• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

butun arkadaslarima gunaydin:29:

bayaga bi haraketli gecmis haftasonu ben yokken.

butun yazdiklarinizi okudum arkadaslar.

dua konusu cok gecmis. bende ummu arkadasima katiliyorum. siz dualariniz rabbimden esirgemeyin elbet duyacaktir ya da sizin icin hayirlisi degildir. ben kendim hergun furkan ve araf duasini okudum halende okuyorum. birde ihlas hic dusmez agzimdam aklima geldikce okurum. birde felak nas ve ayetkursi. Allahim kabul eder insallah. siz isteyin rabbimden yeterki isteyin.

elif senin recai kuttan beni cok guldurdu sen cok yasa hemi arkadasim:1:

duova canim sanada az kaldi baharda insallah bebek haberini alicaz senden hayirlisiyla.

cmas arkadasim senin kafa karisik sanki biraz sakince dusunmeye calis arkadasim. birde seninde fazla olmamis evleneli. ikinci evliliginmi seninde?

diger ismni yazamadigim unuttugum arkadaslar sizede selam olsun:3:

bana gelince bende hamilelik belirtiler yavas yavas baslamaya basladi. goguslerim sis aciyorlar. geriside hayirlisiyla kendilerini gosterecekler insallah. hepiniz icin duaciyim sakin unutmayin

ayy kızlar düşünmeden hareket ettim cumartesi istanbula gidicem uçak biletlerimi aldım ..ama doktor c.tesi yokmuş..:53: bende sekretere doktorun hemşiresi ile görüşmek istiyorum bakalım bana ne zaman dönecekler..ayy kafamaa.hiç böyle yapmazdım nasıl olduda böyle cumburlop bileti aldım bilmiyorum..gitmek sorun değil oğlumla görüşcez bi günde kalcam orda ama..hani gitmişken muayene olmak isterim yani..kolay gidilip gelinmiyor çünkü..
banada afakanlar geldi kızlar içim pır pır endişeli..hayırlısı diyorum ksımet diyorum ama bunu kalpten söylemek lazım..allahım kalplerşmize indirsin..ayy ne zormuş yaa..:27:

QUOTE=duova;33117714]Sogan kürüne bu Sabah basladin umarim.:15:reglin kacinci günü bugün 7. günmü baslamaya karar verdin.[/QUOTE]

aana! yine unuttum!...bugün 10. gün.. yaaaa günler ne çabuk geçiyor!! transferde hiç geçmiyordu!! ...(Soğanı eve gidince kaynatçam artık)

Selcancım evet kafam karışık haklısın! Bak kürlere bile başlayamadım... Aslında doktorum dediya o kürler işe yaramaz diye, belki de bu yüzden bilinçaltım bana oyun oynuyodur!! Ve diğer konularda evet sakince düşünmem gerek...Meryem suresi, araf suresi , ihlas suresi...tamam bunlarla başlıycam....(Bu arada ben yeni evli değilim ki, niye öyle dedin? Bir çocuğumuz var.. İkinciyi bu zamana kadar düşünmemiştik.. Ama şimdi istiyoruz! İnşallah!) Hamleliğinin tadını çıkar!

ayy kızlar düşünmeden hareket ettim cumartesi istanbula gidicem uçak biletlerimi aldım ..ama doktor c.tesi yokmuş..:53: bende sekretere doktorun hemşiresi ile görüşmek istiyorum bakalım bana ne zaman dönecekler..ayy kafamaa.hiç böyle yapmazdım nasıl olduda böyle cumburlop bileti aldım bilmiyorum..gitmek sorun değil oğlumla görüşcez bi günde kalcam orda ama..hani gitmişken muayene olmak isterim yani..kolay gidilip gelinmiyor çünkü..
banada afakanlar geldi kızlar içim pır pır endişeli..hayırlısı diyorum ksımet diyorum ama bunu kalpten söylemek lazım..allahım kalplerşmize indirsin..ayy ne zormuş yaa..:27:

Belki bunda da bir hayır vardır ümmişçim.. Bak aklıma ne geldi! Eger kendi dr.unu bulamazsan gelmişken başka iyi bir dr.la görüş. aynı merkezden veya başka bir hastaneden sadece bir başka uzman görüşü olur... Hemen şimdi randevu al diğer merkezlerden....

canim no panik no stress...

biletini 24 saat icerisinde degistirebilirsin diye biliyorum ben ummucum ama yaniliyorda olabilirim. acik bilet yaptirabilirsin belki kucuk bi fark oduyerek yahut cmasin dedigi gibi hemen baska bi merkezden randevu alicaksin.

QUOTE=duova;33117714]Sogan kürüne bu Sabah basladin umarim.:15:reglin kacinci günü bugün 7. günmü baslamaya karar verdin.

aana! yine unuttum!...bugün 10. gün.. yaaaa günler ne çabuk geçiyor!! transferde hiç geçmiyordu!! ...(Soğanı eve gidince kaynatçam artık)

Selcancım evet kafam karışık haklısın! Bak kürlere bile başlayamadım... Aslında doktorum dediya o kürler işe yaramaz diye, belki de bu yüzden bilinçaltım bana oyun oynuyodur!! Ve diğer konularda evet sakince düşünmem gerek...Meryem suresi, araf suresi , ihlas suresi...tamam bunlarla başlıycam....(Bu arada ben yeni evli değilim ki, niye öyle dedin? Bir çocuğumuz var.. İkinciyi bu zamana kadar düşünmemiştik.. Ama şimdi istiyoruz! İnşallah!) Hamleliğinin tadını çıkar![/QUOTE]

benimde elif gibi kafa gitti:52: baskasiyla karistirdim seni arkadasim... elifin recai kuttan lafina hala guluyorum. sen cok yasa emi elif Allah gonlune gore versin.

kuzum biz soyluyoruz diye yapma icinden gelerek yap herkesin inanci farkli kim nasil kendini iyi hissedicekse oyle yapmali.

Selcancım evet kafam karışık haklısın! Bak kürlere bile başlayamadım... Aslında doktorum dediya o kürler işe yaramaz diye, belki de bu yüzden bilinçaltım bana oyun oynuyodur!! Ve diğer konularda evet sakince düşünmem gerek...Meryem suresi, araf suresi , ihlas suresi...tamam bunlarla başlıycam....(Bu arada ben yeni evli değilim ki, niye öyle dedin? Bir çocuğumuz var.. İkinciyi bu zamana kadar düşünmemiştik.. Ama şimdi istiyoruz! İnşallah!) Hamleliğinin tadını çıkar!

benimde elif gibi kafa gitti:52: baskasiyla karistirdim seni arkadasim... elifin recai kuttan lafina hala guluyorum. sen cok yasa emi elif Allah gonlune gore versin.

kuzum biz soyluyoruz diye yapma icinden gelerek yap herkesin inanci farkli kim nasil kendini iyi hissedicekse oyle yapmali.[/QUOTE]

ya ben selcanım yazdım yolladım sonra aaaaaaaaaaaaaa dedim ama geçmiş ola recai kutan ne allahaşkına ?????? benim kafa hakketten 1 milyon bir bilseniz müşteilere neler diyorum tam balık hafıza oldum tam

birde 1 haftadır midem berbat durumda sürekli ekşiyor bulantı sorma birde dün sabaha karsı 5 de bir ağrı tuttu hala ağrıyor sadece bugün süt içebiliyorum :(((

aslında iyi olur kilolar gider belki .....................

Belki bunda da bir hayır vardır ümmişçim.. Bak aklıma ne geldi! Eger kendi dr.unu bulamazsan gelmişken başka iyi bir dr.la görüş. aynı merkezden veya başka bir hastaneden sadece bir başka uzman görüşü olur... Hemen şimdi randevu al diğer merkezlerden....

canim no panik no stress...

biletini 24 saat icerisinde degistirebilirsin diye biliyorum ben ummucum ama yaniliyorda olabilirim. acik bilet yaptirabilirsin belki kucuk bi fark oduyerek yahut cmasin dedigi gibi hemen baska bi merkezden randevu alicaksin.
canlarım aradım merkezi başka doktora muayene olucam doktor erbil bey..bugün burda doktora gittim ve doktor yumurtalıkların aktif değil dedi..büyüycek yumi yokmu dedim yok dedi..:32: birde gece biosteronu içtikten sonra çarpıntı başladı hala devam ediyor.acaba klomenle bisosteron yinemi olmadı yaa..ayy çok sıkıldım ben yaa..3 aydır neden böyle oluyor anlamadım bi tanede olsa yumi büyümezmi yaa..adet oluyorum fsh düşük yumi görülüyor ama bir gr kımıltı yok..off oıff afraa tafraa...
ayyyyyyyyyyyyy keşke keşke cmasımmm inşallahhhh

kurban olduğum allahım bizleri böyle çaresiz koymasın artık ben kendimi iyi hissetmiyorum :((( isteyen herkese nasip et kurban olduğum
aminnnnnnnnnnnnn

aminn canım valla bende aynıyım..

canlarım aradım merkezi başka doktora muayene olucam doktor erbil bey..bugün burda doktora gittim ve doktor yumurtalıkların aktif değil dedi..büyüycek yumi yokmu dedim yok dedi..:32: birde gece biosteronu içtikten sonra çarpıntı başladı hala devam ediyor.acaba klomenle bisosteron yinemi olmadı yaa..ayy çok sıkıldım ben yaa..3 aydır neden böyle oluyor anlamadım bi tanede olsa yumi büyümezmi yaa..adet oluyorum fsh düşük yumi görülüyor ama bir gr kımıltı yok..off oıff afraa tafraa...

canım benim o kadar zor bir süreç ve o artık zor bir bekleyiş ki rabbim bize nasip etsin inşallah:)))
arkadaşım dayan güç ver kendine iyi olucak inşallah lütfen yılma bende elimden geleni yapıcam sonra evvelallah ne yapalım artık :(((

üzüldüm canim neden böyle oldu sende acaba :44: önümüzdeki aya umarim böyle olmasin yumurtan olussun.

bilmiyorum ki canım anlamadım gitti.:27:.c.tesi randevum var..o zamana kadar bi değişiklik olurmu bilmiyorum hayırlısı allahtan..:32:
her ay vucuda hormon yüklemekte iyi değil ara vermek gerekiyor canım..:6: kaderde beklemek varsa bekliycez artık napacaz mecbuuurrr..:))

bilmiyorum ki canım anlamadım gitti.:27:.c.tesi randevum var..o zamana kadar bi değişiklik olurmu bilmiyorum hayırlısı allahtan..:32:
her ay vucuda hormon yüklemekte iyi değil ara vermek gerekiyor canım..:6: kaderde beklemek varsa bekliycez artık napacaz mecbuuurrr..:))

Cumartesi tekrar bakilacaksa, yine bir ümit vardir ama olamazsada, hayirlisi diyelim dedigin gibi gec olsun hayirlisi olsun.

Benim duruma bak mesela zaman ne kadar önemli bizim yaslarda biliyorsun. hazirandan bu yana korunuyorum 20 mayisa kadarda sürecek, o zamana kadar benim degerler nasil olacak bilmiyorum. ama elden birsey gelmiyor.

Ben de üzüldüm. .:( Ama dur bakalım ERbil bey ne diyecek. Eger ara ver derse sen de yarim biraktigin sogan ve incir kuru yaparsin..ya da onun gibi seyler ..ne diyeceğimi bilmiyorum ..Ama sen güçlü ol ..herşey yoluna girecek inşallah. ..

ayyyyyyyyyyyyy keşke keşke cmasımmm inşallahhhh

kurban olduğum allahım bizleri böyle çaresiz koymasın artık ben kendimi iyi hissetmiyorum :((( isteyen herkese nasip et kurban olduğum
aminnnnnnnnnnnnn

Evet canım seni anliyorum. Gerçekten de çaresizlik duygusu insani yer bitirir. Ama böyle aci çekmek birseye yaramaz..hatta daha da kotu yapar ...bak ne diycem eger başka türlü düşünürsen daha mutlu olursun. Guzel seyler dusun. Esine kavusmussun bunca yil sonra neden su gunlerin tadini cikarmiyosun.hayirlisi Allahtan dua edelim belki dualarimiz kabul olur...ama diger taraftanda yasayalim tatli tatli...mesela yarin sabah kocana guzeeeeel bir kahvalti hazirlaaa..yuzunde en guzel gulumsemenle kapidan gecir..bak ne guzel di mi? Çaresiz degilsin bu da bir zamanlar senin hayalin degil miydi? Guzel dusun....nevser demisti sanırım bir zamanlar guzel ve pozitif dusunelim hep...

Ummucum cok fazla yukleniyosun kendine birde bu ara sanki deneme yanilma yapip (yanlista hatirliyor olabilirim) ilavlati kendin kullanmaya başladın bunlarda vucuduna ters tepki yapıyor olabilir luteal fazinda da değişmeler oldu yapma canim bekle seni cok iyi anliyorum ama sukredelim bak birer evladimiz var allah onlara saglikli.omur versin.bir diger evlada kavusmak icin sagligimizdan olmayalim bunlari soylemek haddime degil fakat seni dusundugumden diyorum.ayrica erbil beye gidiceksin cok sevindim kendisinden ben cok memnun kaldim ismimi verirsen daha da ilgilenebilir .insallah hayirli haberlerle don.

Evet canım seni anliyorum. Gerçekten de çaresizlik duygusu insani yer bitirir. Ama böyle aci çekmek birseye yaramaz..hatta daha da kotu yapar ...bak ne diycem eger başka türlü düşünürsen daha mutlu olursun. Guzel seyler dusun. Esine kavusmussun bunca yil sonra neden su gunlerin tadini cikarmiyosun.hayirlisi Allahtan dua edelim belki dualarimiz kabul olur...ama diger taraftanda yasayalim tatli tatli...mesela yarin sabah kocana guzeeeeel bir kahvalti hazirlaaa..yuzunde en guzel gulumsemenle kapidan gecir..bak ne guzel di mi? Çaresiz degilsin bu da bir zamanlar senin hayalin degil miydi? Guzel dusun....nevser demisti sanırım bir zamanlar guzel ve pozitif dusunelim hep...

günaydın canım benim :))))

2 gündür beter durumdayım sürekli kusma ekşime inanılmaz mide ağrısı ve be tek başıma eve gidiyorum eşim gidip ailesiyle yemek yiyor gece geliyor zaten dolmus olarak geliyor hiç konuşmuyoruz zaten halim yok artık ..... sabah kahvaltı hazırlıyorum aceleyle işe gidiyorum o patron sonra gidiyor..........

şimdi sizlere böyle naltırken diyorsundur elif de abartıyor yeminle tek bir abartma yok ve daha az anlatmadım bile nelerl neler ben bıktım artık pes ediyorum ................

su an bir tedavi var yarıda bırakamam son şans sonnnnnnn yarın 10:30 randevu var bakalım doktor ne diyecek ona göre devam yada bitiricem

inanın abatmıyorum asla anlatamadığım o kadar aptalca seyler varki o kadar mutsuzum ki ben bu kadar olumsuzluğa iyi ayakta duruyorum :((((

Back