Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Önümüzdeki ay yine 4 olur bence ve arı sütü ile yumurta kalitesi iyi olabilir. Ins tedavin iyi geçer

Umut her zaman olsun. Benim tüp bebek tedaviden önceki bir ay bir yumurta vardı. Tedavi oldığum ay ise 3 yumurta vardı. Fsh değerine filan takılma olumlu düşün morelini yüksek tut evet belki çok zor bu ama çabalamalısın arkadasım. Gelecekteki bebişini hayal et ve inan bence...

İnşaallah o folüküller kalitelidir

Çok üzüldüm gerçekten, sabırlar diliyorum.

Ben negatiften sonra nihayet doktorumla görüştüm. Sesinde büyük hayal kırıklığı vardı, üzüldüğünü hissettim. Bu kadar deneme yaptınız, çok umutluydum dedi. Hiç beklemiyormuş bu sonucu anladığım kadarıyla. Bir dahakine donduralım dedim ama bana laboratuvarına güvenmiyormuş gibi geldi bu konuda. Kalite çözüldüğünde aynı olmuyor dedi. Yüzyüze görüşelim dedi. Gelecek haftaya randevu aldım. Kafamda bir dolu şey var. Belki bu kadar denediniz olmadı, birdaha denemeyin diyecek ama yumurta varken de bunu demesi saçma olur.

Bilemiyorum, bana en uyan bu protokol oldu. Başka protokol istemiyorum ama burada da hep transferden sonra sıkıntı oluyor.

Selam canım bence bir daha deneme demez ama tabi bu işin en ağır kısmıda maddi boyutu doktorun kimdi sakın vazgeçme tedaviden

Doktorum Cem Demirel, Memorial Ataşehir'de tedavi gördüm. Son tedavim çok iyi gitti. 8 yumurta çıktı, 5 embriyo oldu ama sonunu getiremedik, transferden sonra sürekli kanamam oldu. Maddi olarak zor ama karşılayabilecek durumumuz olduğu sürece denemek istiyorum. Tek sorun çevrem pek destekçi değil. Herkes olmuyor, zorlama, boşuna para döküyorsunuz, bırak deyip duruyor. Eşim dahil.

Selam canım bence bir daha deneme demez ama tabi bu işin en ağır kısmıda maddi boyutu doktorun kimdi sakın vazgeçme tedaviden

Zaten en başta eşler bu konuda cabuk ümitsizlesiyor sen vazgeçme lütfen bende şimdiden olmazsa diye düşünüyordum sonrasında vazgectim böyle düşünmekten bunu sadece kendim için istemiyoruz onlarda baba olacaklar ve bize motive etmek zorundalar ben artık tedaviye yanımda götürmüyorum sadece opu da zorunlu yanımda oluyor en samimi arkadaşımı alıyorum gidiyorum motivasyonum düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…