Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

tamam cmasım tamam bu son şansım olan bu tedavi süresince gene elimden geldiği kadar fevri olmıycam çok zor ama ............
konuşmaya çalısıcam eşim beyefendiyle ................

ama bu hiç bir zaman değişmeyecek kocam onlarla mutlu illaki onları görücek sürekli tabiki görecek bende aileme düşkünüm ama eşimin yeri ayrı ama o birtürlü ayıramadı................... ben evlendiğimden beri eşimle 2 gün ayrı tatillll yapamadık.... kayınvalidem yıkar ortalığı düşün...............................

aman bende dert çok ..............
yarın bakalım ne olucak eğer iğne başlancak ve tüp bebek yapılacaksa son kez bir kez daha bebeğin hatrına alttan alıcammmmm

Sorayim bari botoxu yüzde nereye yaptirdin? saclarin ve botoksun hayirli olsun güle güle kullan. birazda gülelim istedim dediginiz gibi selcan ve cmas giyinelim,süslenelim kendimizle ilgilenelim yani.

Artik üzülme bu kadar lütfen! kendine ediyorsun. degerlerin bile degisir stres yapma rahat olmaya calis, esinin bir konusmayla degisecegi yok gibi bu nedenle, sen kendini hirpalarken esin ayni seyleri yapmaya devam edecek. selcan gibi bende demeyim diyorum ama yemege giderken, seni davet etmesi gerek yada sürekli neden gidiyorki? sen mutlaka evde yemek yapiyorsundur.eltin ve kayinvalidende seni cagirmasi gel hep beraber olalim demesi lazim, esin yanlis davransada onlarin bir kadin olarak esini uyarmasi lazim mesela, elif evde tek eve git artik oglum dese veya elif nasil iyimi ? beraber gelseydiniz sohbet ederdik gibi, esinin davranisi birazda etrafindaki insanlardan kaynakli, erkekler cok ince düsünemiyor ailedeki kadinlar bu farkindaligi yaratabilir. tabii iyi niyetli ve ailenin devamini düsünüyorsa:44:

arkadaşım yine geliyor.... ona şükür.. benim ki ona da gelmiyor... gerçi benim bebek konusu dışında bir problemim yok ama bu konuyu da ben kaldıramıyorum... bazen beni kullandıklarını düşünüyorum...

ben selcana katılıyorum ağlama artık, ağlayarak onu ve onları mutlu etme, gez süslen bu psikoljiyle sağlıklı bir tedavide olamazsın...

kızlar elifin sıkıntısını görünce sizlerin halini soramadım... selcancım, cmasım, duova, ve ümmücüm umarım herkes iyidir. Haftasonları evden giremiyorum... dünde baş ağrısından işe gelemedim... bugün de bebek gezmeye gittik arkadaşlarla.. mis gibi bebek koklayıp ancak geldim... sizlerede mis gibi bebiş kokuları gönderiyorum...

sevgi ve dua ile kalın...

kızlar diğer topiklerde gezinirken ,soğan kürü uygulayanlar topiğinde bakın ne buldum..aynen kopyala yapıştır yapıyorum...

.........
Emeltimucin
Papatya Giriş tarihi:Nov 2013
Meryem otunu kullanipta hamile kalan??
Arkadaslar konu basligi meryem otu olan konusmaya girdim ve bir arkadasimiz MERYEM ANA OTU kullandigini ve hamile kaldigindan bahsetmis.Cok heyecanlandim sizi de bilgilendireyim istedim. Aramizda bu konuda bilgisi olan var mi acaba? Ben meryem otunun UN halini buldum misir carsisinda ama almadim.bazi arkadaslar almis ucuz diye(20TL) ama TV de Cevat Hoca odunsu halini kullanin dedi. Onuda GITTIGIDIYOR SITESINDE satiliyor , orada buldum sadece. hamile kalan arkadasim paylasimini kopyaliyorum assagi..

(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )

merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar ........

.............

Tabi taa geçen gün muskacılara para kaptırmayalım diyoduk di mi? Aman ben bilmiyorum birşey buldum işte boyle bir yazı...

cmasım botoksunu ve saçlarını güle güle kullan... onlar eskisin sen eskime emi...bu güzelliklere saırım biraz alışveriş lazım.. tam da indirim zamanı... :))

Geçen hafta alın ve kazayağı bölgesine botox.. İki ay önce (tedavilerden önce yani) de elmacık kemiklerime ve ağız kenarı mimik çizgilerime dolgu yaptırdım.. :108:Biliyosunuz iki tüp denemem oldu peşpeşe...4-5 kg birden kilo aldım şu 2-3 ay içinde...Şimdi de bu fazlalığımı veriyorum herşey yolunda yani... :126:

Canım inşallah Rabbim bu sıkıntılarını bir an önce giderir. ya bu erkekler neden bu kadar bencil neden hemen dönüp gitmeyi tercih ediyorlar neden savaşıp taşın altına ellerini sokamıyorlar ben anlamıyorum. Rabbim ıslah etsin bu ne ya offf yani canım dua ediyorum senin için ne olur topla kendini unutma zulüm kalıcı değildir sınavın zor tevekkülden başka birşey gelmiyo elden Rabbim mükafatını evlatlarınla versin inşallah sabır şükür dua diliyorum her ne kadar birbirimizi tanımasak da bak buradan destek olan senin için dua eden arkadaşların var inşallah içini bir nebze ferahlatmışsak ne mutlu bize inşallah bu en karanlık anındır ve artık güneşin doğma vakti gelmiştir. İnşallah evlatların dünyanı aydınlatır Rabbim en kısa sürede sabrının mükafatını versin dualarımdasın canım

Bende geçen sene göz kenarlarına yaptırmıştım.Dolgu ve botox u nerede yaptırdın ? Ne kadar ödedin ?

Değişik bir konudan konuşalım değilmi:))))))

duovam agzina saglik kuzum ne guzel yazmissin caim benim :13:

elifim sen uzulme kuzum nolur eden bulur unutma...

ciddi misin arkadasim:44: ben senin saka yaptigini saniyordum ne yalan soyleyim. iyi cesaret tutkucum sende oyle.

ben hayatta yaptiramam korkarim kiz ben:18:

duavam ne güzel dedin iyi niyet ve ailenin devamını isityorsa ................ benim kayınvalidem biz evlenirken kilo verdi iğne iplik oldu.................. aman benim derdim bitmez güzelim ne anlatayım ki bir sürü şeyyyyyyyyyyyyy

zaten benim boşa gecn 13 yılıma sebepler hakkımı helal etmiyorum bu devran elbet dönecek diğer dünyada görüşücez elbet bunların bedeli olucak .........................

cmasım bir yan etkisi varmı acaba ???

hepiniz çok sağolun..... allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız ............ elbet bu zulüm bitecek elbet devran dönecek benim hiç şüphem yok rabbimin adaletinden ..... benim eşim hiç zora gelmedi en kolayı seçti hep benim çabamla suan bu durumdayız.....

evlatlarımla insallah ne güzel demişsiniz allah ağzınızdan duysun inşallah .... aminnnnn
hepimize isteyen herkese rabbim nasip eder inşallahhhh

ben eşimi bu kadar sevmeseydim asla bana böyle davranılmasına izin vermezdim aslaaaaaaaaaaaaaaa

canım evet beklemek varsa kaderde bekleriz hayırlısı olsun..ben zaten illaki olsun olmalı demek istemiyorum sadece üstüste böyle lunca sıkıldım yani ..ama biliyorum bundada bir hayır var ..herşeyin hayırlısı.
canım her şeyde bi hayır varmış bakalım erbil bey bakacak memnun kalırsam onda devam ederin inşalllah..
canım kendini bu kadar stres yapma stres vucudu çok etkiliyor..ve sana şunu söylemek istiyorum kocanı seviyor ve onla devam etmek istiyosan lütfen mücadele et kesinlikle kabullenme taviz tavizi doğurur..sen sen ol bunu yapma kocana da söyle seni çok seviyorum ama böyle davranmana izin veremem..benim için öncelik sensin senin içinde ben olmalıyım nereye gidiyorsak beraber..hem çocuk içinde ne bu karamsarlık napalım yani herşeyin vakti var canım..

canım bende yumurta var ..çok şükür.. ama o yumiler büyümede sıkıntı oldu..birazda herşey kısmet belki böyle olmasındada vardır bir hayır..

ümmü, sen güzelce kontrolünü ol canım, uygunsa tedavine başla... ama olumsuz da olursa bir hayır var diyeceğiz... döndükten sonra da lütfen bir süre vucudunu dinlendir, biraz dinlenmeeye ihtiyacın var sanırım, fazladan aldığın haplar seni olumsuz etkiledi. bir ay dooğal olsun herşey bakalım ne olacak sonuç....

Duova, Miranda, Elifooooo, SelcanKerem, Alisalis, Cmas, Cedrus, Tutku… Allah çok güzel haberler alacağımız, hayırlı, bol tebessümlü kahkahalı bir gün nasip etsin..

Dua ve sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…