- Konu Sahibi akideciknane
-
- #6.441
Elbetteki eşiyle konuşsun, anlaşsın! Ama konuşulan konuların ana başlığı kaynana, görümce, onlarda yiyip içmesi vs olmamalı..Mirandacım senin dediğin gibi güzel güzel tatlı tatlı konuşsun, fevri olmadan.. ''Bu aralar bu tedavi sürecinden dolayı kendimi biraz gergin hissediyorum aşkım...Birlikte bu süreci atlatırız birtanem!! Birbirimizin yanında olduğumuz sürece herşeyin üstesinden gelinir canım kocam vsvsvvsvs!! desin. Ama 3. şahıslar şu sıralar konuşmalarının hiçbiryerinde özne olmamalılar....Çünkü ters teper..Kocanın sığındığı mutlu olduğu yer senin yanın olmalı Elifçim..Onlar onun ailesi çünkü daima bu bağ kalacaktır..Ama sürekli dırdır eden ailesini eninde sonunda o da görecektir.. Allah büyüktür..
tamam di mi bitti !! şimdi evet selcancım şu konuda mutabıkız... giyinsin süslensin püslensin umurunda olmasın!!! Bizler de tabi süslenip püslenelimmm... Ama size aşkolsun bu arada benim botoksumu sormadınız.. saçlarımı da boyattım ...beyazlar da gitttiiii oooohhh misss!!
inan ağlamaktan gözlerim şişdi ve çok güçsüzüm kimseden bişey istemiyorum sadece laf demesinler yeter bana zaten ancak sunu yap bunu yap derler
evet tek başına istemekle böyle tek başına mücadele vermek ..................... benimki zar zor geliyor zaten sperm vermeye bileeeeee
inan ağlamaktan gözlerim şişdi ve çok güçsüzüm kimseden bişey istemiyorum sadece laf demesinler yeter bana zaten ancak sunu yap bunu yap derler
evet tek başına istemekle böyle tek başına mücadele vermek ..................... benimki zar zor geliyor zaten sperm vermeye bileeeeee
tamam di mi bitti !! şimdi evet selcancım şu konuda mutabıkız... giyinsin süslensin püslensin umurunda olmasın!!! Bizler de tabi süslenip püslenelimmm... Ama size aşkolsun bu arada benim botoksumu sormadınız.. saçlarımı da boyattım ...beyazlar da gitttiiii oooohhh misss!!
Geçen hafta alın ve kazayağı bölgesine botox..İki ay önce (tedavilerden önce yani) de elmacık kemiklerime ve ağız kenarı mimik çizgilerime dolgu yaptırdım.. :108:Biliyosunuz iki tüp denemem oldu peşpeşe...4-5 kg birden kilo aldım şu 2-3 ay içinde...Şimdi de bu fazlalığımı veriyorum herşey yolunda yani... :126:
Artik üzülme bu kadar lütfen! kendine ediyorsun. degerlerin bile degisir stres yapma rahat olmaya calis, esinin bir konusmayla degisecegi yok gibi bu nedenle, sen kendini hirpalarken esin ayni seyleri yapmaya devam edecek. selcan gibi bende demeyim diyorum ama yemege giderken, seni davet etmesi gerek yada sürekli neden gidiyorki? sen mutlaka evde yemek yapiyorsundur.eltin ve kayinvalidende seni cagirmasi gel hep beraber olalim demesi lazim, esin yanlis davransada onlarin bir kadin olarak esini uyarmasi lazim mesela, elif evde tek eve git artik oglum dese veya elif nasil iyimi ? beraber gelseydiniz sohbet ederdik gibi, esinin davranisi birazda etrafindaki insanlardan kaynakli, erkekler cok ince düsünemiyor ailedeki kadinlar bu farkindaligi yaratabilir. tabii iyi niyetli ve ailenin devamini düsünüyorsa:44:
Geçen hafta alın ve kazayağı bölgesine botox..İki ay önce (tedavilerden önce yani) de elmacık kemiklerime ve ağız kenarı mimik çizgilerime dolgu yaptırdım.. :108:Biliyosunuz iki tüp denemem oldu peşpeşe...4-5 kg birden kilo aldım şu 2-3 ay içinde...Şimdi de bu fazlalığımı veriyorum herşey yolunda yani... :126:
ben işe dönüyorum... hepinizi öpüyorum...
Artik üzülme bu kadar lütfen! kendine ediyorsun. degerlerin bile degisir stres yapma rahat olmaya calis, esinin bir konusmayla degisecegi yok gibi bu nedenle, sen kendini hirpalarken esin ayni seyleri yapmaya devam edecek. selcan gibi bende demeyim diyorum ama yemege giderken, seni davet etmesi gerek yada sürekli neden gidiyorki? sen mutlaka evde yemek yapiyorsundur.eltin ve kayinvalidende seni cagirmasi gel hep beraber olalim demesi lazim, esin yanlis davransada onlarin bir kadin olarak esini uyarmasi lazim mesela, elif evde tek eve git artik oglum dese veya elif nasil iyimi ? beraber gelseydiniz sohbet ederdik gibi, esinin davranisi birazda etrafindaki insanlardan kaynakli, erkekler cok ince düsünemiyor ailedeki kadinlar bu farkindaligi yaratabilir. tabii iyi niyetli ve ailenin devamini düsünüyorsa:44:
Canım inşallah Rabbim bu sıkıntılarını bir an önce giderir. ya bu erkekler neden bu kadar bencil neden hemen dönüp gitmeyi tercih ediyorlar neden savaşıp taşın altına ellerini sokamıyorlar ben anlamıyorum. Rabbim ıslah etsin bu ne ya offf yani canım dua ediyorum senin için ne olur topla kendini unutma zulüm kalıcı değildir sınavın zor tevekkülden başka birşey gelmiyo elden Rabbim mükafatını evlatlarınla versin inşallah sabır şükür dua diliyorum her ne kadar birbirimizi tanımasak da bak buradan destek olan senin için dua eden arkadaşların var inşallah içini bir nebze ferahlatmışsak ne mutlu bize inşallah bu en karanlık anındır ve artık güneşin doğma vakti gelmiştir. İnşallah evlatların dünyanı aydınlatır Rabbim en kısa sürede sabrının mükafatını versin dualarımdasın canım
canım evet beklemek varsa kaderde bekleriz hayırlısı olsun..ben zaten illaki olsun olmalı demek istemiyorum sadece üstüste böyle lunca sıkıldım yani ..ama biliyorum bundada bir hayır var ..herşeyin hayırlısı.Cumartesi tekrar bakilacaksa, yine bir ümit vardir ama olamazsada, hayirlisi diyelim dedigin gibi gec olsun hayirlisi olsun.
Benim duruma bak mesela zaman ne kadar önemli bizim yaslarda biliyorsun. hazirandan bu yana korunuyorum 20 mayisa kadarda sürecek, o zamana kadar benim degerler nasil olacak bilmiyorum. ama elden birsey gelmiyor.
canım her şeyde bi hayır varmış bakalım erbil bey bakacak memnun kalırsam onda devam ederin inşalllah..Ummucum cok fazla yukleniyosun kendine birde bu ara sanki deneme yanilma yapip (yanlista hatirliyor olabilirim) ilavlati kendin kullanmaya başladın bunlarda vucuduna ters tepki yapıyor olabilir luteal fazinda da değişmeler oldu yapma canim bekle seni cok iyi anliyorum ama sukredelim bak birer evladimiz var allah onlara saglikli.omur versin.bir diger evlada kavusmak icin sagligimizdan olmayalim bunlari soylemek haddime degil fakat seni dusundugumden diyorum.ayrica erbil beye gidiceksin cok sevindim kendisinden ben cok memnun kaldim ismimi verirsen daha da ilgilenebilir .insallah hayirli haberlerle don.
canım kendini bu kadar stres yapma stres vucudu çok etkiliyor..ve sana şunu söylemek istiyorum kocanı seviyor ve onla devam etmek istiyosan lütfen mücadele et kesinlikle kabullenme taviz tavizi doğurur..sen sen ol bunu yapma kocana da söyle seni çok seviyorum ama böyle davranmana izin veremem..benim için öncelik sensin senin içinde ben olmalıyım nereye gidiyorsak beraber..hem çocuk içinde ne bu karamsarlık napalım yani herşeyin vakti var canım..bütün içtenlğimle söylüyorum benim bir evladım olsa asla kendime eziyet etmem kızacaksınız bana ama inanın böyle bomboş olmak çok zor kelimeleri yanlış seçmemeye çalısıyorum ama çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün iyi değilim hiç evladı olmayanı anlamak da çok zordur şimdi ne desem boş ..................
ummucum uzuldum bende ama aklim almiyor madem yumi yok nasil her ay duzenli adet oluyorsun fsh degerin olagan ustu.
nolur beni yanlis anlama cok ama cok yuklendin bedenine onuda anliyorum aslinda cunku yirmili otuzlu yaslarda degiliz ki amaaan simdi olmasa sonra olur desek. nolursun azicik kendinide dusun arkadasim bitanecik evladini dusun.
..
yinede insallah cumartesi kontrolun iyi gecer butun bu emeklerinin karsiligini gorursun arkadasim. Allah yardimcin olsun.
canım evet beklemek varsa kaderde bekleriz hayırlısı olsun..ben zaten illaki olsun olmalı demek istemiyorum sadece üstüste böyle lunca sıkıldım yani ..ama biliyorum bundada bir hayır var ..herşeyin hayırlısı.
canım her şeyde bi hayır varmış bakalım erbil bey bakacak memnun kalırsam onda devam ederin inşalllah..
canım kendini bu kadar stres yapma stres vucudu çok etkiliyor..ve sana şunu söylemek istiyorum kocanı seviyor ve onla devam etmek istiyosan lütfen mücadele et kesinlikle kabullenme taviz tavizi doğurur..sen sen ol bunu yapma kocana da söyle seni çok seviyorum ama böyle davranmana izin veremem..benim için öncelik sensin senin içinde ben olmalıyım nereye gidiyorsak beraber..hem çocuk içinde ne bu karamsarlık napalım yani herşeyin vakti var canım..
canım bende yumurta var ..çok şükür.. ama o yumiler büyümede sıkıntı oldu..birazda herşey kısmet belki böyle olmasındada vardır bir hayır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?