- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
- #64.281
Iste oldu
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![Bebegimhadi](/data/avatars/s/805/805946.jpg?1607751485)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim, inşallah daha çok güzel haberler alırız da daha çok mutlu oluruz20 subatta geldi migözün aydın yarın bebeğini kolay bir doğumla sağlıkla kucağina al inş. canım iki yıldir seni taniyan biri olarak mutlulugun beni de mutlu etti.Allah tüm arkadaşlarimiza bebegini nasip etsin
Amin benimde dileğim bu.seni uyku tutmadı sanırım :)) 39. Haftanda mı dogum olacak ?Çok teşekkür ederim, inşallah daha çok güzel haberler alırız da daha çok mutlu oluruz
Şimdi yatabildim tam 39+0da doğum olacak. Uykum var ama garip bir hal içindeyim bayılmayı bekliyorumAmin benimde dileğim bu.seni uyku tutmadı sanırım :)) 39. Haftanda mı dogum olacak ?
Ben su anda bu markayi kullaniyorum.
http://www.nutrogenics.eu/asite/toppage.php?meth=gt&p=0,1,1,1,0,1&getlang=en&pl=15&getwhs=en
WHC diye bir marka. Omega3’u dunyadaki en iyi kalite ve saf olanindan. Icindeki DHA ve EPA miktari cok onemli, D vitaminli olan versiyonunu aliyorum. Adi UnoCardio 1000+Vitamin D 1000. Gunde uc tane aliyorum. Bende D vitamini eksikligi de var o da cok onemli hamile kalabilmek icin. Bir de K vitamini aliyorum yaninda. D vitaminini emilimini artiriyor.
Yine bu markadan COQ10 ubiquinol 100 mg olandan gunde 4 tane aliyorum her gun sabah aksam.
Ayrica ari sutu aliyorum yine yurtdisinda ‘royal jelly’ diye geciyor. Ama Turkiye’de de var sanirim iyi markalar.
Folik asit de dedigim gibi aktive olmus formu var ‘Quatrofolic’ diye geciyor, onu bulabilirseniz alin. Bende bir gen mutasyon sorunu var (tup bebege kotu bir etkisi yok ancak bu mutasyonun) bu yuzden vucudum sentetik folati emilimini yapamiyor.
Bir de dedigim gibi C ve B12 hergun 1000 mg civari.
Simdi daha once de arkadaslar sormustu; bakmistik ve bu marka Turkiye’de satilmiyormis. Biz de internette muadillerine baktik; asagidaki urunler de yerli pazardaki en iyi gorunen urunler; ilgilenenler icin linklerini yolluyorum:
https://www.newlife.com.tr/urun/efa-one--yuksek-doz-omega-3/
https://www.newlife.com.tr/urun/coenz-qh--aktif-koenzimq10/
https://www.newlife.com.tr/urun/folifor--4-jenerasyon-folik-asit/
https://www.newlife.com.tr/urun/mena-k2--k2-vitamini--d-vitamini/
Umarim bir faydasini gorursunuz.
Herkese selamlar, sevgiler.
Iste oldubir
Bebegimhadi klasigi.bizde o sağlıklı yumurtayı arıyorduk ya o atlar bana bunu çağrıstırıyor ve gençken çokken neden yapmadığımı
Whc markayı nasıl getirteceğim.gümrüktr takılma ihtimali var.nasıl yapıcamS Smselie oncelikle hosgeldin.
Buradaki arkadaslar da katilacaklardir; moral en onemlisi.
AMH’yi cok takma kafana.
Hangi merkeze gidiyorsun; 1+1 az para degil...
Su anda cok vaktim yok yazamayacagim uzun uzun; ama burada bir iki haftadir konustuk bu yumurta sayisi kalitesini. Benim sayimi iki katina cikardi kullandigim takviyeler, onunla ilgili mesajimi gonderiyorum. Biraz da son iki haftayi karistir bu baslikta, bayagi bilgi var. Sorulara da acigiz :)
Whc markayı nasıl getirteceğim.gümrüktr takılma ihtimali var.nasıl yapıcam
İnşallah senin tInsallah hayirlisi olur. Su AMH’yi da cok takma bence. Benimkine bakmadilar bile iki senedir.
Dualarim seninle, insallah bulacaksin o embryoyu ve saglikli bir hamilelik yakalayacaksin.
Teşşekür ederim sucklingpigs , sana iyi transferler ve mutlu bir hamilelik dilerim bence şimdi ki emriyolarının sağlıklı olduğu bilgisini aklından çıkarma , ki sağlıklı emriyo tutar . Seninkide tutacaktır inşallah ve bu sefer evine bebek götürebileceksin . Biraz olumlu düşünmek lazım demek Allah bizim doğacak bebeklerimizin kıymetli olmasını istiyor.Arkadasimiz @Hippolyta nın duygularına aynen katiliyorum.üzerine birsey ekleyemiyorum. bende yazdiklarindan icindeki sevinci hissettim.Allahın izniyle olacak arkadaşım o bebek annesine gelecek. D destiny16 seninde tüp bebek tedavin hayırlı olsun.tüp bebek tedavisi bence zor değil.ne gördüğunle ilgili.ben, iyi bir merkez ve doktordayım diye merkeze mutlu gidiyordum.son gidislerimde ankaradan istanbula giderken yol boyu ağladığımda olurdu su sarkı beni aglatırdı.son zamanlarda, sinirlerim olumsuz olursa diye bozulmaya başlamıstı ama o kadari da normal :) ağlamam ondandı.tedavi zor degil Allah emeklerinizin karşilığını versin ins.
İnşallah senin t
Teşşekür ederim sucklingpigs , sana iyi transferler ve mutlu bir hamilelik dilerim bence şimdi ki emriyolarının sağlıklı olduğu bilgisini aklından çıkarma , ki sağlıklı emriyo tutar . Seninkide tutacaktır inşallah ve bu sefer evine bebek götürebileceksin . Biraz olumlu düşünmek lazım demek Allah bizim doğacak bebeklerimizin kıymetli olmasını istiyor.
Bence de muhtesem :) dansta bende cok anı cağrıstiriyor.dansa gidiyordum bekarken vs vs ...seni cok iyi anliyorum gençlik konusundaCok severim muhtesem bir sarki ve film :)
O neden onceden yapmadim sorusu yuzunden kendimi tokatladigimi bilirim ben :)
Simdi gordugugm tum genclere tavsiye ediyorum, yapamiyorsaniz en azindan yumurta dondurun diye; bizim etrafimizda maalesef yoktu bu bilgiler ve teknik o zaman...
Bence de muhtesem :) dansta bende cok anı cağrıstiriyor.dansa gidiyordum bekarken vs vs ...seni cok iyi anliyorum gençlik konusunda
Guvenc beyde 2 yıldır mi tedavi görüyorsun.ben 3 ayda bitirdim 3 opuyu 1 adette de bekledim yumi yokmus o ay.tedavin o kadar uzun sürmemistir umarım![]()
Benim de ilk tedavimde merional ve femara kullanıldı fakat ben de kaliteli embriyo çıkmadı,ikincide gonal f menapur kullanıldi ilk tedaviden daha olumlu oldu hatta gebelikte oluştu ama devam etmedi,bende merional iyi olmadığını düşünüyorumBir sorum olacak bizim durumds olan 40 usş amh düşük kslite düşğk yumurta sayısı düşük.gonal f her tedsvi de kullandım daha fazla yumurta çıktı ve kaliteli.bu son tedsvi de hocam bsna merional daha az zararlı bu ilacı kullandırdı fskst iyi kslite de yumurts çıkmadı ve 1 yumurta oluştu.yani bu ilaç sizxr iyi mi kullanan vat mı.ben hocsya da sordum bu yii gelmedi diye kendisi olabilir o da bir olsılık dedi.yani gonal f bence dsha iyi sonuçlar else ediliyor.
Bende öyle düşünüyorum acaba çoğunluk nasıl düşünüuoru.yani usş 40 kaç kere tüp denesim hep gonal f idi.ve iyi çıktı yumurtsmBenim de ilk tedavimde merional ve femara kullanıldı fakat ben de kaliteli embriyo çıkmadı,ikincide gonal f menapur kullanıldi ilk tedaviden daha olumlu oldu hatta gebelikte oluştu ama devam etmedi,bende merional iyi olmadığını düşünüyorum
Benim doktorum da menapur ve letu kullandırdı adetli 7 folikül görünürken 1 tane yumurta çıktı onunda şeklini beğenmediler o tedaviden eli boş döndümBende öyle düşünüyorum acaba çoğunluk nasıl düşünüuoru.yani usş 40 kaç kere tüp denesim hep gonal f idi.ve iyi çıktı yumurtsm
Ama bu merional bana iyi gelmedi.yani belki zararı az ama embriyo oluşmadıkyan sonra da anlamı yok ysni.fiystı ucuz ysni artık fiyata da bakmıyorum bu 7.nci denemem.
Merhaba arkadaşlar; Büyük bir hüsranla burdayım. Uzun bir uğraşıdan sonra maalesef yine negatifi aldım. Yaş var, az çok yumurta oluyor ama maalesaf 5. güne giden ya olmuyor yada bir ikisi gidiyor. Biri genetiğe gitti olumsuz geldi. Sonra göndermeyelim dendi oda olmadı(son tedavimde). Artık bıraktım uğraşmayacağım. Dilim diyor ama yüreğim kan ağlıyor. Sürekli olumsuz sonuç almaktan yoruldum. Yaş 42. Keşke ilk tedaviye başladığımda havuz yapılsaydı, bende bilmiyordum uyaranda olmadı(doktorum). Şimdi umutsuz, çaresiz bitik haldeyim.