Merhaba arkadaşlar, buraya aylar önce salya sümük ağlayarak yazmıştım, gittiğim dr bana hiç uğraşma, bu konuyu umut,
tüp bebek tedavisi olmaz çünkü yumurtan kalmamış demişti. Hatta o kadar ileri gitmişti ki Meryem ana olman lâzım gibi imada bulunmuştu . Ankara üniversitesinde bir prof idi. Prof olmuş ama... neyse...Aylar sonra aynı üniversiteden Cem Somer Atabekoglu'na gittim. Ayrıntıları çok uzun, kısaca söyle söyleyim, yumurtalık kistinin içinden yumurta buldu. Süper kalite diyemem ama temiz, fragmansız dedi. 3. Gün embriyosu olarak donduruldu. Rahim duvarımın kalınlaşması bekleniyor. Geçen ay 6.9 mm olduğu için Cem bey riske atmak istemedi ve tek atışlık mermimiz var o yüzden riske atmak istemiyorum dedi. Ilacla adet oldum, estroferm ve vitamin kullanıyorum. 9 gün sonra tekrar rahim duvarıma bakacak. Bu arada yaşım 44, tek yumurta buldu ve tek denemelik şansım var transfer için. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Ben de sizler için dua ediyorum, Inşallah Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder bize de evlat sahibi olma duygusunu yaşatır. Dr çok önemli, önce insan olmuş dr lar bulmak çok önemli. Cem bey bu anlamda müthiş biri. Genç yaşına rağmen prof olmuş, bölüm başkanı olmuş, herşeyden önce insan olmuş. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın. Cok uzun oldu kusura bakmayın, ümidimizi kaybetmeyelim diye bu kadar yazdım.