• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

@ S sucklingpigs @ F Fundazerey y

Şişşşşştttttttttt. Sakin olun kızlar... Bakın bende hiç bir belirti olmamıştı. Sadece bildiğin nezle tarzında bir durum yaşadım. Aha grip de oldum gitti bebek mebek yok demiştim. O kadar inançsızdım ki tahlil gününe kadar rahat rahat bekleyebildim nasılsa olmadı diye . Sonra bir baktım ki pozitif. O yüzden sakin olun tahlil yapınca çıkacak en net sonuç . Ayrıca tutmasa da dünyanın sonu değil pes etmeyin yeter ...Rabbim sizi de güldürsün inşallah.

Şişşşşştttttttttt. Sakin olun kızlar... Bakın bende hiç bir belirti olmamıştı. Sadece bildiğin nezle tarzında bir durum yaşadım. Aha grip de oldum gitti bebek mebek yok demiştim. O kadar inançsızdım ki tahlil gününe kadar rahat rahat bekleyebildim nasılsa olmadı diye . Sonra bir baktım ki pozitif. O yüzden sakin olun tahlil yapınca çıkacak en net sonuç . Ayrıca tutmasa da dünyanın sonu değil pes etmeyin yeter ...Rabbim sizi de güldürsün inşallah.
Ya aslında sakinim ama bu dönemin stresiyle baş edemeyip sigara içmeye devam ettim. İçmicem dedikçe daha çok içtim ve bu nedenle kendimi çok suçladım. Bu nedenle tutmayacağını düşünüyorum. Şu dönem biter bitmez nikotin bantlarıyla bırakabiliyorum bırakır bırakmaz yaza İstanbul’da iyi bir merkezle tekrar denemek istiyorum. Bana kızmayın iradesiz diye lütfen

Aaaa siz de mi başkenttesiniz peki sizin tuttu mu? 1,5 yıl önce 0.49 du
Evet cok şükür 15 aylık bu zorluğu çok iyi bilirim Allah ım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah benim de bi tane kaliteli embriyo vardı ve ilk günler hiç ağrım bile olmamıştı sadece bikaç kere ağrı oldu kramp gibi bikaç dk süren bir de şimdi hatırladım bikaç gün hapşırdım hasta oluyorum sandım hatta ama o da bir belirtiymiş

Ya aslında sakinim ama bu dönemin stresiyle baş edemeyip sigara içmeye devam ettim. İçmicem dedikçe daha çok içtim ve bu nedenle kendimi çok suçladım. Bu nedenle tutmayacağını düşünüyorum. Şu dönem biter bitmez nikotin bantlarıyla bırakabiliyorum bırakır bırakmaz yaza İstanbul’da iyi bir merkezle tekrar denemek istiyorum. Bana kızmayın iradesiz diye lütfen
Bırakmak gerekiyor gercekten zaten tutunca vicdanen içemezsin ben öyle oldum

Ah guzelim ah, ben de butun gun kendime bunlari hatirlatip duruyorum. Ben de ilk gebeligimde hicbirsey hissetmemistim sadece hormon takviyelerinin yan etkileri vardi, bu seferki transfer sonrasinda hele bugune kadar yan etki bile hissetmedim. Once niye tutunma kanamasi gormedim daha diye hayiflaniyordum azicik, bugun lekelenme gorunce korkudan panik yaptim. Yani anlayacagin aklim kalk gidelim derken kalbim halt etme otur triplerinde... Ay ne zormus beklemek; ben kendimi sabirli bilirdim... neyse tahlile kaldi uc gun... Ben yarin sabah evime donuyorum, testimi Carsamba yapacagim kismetse, Persembe bildiririm sizlere. Insallah guzel haberle gelirim de umut olurum herkese :)
Guzel dualarin icin cok tesekkurler guzel yurekli insan. Insallah sen de mucizene kavusacaksin dilerim!!!

Sacmalama niye kizalim, biz seni en iyi anlayacak insanlariz. Sen simdi bosver artik olan olmus. Stres daha kotu diye gunde 4-5 tane ic diyen doktorlar bile var. Hic takma kafana...

Ben şöyle yapmıştım, canim istediginde sigarayi yaktim, cogunlukla elimde beklettim,arada icime çekmeden bir iki nefes(sirf agzimda o tadı hissedeyim diye)çektim, en son sondurecekken bir yada iki nefes icime cektim,sonucta bir sigara ictim gibi dursada vucuduma giden iki nefes oldu, evet hic icmemek lazim ama bu bekleyislerde sigarayi icmeyi birakin yemek istiyordum resmen, ama bu beni epey oyaladı, sizde bir deneyin isterseniz, belki ise yarar

Siz de mi tutunca bıraktınız? Sizin amh kaçtı acaba bir de yaşınız? Transferinizi Esra hanım mı yaptı genel olarak transferleri Esra hanım yapıyormuş
Yok ben tedaviye başlayınca zaten azaltmıştım ondan sonraki dönemde içmedim benim amh ın varlığını ilk öğrendiğimde 0.16 idi tabi yaşımda 35ti tam 1yıl uğraştım ama en büyük kaybım önce başka bir merkeze gitmiş olmk oldu transferi hangi drun hastasıysan o yapıyor bülent bey yaptı benimkini. Hatta son tedaviye ben başlamak istemedim kendisi istedi normalde 1ay sonra düşünüyordum başlamayı çok şükür oldu şimdi diyorum keşke bir kardeşi olabilse ama zor gibi biraz tabi Rabbim için zor diye bişey yok sadece dua edin bizim asıl ilacımız dua bence bu arada 5.gün embriyo suydu 8.günde test yaptırmıştım ben

Yok ben tedaviye başlayınca zaten azaltmıştım ondan sonraki dönemde içmedim benim amh ın varlığını ilk öğrendiğimde 0.16 idi tabi yaşımda 35ti tam 1yıl uğraştım ama en büyük kaybım önce başka bir merkeze gitmiş olmk oldu transferi hangi drun hastasıysan o yapıyor bülent bey yaptı benimkini. Hatta son tedaviye ben başlamak istemedim kendisi istedi normalde 1ay sonra düşünüyordum başlamayı çok şükür oldu şimdi diyorum keşke bir kardeşi olabilse ama zor gibi biraz tabi Rabbim için zor diye bişey yok sadece dua edin bizim asıl ilacımız dua bence bu arada 5.gün embriyo suydu 8.günde test yaptırmıştım ben

Isin aslina bakarsaniz, olacagi varsa oluyor arkadaslar ya. Keslerin, eroinmanlarin bile cocuklari oluyor; biz ne kadar kassak bos yani...

Ben şöyle yapmıştım, canim istediginde sigarayi yaktim, cogunlukla elimde beklettim,arada icime çekmeden bir iki nefes(sirf agzimda o tadı hissedeyim diye)çektim, en son sondurecekken bir yada iki nefes icime cektim,sonucta bir sigara ictim gibi dursada vucuduma giden iki nefes oldu, evet hic icmemek lazim ama bu bekleyislerde sigarayi icmeyi birakin yemek istiyordum resmen, ama bu beni epey oyaladı, sizde bir deneyin isterseniz, belki ise yarar
Tamam çok teşekkür ederim bunu da denyeyim

Back