- 9 Ocak 2015
- 12.843
- 29.165
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
- #64.361
Sonuç ne çıkmıştı 46 XY ise sonucun yanlış olmasına imkan yokmuş ama 46XX ise yanılma payı varmış bahcecide güvenç hoca söylemişti.durumumuz aynı seninle,bizde yolladık ikinci düşükte bebeği,şükür sorun çıkmadı,dediğin testlerinde hepsi temiz,sadece rahim filmi istemediler ben ilk düşükte çektireyim diye ısrar ettiğim halde,şimdi kürtaj sonrası ilk adetimde (inşAllah sağlıkla olurum bir an önce) hsg çektireceğim,yumurta kalitesizliği benimde aklıma geldi ama o zaman tüp bebekte de ilaçlarla kalite değil sadece sayı arttırıldığına göre,tüp bebek olsa da bu bebekleri kaybedecektik ki nitekim benim doktorum(devlet hastanesinde tüp bebekçi değil kendisi)bana pgt ile tüp bebek konusunda onunda yaşayacağının,ölü doğmayacağının garantisi yok dedi,
ama özeldeki gittiğim doktor(kendisi tüp bebekçi)bende eşimde bebekte kromozom sorunu çıkmadığı halde(çok şükür)kesinlikle pgt ile denememi söyledi
İnsan ne yapacağını şaşırıyor,yaş geçiyor bir yandan,zaman akıp gidiyor,
Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın arkadaşım hepimizi,öyle bir pazar ki bu,ne dolaplar ne dolaplar,hiç biri bunu bir insan daha bebek sahibi olsun diye yapmıyor,karşılığını kat kat alıyor,ne borçlara giriliyor bu süreçler için,ne umutlar yaşıyor insan ,Allah isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın inşAllah
Şuan memoriale gidiyorum gerçekten ilgililer şuan çok memnunum işini titiz yapıyorlar üstelik on gorusmede bile ücretsiz muayene edildi,Bülent tıraş hem 680 muayene ücreti ödedik hem de bizim moralimizi yerle bir etti.
Allah büyük inşallah sırasıyla hepimiz bebis sahibi oluruz