Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Anladım benim de 5. Gündü bugün 7. Günün sadece idrar testi yaptım onlar da negatifti Çarşamba günü yapmayı düşünüyorum

Kaç yaşındasınız ? Tüp bebeğe yönlendiren sebebiniz nedir? Erkek faktörü mü sizde mi sorun var?
Ilginiz icin tesekkurler
Yaş 41,8 yildır evliyiz.Esimde morfoloji 0 benim de tek yumurtaligim ve tek tupüm var.Hiç korunma olmadan 2 gebelik gecirdim ilki dış gebelikti,2. De 3.5 yaşında ellerinizden oper:)simdi kardesi olsun istiyoruz malum yaş geciyor 4 yildir olmayinca tup icin basvurduk..Esim ogluma hamile kalmadan once varikosel ameliyati olmustu suan sayi hiz iyi ama morfoloji 0.Rabbim isteyen dileyen once evladı olmayanlara versin yanı sirada bizlete versin insallah..Sizin durumunuz nedir peki?

Daha önce gebeliğiniz olmuş hiç korkmayın olur inşallah

Dün eşimin tarafından akrabaları ziyaret ettik,teyzenin biri bana "bebek yok mu" yok deyince," aman kızım doktora gidin,çocuk olmadan asla olmaz " ben nasip kısmet diye kapatmaya çalıştıkça kendince akıl vermeye devam etti sanki beni benden çok düşünüyormuş gibi,kötü niyet yok elbet ona eminim ama bazen çok üzülüyorum,merak ettiğim sizler nasıl baş ediyorsunuz böyle insanlarla var mı bir formülü

Canım onlar hiç susmaz takma eğer üstelerse açıkça konuş bu konuları açmayın diye

Morfolojiyi kafanıza takmayın. Benim eşiminde 0 ama hamile kaldım. üstelik yaşım 47. Önemli olan DNA hasarına uğramayan sperm ve yumurtayı bulabilmeleri. sigara alkol gibi alışkanlıklar yoksa işiniz daha da kolay. Sperm DNA hasar testi ya da oksidatif stres testi yaptırdınız mı? Bunlara bağlı da olabilir morfoloji probleminiz.

Teknoloji çok ilerledi . Merak etmeyin. Hangi merkezde tedaviniz? Doktorunuz kim?

Cok iyisin su sozler bile o kadar guzel umut oluyorki anlatamam hicbirimizin emekleri bosa gitmesin insallah?sizin durumunuzu ogrenebilir miyim?
Rica ederim:) ben 35 yaşındayım ama yumurtalarım 40 yaşındaymış amh 0.49 du geçen yıl sonra da ölçtürmedim. Hiç çocuğum yok

Maalesef ikimizde sigara kullaniyoruz Dna hasarina bakilmadi ama suan pgt yontemi ile tedavi uygun goruldu sanirim embriyolara bakilacakti.Medipol Sevinc hnm da basladik.

Gorusmuyorum ya da direk tersliyorum. Hic tahammulum yok dusuncesiz insanlara boyle...

Maalesef ikimizde sigara kullaniyoruz Dna hasarina bakilmadi ama suan pgt yontemi ile tedavi uygun goruldu sanirim embriyolara bakilacakti.Medipol Sevinc hnm da basladik.
İşte o kötü onları kesmeniz lazım. Sigara spermleri ve yumurtalıkları oksidatif strese sokarak DNA hasarına sebep olabiliyor.Sigara içerken sağlıklı sperm yada yumurta bulunması şansınız düşüyor. Bari C vitamini kullanın şimdiden bir nebze olsun antioksidan olur. Sİz de multivitaminizde yüksek oranda folik asit ve ubiqunol olmasına özen gösterin. Bol şans. Tedavi sürecinde aklınıza takılan şeyler olursa çekinmeden yazın burada herkes size tecrübeleri oranında cevap verecektir.

Cok tesekkur ederim.Folidoce ve Devit kullaniyorum c vitamini icin mutlaka yarin kontrolde doktorumla konusacagim.Sigarayi mumkun oldugu kadar azalttik ah bir birakabilsekyumurtalar toplandiktan sonra umarim hersey yolunda gider yalniz oldukca stresli bir süreç bu kadar stres yapacagini tahmin etmezdim...Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...

Bende sigaraya doyamaz hale geliyorum o süreçte ama.ben çareyi nikotinsiz elektronik sigara da buldum ondan içince bir iki firt bana baya fayda sağlıyor birtane sabah kahvesi ile birde gece yatmadan iciyorum normal sigara günde 2 adet yani 3.tedaviye başlamayı bekliyorum

Ben haziranda 14 haftalık hamileyken kaybettim bebeği ayni ay 2 eltimde hamile kaldı ve şimdi ikiside doğurdu ilk eltinin yanina gittim herkes acır gözle bana bakıyor allah sizede versinler yok dua ettik diyenler bir kötü oldum anlatamam 2.elti doğurdu ona gittiğimde ise kimse ağzını açmadan ben kısırım olmuyor kimse bana akil yada dilek dilemesini dedim şok gözlerle bana baktıktan sonra diycek söz bulamadılar iimalarina dayanmaktansa ćenelerini kapatmak işime geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…