- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
- #6.401
butun arkadaslarima gunaydin![KK19 :29: :29:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
bayaga bi haraketli gecmis haftasonu ben yokken.
butun yazdiklarinizi okudum arkadaslar.
dua konusu cok gecmis. bende ummu arkadasima katiliyorum. siz dualariniz rabbimden esirgemeyin elbet duyacaktir ya da sizin icin hayirlisi degildir. ben kendim hergun furkan ve araf duasini okudum halende okuyorum. birde ihlas hic dusmez agzimdam aklima geldikce okurum. birde felak nas ve ayetkursi. Allahim kabul eder insallah. siz isteyin rabbimden yeterki isteyin.
elif senin recai kuttan beni cok guldurdu sen cok yasa hemi arkadasim![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
duova canim sanada az kaldi baharda insallah bebek haberini alicaz senden hayirlisiyla.
cmas arkadasim senin kafa karisik sanki biraz sakince dusunmeye calis arkadasim. birde seninde fazla olmamis evleneli. ikinci evliliginmi seninde?
diger ismni yazamadigim unuttugum arkadaslar sizede selam olsun![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
bana gelince bende hamilelik belirtiler yavas yavas baslamaya basladi. goguslerim sis aciyorlar. geriside hayirlisiyla kendilerini gosterecekler insallah. hepiniz icin duaciyim sakin unutmayin
![KK19 :29: :29:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
bayaga bi haraketli gecmis haftasonu ben yokken.
butun yazdiklarinizi okudum arkadaslar.
dua konusu cok gecmis. bende ummu arkadasima katiliyorum. siz dualariniz rabbimden esirgemeyin elbet duyacaktir ya da sizin icin hayirlisi degildir. ben kendim hergun furkan ve araf duasini okudum halende okuyorum. birde ihlas hic dusmez agzimdam aklima geldikce okurum. birde felak nas ve ayetkursi. Allahim kabul eder insallah. siz isteyin rabbimden yeterki isteyin.
elif senin recai kuttan beni cok guldurdu sen cok yasa hemi arkadasim
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
duova canim sanada az kaldi baharda insallah bebek haberini alicaz senden hayirlisiyla.
cmas arkadasim senin kafa karisik sanki biraz sakince dusunmeye calis arkadasim. birde seninde fazla olmamis evleneli. ikinci evliliginmi seninde?
diger ismni yazamadigim unuttugum arkadaslar sizede selam olsun
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
bana gelince bende hamilelik belirtiler yavas yavas baslamaya basladi. goguslerim sis aciyorlar. geriside hayirlisiyla kendilerini gosterecekler insallah. hepiniz icin duaciyim sakin unutmayin