... topla akrabalarını söyle dedim çocuk istemediğini, beni muhatap etme... o ise bana deli misin dedi ve kestirip attı... 2 gündür baş ağrısından ölüyorum... hafta sonu da girmedim kızım takipte ve evdeki pc nin ayarları bozdum... sürekli geçmişi silmekten.. şifremi kabul etmiyor... bugün işe geldim de girebildim... çok öpüyorum dularım hepimizle... sevgi ve dua ile...

inan ağlamaktan gözlerim şişdi ve çok güçsüzüm kimseden bişey istemiyorum sadece laf demesinler yeter bana zaten ancak sunu yap bunu yap derler

evet tek başına istemekle böyle tek başına mücadele vermek ..................... benimki zar zor geliyor zaten sperm vermeye bileeeeee

Back